ville bara säga..

gott nytt år babes!


paus

Nej, nu tar jag en paus över lovet eller något. Får se när jag kommer tillbaka men orkar bara inte blogga. Finns inget att skriva om och jag har ändå inte tid. Ha det bra sålänge och god jul! Puss.

/sara.

staaaaan

Nu drar jag in till stan, förhoppningsvis sola och så med Anna. Sen får vi se vad som händer, imorgon är det julafton. Känns inte som det, men vill ni veta en grej.. VI KOMMER HA SNÖ PÅ JULAFTON! =D Så jävla härligt är det.
Och nu är jag riktigt trött på mitt rum, kanske kan tvinga mina föräldrar att byta med mej. Men det kommer förmodligen aldrig bli av. Men man kan ju alltid hoppas, mamma tog upp det idag vid matbordet. Annars tänker jag göra om det, riktigt snart. Det behövs.

Jajaa, take care!
/sara.


dagens låt

Bass T & Rocco - Our Generation (Jens O. vs Ti-Mo remix)♥


imorgon är det julafton

Oj, ingen uppdatering här nej! Har somsagt lov och då har jag ingen dator plus att internet har vatt dött i en dag också. Men i måndags sov jag hos Tove, bara film och allt sånt. 8mile♥ Dock lite synd att Britany Murphy är död nu, blev bara 32 eller vad det var, hittades död i duschen.

Igår va det stan som gällde, sen bara va hemma. Klä granen och sånt, somnade redan vid halv10. Men vaknade vid halv1 igen, haha. Precis vaknat nu av att Elin sjöng Jingel Bell, inte det roligaste sättet att vakna på. Och mamma tjatar om att jag är sur hela tiden och hit och dit. Okej, jag ska bli en solstråle nu! Men det är inte så jävla lätt när man mår dåligt och är påväg att bli sjuk.

/sara.

gomorron

Precis vaknat, sitter här med toooovis och fiser. Nejmen, deg deg. Och det snöar ute igen, jag lovar att det säkert har kommit en meter på dessa dagarna o; Ska nog ut och åka skidor snart, min grej!
Blir inte så mycket update nu på lovet, har inte så mycket tid för datorn och bajs. Men igår va det iallafall en lugn dag med film och en massa snack. Tove sov hääär och vi däckade vid 12 typ, det bevisar nog hur trötta vi va :)

/sara.

dagen efter, hate it!

Har precis kommit hem, sitter här med Tove nu. Kvällen igår blev riktigt lyckad tillslut! Och en bra start på lovet tycker jag. Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha av mej all äcklig lukt som till och med har fastnat på min hud? o; Och måste även ta bort all text på mina armar, hmm..

Yäyä, ikväll blir det bara chill med Tess och Tove. Filmmaraton hoppas jag på!
Vi hörs sen lovelys, puss!

/sara.


hatar karlshamn!

För tillfället hatar jag staden vi lever i. Antingen har alla något att göra, eller vet ingenting något. Idag är det så att ingen vet något och det suger mer än något annat, usch. Får sån panik när jag inte vet vad jag ska göra, gaaaah. Skitkväll helt enkelt. Hoppas på något kul med mina tjejer och folk, men vi får väl se hur det blir med den saken.
Skriver nog senare ikväll om det inte händer något annat, puss!

/sara.

Känns som om det kommer bli en sånhär kväll..

snöar som fan ute

Ja,  usch vad det snöar ute! Snöstorm typ, och jag ska till stallet snart..... Hjälp mej! Får se om jag kommer hem sen, om jag inte fryser ihjäl på cupen.

Filmen va jättebra igår måste jag bara säga. En av dom bästa filmerna jag nånsin har sett, värd varenda peng. Så den får fem av fem snöflingor(:

/sara.

bio med mina tjejer

Nu drar jag, Tess och Frida in till stan för bio. Vi ska se Avatar som har Sverigepremiär idag(: Den ska va riktigt bra sägs det, så får väl hoppas på det! Frida sover här inatt också, skriver kanske sen. Puss.

/sara.

mitt nya rum

Nått såhär vill jag att mitt rum ska se ut när vi ska fixa det, dvs snart!


jag har tråkigt

Jaaaa, vad tråkigt jag har. Men som tur väl är så kommer Frida hit snart så då blir det till att planera kvällen. Och vi ska planera den väl! Är ju faktiskt första dagen på lovet(:

Dagens outfit


JULLOV

Äntligen är den dagen här som hela Karlshamn har väntat på, JULLOV! Berhöver nog det mer än någon annan just nu känns det som. Precis kommit hem från stan, klar med mina julklappar nu. Skönt. Ikväll får vi se vad som händer, känner för att fira lovet ;>
Annars blir det kanske bio, slinga Thereses hår också. Puss!

/Sara.


foto i snön










hemma

Ligger i sängen, börjar egentligen om en kvart, men vi gör ändå ingen nytta idag i skolan så jag bestämde mej för att göra nytta hemma istället. Smart va? Tänker ligga här ett bra tag till, sen blir det städa rummet och så. Rensar min dator just nu, alla bilder ska bort! Sorligt, men så är det.

Riktigt kallt ute, och va fint det är att kolla på snön! Sen när jag ligger här och lyssnar på julmusik så får jag faktiskt julkänsla. Härligt. Dock är jag inte klar med alla julklappar o.O'
Får fixa det någon dag.

/sara.


my heart is taking over

Drog och kollade på hockey ju, men Mörrum sög och förlorade som vanligt. Inte kul, ska fan inte lägga ner mer pengar på dom! Dom vinner ju inte iallafall o;

Nu ska jag nog sätta på en film tror jag, sovmorgon till halv11 imorgon. Riktigt skönt. Ni får sova gott, för det ska jag göra. Puss!
/sara.


..

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kikhosta

mörkt och kallt

Usch ja, den känslan får iallafall jag när jag kollar ut. Det har snöat nästan hela dagen och nu har det lagt sej, hoppas det ligger kvar då. SER NI, JAG HOPPAS ATT SNÖN LIGGER KVAR! Nejmen, det blir ännu jobbigare när det är slask. Det blir man sjuk deprimerad av.

Funderar på att springa runt lite med kameran, känner att det behövs lite nya bilder. Har ändå inget annat för mej, och pallar inte sitta här och ruttna.

/sara.

dagens låt

Europe - New Love In Town

snö igen

Nu snöar det igen, men det är ingen mening med det. Det måste frysa först! Det blir bara slask annars, slaksbollskrig. WIHO!!
Inte kul att få en slaskboll på låret, fråga en som vet. Fråga mej.....

Gick hem från skolan i össnöandet, tror bilarna som körde förbi underade om det va en snögubbe på rymmen. Nu ligger jag i soffan och värmer mej, skönt är det! Troligtvis hockey ikväll, men vi får se hur vi gör. Krabban och jag(:

/sara.

hej mitt vinterland

.. Nu är jag hääääääääääär!
Oj vad det snöar ute, och det tycker vi inte om! Visst, det ska va snö till jul. Men åååh, blir ändå deprimerad av snön. Känner riktigt lukten av mulning och snöbollar på låren. Men om vi bortser från det så kan snö vara riktigt mysigt, om den inte hade varit så kall.

Snö är helt enkelt inte min grej, men man kan ju alltid hoppas på att det håller sej till jul. För vi har inte haft snö på julen på typ 100 år. Hehe.


lady gaga

Är bara tvungen att säga att Lady Gaga är så sjukt bra! Hon har lyckats riktigt bra med sin senaste låtar, eller ja. Hon har lyckats bra med alla sina låtar. Men jag tycker bara att hela hon är härlig, hennes stil, röst och allt! Bad Romance är ändå bäst, men Telephone och Silly Boy är också himla bra.


några timmar

Slutade halv12 idag, skönt. Gaaah, alla dessa dagarna är så onödiga. Betygen är redan satta så man behöver ju inte gå på lektionerna. Idag kollade vi på film på matten(??) kan man göra det? Vi kollade iallafall på en film som handlade om potatisar.......

Vatt hemma ett tag, ätit och så. Nu ska jag bara ta det lugnt i några timmar och fockusera på att bli kvitt min jobbiga hosta som inte vill försvinna. Och nu är det sexy bitch på tv! Kommer aldrig tröttna på den låten(: Hahaha, men fail att dom inte får säga bitch på MTV så det blir chick. Patetiskt.
Puss babe's!

/sara.

nerbäddad i sängen

Måste börja med att säga en sak, FYFAN VA DET ÄR KALLT UTE! Bara man tar ett steg utanför dörren så fryser man till is ju.
Skolan idag har varit dryg! Hoppade gympan för jag va så dålig med min förskylning och sen har det varit film i stort sett hela dagen. Skönt men onödigt, film kan man kolla på hemma. Kom hem från stallet för ett tag sen, kollat på Alexander Zettermans och Peder Fredricsson klinik. Riktigt bra va det. Flera minus sen när jag cylade hem så jag tror att mina leder frös till is, usch! Det måste vara påväg mot en ny istid....

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och har datorn framför mej. Skönt! Ska kolla Paradise hotel nu, sen blir det sova. Tror jag håller på att bli sjuk med, för inget blir bättre. Aja, puss & gonatt.

/sara.

Vill ha sommar nu!









trött på allt tjat

Jag är riktigt trött på allt tjat om Blondinbella hit och dit. Visst, jag kanske också tjatar om att hon är boring och så. Men typ som kissie, dessie och paow. Hela tiden verkligen "Blondinbella är tråkig" "Blondinbella klär sej tantigt" och blabla! Jaaa, vi vet det nu. Och helt seriöst så tror jag att dom är avundsjuka på att hon tjänar bra mycket mera pengar än dom och att hon inte har något dåligt fjortisrykte. BAAAAAAAAH! Sjukt jobbigt.


snyggt litet inlägg

Dags för ett inlägg kanske, inte haft någon som helst tid att uppdatera i helgen. Sa ju att jag va uppbokad hehe. I fredags va det fest hos Johanna, helt okej faktiskt.
I lördags va det julshow på janneberg som gällde, gick bra. Men vårt nummer va ju mindre bra, haha. Melodia skötte sig utmärkt iallafall♥ Kvällen spenderades hos Rickard och sen lite överallt.

Idagens va det Malmö som stod överst på listan, julklappshandling och grejer. Dock blev det inte så mycket, svårt ju! Så jobbigt och veta vad man ska köpa till alla.
Nu ska jag nog bara ligga i sängen och relaxa, det behöver jag. Paradise hotel senare ikväll också :)
/sara.


ready for school

Klar nu! Har nog aldrig blivit klar såhär snabbt. Och från min chockladkalender kan jag inte äta något, har redan ätit upp till dej sjuttonde typ. fail! Jag som va så sugen på chocklad. Någon som har smakat marabous vinterchocklad? Var den god? Jag har inte smakat den ännu, känner mej ganska efter med tanke på att alla pratar om den.

Idag är det fredag och om 20 minuter börjar min bild. bild....... BILD GER MEJ SJÄLVMORDSTANKAR! Sista bildlektionen idag föralltid iallafall, sen ska jag då aldrig rita mer i hela mitt liv.
Taio Cruz - Break Your Heart måste jag bara säga är en riktigt bra låt! Den ska jag lyssna på ikväll när jag taggar tror jag. Nu ska jag dra, puss!
/
sara.

baby i'm a troublemaker

Ligger i sängen ocg hostar snart ut lungorna och mina inälvor! Inte nice, bara jättejobbigt. ska nog sova nu, en dag imorgon med. HEEEEEEEEEELG!(L) Så sjukt skoltrött nu och baaah, går bara och längtar på lovet. Ska bli riktigt skönt ((:

/sara.

längtar till usa


dagens låt

På tiden kanske, he he.
Rihanna ft. Jeezy - Hard


mys & film

Ligger i sängen med datorn och ska kolla Paradise hotel, dock det svenska nu. Har ett avsnitt av det danska kvar och det vågar jag inte kolla på, hihi. Nu ska jag göra någon glassgrej eller något tror jag, sugen på något onyttigt och gott. Haha, ovanligt? Nej!

/sara.


sovmorgon är himla skönt

Vaknade imorse och kunde varken andas eller prata, blääääää. Och rösten är inte bättre idag heller och har ont i hela kroppen och i huvudet på något konstigt sett.
Idag har jag sovmorgon till halv11, tummen upp! Nu promenixar jag snart till skolan för att se julspelet eller vafan kören och det skitet har gjort. Sen äre prov som gäller och sista lektionen avslutas med film, slutar vid 2. Man kan inget annat än att jubla, dock riktigt onödig dag.

Idag sätts betygen också! Vet inte om jag ska skratta eller gråta, haha. Måste skriva bra på mitt biologiprov för att få MVG där, jaja. Ni ska få se mina betyg sen också.
Nej, dags att få motion. Kysss!

/sara.

en sjuk & trött sara

Ligger i sängen nu, kan inte prata. sjukt förskyld, hes, ont i halsen och allt annat som kommer med när vintern börjar påriktigt. Det suger! Tänker inte bli sjuk till helgen, men der ser inte ljust ut alltså..

Ute med Emma och Frida innan, rökte lite pipa och så. Hem till Frida sen och kolla The ruins, riktigt äcklig är den. Börjar halv 11 imorgon och kommer bara ha två lektioner så känner mej inte så stressad med att somna, haha. Onödig dag, prov & film sen blir det hem igen. STOR MENING! Måste göra provet iallafall och sen kan jag likaväl gå på engelskan. Vi missar matten imorgon och vi har inget språk mera denna terminen, WIIIHO! Nästan så det behöves firas ju.

Nog babblat från mej, vi hörs imorgon. Puss!
/sara.


prov med böckerna framme

Usch, vi gjorde julgodis på hemkunskapen och jag lyckas alltid äta förmycket av det goda så nu har jag duktigt ont i magen! Håller på att plugga lite, imorgon har vi det sista provet denna treminen och detta året. DET GILLAS!!! Dock får vi ha böcker och allt med oss, men det är ganska svårt. Har iallafall skrivit ner allt nu en gång för alla.

Så jag sitter lite här nu, sen läsa det en gång till. Kommer inte bli så mycket pluggnade med tanke på att man bara behöver lära sej lite kort om var allt finns.
Ikväll blir det nog ut med Emma och Frida, hoppas på att se klart the ruins sen med!(:
Denna veckan är jag ganska fullbokad, men det känns skönt.

/sara.


kort inlägg

Kom hem vid 6tiden, har bara tagit det lugnt och kollat film. Precis kommit ut ur duschen och nu blir det dhw och sen lite plugg. Sen förmodligen film imorn, vi hörs imorgon. Sov gott!

/sara.


i can transform yah!

Hemma från skolan nu, kemi sista lektionen och det är bara så tråkigt! Emma är lärarens mobboffer och jag tycker faktiskt lite synd om henne, hon snackar med henne som om hon vore efterbliven. Delvis är det ju sant, men så får väl inte en lärare behandla en elev?

Om en stund bär det av till stallet som typ bröderna lejonhjärta, haha. Va bra detta kommer bli, bara hästarna är snälla sååååå. På torsdag har jag mitt sista prov för detta året. Skönt, så måste se till att plugga till det.

/sara.


svårt för att koncentrera mej

Detta är verkligen inte min dag!
Vill bara lägga mej ner och sen skita i alla och bara hejdå typ. Orkar inte, men ändå bryr jag mej så jävla mycket. Jag förstår då fan inte varför. Kan verkligen inte koncentrera mej heller, har läst igenom fysiken en gång inte mera. Och jag har haft hela dagen på mej! Måste verkligen ta den sista timmen till att plugga satan för sen bär det av till Janneberg för krusmöte.
Baaaaah, fysikboken väntar på mej. brb!

/sara.


sjuuuk

Kan det bli värre eller? Verkligen inte min dag idag! Jag orkar inte mera, allt är så himla jobbigt nu för tiden. Behöver verkligen lov och avslappning, ska fan gå på spa.

Sjukt ont i huvet idag, såg nog inte änns tror jag inte. Så är hemma nu, har vatt det ett tag. Håller på att plugga på min fysik men kan det ganska bra, snart sätter jag på en film sen blir det fysik igen. Hate it, men vad gör man inte för betyget? kyssss.

/sara.

orkar inte plugga

Nej, jag hoppar nog av skolan nu. Får ont i huvet bara av att kolla på den satans fula fysikboken som bara ligger här jämte mej och stirrar på mej o; Håller jag på att bli galen eller blinkade den nyss till mej ???????

Nej Sara nej, du är inte galen. Hahahhaah! Nu va jag allt lite rolig va?(:
Det blir ingen dagens låt idag, om jag hade fått hade jag filmat min syrra och lagt ut henne på youtube eller något och sen haft när hon sjunger som dagens låt. Så jävla bra sjunger hon! Ska fan skicka in henne till idol sen, men det håller ni hemligt va? Nu börjar hon sjunga igen, sitter bara här och ryser ;>

/sara.

isprinsessan

Hahaha, fyfan va jag ägde på skridskor måste jag bara ta och säga. Tess va ju allra dåligast, stod som en kärring vid kanten. Sån mupp hon är(: Tove är isprinsessan, fast jag med lite.



Hockey sen, Mörrum vann. Wooooooow! Reeeeeedan, typ deras första vinst någonsin. Nu är det plugg som står överst på schemat, fast paradise hotel ligger också jävligt nära. Tror jag tar det istället, har läst boken en gång. Har ju inte det förräns tisdag, kommer säkert få ig bara för att jag säger så.

Får väl läsa det en gång till bara för det, puss!
/sara.


wakie wakie

Oj, senaste gången jag skrev "wakie wakie" va när jag tove & olivia sov hos tess när vi va uppe i långasjön i tallen och det va fest. Ganska långt innan sommaren, saknar't.

Det går ju verkligen inte och sova i detta huset när vissa personer som ska va min familj ska hålla på och väsnas så det bara skriker om dom typ. Riktigt jobbigt! Får aldrig sova ut. Happ, nu får jag väl sätta på ännu ett avsnitt av Paradise hotel och vänta på att Tess ska ringa. Tror det kommer ta ett tag.

Jag ska då fan ta många bilder idag när vi åker skridskor, det måste man bara ha bildbevis på!!1 hehe, fan vi kommer se ut som gamla kärrningar. Mohaha, det kanske till och med kommer en film? Who knows. Bara en bonde vfet.
pösssss!

/sara.

home sweet home

Hemma nu igen, kvällen har spenderats i Mörrum. Mörrum tänker ni.. Haha, ja, dansuppvisning först i norrevång med Tess & Tove. Sen leka lite gangster i Mörrum och fika på preem och annat. Ett rådjur hoppade igenom fönstret när jag gick i sjuan på stenbacka o; ändå ganska fett.

Hamnade hos jonne tillslut där vi spenderade vår kväll, Tess och jag.
Nu ska jag sova, imorgon är det skridskor som gäller! Spänning i vardan säger jag bara.
puss!

/sara.


DAGENS LÅT

Jason Derulo ft. Nemesis - She flys me away
Kollllllla va jag jag hittade!
I'm inloooooove, Jason Derulo♥




godmorgon godmiddag godkväll

Godmorgon alla morgontrötta, hehe.
Idag är det lördag, känns bra men ändå inte. Det betyder ett steg närmare söndag och ett steg närmare måndag och skolan. Men också heeeeeeelg!♥
Precis sett Paradise hotel, Mads åkte ut och det va inte kul! Sen kom Nicoline tillbaka ocså, och det va jätteroligt. Mohaha, hejar på Jacob och Nicoline nu alltså. Thomas och Susan ska bara ut ut ut!

Nu ska jag äta frukost, kramisar!
/sara.

figge äger

hej, jag diggar figge, han är grym söt ball:D

telefon med ett fyllo

Precis kommit hem från Mörrum, Tove färgade håret och så på mej. Blev bra, tack snäckan! Pratar med figge i telefonen, han berättar en rolig historia. Hehe, när hans föräldrar öppnade dörren så kunde han knappt stå upp och då sa dom - Hej felix! Då gick figge in på toan och softade där tills dom hade lagt sej, sen ringde han mej(:

Haha, nu ska jag sova. Vi hörs imorgon, puss!
/sara.


konstnären själv


Sara = konstnär, skulle inte tro det! Hahahaha.
Va tvungen att ta hem bilduppgiften för att kanske få ett mvg till slutbetyget. Asså bildläraren är fan helt körd i huvet. Hon tror att vi ska hinna klart 3 uppgifter på en lektion?! Inte vårt fel att hon tar 2 bildlektioner till att ha genomgång o; sur blir jag!!
Skolan gick snabbt, och jag kan inte fatta att för en vecka sen va jag i Stockholm? Det går ju inte ihop, tiden går försnabbt. Nu är det helg iallafall ♥

Snart drar jag till Tove, där blir det färgning av hår. Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, kanske bara blir en vanlig fredagsmys kväll med tjejsnack och annat? Vi får välla se.
Ni ska få se bildresultat sen iallafall, imorgon typ. Puss!

/sara.

dagens låt

Cidinho & Doca - Rap Das Armas♥
Kan nog säga att detta är årets & sommarens låt.
it makes me happppy ;>

musik är livet

Bara för att det andra inlägget skulle publiceras för längesen, fail!
Har just kommit upp från badet, skönt kan jag säga er. Jag får aldrig slappna av annars. Nu sitter jag här och lyssnar på alldeles underbara låtar och bara ryser i hela kroppen.
Pappa tvingar mej plugga fysik för jag har prov på tisdag, kanske ganska bra att göra det med tanke på att det inte kommer bli något i helgen iallafall. Men jag orkar inte! Fysik är det jobbigaste som finns.

Baaaaaaaah, hejdå......


KOLLA VILKEN GAMMAL BILD JAG HITTADE EMMA! =D


hemma nu

Precis kommit hem från stallet, ridit två hästar så nu är sara trött. Haha, slutade vid 2 och va hemma här vid samma tid typ. Hann inte skriva något innan, förlååååt darnings :)
Men erkänn att det ändå har blivit bättre med uppdateringen? Nu funderar jag på att ta ett långt och avslappnande bad, need it!

Ska jag bli lika seriös som alla andra på facebook och ha "hösten 09" osv? Haha, funderar på det faktiskt. Gud vad jag funderar idag, och det är väl postivt?
pöss!

ugly ugly ugly bild!


dagens låt

Toto - I won't you back♥♥

jävla skit helvete

Kollar paradise hotel danmark säsong 4 på datorn, och nu åkte Nicoline ut!!!!!!!!! fan va arg jag är, hon skulle ju fan inte åka ut?! Och Thomas är dum i huvet och Susan är en hora som ingen vill ha där. ÅÅÅÅH UT MED DOM! Jävla idiot, fuck it! Och Mads är fett snygg också(:


var är blogglusten?

Har helt enkelt inte haft blogglust dom här dagarna, förlåt! Men vet bara inte vad jag ska skriva för jag har ändå inte gjort något intressant. Haha, bara suttit hemma och tagit det lugnt. Det suger, men finns inget annat att göra i denna skitstaden. KAAAAARLSHAMN (L)

Haha, men idag hoppas jag jävlar på grejer. Tessssieh kanske kan dela med sej av vad hon ska göra så då gör vi något om ni fattade det? Mjae, nu vet jag inte vad jag ska skriva igen. Men jag lovar att skriva ikväll så ni har något att göra. Har riktigt med bildbrist också!
Pössssss.

/sara.

kolla inte på mej på bilden, vet inte vad jag håller på med. KOLLA PÅ TESS!


the only one

i've got a little secret for yah