fan vad duktig jag är

VILKEN UPDATE DET ÄR PÅ DENNA BLOGGEN! Mums..

Haha, kommer samma ursäkt: Jag har inte tid nu på sommaren. Sorry :) Red både igår jag idag, härligt! Blev lite småhinder igår jag lillkillen skötte sej utmärkt! Så nu är det bara och sätta igång. Julius har sovit här med, idag då. Sen blev det ut och mysa i skogen med Olivfis. Nu drar jag in till staden och träffar Anna, får se vad vi hittar på. Men vi hörs :D

ridit

Puh, lite slut är jag nu! Drog upp till stallet vid 6, var hemma 9. Red båda två, Ofelia & Nocny, idag :) Gick jättebra med båda, fast Nocny är så himla tramsig mot lila bommar. Det är verkligen bara lila bommar också(?) Fråga mej inte varför, men när han har gott över den en gång så funkar det gallant!

Nu kommer min pojkvän hit, som skriver så hiiiiiimla fina sms. Fast jag har nog inte varit bättre själv, haha. Stod bland annat: FUCK U, käften, idiot, fan vill du. Och såna grejer.
Två filmer har jag tankat med, Dragon Hunter & Sex & The City 2. Pöss.


beställningar

JUST DET JA! Det har jag alldeles glömt, jag ska ju visa er vad jag har beställt hem från Nelly. Nivet, dom har väääärsta rean där nu, det är helt galet. Så jag beställde hem två plagg :D



så jäkla skönt och sova ut

Godmorgon mina kära!
Har ni sovit gott? :) Det har jävlar jag gjort iallafall! Nu när jag är helt hemma själv på morgonen och inte har några ljud som väcker mej så sover jag läääänge och bra!
Fast jag sov ju inte så bra igentligen, jag har haft 2 mardrömmar på en natt..

En handlade om att typ Tess, Anna & min pappa åkte ut på en båt som skulle bombas och så att dom skulle dö och sen skulle jag & mamma åka efter dom i en annan båt och då blev det vulkanutbrott när vi var vid en vulken och då fick vi springa så in i helvete och jag va före mamma sen hittade jag inte henne i elden men sen kom hon ut därifrån, och sen vaknade jag.

Den andra var att vi var i en båt, tror det var Annas båt, min familj då. Och så kom det in en kärring och började skjuta på oss, ingen träffade mamma. Men jag, pappa och Linnea blev träffade. Det var inte så mycket blod, och ingen dog men jag kommer ihåg att jag blev träffad i benet, armen, ljumsken och typ nånstans i huvet. Sen så tryckte mamma ut kulorna, UUEEWW!! Sen vaknade jag.

Cpiga drömmer ellerhur? Men jag börjar ju bli van vid att drömma mardrömmar.


freezing cold

Hyy, jag fryser! Jag gör alltid det nu för tiden, och jag nyser, har ont i halsen, överdrivet lång ögoninflammation, hostar.. HALLÅ, det är sommar?! Då ska inte sånt hända!

Jag är så himla superdålig på att uppdatera just nu känner jag, men jag har bara inte tid just nu. Händer så mycket ;) Haha, nejmen. Va hos min älskling hela dagen, och sen blev det upp till hästen och rida med mamma. Eller ja, mamma red inte. Men hon var faktiskt duktig och ledde in en häst.. Gick jättebra och rida! Gick över lite bommar idag med och man märker verkligen att han tycker det är så himla skoj.

Nu har jag typ inte gjort nånting ikväll, spelat lite på datorn. Ni vill inte veta vad.. Nämligen Sims 3, jag har blivit en neeeerd jag erkänner :(


Nej, dags och sova och sakna oh längta efter Julius. PÖÖSS


får som jag vill.. oftast!

En hel dag i solen idag, först. Härligt! Hoppas att det fina vädret är tillbaka nu för jag hatar att sitta inne. Så vi drog ut till badberget, mamma jag Elin och hennes kompis, och solade och badade. Dock bara 15 grader, shit! Det gick absålut inte att andas. Men jag måste doppa mej annars mår jag typ illa ;)

In till stan sen direkt med mamma och köpa ridhjälm och så, så nu ligger här en alldeles ny Lamicellhjälm, det va på tiden! Min gamla jag har är jättefin, men förliten. Men jag älskar den nya!
Nu blir det tacos, sen drar jag till min Julius, vi har fyra månader idag! Jag älskar han♥


En bild på mej och Nocny som mamma tog igår




jag blir galen

Jag har ju haft ögoninflammation nu, och använt mascara under hela festivalen, så nu har inte min ögoninflammation gått över! Så nu har jag fått en ny medicin mot det som kommer vara i ytterliga 6 dagar. Jag får verkligen damp på det, så sjukt jobbigt och vakna på morgonen med igenklistrade ögon av var och att dom är irriterade om dagarna :(
Ja, det är synd om mej..


vill ni veta en sak..

VI ÄGER NUMERA EN ROSA BIL! Hörde ni rätt? Ja, det gjorde ni. Tyvärr.. Eller tyvärr och tyvärr, men jag ville hellre ha en rosa cabbe i sånna fall. Jag tänker då inte övningsköra i en rosa bil..... Jag vet inte vad jag tycker iallafall ;) Min lilla pappa, ekonomichef, ska alltså köra en rosa bil till jobbet. HA HA HA.

Julle sov här inatt, och va här i stort sett hela dagen. Därav ingen uppdatering :) Nu är jag så trött så jag slocknar snart, puss på er!


öööööver

Ja, nu är Östersjö över för detta året. Det var faktiskt helt okej! Vädret var skitbra dom två första dagarna, men igår. USCH! Så nej, inte så kul igår att man inte kunde gå ut.
Men visst, jag kan sammanfatta liide:

TORSDAG
Claras födelsedag! Vilket innebar lokal och tjejpaaardy. Riktigt riktigt roligt och välldigt mycket skratt vilket det bara kan bli när det är så många tjejer. Ut på stan sen och yra, men drog hem hyffsat tidigt.







FREDAG
Today blev det först till GG och Kadri med Tess, Anna & Evelina. Helt okej där, men jag och Evelina drog ändå till Lenny efter kanske 1 timme där det var mera folk och mera ös. KUL DÄR! Helt klart den roligaste kvällen ;) Men en massa roliga grejer för tjejen hon är galen. In till stan sen med då, vid 11 tiden och drog hem vid 1 med pappiii.






LÖRDAG
Även med Evelina idag, hos Anthon. Kul där med!! Men man blev riktigt deprimerad av vädret men jag fick iallafall min langos. Åh vad jag älskar det, sjuuuuuukt gott. Drog hem tidigt idag oxå och sov hos älsklingen min.

Förstår inte riktigt varför jag har dratt hem så tidigt dessa dagarna, men jag antar att och tyckte att det var roligare på festerna vi var på än ute på stan. Menmen, vila upp sej rejält nu!
Ridit har jag gjort idag med och Nockny skötte sej utmärkt, lite bomträning även idag med tanke på att det är jättebra för ryggen på hästarna. Vi måste ju förbereda oss för hösten som kommer också.
Nu ska jag in i duschen för ikväll kommer Julius hit och myser♥

NU ÄR DET FESTIVAL

Nu är det jävlar festival och fest och allt det som tillhör! Så det blir inget mera bloggande, palla det :D SEAS


good music

Dagens & Veckans låtar: Edward Maya - This Is My Life
                                         Taio Cruz - Dynamite

LOVE!

knäckebröd

Har precis ätit knäckebröd framör tvn. Det var ögoninflamation jag hade, så nu ska jag ta sån medicin i ögonen i 6 dagar, morgon och kväll. Det är synd om mej :(
Det jobbiga är dock att det känns bara att jag har det på morgonen och på kvällen, på dagen känns det verkligen ingenting!! Så nu svider det som faa-an.
Jag och Olivia drog och och red sen, skitroligt att hon kan följa med!! Och nu sitter jag här och kliar i ögonen och väntar på min Julius. Undra när han kommer.. Hehe. Men vi hörs väl imorgon eller något för bloggar aldrig när jag är med han. Puss

Just det!! Dom håller på att ställa upp för Östersjö nu, fan vad sugen jag blir..



ögonfluss & halsinflamation

Nej, jag vet inte vad det är. Men ögoninflamation är det iallafall, det är jag 100 % säker på.. För mina ögon gör ont nu på dagen med och varar som fan. Jag hatar det. Och jag hatar det ännu mera att jag har det nu 2 dagar innan östersjö. Vad fan ska jag ta mej till??!?

Mardrömmen inatt bestod av att jag skaffade mej två valpar som nästan blev uppätna av en köttätande känguru och att jag nästan missade ett konsigt flygplan (?)
Har solat lite nu, och fundrar på att göra det lite till. Doktorn klockan 3 iallafall.


får panik

Alltså jag får snart panik. Båda mina ögon gör så jäääävla ont och är typ helt uppsvullna, verkligen ögoninflamation!! Ska till doktorn imorn iallafall, vadå. Kan inte jag sminka mej på Östersjö då eller?! Katastrof isånnafall ;) Nejmen, inte så kul och gå utan något runt ögonen då.

Sen hatar jag när allt inte är som det brukade vara, och jag vet fan inte vad jag ska ta mej till, om det är jag som är fel, eller gör fel eller vad fan det är! JAG BLIR GALEN.


la strada

Nu cyklar jag in till stan till Anna och Tess och La strada, deras andra hem. Vi hörs väl imorgon eller inatt nån gång, pussssss

torsö

Har varit på Torsö hela dagen med familjen, det är som sandviken, ligger vid sandviken fast det är mycket mindre folk och mycket skönare då :)
Så nu är jag på G igen med färgen och imorgon ska det bli fint igen så då blir det steka steka steka!!!! Måste dock köpa sån Hawaiian tropic oil också, Emma sa till mej att det fräter sönder huden typ om man inte har någon solfaktor i det? Hmm? Ibland babblar hon nog i nattmössan alltså!

Så nu är jag hemma, men jag orkar inte rida idag. Är så himla trött och red trots allt ganska hårt i paddocken igår. Ska testa bommar någon dag nu med han med, han kommer nog inte tycka om det i början med tanke på att han inte har sett ett hinder eller en bom på över 1 år. Men ska man tävla så måste man ju träna med och då är det bara att komma igång nu ;)
Jag har fortfarande ont i halsen och imorse när jag vaknade var mina ögon helt ihopklistrade.. Halsfluss och ögoniflamation eller??? Nej tack.


halsont

Blev ingen mera uppdatering igår, hade inte inte inte tid. När jag kom hem från farmor och farfar drog jag upp och red Nockny och det gick jättebra! Dom har fått såndana jävulska sår på bogen och ner under magen pågrund av myggen. Stackarna! Så nu blir det smörja och så.
Drog direkt hem till Julle sen där natten spenderades, somnade dock vid 11 med tanke på att jag hade varit uppe i ett och ett halvt dygn. JOBBIGT.

Vi vaknade sent idag, eller han gjorde. Jag låg nog och kliade på min 1084753 myggbett i säkert 2 timmar. JAG HATAR MYGGOR!!!! Vi åt lunch direkt och sen var vi ute och busade med hundarna :)
Red direkt när jag kom hem, och nu har jag så jäkla ont i halsen. Jag tänker inte bli sjuk till Östersjö!! Därför är jag hemma idag, vi ska kolla på komedi jag och familjen. Puss!


gårdagen

Okej, vi var hos Evelina igår. I hennes sommarstuga! Skitlyckat fram till att folk kastade yoggi inomhus och en ruta gick sönder och en massa sånt. Ändå lyckad kväll med mycket bra tjejer framför allt, men också resten av folket! :)

Nu lever jag iallafall, det gjorde jag inte innan. Glass & vatten löser allt ska jag säga er, det borde ni testa någon gång. Sitter i soffan just nu och kollar på Harry Potter, den senaste. Snart cyklar jag till farmor och äter, är inte så sugen just nu men jag måste ju få mat i min lilla mage. Hörs sen!









feeling bad

Jag mår dåligt, kom hem 7 imorse. Cyklade i ovädret från stan. Går förmodligen inte att lägga sej i solen, jag ska prova. Vílken cpig kväll, jaja.

isbjörnar

Jag är lite utav en djurälskare, och ibland kollar jag på Animal Planet. Idag, och igår faktiskt, har det gått program om isbjörnar och hur dom ska överleva. Asså jag blir så himla ledsen av och se på sånt! Dom är ju sånna underbara djur.. Typ världens sötaste. Sen ska dom behöva råka ut för sånt. Jag får helt seriöst ont i hjärtat..
Nu lät jag som vääärsta vääärsta djurälskaren, men jag tror att många tycker som jag!


farmors lunch♥

Emma kom hit vid typ 1, då blev det promenixa till Donken och käka glass, gott! Men jag stör mej på att dom har hörj Mc Flurryn igen.. Köpte hårfärg och så med, sen drog vi hem hit och solade och badade i vattenspridarn, just like old days ;)

Nu drar jag hem till söta farmor och äterkycklingfilé och ris. MUMS!



Back in the days, i typ 3an eller 4an.  HAHAHAH


hatar mardrömmar

Usch!! Jag har alltid världens mardrömmar, och det är så hemskt att vakna upp med den jobbiga känslan i magen. Men ändå skönt att veta att det bara var en dröm.

Denna drömmen handlade om att jag och nån kompis (vet inte vilken det va, nån random) vi var nånstans i Sverige, min familj var där också. Sen cyklade vi en runda, så kom vi nånstans där det var en dinusarie, nivet en sån köttätare, rex eller vad dom heter. JAG DRÖMMER ALLTID ATT EN SÅN JAGAR MIG OCH ATT JAG GÖMMER MEJ I EN BASTU ELLER TOALETT (?) Iallafall så gick inte den toan att låsa, och när min kompis öppnade så slutade dinosaurien honom i en tugga. Då rusade jag ut och förbi och den efter ut på ett tak. Jag hoppade.. Den också.. Jag kände verkligen hur det kittlades i magen för det var så långt till marken. Och så tänkte jag: "Nu dör jag".
Men helt plötsligt vaknade jag och började cykla, och cyklade och cyklade den vägen jag trodde vi hade cyklat. Så kom det en man med ett gevär och började skjuta som fan, inte på mej men där jag var. Jag började lipa och cyklade in på en grusväg ner mot vatten. DET VAR FEL VÄG! Jag var nu vilse och visste inte var jag skulle. Så kom det en alkolist(?) och sa att han kanske kunde hjälpa mej men jag ringde mamma och pappa istället. Och sen vaknade jag! Usch... Vilken läskig dröm.
Värsta boken här eller?


Nu ska jag äta frukost!



cykelkväll

Fan vad jag har cyklat idag asså, har i stort sett bott på min cykel. Och den är så jävla obekväm! 
Jag och mamma drog in till stan och H&M och lite sånt, köpte bara ett linne typ. Behövligt!! Blev lite besviken för att dom hade så lite skärp men det får jag ta igen nästa gång ;)

Drog upp till hästen sen, gick bra och rida ut. Det blir ju så nu på sommarn, man orkar inget annat. Sen blev det cykla hem till Anna och sitta där och snacka med lite folk, mysigt faktiskt. Nu har jag precis kommit hem genom att cykla helt livrädd hem genom natten. Fyy.
Sova nu, puss!

Fina Nockny <3


good music

Hemma nu :) Jag, mamma och Elin drog till Stilleryd och stekte ett tag. Riktigt härligt! Nu är jag på G igen, haha. Nu kör jag och mamma in till H&M och köper lite grejer som jag glömde och kom på nu. Och jag hittar nått så visar jag det när jag kommit hem. Puss!

Detta är helt klart dagens låt, veckans låt, helgens låt, nästa veckas låt (Östersjö) och enligt mej sommaren hetaste festlåt!!! Sjukt bra ;)


trött

Jag är trött, jag är trött på att sitta inne, jag är trött på dej, jag är trött helt enkelt! Argh. Julle sov här inatt iallafall, nu ska vi ut och sola så jag kan få lite färg, puss

clothes

Här är det jag köpte då. Dock har jag bara fotat med bilen och kvaliteten suger!! Men ni får stå ut.



Volanglinne från Ginatricot 249 kr
Baseboll tröja från Ginatricot 249 kr



Hög kjol från H&M 199 kr
Bh från H&M 129 kr



Volanglinne med paljetter från Zara 279 kr
Läppglans från Lindex 39 kr

båstad + malmö

Åh herregud vilken uppdatering det är här, känner riktigt lukten från den. ;)
Jag har iallafall inte suttit vid datorn på jättelänge känns det som.

Igår så var jag och mamma i Båstad hela dagen och kollade tennis och solade & badade, sjukt varmt och härligt. Jag gick runt med min gröna solhatt och ett par pilotbrillor, stekte och lekte rik bland bratsen haha. Kom hem hyffsat sent, och då blev det direkt till La Strada där Anna & Tess va, så gick vi runt lite och åkte lite "karusell" Fyfan säger jag bara, hjärtattack! Sov hos Anna sen, längesen vi snackade så mycket så det var en del och prata om. Saknat henne.

Idagens blev det upp tidigt för en trip till Malmö med mina tjejor. Hittade faktiskt hyffast mycket som jag ville ha! Kommer bilder på det sen. Nu är det enda som saknas ett par vanliga pumps från DinSko men det är så j*vla rörigt på rean så jag orkade inte leta. Kom precis hem nu, orkar inte göra ett piss.
Ska nog hoppa in i duschen snart och sen kommer Julle hit. Pöss

HÅLL I ER, FÖR NU KOMMER DET JÄVLAR BILDER












BÅSTAD

Shit vilket åskväder det va igår!! Och jag tror seriöst att det varade hela natten ;o När det var ljust ute vaknade jag och gick och upp stängde mitt fönster för att det mullrede så mycket. Läskigt..

Nu drar jag & mamma till Båstad och glor lite på tennis men jag kommer nog sola mest :) Det ska bli 27 grader där idag så stek kommer det fan va iallafall. Är hemma ikväll nångång, hör av mej då!




OCH SPANIEN VANN IGÅR!!!! Så sjukt jävla najs!


tropisk värme

Vill ni veta en grej..?
Vi har tropisk värme här i Blekinge och Karlshamn!! För när det har över 20 grader under ett helt dygn, även på natten, så räknas det som tropisk värme. Det har vi haft inatt, och kommer säkert ha det inatt också. Ändå fett, eller vad tycker ni? ;)




VM final nu!! Viva Espania


it's complicated

Vad du än tror, så ska du veta att jag älskar dej sjukt mycket!

vilken värme

Inget och klaga på när man ligger på stranden och steker, för då är det underbart! Men när man sover, och när jag ska upp och rida. Då är det fan hemskt! Men är det sommar så är det, och jag älskar den som sagt :)

Igår hann jag inte skriva mera, vi drog hem hit efter bion som jag tyckte var jättebra! Lite jobbigt bara att den var på svenska.. Vi kollade iallafall på Hajen och lagade mat mitt i natten, hehe. Gick och la pss ganska tidigt.
Idag drog jag mamma, pappa och Elin ut till Stärnö och så kom Tess med sen. STEK.

Sen blev det ridning och så för min del, varmt!


bio med älskling

Tror detta är tredje gången jag skriver detta inlägget, för min dator är totalt cpstörd.
Älskling sov här igår iallafall, det bjöds på kubb med mamma och Elin också, jag & Julle vann! Förvånadsvärt nog. Idag har vi solat och haft vattenkrig, dock fick inte jag skvätta ner den fegisen något. Nu ska vi cykla in till stan och kolla på Sherek! :)   (stavning?)

TOOODAY



avslappning på hög nivå

Nu är vi hemma, det var riktigt jävla härligt ute på badberget vid havet. Det är så fridfullt där ute, knappt någon folk alls. Men havet kunde varit varmare, men man hann knappt frysa för det blev varmt direkt när man kom upp ur vattnet med tanke på att det var heeeelt vindstilla.
Lite jobbigt varmt ibland, men värmen ska man inte klaga på :)

Nu sitter jag ute i soffan med mamma och Elin och glor på Madicken, så himla gulligt. Älskar Elisabeth, hon är ju den gulligate som finns. Och Alva är den snällaste.




badberget

Godmooorgon, eller godmiddag kanske man ska säga ;)

Nu kommer mamma hem, då drar vi ut och badar på badberget. Riktigt mysigt!! Nu har jag och Anna bestämt att vi ska dra och shoppa också nästa vecka, gissa om jag behöver det eller?! Har inte shoppat riktigt sen jag var i USA och det var typ 3 månader sen. Vet ni har desperat jag är efter nya kläder? Jag har fan inga kläder..
Nu längtar jag sönder till nästa vecka bara för det. Vi ska ju till Malmö.

Gårdagens:
Jag vet att mitt ansikte ser stört ut men det är kvaliteten!

sovaaaaa

Precis kommit hem från en kväll med mycket mycket skrattttt, love it! Nu ska jag sova, svintrött. Godnatt på er!

hemma

Kom hem för en halvtimme sen typ från Stärnö. Där stekte jag och Tess hela dagen! Härligt, dock kunde vattnet ha varit lite varmare än 12 grader tycker jag. Fyy, benen dommnade direkt.
Snart drar jag och lillayster upp och rider, sen för jag se vad som händer. Puss!


Sara goes illuminati


ut i solen

Nu kör jag och mamma till Jysk och köper den TVbänken jag ville ha! Wiiho. Hoppas vi kan sätta upp alla grejer ikväll med då. Sen blir det till Therese och så drar vi ut till ****** och solar. Gissa vad det betyder? Stärnö såklart! Vårt hood, hehe. G SHIIIET.

Dags och packa, seas.


morgonpigg

.. Nej det är jag verkligen inte! Julle kom sent igår till mej och sov här, och idag gick vi upp tidigt för den stackarn skulle till doktorn :( Och nu, när jag redan har ätit frukost och borstat tänderna så kan jag inte somna om. Jag är sån... Skitjobbigt!

Spanien vann igår, så jävla härligt! Hoppas bara nu att dom vinner hela skiten för jag pallar inte att Holland vinner. Tycker inte om dom.
Igår såg vi en skitbra film btw: Percy Jackson And The Olympians The Lithning Thief. Långt namn, men bra var den. Typ lite sådär Harry Potter stuk, asså med trolleri och sånt kanske. Fast nu handlade det om gudar. Julle satt och kunde alla gudarnas namn för han har kollat på Herkules, jag fattade ingenting..

Han som spelar Percy i filmen är iallafall jääävligt snygg!!


tyskland vs. spanien

Sitter och kollar på matchen, det är ca 15 minuter kvar nu. Det är äckligt jämnt, vet faktiskt inte riktigt vilken jag hejar på (;

Nej, nu gjorde Spanien mål :D :D :D :D Men jag kan sätta att Tyskland ändå kommer vända, haha. Tycker Tyskland är värda att vinna för dom har gjort en sån jävulsk bra tunering, men Spanien har jag alltid tyckt om. Pedro spelar ju i Spanien, han håller nog på att bli lite av min idol. Så sjukt bra är han!!

Nej, dags att sätta ögon och öron frammåt mot TVn igen, hörs senare.


fifan vilken bra uppdatering

En applåd för mej! Visst har jag uppdaterat bra? Hehe, men jag har verkligen inte haft någon tid alls, har inte suttit vid datorn på aslänge.
Igår på IKEA hittade vi en hel del, allt det jag ville ha! Spegel, soffbord, gardiner, rullgardiner, lampa. Nu saknas bara en tvbänk och sen förstås TVn! Tvbänken ska köpas på jysk i veckan, men tyvärr dröjer det nog lite innan tvn kommer :(

Efter IKEA drog jag upp till hästen och red, det gick megabra verkligen. Var lagom perfekt för att rida markarbete i paddocken så det gjorde vi. Det blir förmodligen ut i skogen hela helgen med tanke på att det ska bli så j*vla varmt.
Direkt upp till älsklingsjulius efter att jag hade duschat och så. Sov där :) Idag vaknade vi halv ett, usch inte bra. Åt frukost vid halv 3, haha. Drog ut och badade och solade sen i det fina vääädret, mys på det. Nu är jag hemma, och ska äta lunch med pappa. PÖSS





Outfiten på IKEA(;


Frazze inatt, haha! Skitsur för han inte fick va kvar i rummet..


Tibbe i morse, aaaaaw!


Frukost in tha sun (:



ikea med mamma & lillasyster

Nu kör vi snart till IKEA, eller snart och snart. Mamma ska först: damsuga, plocka undan, tvätta, stryka, torka golven, bädda, handla, sminka sej.. Nej jag skojar bara, inte allt det! Men damsuga iallafall.

Vill ni veta vad min första syn var imorse?! En spindel som klättrade upp precis framför mej på min vägg. Fattar ni hur jävla rädd jag blev? Fyyyy! Sprang in till mamma direkt så hon fick ta bort den.
Nej, dags och fixa sej kanske? Ingen mening, mamma ska först göra allt sitt.


Flipp bild från igår ;) Jag bjuder på den!


myskväll och sånt

Jag hinner aldrig uppdatera om dagarna, förlåt! Men jag gör för mycket alltså, stressar hela tiden.. Idag stekte vi i Stärnö jättelänge verkligen, men det var skönt att ligga i vattnet ju. Låg där till fyra och svettades ;)
Drog hem och red, gick jättebra med tramskillen.

På kvällen blev det pizza, godis och läsk med bra tjejer i Lindeborg och mys och dom badade och lite så. Sen körde jag och Tess runt och hamnade till sist på donken. Imorgon blir det IKEA med mammsen på dagen så det kommer förmodligen inget inlägg dåå.
GODNATTT!!






ut mot stärnö

Om en halvtimme kommer Olivia och hämtar mej på sen räjsermoped, då drar vi + Tessieh ut till Stärnö och steker satan!! Som om vi inte har gjort det hela denna veckan da.. Men idag drar vi faktiskt ut extra tidigt, gitt är det. Nu ska jag nog packa min väska och så, känns som om det är mycket som ska med i den.


En bild sen midsommar..



härliga sommarkväll

Precis kommit hem från en riktigt härlig sån sommarlovskväll! Jag och Tess va först hos henne, sen blev det ut en stund till Klockeback och gungade ;) hehe, sån sommar 09 känsla♥

Nu sitter jag har med telefonen i örat, gissa med vem? Jo, världens underbaraste muppigaste Julius Franzén. Nu säger han, det e mitt namn de.. Ja, det är det.
PUSSSSSSSSSS



YES

Det ska va underbart väder imorgon med!! Yeeha, denna sommaren är ju riktigt solig jämfört med den förra(: Dock vet jag inte om jag ska till Falsterbo på tisdag, eller om jag ska till IKEA?? Måste ha ny ridhjälm, men måste fixa mitt rum också. Blä, hatar beslutsångerst

 vs.

good music

Dagens låtar: JoJo - Too Little Too Late
                       Justin Bieber - Love Me

no time

Har verkligen inte haft tid med uppdatering! Förlåt. Men Julius va här igår, vi passade lillasyrran och kollade fotboll och sen skräckfilm =) Sen sov han här, och när han hade dratt imorse så låg jag ute och stekte ett tag. Sedan bar det av till Bräkne-Hoby och Väbylund där Linnéa har vatt på ridläger och så kollade vi på deras avlutning.
Jag har ju vatt där 3 år i rad innan, så man fick sån känsla när man kom dit igen bland alla underbara islandshästar! :D


trött

Ännu en heldag i solen verkligen! Vaknade vid 11, och satte mej ute på tomten, sen vid 12 blev det Stärnö med en massa roligt folk, verkligen varmt. Men tråkigt att vattnet är så kallt :( Bara 14 grader, men det stoppar då inte oss från att svalka oss, hehe. Direkt efter att ha kollat en stund på fotbollen (Jag är så jävla glad över att Tyskland vann för då kan alla hålla käften som hejade på Argentina) Så drog jag upp till Nockney och red ut med Åsa. Det gick jättebra iallafall! Mysig är hästfan♥

Nu kommer pojkvännen min hit, då blir det nog fotboll och så. Sen lite sånt mys hela kvällen. Han sover förmodligen här. Nej, dags och måla naglarna för det var ett tag sen! Puss




arg, sola, arg

Jag är arg, och jag vill sola! Men mina jävla föräldrar är iväg i "en halvtimme" (=två timmar) Och med tanke på att dom inte har lagat min moppe så kan jag ju inte ta mej någonstans. Så nu måste jag vänta på dom innan jag drar till Stärnö. FAN VAD ARG JAG BLIR.
Jag vill ju ut och sola nu nu nu nu! Bara för det ska jag lägga mej på altanen. Puss

flyförbannad

Jag börjar gråta. Matchen är slut om 4 minuter, Holland leder med 1 mål. Dom kommer gå till final. Fan. Så jävla dåliga. Nu drar jag upp och rider, orkar inte kolla mera.
HELVETES JÄVLA F*TTA

NEEEJ

NEEEJ HOLLAND GJORDE MÅL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Förhelvete...

football

Solat hela dagen, först i Långasjön och sedan drog vi till Stärnö där Olivia och Clara var. Det gick helt seriöst inte att ligga i Långasjön, det var så varmt i Långasjön så man kunde inte ligga och sola. Men det värsta var att det kom en anka och bet mej i tån(?) Ska inte dom vara rädda för människor?????  Dessa var helt seriöst inte det.

Nu kollar jag kvarten mellan Brasilien & Holland, hoppas Brasilien vinner annars tänker inte jag kolla på VM mera. Dom leder med 1-0 iallafall :)


sol sol sol

Godmorgon! Är ni vakna?
Det är jag iallafall(: Sitter vid TVn och kollar Animal Planet, hehe. Ibland är det faktiskt bra program där! Snart kommer Therese och hämtar mej, och då bär det av till Långasjön för att ligga i skuggan och rulla oss i sand. HAAH SKOJAR. Det jag igentligen tänkte skriva var: Då bär det av till Långasjön för sol & bad. Inget ovanligt ;)

filmen var sjuuukt bra

Asså det var den bästa av Twilightfilmerna såhär långt, helt klart! Den var skitbraaaa, helt sjukt. Jag tycker första var ganska tråkig, sen andra var helt okej men denna var verkligen, MM!
MM = Mums. Och Jacob är så snygg.. Blä, Tess envisas om att Edward är snyggare. Men jag tycker faktiskt inte det? Och jag tror att jag är den ändå i världen som tycker det.

Nu snackar jag med pojkvännen min i telefooonen, snart blir det dejta kudden. En solig dag imorgon med, WIIIHO. Älskar sommar♥


mot bion!

Nu drar vi på bio, med cola och popcorn. MUMS PÅ DET


sitter ute på altanen

Sitter ute på altanen nu i solen med datorn, varit i solen hela dagen idag också!
Lite färg har jag väl fått(: Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det bort till Bromölla med 3 brudar och glo på Eclipse, fyyy fan va bra! :D


solberoende?

Jag har nog blivit beroende av att sola och att bli brun! Nu sitter jag här i soffan och tänker: Arrrggh, jag är inte alls brun! Måste sola sola sola.. Det känns inte bra asså. Men sen kan jag ändå känna sen, lite brun är jag. Och sen: MEN BRUNARE SKA JAG BLI.
Haha, ska ut och sola nu hela dagen. PUSS


nattbloggning

Nu är jag hemma från världens bästa =) Jag tvingade han och kolla på New Moon med mej, och i och med att han är så himla gullig och snäll så gick han med på det! Imorgon är det ju Eclipse, fyfan va härligt!! Den ska va skitbra säger dom.
Det gick verkligen skitmegafetabra att rida idag! Jag va så nöööööjd med den "lilla" hästen. Så nu ser jag fram emot nästa gång!

Nu ska jag nana kudden, imorgon blir det förmodligen bara sola hemma. Wrong weeeek.