ligger i sängen

Ska precis sova.. Färgningen blev bra iallafall! Eller det blir den ju alltid, men iallafall. Riktigt bra med att jag & Anna fick prata ut, längesen sist och jag har saknat det♥

Annars har helgen varit superbra tycker jag, va ju lite mera ös i fredags så det blir tummen upp för det. Nu ska jag sova, däckar snart här. Ni får sova så gott, puss!

/sara.

Haha snyggt va? Jättefin tröja och allt med verkligen!(:

bilder från igår







hårfärgning

Nu beger jag mej hem till Anna för vi ska färga mitt hår, och det behövs verkligen mer än någonsin! Vatt hos Tess hela dagen och bara slappat, skönt. Kommer somna vilken sekund som helst med tanke på att Emma väckte mej 8 imorse. Nej, ni behöver ingen förklaring till varför hon sov här inatt.

Kvällen igår va bra men ganska dryg, bilder från helgen kommer! Puss.

/sara.


dagens låt

Owl City - Fireflies♥

i'm inlove






dagens låt

Tinchy Stryder ft. N-Dubz - Number 1

god morgon

Morning morning sunshines!
Ligger i sängen med laptopen, orkar inte resa mej. Igår när vi dansade fick jag kramp i mina vader(?) det har aldrig hänt förut! Tror det är någon här som måste börja träna.. He he.

Om 2 timmar ska jag ner till stallet och rida, blir nog en massa galopp på åkern, underbart.
Nu ska jag äta frulle och sånt, vi hörs sen!

/sara.

Hoppar du hoppar jag syster..


hemma

Nyss hemkommen från en brabra kväll, just nu anstränger jag och Tove oss att skriva på bloggarna och det går faktiskt ganska bra. Har iallafall haft en skitbra kväll, men får nog skriva allt imorn. Det tråkiga med imorn är att jag ska upp hyffsat tidigt och rida världens gulligste häst.

Nej, nu orkar jag inte mera. Vi hörs imorn, pusssssss!
/sara.

höjer volymen

Nu måste Sara Svensson börja tagga! Så därför höjer jag volymen och sätter på en massa bra låtar. Precis kommit hem från stallet, kallt. Skolan idag va seeeg, prov i franska. Haha, vi är ju bäst och vår lärare är blåst! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen bär det av till Mörrum. Vi hörs inatt eller imorgon, puss!

/sara.

Jag idag i skolan i vår fiiiina datornsal!

pluggis

Plugg hela dagen, fast hos Therese en stund också. Inte ovanligt(=
Drar ner till stallet om en timme typ, sen hem hit igen och plugga lite till. Sovmorgon imorn till 9, sen slutar jag 1. Like it!

/sara.


lite insnöad, ja

Nej, gymmet blev det inte tack vare denna snöstormen! Tror helt seriöst att vi kommer bli insnöade, jag ser typ inte ut för att det är så mycket snö på rutan ;o
Ska lägga mej i sängen nu, sovmorgon imorn till 10 och jag behöver det. Önskar faktiskt att det kunde snöa 1 meter inatt så skolan hade blivit inställd. För jag ska imorn till skolan, GÅ ?! får ju typ börja nu, det går lixom inte att gå i snö med reebock skor eller stövlar med 6 cm klack! Dagens i-landsproblem.

Nej, jag får sova på saken. Godnatt!
/sara.


gymmet snart

Baby we are stuch with each other

Ja tro det eller inte, men jag ska snart till gymmet och träna! Duktig jag är va? Pappa har ju ett gym där han jobbat, så dit får jag kommer gratis. Och vi ska börja träna 2 gånger i veckan nu, känner att jag behöver det.
Måste plugga till mitt dumma franskaprov med som jag har på fredag, man hinner bara att sätta sej på stolen i skolan efter lovet så börjar alla babbla om prov och grejer.
Jag tycker det inte borde finnas något som heter prov, men det är jag nog inte ensam om? (=
Vi hade ju matteprov igår också, helt seriöst så luktar det ig för min del!

/sara.


detta jävla väder!

Skolan idag va seg! Hade kunnat sluta typ 12 om jag ville, ingen gympa pga förskylningen och sen va slöjden inställt. Inte alls kul. Blev mulad också, great. Kommer säkert bli ännu förskyldare nu, hatar vintern. Iallafall detta vädret ;o Det är ju typ snöstörm nu också.

Har bosatt mej hos Tess om dagarna, så nu är jag här igen. Ändå fett, precis kollat på veckans Paradise Hotel, hatar att Cimon och Stefan åkte ut!! Hem sen och äta vofflor, hehe. Sen blir det förmodligen träning med pappa, need it. Skriver senare, puss.

/sara.


reklaaaaam

Kollar film med pappa där ute i tvrummet, orkar inte asa med mej laptopen dit så skriver ett inlägg lite snabbt. Bara vatt hemma hela dagen, tatt det lugnt och kollat filmer typ. Umgåtts lite med mamma och pappa också, woow? Typ första gången ever, haha.
Nu ska jag springa ut dit igen, sov gott!

/sara.

Tove har äntligen skickat bilderna oxå! Så här kommer lite bilder från helgen.


Josse Emma & Frida

Jag Tove & Tess

Jag Kadri & Robin

dagens låtar

Kevin Rudolf, Birdman, Jay Sean & Lil Wayne - I Made It
Cheryl Cole - Fight For This Love
 

+ Denna godbiten!

sjuk

Japp, idag mår jag inte alls bra. Provade gå till skolan men det gick inte alls, så gick hem och la mej. Har kollat på film fram tills nu och ska fortsätta nu. Fixar lite superbra musik också! Man kan inte leva utan musik. Annars så väntar jag fortfarande efter bilderna från Tove, så ni får hålla ut.

/sara.


Gammal bild på mej & Anna

the notebook

Har precis sett typ världens sorligaste film, nejmen. Visst jag har sett sorligare, men denna var verkligen hemsk! Mina ögon är typ helt uppsvullna nu ;o Och nej, jag hade inte sett The Notebook innan, efterbliven jag vet. Men det är så det är. Nu sitter jag är och funderar på om jag ska läsa min kemi eller inte, vet ju inte vilka sidor. Får helt enkelt läsa sammanfattningen (y.

Sen blir det sova direkt, för jag är riktigt riktigt riktigt trött!
Sov gott, puss.

/sara.

den sjukaste människan jag känner



Efter skolan drog jag hem till min fina kompis Therese, tog det lugnt först. Men nivet, när man är trött så går det inte att ta det lugnt? Det började med att vi började hoppa i soffan till Ke$ha - There's a pardy at a rich dude's house och slutade med att vi låg dubbelvikta i soffan och asgarvade. Längesen jag skrattade så mycket alltså! Den bruden gör min dag (=

Nu ligger jag i sängen, ska sätta på en film. Mår inte så jävla bra, håller nog på att bli sjuk. Inte kul, men passar bra för mej med tanke på att det är måndag. 5 dagar kvar till helgen o.O' Skulle vara gitt att spenderar några dagar i sängen och bara vila upp mej.
Vi hörs senare! pusss

/sara.

movietime

Jag har blivit en som filmnarkoman typ ;o haha.
Precis kollat klart på The Beach iallafall, helt okej film men den blev lite konstig i slutet. Den gör så att jag vill ut och resa nu, inte om 2 månader utan nu! helst till Thailand vill jag ju, så sjukt fint där. Men USA funkar väl oxå(= sen somsagt Slovenien till sommaren så det kan ju inte bli bättre.

Nu kommer några muppar hit och då blir det väl ännu en film, great!
/sara.

fullt ös medvetslös

Så va det verkligen igår! Men vilken kväll ändå(= lite mycket folk ibland kanske med tanke på att man inte kunde gå frammåt utan att gå emot någon.
Idag är det en seg dag, precis som alla andra söndagar. Jag väntar på att Tove ska skicka bilderna till mej så ni får se lite, men känns inte som om det kommer hända idag. Ikväll beger jag mej nog till Frida för movie med Emma, mys. Håll utkik efter bilder!

/sara.

lipsill

Godmorgon sweethearts!
Eller ja, jag har varit vaken ett tag. Min syrra väcker mej som vanligt. Och mamma håller på att tjata om att man kan blir sjuk om man inte sover tillräckligt och blabla, ja. Då vet jag ju vems fel det är sen när jag väl blir sjuk, ingen mindre än Elin.

Precis kollat klart på världens hemskaste och finaste film, If only hette den. Fyfan va sorlig! Och jag klarar inte av sånt heller, haha. Men det är jävlar en rekomandation för er som gillar romantiska och fina filmer, som typ A walk to remember eller P.S i love you.

Nu får jag se vad som händer, måste ha tag i Anna. Sen till Tess, sen till Tove. Kanske kommer något mera inlägg om jag inte har något för mej. Annars hörs vi imorgon! Och ha så kul ikväll, för det ska jävlar jag ha.

/sara.


snabba cash

Såg ju Snabba cash med mina pinglor och lite annat folk! Bra film, men hade faktiskt lite högre förväntningar av den. Va typ samma sak hela tiden, den gick inte ut på något typ. Men så jävla verkligen ändå. Efter det drog vi till Johannes en stund, för Saw 6. Ingen rolig film kan jag lova! Känns som om den är värre än dom andra ;o man blir alldeles illamående, men det kanske är det som är meningen?

Nu ska jag nog krypa ner och tagga för imorgon, lördag (L)
gonatt!

/sara.


gonna miss you


They always leave. Du kommer bli en perfekt mamma Melodia, vi ses till hösten igen!

dagens låt

Detta är helgens låt!♥ njut babes.



och så va det helg igen

fredag fredag fredag fredag FREEEEDAAAAAG - va det någon som sa fredag?
Wiho! så va det helg igen, and i love it. Helg är något för mej, hehe. Det förra inägget skulle dock vara uppe igår, men det blev visst inte av. Sitter här och taggar till musik, taggad är jag! Ikväll blir det dock bara bio med mina partypinglor, snabba cash ska vi se. Hoppas den är bra!

Nu ska jag leta vidare efter lite nice musik, vi hörs!
/sara.


filmkväll

Slutade 2 idag, iallafall någolunda tidigt. Skönt. Ännu skönare är att jag slutar halv 2 imorgon och börjar 9! God i love it.  Precis kollat klart på Casanova, ganska bra film. Men trodde den skulle va bättre faktiskt, kändes som om den va lite på skoj.
Ikväll blir det nog en till film, kärleksfilm.. Hur ska detta gå? Kommer förmodligen drunkna, haha. Men först är det stallet och rida, är nog hemma vid 9 igen. Skriver då.
Kyss!

/sara.

jävla mörrum

Kom precis innanför dörren, hockey som gällde ikväll!
Dock denna gången gick det faktiskt bra för Mörrum, även fast med va mot KHK. Dom idioterna ledde typ in i sista minuten men såklart slutar matchen 4-5 till Karlskrona. Så jävla surt! Och det är himla moget om man är 45 + och skrika ut från bilrutan en massa om Mörrum, hehe som om jag är värsta hockeypoffset.
Får väl tänka mera som min lilla fis och inte bry mej då.

Nu blir det nog film och så, sen sova. Sovmorron till 10 imorgon, skönt! Därför tror jag att jag ska lägga mej tidigt ikväll. Men dom jävla engelskaglosorna måste göras också, någon som vet vad energiproducerande samhällen heter på engelska? Nej, tänkte väl det. Det är sånt vi ska lära oss. Omöjligt.

/sara.


i skolan

Sitter i skolan just nu, har ingenting. Men vår snälla cafetant eller vad man ska säga öppnade till mej & Frida iallafall. Snällt! Vi slutar inte förräns om 2 timmar, så sjukt drygt. Slöjd också, kan det bli bättre? Nej bara sämre.
Och vet ni vad jag såg nyss? Att Lindsay Lohan bar en "klänningshoodie" på Globe galan, haha. Ändå häftigt, kanske något för mej?
Nu börjar vi slöjden, vi hörs sen. Take care!

/sara.

handbollskväll

You only want what you can't get

Kvällen kommer spenderas hos Tess för handboll. Sverige möter Slovenien, och nu för tiden älskar jag Slovenien med tanke på att jag & Tess ska dit i sommar. Så jävla härligt ska det bli! Och jag längtar längtar, hehe. Nej, nu blir det mat sen duschen. Powerwalkar till Tess, duktigt som jag är.

/sara.


ledig idag

Eller ja, ledig och ledig. Vi hade vintervandring, men vem orkar gå upp till nytorpet och tillbaka för att lärarna säger det? Inte jag iallafall! Jag gjorde bättre nytta genom att sova ut, kollar på film och städa istället. Riktigt skön dag! Har precis kommit hem från stallet, gick super där nere. Nu får vi se vad som händer, inga läxor eller något och jag känner för att hitta på något. Så vi får väl se vad som händer!

Vi hörs senare ikväll, puss!

/sara.


idrottsgalan

Just nu är det idrottsgalan på tv, ändå kul. Och min familj som är så idrottsintresserad, he he. Dagen har vatt seg, film och sånt bara. Men blir så på vardagarna, finns inget att göra typ. Såg The revenge of the fallens innan, asså Transformers 2 för er som är efterblivina och inte fattade det(= Riktigt bra film verkligen!

Har försökt städa mitt rum också, men det är en sån dag då jag är out of focus och inte kan göra en vettig sak typ. Börjar något men det är hela tiden något annat som typ uppehåller en så man blir aldrig klart med nått, haha. Nu är det bara damsuga som är kvar, och jag känner på mej att det kommer inträffa inatt.

Nu kommer lite roliga bilder från helgen, ((:
/sara.








dagens låtar

Akon ft. Red Cafe - Shake down (remix)


riktigt seg söndag

Jag som alla andra hatar somsagt söndagar, tänk om det inte hade funnits något som hade hetat söndag, eller skola eller nått. Hade varit riktigt braaaaa & skönt!
Och på tisdag har vi vintervandring, i detta tillfället är det jävligt skönt för Emma att ha brytit foten. Tror jag också ska ramla ner från en trappa, jag går ju somsagt och väntar på att den dagen ska komma. Kommer säkert hända nästa gång jag går i Toves trappa..

Har spenderat min dag i sängen, kollat film och så. Sen blev det handboll med mamma och syster, drygt. Men bätttre än att sitta hemma och ruttna bort framför datorn.
Nu ska jag nog sätta på en film till, antingen The beach eller Transformers. Transformers ger mej flashbacks från i somras när vi kollade på den hos Rasse =(
miss it.

Väntar på bilderna från igår också, ni kan få en cool bild på munken medans ni väntar!


dåligt samvete

Jaha, då va det söndag igen.. Känns inte bra, vill ha lov igen nu! Orkar verkligen inte med skolan, och nationella och allt sånt jobbigt. Blä.

Men helgen har ändå vatt så jävla bra och lyckad! We pardy like animals.
I fredags var vi hos GG, drog ganska tidigt. Haha, kolla tidningen. Det kastades ut möbler från en balkong i Karlshamn, inga kommentarer. 
Igår va det fest igen, bilder kommer nog om jag får dom. Tack Tove & Tess för ännu en bra helg, you make my day.
Nu ska jag nog sätta på en film och dricka mycket vatten, great!
Skriver senare, puss darlings (=

/sara.


heeeeeelg (L)

Första skolveckan avklarad och den innebär helg och alla vet väl vad helg innebär, haha. Kommer nog inte skriva mera, har inte tid med det. Vi hörs imorgon eller på söndag! Hhihi, men look for more babes. Puss.

/sara.

världens bästa låt

Wiho! Tack Anna för att du skickade denna till mej, kommer droga den ett tag känner jag. Så sjukt jävla mysig och baaaah..


du är en riktigt krigare

att det kan finnas killar som är sånna svin!

Som bara tänker på sej själva och skiter i hur andra känner det, skiter i allt. Det är bara han det handlar om och ingen annan. Trampar på andra. Svaghet. Det är de det handlar om, och jag stör ihjäl mej på sånt. GUD VA ARG JAG BLIR! Vilka människor det finns.

överskottsenergi

Asså shit, idag är jag ingen rolig människa. Har sån sjuk överskottsenergi så jag bara vill skrika haha. I skolan får vi ju bara sitta och glo och lyssna och skriva och kolla på film och sånt. På loven gör man ju typ hur mycket som helst, så jag är inte van vid att göra så lite!!
Brukar göra sånna små hopp i skolan och så för det är så tråkigt, haha. Nu tror ni jag är dum i huvet, eller något. Men nej, det är jag inte. Eller det är ju inte såhär doktoriskt testat men life is life.

Och så lyckas jag sätta på sexy bitch nu, (bokstavligen talat). Kan inte sitta still. Nej sara nej, jag får absålut inte bli peppad till helgen..

/sara.


Jag & Frida i skolan idaaag

tröttis

Ligger i sängen, precis plöjt igenom några avsnitt av One Tree Hill. Så sjukt bra! Har tankat hela säsong 6, så jag kommer förmodligen leva framför datorn. Cute.

En som jag inte känner, aldrig har träffat eller nått skrev såhär till mej på msn idag:
Sara Svensson
Ett fint namn som visar tjejens personlighet med en stark sida. Men tillslut som alla tjejer kan alla må dåligt ibland... Och när dom brinner i insidan märker ingen det fastän du försöker visa din smärta för den personen som du tycker om mest, men han verkar inte förstå dej för att han kan inte leva samma liv som du lever.

Hur häftigt är inte det da? Lixom, jag vet inte om det stämmer precis. Men coolt iallafall! Blev helt paff, bara satt och stirrade på skärmen haha.
Nu ska jag sova, behöver det. Gonatt!

/sara.

you makin' me delirious

Hey over there what's your name
Are you for real is this a game
You start to smile and I do the same
I look away but you remain
Your eyes starin' back at me
My heart starts to skip a beat
I pray that you will never know
I'm fallin' when you look in my eyes..

skolan är min grej!

HAHA, läste precis emmas blogg. Måste bara skriva in det roliga som hände på vår kemilektion i tisdags. Ni kommer säkert inte tycka det är roligt men whatever. Sista tisdan innan lovet så skulle vi ha lektion, men bara vikarie så hela klassen skit i det. Så kom det självklart en kommentar: ..

Per(läraren): Ja men ni hade ju vikare veckan innan lovet.
Calle: Men hon hade inte oss!

hahhahahahahah, tycker det va roligt faktiskt (=

Bilden är ett bevis på hur intresserade vi är på lektionerna

förbereder mej för usa

Sitter här och kollar i H&M katalogen och bara längtar tills vi ska till USA. Det är ju typ bara 2 månader dit, hehe. Blir leopradbikini igår raw! Haha.

Är jätte jätte jätte trött just nu, så ska nog gosa ner mej i sängen och kolla på nån bra film. Dock har jag redan sett alla bra filmer men jag får väl hitta nån.
Så tvingar mamma mej att laga köttfärsås också, vill inte änns tänka på hur det kommer sluta. Hela huset i eld och lågor och brinner ner till grunden. Jamen visst tänker ni, MVG i hemkunskap var kom det ifrån? Där va ju iallafall en lärare hela tiden! Felet är att jag kommer va hemma själv när jag gör det ;o Håll tummarna för mej, bye!

/sara.

Denna blir det!                          Kanske beställer denna också.

hos therese

Sitter hos min lovely kompis Tess nu som ni alla säkert redan vet. God damn vad jag har saknat henne! Helt sjukt typ. Precis sett 2012, en av dom hemska filmerna jag har sett. Men bra va den jävlar, men självklart lipade jag som vanligt. Fattar inte hur jag kan va så känslig, det går väl inte?

Sover ju iallafall här inatt, kommer säkert inte få så mycket sömn. Säger som Tess, vi har ju mer än två veckar att gå igenom. Hehe. Paradise Hotel börjar nu med.. Kommer nog inte hinna se det, buhu! Får helt enkelt kolla på webben imorn, good girl.
Sov gott sweethearts, gonattpuss

/sara.


saknat min fis

Precis kommit hem efter en händelserik vandring från skolan, den bjöd på raketer. Haha, va inte nära att få en raket på mej nej.. Och Tess kom till skolan idag!! Vaddå snacka om brun? ;o Kände mej helt seriöst bokstavligen talat som snö. Inte kul alls, blir till att förbättra på brännan i solariumet.

Nu drar jag ner till stallet och rider Posie, den lilla stackarn gick omkull påväg in från hagen så vi får se om hon haltar eller inte. Kvällen och natten spenderas hos Tess, kanske inte så smart på en vardag för känns som om vi har jävligt mycket att prata om o.O' Vi får väl se om jag kan hia mej, haha!

/sara.


nyår 09-10

Eftersom jag inte har vatt aktiv här, har ni inte fått se några bilder! Säkert många som har sett dessa iallafall, men det är alltid kul att se dom igen :)
Så här kommer lite bilder från nyår.


Jag & Tove

Jag & Tove

Anna & Linus

Anna & Anthon

Jag & Anthon

Jag & Anna


kallt + skolan = inte min grej!

Precis kommit hem, hängde med syster upp till hästen ju. Inte alls pepp på att rida i detta vädret, det blåser och usch nej. Och sen har ju skolan börjat igen, kan det bli värre? Nej..

Drömmer mej bort till Florida nu asså, kan knappt vänta tills vi ska dit. Så jag slipper denna hålan och kalla Sverige och allt. NU LÄNGTAR JAG SÅHÄR MYCKET PÅ ATT TESS SKA KOMMA HEM! Hon sitter nog fortfarande på flyget, men är förmodligen snart hemma. Vid halv10 skulle hon va hemma hos sej. Saknar henne =(
Funderar på att lägga mej i ett varmt bad, need it. Är helt ihjälfysen typ, och mina kinder har köldskador. Nej, vintern är helt enkelt inte men grej.

/sara. 

  
Ni kan ju få världens bästa låt när jag ändå håller på (=


Tjaaaa

Hej babes!
Funderar faktiskt på att komma tillbaka till skrivandet, för nu när lovet är slut så har jag ändå inget liv om vardagrna och jag saknar det faktiskt lite. Saknar er! Men ni får kommentera vad ni tycker.
Annars är det nytt lov och nya möjligheter, nya chanser kanske? Need it. Mitt lov har varit super duper bra med härliga människor och det har faktiskt alltid funnits något att göra även fast det har varit snö ute.

Har saknat Tessieh fett mycket, bara hon som har fattats =( ♥ För hon är i Thailand jue, kommer hem idag! Och jag vill inte se hur jag ser ut jämfört med henne, kommer se ut som snö typ.
Just nu är jag hos Anton, ska med syster upp till Ewita sen. Min gamla ponny ju, familjearv kanske? Haha. Men vi hörs, kanske kanske kommer ett inlägg när jag kommer hem. Puss!