bloggandet går inte bra

Ser ingen mening i att blogga just nu, besökarna sjunker och jag har inget viktigt att skriva om. Nog bara för att det är lov och då är allt helt cpigt. Vi hörs!

<3


if we ever meet again

Kom hem för en stund sen från Erik och Mörrum, hehe. Bra kväll faktistk, trodde det skulle bli segt men det slutade faktiskt med en massa mat på golvet och så mycket skrattanfall så jag tror inte att mina magmuskler har jobbat så mycket på ett bra tag!
Nu ska jag kolla Heroes och sen sova, stan tidigt imorn! Puss

/sara.


tisdag

Jaha, då va det ny dag igen. Tycker inte lovet behöver gå såhär snabbt! Och det fula är ju att man gör alltid bara något på kvällarna, till skillnad från sommarlovet. NÅGON SOM VILL MED UT OCH BADA I LÅNGASJÖN ELLER?! Haha vi gräver ner oss i snön tycker jag, ja gå i ide låter som en bra idé tycker jag =)

Igår va Figge, Robin, Fille & Rasse hos mej och Tove och kollade skräckis, fyfan va äcklig den va. Gissa vem som skrek mest och gissa vem som drömde mardrömmar inatt? Figge och Robin stannade i stort sett hela natten. Idag får vi se vad som händer, ska rida iallafall som vanligt, riktigt pepp på att göra något typ ovanligt eller nått ikväll. Inte bara sitta hemma iallafall!

/sara.


tråk tråk tråkkväll!

Vaaafan håller alla hus ikväll? Hehe..
Inte skrivit på ett bra tag känns det som, igår va vi i Mörrum hela kvällen och natten. Ganska lugn kväll, bättre än ingenting iallafall =) Sov hos Tovis sen, ♥
Helt slut efter idag nu! Ridit två hästar, Posie och min bebis Dawina. Sara goes inlove!

Ikväll händer verkligen inget kul, tror jag och Tove för en innesitter kväll. Tanka skräckis hade inte vatt fel faktiskt. Taaaaaake care.

/sara.




godmorgon

Precis kollat klart ett till avsnitt av Heroes, känner att det kommer bli min drog nu =) Idag mår jag braa, förvånadsvärt nog. Ska upp ur sängen nu och ner till stallet, rida Posie och hjälpa till på Pay n Jumpen. Segt jag vet, men vad gör man inte.. Vi hörs sen! Puss

/sara


bra och dålig kväll

Oj oj oj, vilken bra och dålig kväll jaaaa. Fest i Hällaryd med mycket bra brudar!♥ Började jättekul men slutade ju mindre bra med allt som hände. Herregud kan jag bara säga.. Nu ska jag kolla Heroes sen sova, hoppas få tillbringa morgondagen med mina brudar! Puss

/sara.


hos therese

Sitter i Tess soffa nu, har även spenderat natten här. OS för hela slanten igår, hos Tess och sen hos Baggio. Mys! Ska ner till stallet sen, har ju Posie hela sportlovet nu när Elin och Anna har åkt till Österrike "/ JAG VILLE JU OCKSÅ MED.. Hinner nog inte blogga mera idag sen, kanske när jag kommer hem. Men förmodligen inte, ikväll taggar vi för fest. =)

/sara.


Det är inte jag som är vit, det är Tess som är brun!

snöoväder & glass

Herregud vad det har snöat ett tag, snart badar vi nog i snö. Inte kul alls! Min H&M beställning har kommit! Fick min bikini, så nu börjar jag längta till USA. Bara en och en halv månad till vi åker ju, i tre veckor. Ska bli så sjukt skönt att komma iväg.
Kvällen kommer tillbringas hos Tess med OS hela natten, gitt! Puss

/sara.

 

snökaos

Ska denna snön försvinna? Svar nej. Nu är jag helt död, ridit 3 hästar utan någon mat eller dricka eller något. Det är ansträngande kan jag lova. Har snönat hela eftermiddan och kvällen också, har säkert kommit 1 dm bara idag. Ovanligt för Karlshamn och Blekinge ;o
Ska lägga mej i sängen dirket efter OS typ, go Anja! He he he he.. Sovmorgon imorn, det behöver jag veeerkligen. Sov inte alls bra inatt, bara vaknade och tänkte på min mobil. Beroende? Svar ja.

Taaaake care, puss!
/sara.

Red min bebis idag, gull!

hatar att bli väckt!

Har sovmorgon till 10 igentligen, men som vanligt blir man väckt i detta huset.. SJUKT JOBBIGT för då kommer jag va jättetrött hela dagen, och jag ska rida tre hästar sen med. Kommer va helt slut. Tre kronor vann ju inatt också, hehe. Inte för att jag kollade meeeeen dom va säkert bra. =)
Jag saknar min riktiga mobil sjukt mycket nu, ska ha denna skitmobilen jag har nu i en vecka till. Orkar inte med den, den bara cpar hela tiden. Jag och mobiler, det funkar typ inte. Bara jag håller en mobil i handen går den sönder typ ;o
Nu: upp och fiiixa mej för skolan.

/sara.

OS

Asså Anja Persson suger ju! Visst otur kanske, påtal om otur. Men klumpigt också.
Tess och Baggio stack precis härifrån, en massa massa snack. Skönt ändå =) Nu ska jag nog kolla lite OS med mamma och pappa och äta glass, yummi. Sen blir det sängen och lägga mej tidigt.
Seas!

/sara


sjukt långtråkig dag

Tjurig är jag! Inget vill som jag vill idag ;o tror det är min otursdag, det bästa är nog att vi ska iväg och åka skidor. Men det skulle inte förvåna mej, för jag är en otursfågel, att det inte är någon snö kvar när vi ska dit ;s Eh, då blir det ju liiiite svårt att åka skidor kanske?!

Skulle igentligen kollat hockey idag i Karlskrona, men inte det nej. För ingen som vill köra ett något, sur blir jag! Nu får vi väl se vad som händer.. Puss.

/sara.

ASSSSÅÅÅ! Jag har nog hittat min drömkille, haha. Josh Harnett i Pearl Harbor är så jääääävla snygg så man smälter och vill bara äta upp han! ;o
 

hestra

Haha! Jag har världens bästa idé till klassresa, skidor..... Hade inte det varit underbart da? Jag som är så sugen =) hihi, hade ju föräldrarmöte ikväll och alla gick typ med på det. Så imorn ska vi rösta i klassen och jag hoppas verkligen att det blir så! En sak är säker då iallafall, då blir Sara glad.

Hade vatt fett roligt, även fast man inte kan jämföra med Österrike eller Sälen eller något är det ändå nått. Bättre än Öland om jag får säga det själv.
Nu ska jag nog snart lägga mej, måste lägga mej i tid nångång. Puss!

/sara.



do what it takes

Hemma från Tess nu, hehe. Är alltid hos henne innan hon ska träna, mys äre! Kollade One Tree Hill, kan inget mera än att älska den serien. Så gullig hela tiden (:

Nu ska jag nog lägga mej och sova en stund tror jag, trött som fan. Dock vill jag ju lyssna på musik men jag har ju ingen riktigt mobil så. Vi lämnade in min mobil i fredags för den hade typ gått sönder, så nu har jag en ful och gammal lånemobil som inte har något minne alls så det går inte att ha låtar eller något. Så tråkigt!! Föräldrarmöte ikväll om klassresan och så, vet ifan vart jag vill åka. Det blir ju inte Åre nu så =( Jag som är så jävla sugen på att åka skidor.. Haha, vi får väl se hur det blir med den saken.
Vi hörs sen, kyss.

/sara.


Och Anna den lilla fuskisen åker till Österrike på fredag, snacka om att jag är avensjuk eller?! Va ju med henne där förra året, hur härligt som helst! Jag vill åka skidor nu!





redan tisdag

I'm not the shooter, I'm the bullet bitch!

Oj! Senaste gången jag bloggade va i söndags, men jag har helt enkelt inte haft lust till det. Förlåt mej, haha. Igår va det måndag, den absolut segaste dagen i skolan. Gick med Frida hem och kollade Dirty Dancing, första gången jag såg den filmen faktiskt. Efter jag vet, men riktigt bra va den! Nobody put's Baby in a corner. =)
Drog med Tess på hanboll sen, lite mysigt sådär. Snackade med Olivia efter också, längesen sist! Tycker jag vi borde ändra på.

Sitter i datorsalen nu i skolan, trött som fan. Vet inte vad det är med mej, trött hela hela hela tiden. Jobbigt, ja! Kommit in i en sån period då jag inte kan äta mycket igen typ. Inte bra inte bra, förstår inte varför det blir så.
Vi får se vad som händer efter skolan, men jag lovar att skriva. Puss!

/sara.


gonatt!

Precis kommit hem från gymmet, slut som vanligt ;o kommer säkert ha jobbig träningsvärk imorn, inte kul. Kollade ju hockey innan, Mörrum sög mer än vanligt tror jag. Förlorade väl med 6-3 eller nått, så nu är det nog hej div 2. Så jävla tråkigt, tänker inte kolla på dom mera!

Gymmet sen direkt ju, och nu måste jag lägga mej. Annars kommer jag somna här i datorstolen, puss sweeties.

/sara.


dagens låt

Lil Wayne, Kanye West, T.I & Jay-Z - Ain't Ever Got To Ask♥♥♥
Kär i låtjävlen!

keep on looking back

Wondering what it was that made you change

Galen kväll igår ändå, helt okej faktiskt. Kunde ju vatt bättre, men jaja. Tove och Anna sov här sen, duktigt med mys och vi snackade oss genom natten. Somnade nog inte förräns 4 nöjd och belåten med allt jag hade fått ur mej. HAHA! Skönt att prata så mycket faktiskt.. Saknat det

Tror att dagen bjuder på hockey, men vi får se. Skulle åkt skidskor igentligen men det är försent för det nu =( VI hörs senare! Pusss

/sara.


Frågan är bara vad jag gör med min hand..

iväg med partypinglorna

Nu drar jag till Tess, vi får se vad kvällen bjuder påå.
Hehe, hörs imorn! PUSSSSSSSS

/sara.


fredag

Nu va det fredag igen och helg! Känns underbart.
Har inget annat att skriva för tillfället, så vi hörs =D

/sara.


trött

Ja, jämt är jag trött.. Skitjobbigt! Så ikväll blir det till att lägga sej i tid igen, ska bli skönt. Nationella idag gick faktiskt bra, va inte så svårt som jag trodde. Satt bara i en timme, skrev om lite olika saker. Bra vet jag inte om det blir, men det kändes som det iallafall.

Följde med TOSIGA TESS hem från skolan, dampade lite där. Med singstar och annat, haha. Bäst är vi på att sjunga. Till stallet sen och rida dawina♥ gick bättre än vanligt så jag är nöjd.

Sovmorgon imorn, need it. Pussss!

/sara.


slutkörd

Precis kommit hem från gymmet, biff jag är va? Naaaaaaat.. Fan va pappa körde med mej da, 20 minuter där och 15 minuter där och 20 sånna och hit och dit. Jag som inte har tränat på sjukt länge också, kommer ha träningsvärk imorn! Men det är så det ska va eller huuur.. Tänker iallafall träna minst en gång i veckan nu.

Nu blir det in i duschen, sen lägga mej i sängen. Nationella imorn, vi ska sitta och skriva en uppstas i 3 timmar. Det är verkligen något jag ser fram emot..
Puss

/sara.

 

it's a love story

You'll be the prince and I'll be the princess =)


fattiga riddare

Kom hem precis i tid för att äta fattiga riddare, hehe. Systers förslag men jag måste säga att det är jävligt gott! Följde med Tess hem efter skolan, och vi smed planer för vår födelsedagsfest.. En sak är säker, det kommer bli fett bra :)

Och idag händer det! Jag ska gymma, hehe. Ska börja med det nu helt seriöst, måste verkligen ta tag i mitt liv. Nu menar jag inte att träna bort mitt liv som vissa gör, men bara träna. För det är jag jävligt dålig på och det behöver jag verkligen.
Vi hörs sen kan jag lova, puss!

/sara.


engelska i skolan

Vet ni, igår va jag duktig och la mej redan halv10 och lyssnade på musik och sånt. Därför det är lite dålig update, ska nog göra så ikväll igen för jag måste verkligen få sova ut! För jag är så jävla dålig på det, hehe. Thats me. Dock somnade jag inte förräns 11 men det är väl bättre än inget =)

Engelska i skolan nu, vi jobbar om dom jävla klimatförändringarna och vi ska skriva värsta uppsatsen som handlar om vad vi kan göra och sånt. Jag är klaaaaaaar, wiho! Hoppas på ett MVG för jag ska då fan höja mej i engelska. Vi får se vad jag hitta på efter skolan, men något skoj lär väl hända.
Pusss sötnosar ;*

/sara.

Naw! Så gulligt(:

dagens låtar

Space Cowboy - Imma Be Alright
Space Bowboy ft. Cinema Bizarre - I Came 2 Party

inga kvällsuppdateringar

Jag hinner aldrig uppdatera på kvällarna när jag kommer hem, eller hinner gör jag ju men jag har typ inte tid. Ni får ursäkta mej, he he.
Igår kollade vi ju på The Children hos Tess med några muppar, vaddå psykofilm? Haha barnen dödade typ dina föräldrar och allt, men jaja. Den dög väl, jag kunde kolla på den iallafall!

Nationella idag i svenska, hade läsförståelsen. Gick väl helt okej, men ibland är dom så otydliga med vad som vill att man ska skriva och använder en massa vuxenord som man inte fattar någonting av. Teater sen på Österslätt om jävla klimatet och blabla, allt det jobbiga som vi håller på att jobba med i skolan.
Precis kommit hem från stallet nuuu. =)

Nu ska jag lägga mej i badet, puss!

/sara.

kallt ute

När ska denna dumma kylan försvinna????? Kinderna sprängs ju typ bara men går utanför huset, finns det något posetivt med vinter? Det enda är typ att man kan komma på en massa ursäkter att få skjuts överallt. Igårkväll va jag och lite folk hos Tess och kollade film, jag valde såklart den äckligaste skräckfilmen mohaha. Alla va skiträdd utom jag! Troligt....
Ikväll blir det dit igen för en till rolig knasfilm, vi hörs seeenare förhoppningsvis. =)
Puss!

/sara.


something special

Här är lite bilder på mej och hästen, rysningar ja!








dagens låt

Lazee ft. Apollo Drive - Calling Out♥

rejs på åkern

Nu är jag hemma igen, helt ihjälfrysen typ! Men härligt va det, att bara släppa davina♥ och allt. Men livsfarligt också, bilder kommer. Kanske kommer ännu mera bilder ifrån i fredags också, men vi får se. Nu ska nog jag och Tess vandra till donken och så ska jag tjocka mej lite. 1 helg kvar nu, sen ska jag börja träna på allvar jag lovar!
Film och en massa hoppas jag på ikväll, skräckis. Om vi lyckas hitta nån bra, för den vi tog igår va ju inget vidarre haha. Vi hörs senare!

/sara.


med tove

Jag och Tovis har precis kommit hem hit, blev en lugn kväll förvånadsvärt nog. Va hos Baggio med folk och glodde filmer typ, sen in till stan och äta och så. Nu kommer förmodligen vi att däcka direkt, riktigt riktigt trött! Helgen tar död på en, haha.

/sara.

Här är lite bilder från helgen också! ;D
 




död

Fest igår hos Josef, riktigt bra kväll! Med mycket mycket bra folk. Tove sov här sen, vaknade upp idag heeeelt döda säger jag bara. Bilder kommer kan jag lova men hon har glömt kameran hos mej =) Ikväll får vi se vad som händer, något bra med mina pinglor får jag hoppas. TAGGADE ÄR VI! sjukt, jaa. Men man lever bara en gång?

/sara.


Jag vill åka skidor nununununu!!

sover i soffan

Ja Tess gör det iallafall, hon ligger i min soffa och sover så fridfullt. Tror jag också skulle behöva det! Efter att vi har lipat söndet till Extreme Home Makeover så, haha.
Ikväll blireee iväg med pinglorna, som vanligt? - Ja! Kameran kommer somvanligt att vara med, hoppas jag på iallafall så ni kan få se lite snygga bilder på oss.
Men vi hörs senare, puss!

/sara.


natti

Ligger i sängen med datorn, tänker somna nu på direkten! Imorn är det förbjudet att vara trött, dock kommer det bli så iallafall. TAGGA FÖR HELGEN NU DÅ. Om jag överlever ritten på en galen häst på ängarna imorgon vill säga, men det återstå att se.
Ta hand om er! Vilken reklam är det i nu igen? Ta hand om dej... Typ nått schampoo eller nått, nej nu yrar jag bara. Puss&gonatt (=

/sara.

Hoppade min fina pingla ikväll, gick skitbra!♥

Asså jag bara älskar musik! Vad skulle man göra utan den? Det skulle bara som en värld utan färger.. Känns som om jag har sagt det innan.
Ni ska få några av mina favoriter som jag aldrig kommer tröttna på.



 

slutade tidigt

Jag älskar torsdagar! Börjar 10 och slutar två, är inte det bra da? Gick hem med Oskar, haha snackade om alla våra problem.. Naaaat. Ridning ikväll vid halv 8, så nu är jag öppen för förslag. Nejmen, ska nog bara ta det lugnt. Va ett tag sen jag gjorde det. Imorgon är det fredag, viktigt!
Tiden går så snabbt nu förtiden, och jag och Anna snackade om allt det. Vi tar livet som det kommer, det är fan så man ska leva ändå. Inte oroa sej för morgondagen. Filosofisk jag låter nu? ;o

/sara.

 

sleeptime

Kom hem från donken för ett tag sen, blev en sittarkväll där med good people! Nu ska jag krypa ner i sängen och lägga mej faktiskt, sovmorgon imorn till 10 så jag tar tillfället i akt och lägger mej tidigt så jag kan få sova ut. Smart va? Hoppas ni sover gott, för det tänker jag göra. Puss

/sara.


i'm already gone

Cha cha bloggggen
Ghetto sara här yaaao, haha! Nu va det nån som blev glad iallafall =)

Det är typ en halv meter snö ute, om det kommer lite lite lite till så kommer man förmodligen få simma till skolan. Och jag kommer drunkna, nej jag skojar. Jag kan simma, jag lovar! Skolan va lika med seg som vanligt, men vi gjorde det bästa av det och satt i cafeterian och roade oss istället.
Nu ska nog jag och Tess ge oss ut på vårt dagliga äventyr, frågade mej inte vad det kommer innehålla. Förmodligen allt mellan hund och katt eller nått. Hör av er om ni vill hitta på nått!

/sara.

    


insöad

Nu är vi helt seriöst insöade i blekinge! Inatt har det kommit en halv meter snö, detta kan fan inte vara normalt? Kommer förmodligen inte komma till skolan, och jag tycker grymt synd om dom som typ bor på landet osv där det inte skottas. Och jag ska gå en från skolan sen, hoppas dom har skottat då annars blir jag arg. Det är fan februari nu? Det ska väl bli vår snart.....

Igår gick det iallafall jättebra att rida, ska rida henne på torsdag också så det är skitbra. Hehe Sara is in love, inte bra inte bra.
Nu ska jag fixa mej för skolan, om jag kommer till skolan då.

/sara.


sovit hos tess

Natten spenderades hos Tess, skönt att inte sova hemma man mindre skönt att stiga upp på morgonen. Riktigt trött nu för tiden, får nog lägga mej tidigt ikväll! Mina sms är slut också, måste vänta tills fredag när allt nollställs. fail..

Både kemi och fysik idag i skolan, jag och kemiläraren älskar varandra really! Och på musiken spelade vi Walkin in memphis gick faktiskt jättebra med mej på elgitarren och grejer. En grej för mej, haha. Nu drar jag ner till stallet och rider Posie med Anna, sen Dawina♥ på lektion, wiho. Och grattis till mamma och pappa som har bröllopsdag idag, thai och sånt mys ikväll.

/sara.

Oskar goes busted med min penna! haha

orkar inte vänta tills imorn!


la musiiika

Sitter här och dunkar musik, mmmm.. Många nya bra låtar ja! Men jag har typ blivit lite av en depplåtsmänniska nu? Frågan är bara varför, för just nu mår jag jättebra. Hehe, livet leker faktiskt så det är toppen.
Skolan va boring boring boring, matteläraren hackar på mej och Emma hela hela hela tiden! Fattar inte vad hans fel är? Alltid är det vi iallafall, respektlöst att ha mobilen framme, hur går det tjejer?  jag kommer va på er ända till nationella är slut! Får rycket.

Idag ska jag städa mitt rum och så, sen kanske träffa Tess en stund. Ovanligt! Ja, för vi träffas verkligen aldrig. Just det, idag hade vi fest i cafeterian. Tror högtalarna är sprängda ntu, haha.

/sara.
Här lite lite fula bilder på mitt håår, kanske inte syns någon större skillnad.. Men nyfärgat är det iallafall.