nu är jag klar

ÄNTLIGEN är min jävla garderob klar, måste bara fixa till det där uppe men det får Roger göra när han ska tapetsera på onsdag för det når inte jag ;)
Nu tänker jag aldrig mera måla i hela mitt liv, fyyyfan va jobbigt! Tror jag har brutit min rygg några gånger asså.

Nu ska jag soooooova tror jag. CIAO


längtar efter det fina vädret

Sitter och kollar ut genom mitt fönster, så sjukt tråkigt väder! Jag hatar det verkligen, man blir så deprimerad för det är ju höstväder. Grått, tråkigt, blåsigt, regnigt. Fyfan va tråkigt! Men denna veckan skulle det faktiskt bli 22 grader typ, så vi får väl hoppas att det slår om.

Skolan va tråkig, drog hem och målade sen. Nu är hela ena garderoben klar, bara andra kvar och den gör jag förmodligen ikväll. Blir faktiskt riktigt bra! Hade kanske blivit bättre om ett "profffs" hade gjort det. Men det syns ju inte, right?
Nu ska jag ner till stallet och rida, take care!


jag är målarN

Min dag har bestått av att va hos farmor och sen målat min garderob, fyyy vad jobbigt! Inte min grej asså, nu ska jag sova. PUSS

lyckad kväll!

Faaan vilken lyckad kväll det va igår! Förutom att Julle fick åka hem då :( men resten va fan perfekt, gaaah. Förfestade hos Oscar, sen till Gustav och festade i stort sett all night long. LOVE!

Nu ska jag till farmor, sen kolla fotboll och sen måla min garderob och så. Om det blir tid över sen så drar jag till älskling, saknar han redan juu..
Jaja, hare bra!


Man får faktiskt nya kompisar när man festar på landet, eller hur Frida!




 

Gårdagens outfit va bara en simple sommaroutfit!
Allt ifrån USA dock :)


konstnären i familjen

Linnea satt och kollade hur mycket man kunde göra i paint, detta blev resultatet. HAHA


good music

Dagens låtar: Livvi Franc ft. Putbull - Now I'm That Bitch
                       Stromae - Alors On Danse (Extended Mix)


Här får ni min spotifylista när jag ändå är på g! http://open.spotify.com/user/ssarasvensson/playlist/52nBQpaEbvxeChDykN8kF5

plötsligt händer det

Nu är Thomas här och sätter upp min nya garderob, wihoo! Perfekt ju, och det ser redan bra ut faktiskt. Han har är ju så påhittig, hehe.
Pöss




jag blir GALEN

Asså man kan aldrig få sova ut i detta huset! Nu hela morgonen har Elin suttit och övat på en sångkarriär och någon annan har smällt i toadörren precis utanför mitt rum. Jag kommer bli galen snart!! Jag får väl ta tag i mitt liv och dra ut och springa en runda, sen om det är fint väder så blir det sooolen.
Fick en kommentar om vilken linje jag skulle gå igår också, och jag ska gå SP =) *plugglinjen* Haha, men dom säger ju det: om du inte vet vad du ska bli ska du gå SP.

Nej, nu ska jag jogga. SKÖNT. Pöss

myskväll

Jag tog faktiskt tag i mitt liv och skrev fysik, BRA SARA! Nu jävlar ska jag ha VG i betyget för att jag tänkte till extra annars ska jag fan göra något dumt.
Va hemma hos farmor & farfar och åt, gull. Nu kommer älsklingsjulius hit, :)♥ skriver kanske inatt, annars imorgon.


finns inget värre än fysik


FYSIK KAN SLÄNGA SIG ÅT HELVETE OCH DET KAN MIN FYSIKLÄRARE OCKSÅ! Så j*vla trött på detta nu, sen kommer hon och säger att jag ska göra en kompletering på mitt arbete som jag typ har jobbat med från liv till död. Har försökt en stund nu, men aldrig i livet.
Hur fan ska man kunna skriva en hel sida som egna åsikter och sånt när jag inte har några för jag vet fan inte vad detta handlar om? Lixom, det låter ju bara patetiskt och skriva typ: Ah, jag tycker att det var dåligt att Wilhelm Röntgen uppfann röntgen för att det är mycket strålning i det, eller: Jag tycker det var bra för att då kan man kolla om någon har brutit något. LIKSOM?! Låter ju helt dumt i huvet. Fysik är helt enkelt inte min grej!

Hon kan ta sen Einstien och fara åt pipskogen, för jag är då fan inte han..


nu jävlar kommer dom varma graderna



Kolla här vilka härliga temperaturer :D Nu är det bara den stora runda hela solen vi saknar. SOMMAREN ÄR PÅVÄÄÄÄÄÄG.

igår

Igååår hade jag och min finaste 2 månader (:
Och nej, jag glömde inte bort det! Glömde bara bort och skriva det på bloggen, för igår la jag ju inte upp några intressanta inlägg iallafalll (=

Kom hem vid kvart över 11 och har legat i solen sen dess, vid 1 tar jag tag i mitt fysikarbete så jag får VG i betyget. BLÄ, orkar inte. Och vet inte vad jag ska skriva. HÄRLIGT.
Nej, ut i solen nu igen. Pöss


älskade dawina

Red Damphästen idag, jobbigt att jag tycker om henne så mycket som jag gör för det kommer säkert ändå bli likadant som vanligt /: Vill verkligen köpa henne, men det kommer ju aldrig hända. Tycker om den hästen sjukt mycket! Och då säger eller tänker ni: man kan inte tycka om en häst. Dom som nånsin har haft ett djur, vet att det går.

Nu blir det melodifestivalen. Imorgon är det fredag sen helg, härligt.

Säger gonatt nu, så puss och gonatt på er!






dom tre snyggaste killarna som finns

ÖGONGODIS!


Eric Saade


Cristiano Ronaldo


Tayler Lautner

vädret♥

Legat i solen sen jag kom hem från skolan, wonderbart :D Solen är verkligen det bästa som finns, och att få färg. Hatar att va blek. Så lite har väl brännan förbättrats på idag, och nu är verkligens sommarvädret här. Hoppas det kommer vara fint på skolavslutningen bara, det är ju bara 8 skoldagar kvar. WIIHO, livet leker helt enkelt =)

Nu börjar Förhäxad igen, ett program jag alltid kollade på när jag va liten. PUSS


snart in till stan

Åh, skolan idag va så lame! Fick tillbaka mitt fysikarbete, och det va ju bara G på det så hon ville att jag skulle göra en kompletering för att få VG, aldrig i livet! Jag är fan ingen jävla Einstien :(
Nu ska jag in till stan, kolla sommarjobb och så. Sen blir det upp till ip och kolla in mitt gamla lag när dom spelar match. Hoppas det går bra! Pöss


dålig dag

Idag har jag en sån dålig dag, som ni redan vet, som alla har någon gång. Och det är så sjukt jobbigt! Skriker och har mej här hemma, på folk som är helt oskyldiga och så. Och så får jag skäll, och blir ännu argare. Och sen får jag dåligt samvete, härligt! Men alla vet hur det är, eller hur? Alla har vi våra dåliga dagar.

Har ju ingen riktigt mobil nu, så kan inte ta några bilder. Och ingen digitalkamera har jag heller, så ni får nöja er med festbilder, usabilder och lite sånt sålänge! Det gäller ju trots allt bara två veckor =)


Nu kommer Therese hit, sen går vi en låååång runda. Need it!





lunken va ju toppen

Ah, lunken va ju veeerkligen skitkul idag asså! Haha, fyfan va långt man skulle gå da?! Känns som om vi gick och gick men aldrig kom nånstans. Kom iallafall hem tillslut, och nu ligger jag här i min älskade säng och kollar Floridabilder. Blir lätt så när det är så dåligt väder här..


.. Och satan va brun jag va!
Om nu undrar varför jag ser så cpig ut i ansiktet så hade jag bränt mej som satan på ryggen dagen innan, så gjorde ont som fan att ligga ner. (;



good music

Dagens låt: Alexandra Burke - Broken Heels

vaknat på helt fel sida

Idag är det verkligen helt fel dag! Såååå arg, och jag vet inte varför. Mer är att mamma är dum i huvet för tillfället och tycker det är mitt fel att min mobilräkning va så hög från USA och att jag säger att jag aldrig får något för det jag gör. NEJ MEN DET ÄR JU SANT OCKSÅ. Hur mycket pengar har jag fått för mina MVG?! Inga. Just det.

Lunken idag, det gör ju allt så himla mycket bättre också!! Argh, och betyg är det också på det. Och dom IDIOTERNA som har satt betygskriterierna eller vafan dt heter är nog helt jävla IQbefriade. Jag menar, VG är 50 minuter. Vi ska springa FRÅN nytorpet i skogen där, TILL Stenbacka. Det är ingen jävel som kommer klara det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Nej, nu ska jag inte sura här mera. Pöss



bilder från helgen

Nu kommer det lite bilder från helgen, som jag lovade ;)


Anthon & Naz


Oscar & Stoffe


Jag & Tessiieh


Engborg & Anthon


Lenny

nya kläder inköpt!

Hittade faktiskt två saker i stan, på Jansens faktiskt. Har aldrig riktigt kollat i den affären så för jag har alltid tyckt att det har varit en "gammal mormoraffär" typ. Men det visade sej finnas lite söta kläder.

Köpte ju mina avslutningsklänning och hittade även ett sommarlinne som va jättefint! Eller ah, snarare Tess hittade. Drog hem till henne sen och satt ute på balkongen och solade, jag vill också bo i stan :(:(.. Cyklade hem i vääärsta motvinden, hatar att cykla då. Och det värsta är att jag alltid har motvind när jag cykla(?)
Måste fixa mej moppe asså.
Hoppas på att Julius kommer hit ikväll, men förmodligen inte. Tidsoptimist som han är.
Puss!


Klänning 399 :-


Linne 299 :-

ny mobil

.. Igen! En lånemobil då, för min andra glappade så man kunde inte ladda den. Kommer ungefär ta två veckor att laga den.. SEGT! Så nu har jag en söt liten samsung som jag inte fattar ett skit av med fiiiina sms på! ;o Vilka svin det finns.

Sa ju att jag inte skulle hinna blogga innan ;)


slutar snart

Har sista lektionen nu som är svenska, fett drygt för jag är klar. Så får kolla runt på lite bloggar och så sålänge(: Efter skolan drar jag in till stan och ser om jag kan få tag i min avslutningsklänning och lite så. Får se om jag hinner blogga när jag kommer hem från schoooool. Förmodligen inte men isånnafall så får ni vänta till jag är hemma från stan.
Puss babes


Vårt arbete i skolan, fett tråkigt..!




new stuff!

Hemma efter en heldag på IKEA, blev faktiskt en hel del inköpt :) Resten får man ju ta efter hand, måste ju se hur det blir först. Sängen köptes iallafall, och jag älskar den. Sen soffa också, och lite andra småsaker. Imorgon ska vi slänga ut mitt skrivbord och så också, så hoppas jag på att garderoben fixas så snart som möjligt så jag kan få tapetsera om och sen är rummet helt klart ju.
Bilder kommer från gårdagen sen också!


pannkakor

Yesbox! Nu är det pannkakor som står högst på schemat och efter det IKEA, ny säng here i come. Verkligen. Red innan, va riktigt mysigt. Och detta vädret påminner mej om alla roliga ridläger som jag har vatt på, bland annat islandshästridlägret i Väbylund, åhh saknar det nu faktiskt.

Nej, nog pratat om det. Det luktar pannkakor i hela huset. Köss



åh jag tycker om att va uppe tidigt

Det känns som om jag alltid är uppe tidigt! Så mycket till en morgonmänniska är jag faktiskt inte, idag ska jag faktiskt till IKEA så nu måste jag ner till stallet och rida Posie och fixa där och så. Med tanke på att jag inte hinner det sen ikväll. Myggbett har jag över hela kroppen också, och det är inte roligt! Fy på det, och satan vad det kliar.. Tycker faktiskt synd om Tove som är allergisk(:
ÅHH, enligt mej är detta den bästa låten på länge:
Kelly Rowland - Commander♥



Där hör jag hemma igentligen juu..


god natt

Hemma nu från Anthon, han hade ju grillfest. Va faktiskt kul i början och slutet, resten kan vi ju skippa hehe. Bilder kommer, det kan jag lova med tanke på att alla var paparizzis ikväll.
Nu ska jag sova, och jag är jääävligt trött, men jag mår faktiskt bra :D
Puss!

Bara för att jag är kär i dessa skorna..


MOT KARLSKRONA

Anything you can do, I can do, I can do it even better in broken heels!

Yes! Jag fick min vilja igenom :D
Nu åker jag, mamma och mormor till karlskrona. Förmodligen kommer jag inte hem med någon klänning, men skoooor! Det måste jag ha iallafall, och sen kanske kanske nått annat också. Jaja, hörs sen!

Dagens


förmodligen karlskrona

Ojoj, igår nattbloggade jag och idag morgonbloggar jag. Haha, men ska nog snart till Karlskrona med mamma. Se om vi hittar någon avslutningsklänning till mej, annars blir det till och beställa från Nelly sen! Är lite stressad nu med tanke på att skolavslutningen är om typ 3 veckor och jag har inget och ha på mej :O Eller jo, en jeansjacka. Men vem vill bara gå i en jeansjacka på skolavslutningen?!
Mina dörrar kom igår också, hoppas dom kan komma upp så snart som möjligt. För imorgon ska vi till IKEA också, så förmodligen gör vi om mitt rum nästa vecka och sen nästa vecka igen :)

Nej, nu ska jag fixa mej. Kyss


nattbloggning

Vet att jag inte har bloggat något idag! Men har verkligen inte suttit vid datorn ett piss.
Efter skolan drog jag och Tess in till henne, åt på glassbåten och så. Sen upp på briggen en stund med Robin och Johan, längesen jag träffade dom! ;o Drog hem till Anki sen med Figge och Rasse, färgade deras hår blont. Jag hann dock inte se resultaten men jag bara längtar efter det, haha.

Drog hem till min Julle sen, spenderade min kväll där. Mys på han, looove♥
Nu ska jag sova, peace

Tess & Figge


Rasmus med blå färg i håret!


Flippbild hos Tess


good music

Dagens låtar: Jay Kay - Princess
                       Deepside Deejays - Beautiful days (Orginal Radio Edit)


telefon med ett mongohuve

.. Ni kan ju gissa vem det är ;) Det blir ganska lätt, han börjar på J och slutar på ulius. Red världens bästa häst innan, gick faktiskt toppen! Hoppade och så och jag är vääääldigt nöjd. 
Nu ska jag lägga mej i sängen, sjukt trött efter att ha åkt inlines och varit i solen hela dagen. Imorgon efter skolan om det är fint väder åker vi förmodligen upp till Långasjön igen och solar och badar. Brown sugar uknow. 

Godnatt!


 

bildbomb

Nu kommer det en massa bilder från utklädningsdagen idag!










solig utklädningsdag

Idag har det varit utklädningsdag, fett va! Jag och Emma va ju Spice Girls, och det blev faktiskt bättre än jag trodde med allt((: och nästan alla i klassen va utklädda, så jävla kul.
Bilder kommer ikväll på mej och Emma och andra när jag har fått dom kan jag lova :)
Efter skolan blev det långasjön med typ hela nian eller något, nejmen. Många var det iallafalll! Sjukt härligt väder, sommarvärme ju. Vår termometer hemma visade 22 grader i skuggan vid 2 och det är fan mycket. Så det blev årets första bad och så, faktiskt inte så skitkallt.

Nu blir det ner till stallet, skriver sen. Puss




hatar sorliga filmer

Idag har jag gjort en näradödenupplevelse! Jag och Emma har nämligen åkt inlines, fyfan va vi slog dit ;o men slog in ihjäl oss som tur väl va. Ska ju åka det imorgon i skolan, vi får väl se hur det går.

Annars idag har jag inte gjort så mycket, nu har jag precis sätt klart filmen Dear John fyfan va sorlig, typ nästan som The Notebook men lite nyare version typ. Fy för sånna filmer, lipsara är på g igen ja!
Nu ska jag kolla runt lite, sen prata med älskling också. Saknar han :(
Puss



nu vet jag!

Nu äntligen är jag klar med vad jag ska ha på mej!
Och jag tror att Emma också är klar, med tanke på att vi typ ska va likadana. Hehe, men ni får inte riktigt veta vad det är. Bara nästan, ska lägga upp en bild.
Efter skolan drog jag hem till Emma, va där en stund. Sen hem hit, försökte ännu mera med det jävla fittsimset men det ville då fan inte som jag vill så nu sket jag i det och tog bort allting typ, haha.

Red Positana sen, gick faktiskt rikigt bra och hon va duktig skithästen(: Nu ska jag se om jag ska tanka en film eller något sen, sen ska jag beställa det från Nelly!


sitter i skolan

Oj, nu sitter jag i skolan. Uppdaterade ingenting igår tror jag?
Iallafall, efter skolan drog jag och min kära klass in till stan. Åt på glassbåten och så, sen till teatergarderoben och kolla efter kläder på utklädningsdagen. Men fanns inget som vanligt, och nu får vi se hur det blir för mej och Emma på utklädningsdagen.. :(
Jag ger en ledtråd, if you wanna be my lover... lala. YOOO a'll tell you what want, what you really really want. Vet inte hur den går riktigt. Haha, mer får ni gissa er till!
Nej, nu börjar vi nog engelskan snart. Dax att göra lite nytta, köss


konsert imorgon

Jag är skittrött! Men jag ska ändå försöka installera the sims 3 nu, det ni.. Men det känns inte riktigt som det kommer gå, har fått hjälp hela dagen typ, segt.
Ridit Dawina också, hon skötta sej grymt bra. Supernöjd, och Barcelona vann laliga, göööörgött :) bra dag helt enkelt, nu ska jag sova. PUSS


good music

Dagens låt: Owl City - On The Wing


it hurts, doesn't it

Jag kan inte hjälpa det..
Men nu när sommarn närmar sej så saknar jag er, eller oss, så galet mycket!


seg idag

Hela detta "lovet" har jag typ vatt så seg, legat i sängen till 1 kanske sen inte gått och gjort ett skit sen. Haha, men skönt är det, sånt behöver man också ibland!
Min kväll igår spenderades hos Julius :) somnade direkt sen, skönt! Idagens hade jag tänkt mej att göra klart mitt fysikarbete sen blir det ridning och så. Puss!

Och ni ska få bilder på mitt nyfärgade hår, inte för att det syns så stor skillnad men iallafall (;


jag är dålig på att uppdatera

.. När det är helg! SOOOOOOOOZ, men jag kan faktiskt inte hjälpa det. Inte ett inlägg igår på hela dagen, men jag va faktiskt väldigt upptagen. *NOT*
Låg bara i sängen hela förmiddagen och typ till tre eller något och kollade film, jag behövde det(: Sen blev det taggning till fest som bara va jävligt onödigt tycker nog alla. Blev till att jag & Tess provade hur det kändes att vara en kille och ha en snopp, det va ju.. Intressant. Förmycketfritid
Sov hos Tovis sen, färgade min utväxt och så som verkligen behövdes. 
Och vi kollade när Kissie va hos Bella & Tyra, fyfan vilken jävla katastrof hon är asså!!!!!!!!!! Det finns ingen värre människa än henne, så jävla patetisk. Ingenting och säga hade hon heller, ARGHGHBFJLTNBIORN. Tycker ännu värre om henne nu, fy va ful. 

Jaja, nu ska jag hem. SEEAAAS
 


slutkörd

Ligger och degar i soffan, har precis joggat och gjort en massa situps och sånt jobbigt. Ah, det va verkligen sjuuuukt jobbigt! Kollar till och med på Nickelodion, haha. Nån gång kan man väl få bara barnslig? :) Får damp på min pappa med, vi kan aldrig komma till start och beställa dom jävla skolavslutningskläderna!! Måste ju ha det, mindre än en månad kvar. Det blir nog så att jag får gå naken på skolavslutningen..

Nu ska jag hoppa in i duschen, ikväll drar jag till älskling((: ♥

      

lediga

Jaa, lediga är vi idag men jag får då inte sova ut iallafall.. Va i stallet vid halv 9 för någon tävling som KRUS hade fixat, och det gick väl helt okej! Hästarna behöver vi ju inte snacka om med tanke på att vissa är helt schizofrena, svårt ord det dära. hehe.
Nu ska jag lägga mej i soffan ett tag.



Dagens låt: LMFAO - Scream My Name
Sååååå sjukt härlig låt verkligen!!

åh bilar

HAHA, jag vet knappt vad bilar är för något typ. Men när jag blir stor ska jag verkligen har en sån här, FYFAAAAAAAN VA SNYGG!



Eller en sån hära kanske

inte på humör

Nej, jag är inte alls på humör just nu! Hatar när folk ljuger och så, har sett film med pappa hela kvällen. Ändå mys, älskar han(: A perfect getaway blev det, har redan sett den men den är så sjukt bra! Älskar slutet vekligen, typ den första thrillern jag har sett som har slutat lyckligt.

Nu ska jag lägga mej i sängen med musik i öronen och tänka. Som jag alltid gjorde förr i tiden typ, har inte gjort det på sjukt länge och det behövs!
Godnatt.


DAAAAMN han är sjukt snygg!!

good music

Dagens låt: Elephant Man - Dance And Sweep
Bara för att den har varit på mitt huved hela dagen, men han som sjunger har då en jävlar härlig röst :D

emma ericson..

HAHA, detta är fan dagens!

Vi satt i grupprummet på engelskan och skulle göra ett fjantigt prov som Oskar hade gjort till oss, oseriösa som vi är, och Emma Ericson säger en sak men menar en annan..

Oskar - blir du lätt upphetsad?
Emma -  ja, jag är nekrofil.

HAHAHAHAHA, den stackarn menade nudist. Dom tycker ju om att va nakna osv. Och nekrofil betyder ju när man typ tänder på döda människor.
LITE fel kanske det blir, men fyfan va kul det va!


länge leve tvrummet!

Sitter i soffan och gör lite nytta iallafall. Har skrivit lite på min fysikuppstas som ska va inlämnad på tisdag, hatar det! Annars har det bara vatt tvn och så. Min kära mor åkte till Dublin imorse så nu är det bara pappa hemma, undra hur detta kommer gå? ;o
Beställde iallafall mina garderobsdörrar igårkväll, awesome! ;D
Fick en kommentar innan om dagens låt, och att jag skulle börja med det igen. Och visst kan jag det! Men det kanske inte blir riktigt varje dag för så mycket ny musik finns det inte som jag tycker är bra. Men låtarna är ju inte alltid nya, det finns många asbra låtar som är gamla. Ni ska få en nu som är riktig gammal och omgjord. Hehe, vi hörs sen. Puss


fattar ni hur mycket jag ska se denna

Även fast jag hatar sånna här filmer så är fan denna ett måste!


bara älskar vädret

Och det fina vädret det bara fortsätter och fortsätter! Bara det håller sej såhär varmt iallafall så det kan bli äkta sommarväder någon gång.
Vet ni, idag är det endast en månad kvar till skolavslutningen, EXAKT en månad! Så jävla najs, men jag har inte köpt min klänning ännu.. Börjar bli lite kris jaa, men det kommer nog i veckan. Det blir mycket att köpa typ: Klänning och kanske jeansjacka (om jag får den med tanke på min skyhöga mobilräkning..) sen ska vi beställa hem glasskjutdörrar till min nya garderob, hur najs är inte det da?! Tapeten har redan kommit.
Dock åker min mamma till Dublin imorgon så det blir inte IKEA till helgen heller >.<

Nu ska jag äta något, sen drar jag ner till stallet! Pösss



så jävla take!

Yes, bloggen är normal igen tack. Hehe. Sånt sjukt härligt väder har det varit idag! Låg ute i solen från halv 2 till säkert 5, älskar det. Nu jävlar är nog sommaren påväg, den kommer när man säger till på skarpen ;)
Gick ut och gick med muppiga, bästa, takefrida sen, till Donken och så.
Nu ska jag lägga mej, riktigt trött. En dag imorgon också, dåååå ska jag Emma och Frida göra vår låt på musiken, så sjukt härlig blir den. Jag ska fan lägga ut den på utube eller nått så ni kan få höra (:
Har precis kollat Peter Pan också, den otäcknade. Fyfan vad söt han är, iiiiiiiiiiih.. Jaja, gonatt med er. Sov sött vakna blött, hihi. Busigt.






jävla fitta

Helt utspårat är detta nuuuu, designen är ju typ helt sönder ;o Orkar inte fixa det nu, Emma får göra det ikväll. Och kommer fan inte blogga förräns dess, haha. Blä för detta!

tjaaa

Hej blogggggggggen
Sitter här i bikini och väntar på att solen ska komma fram.. Den är typ framme i 10 minuter sen försvinner den i 20 =/ Lite tråkigt, och jag tycker det kan bli sommar nu! Får utbott på detta tråkiga typ höstvädret?
Jaja, igår hade jag varken lust eller tid att blogga. Festade i lördags och så med mina brudar, bilder på oss fyra kommer för det blev det några stycken kan jag lova!
Kvällen igår avslutades hos Julius, perfekt ju :)
Nej, nu kom solen fram! Vi hörs sen.


HEJ SARA!

hahahahah, du är inte hemma så skriver här. sover förmodligen när du kommer hem!
har gjort designen nu, men blivit nått cpigt vitt som sticker ut där vid kategorier, vet i fan va som hänt..
är lite till i kodmallen, men orkar inte det nu.
/ emmmmmmmmmmmmmmmmmaa..
http://emmaericson.blogg.se


snart bär det av

Sitter hos Tess nu, fix snart sen bääär det av (:
vi hörs imorn! pussssssssssssss


nyttiga tjejen

Precis vatt ute och joggat och så, härligt va det! Dock har jag sviiiiiiiiindålig kondis, måste bli lite bättre ju. 2 ggr i veckan Sara Svensson, iallafall om jag inte kommer till gymmet med pappa.
Nu äter jag fruktsallad i soffan, skönt. Vi hörs senare (:


eclipse!

Kolla på denna daaa, wah. Kan knappt vänta! 30 juni är det biopremiär i USA ;D

lördagmorgon

Blev inte hem till farmor och farfar igår, dom kunde inte. Blev hem till min älskling på kvällen, mys på det :) Somnade nästan direkt när jag kom hem, skittrött!
Nu har nog jag och mamma ordnat någon som kan sätta upp en garderob eller så, helt krångligt. Så det blir till att skjuta fram lite på målningen och beställa hem en graderob. Imorgon åker vi till IKEA och handlar ett nytt rum till mej, såååå najs.
Puss på er


money money money

Nu ska jag hem till farmor och farfar och ta kort på men massa grejer jag ska sälja och sen får jag pengarna såklart! Vad gör man inte? Jaja, vi hörs om en stund. Ska ta hem bananlådor och min klasströja och sen städa mitt fula rum, riktigt trött på det nu! Men ska bli riktigt skönt att göra om det, om det inte blir någon ny garderob så tapetserar vi på måndag. Annars så gör vi det lite senare för då måste vi ju fixa det och sånt.

 

snart skola

Ska gå om 3 minuter typ, men jag är snabb! Idagens blir det en hög toffs som gäller, och fredag är det också. Chillig dag i skolan (: Nej, nu måste jag rusa. PUSS


var f*n är sommaren

Nu blir jag fan trött på det svenska vädret! Det har vatt så dåligt iår, typ snö in i april och nu är det maj och vi har typ fortfarande bara 8 grader här? Kommer säkert inte bli varmt i sommar, om sommaren änns tänker komma.. Visst, om en vecka skulle det vara 16 grader. WIHOOO tänker vi, sen går man in och kollar på floridas väderprognos.. fyyyy på den!



Arg blir jag! Jaja, klockan är ganska mycket. Jag ska kolla klart på min film, sen sova. Imorgon är det fredag och det är likamed sovmorgon och sen helg! love♥

musik är bara så älskvärt!

Åh vad jag älskar musik med sånt häääärligt beat eller vad det heter, asså typ som final countdown har det där speciella. Sånna grejer älskar jag! Särskilt om det är hardstyle eller housemusic eller något sånt, ryser i hela kroppen och blir så sjukt taggad så jag inte kan sitta still(:
WORK IT OUT GIIRL.

Fick en kommentar om bilden på mitt rum, om vilken hästen va på mina tavlor.
Och på den till höger är det Ewita, en häst som jag red från 5an till 8an typ.
Det roliga är att min syrra rider henne nu, lite gulligt sådär och så kan jag hälsa på den gamla damen precis när jag vill! :)
Och till vänster är det Steffe, en häst jag älskade mer än allt annat typ. Men som tyvärr såldes, saknar han sjukt mycket verkligen =/

Ewita januari 08                             Steffe&jag april 09


min högra hand är ganska svullen


Där vid tummen är den jättesvullen! + att jag har blåmärke, och jag kan fortfarande inte använda den. Och det är jobbigt! Fattar ni hur mycket man gör med tummen/handen och särskilt när det är höger ;o

myser i soffan

Ligger i soffan och kollar TV, snart börjar The Tyra Banks show och sen är det Top model , love(: Sen cyklar jag nog bort till farmor och farfar och fotar lite grejer som dom ska sälja så jag kan tjäna lite pengar, mums på det.


ingen lång skoldag

Började 10 och slutade 12, en perfekt skoldag enligt mej! Så borde alla dagar se ut :) Va bara på Österslätts 9ors musikal, den va rolig men lite sådär. Sen blev det hem och rensa ut min andra garderob, gjorde den första imorn. Hoppas att jag får en ny!! Jag gör verkligen det, för det är synd om min så hemsk som den ser ut.
Nu ska jag laga korv, kolla runt lite på IKEA och sen kolla film. Kyss!


Sommarbild på mej och Nelson då vi alltid va i stärnö, saknar..


pojken i randig pjyamas

Precis sett den filmen med pappa, sjukt sorlig och sjukt verklig.. Lip lip på mej dåjaa, inte kul! Nu ska jag prata med älsklings Julle♥ sen sova, imorn beställer vi hem grejerna från nelly.com. GONATT


tomt

Usch, mitt rum ekar så tomt är det ;o Nu är det verkligen pågång, projektet att göra om hela mitt rum. Hehe, har sålt min säng med, så nu sover jag i extrasängen.. Ni förstår inte hur obekvämt jag sov inatt. Inte alls kul det, men somsagt. IKEA i helgen jao, imorn tror jag att jag slänger ut mitt fula skrivbord också. LOVE IT!
En ny gaderob blir det nog också, med skjutdörrar och grejer. Dock inte med speglar, för jag ska ju ha en stor vid det bordet jag ska ha sminket på.
Jaja, nu ska jag kolla på film. Ciao!


good music

Dagens låt: Chiddy Bang - Opposite Of Adults

mina skolavslutningskläder typ

Om mamma går med på det, ska jag ha detta på skolavsluningen!

Klänning från nelly.com

Jeansjacka från nelly.com

Skor från skopunkten, 11 cm
KAAAANSKE ska ha ett par andra från din sko, 9 cm.

min blogg är cp!

Jag skrev ett inlägg imorse när jag va stressad, men det publicerades typ inte. Aja, förlåt för att jag inte har bloggat något! Har inte haft tid, men idag har jag jävlar det.
En sak som jag stör mej på är att solen skiner på morgonen och på kvällen, men på dagen da? Jag vill ju kunna sitta i solen lite =( Sjukt jobbigt när färgen försvinner, och man väll ändå inte sola solarium för mycket.

Annars har min dag varit ganska så mycket kaos, först nationella från 8-11 i biologi(?) fråga mej inte varför vi ska ha det i det ämnet, sjukt onödigt. Jag fick iallafall MVG på mitt geografiprov.
Sen va det trippelboll, fick en hård boll på tummen på vollybollen så hela den knäcktes bakåt. Så det blev akuten för mej, jobbigt. Och sjukt ont gjorde det och gör det fortfarande. Men det var bara en kraftig stukning så det är tur, tänk om jag hade fått gå i gips på skolavlutningen? HUUUR KUL HADE DET VATT LIXOM. So lucky me! :)

Har lite problem med att skriva just nu, och jobbigt att göra allt med vänsterr hand. Jaja, får väl hoppas att det blir bättre om några dagar som doktorn sa.


världens bästa låt!

Måste hålla med Anna om att detta är världens bästa låt och den har världens finaste text också..



Lyrics:
(Verse 1)
As far as girls go, she was my bestfriend
I go to pick her up, but she ain't dressed yet
I told her that I've cancelled, so she ain't cripped yet
Just so I could suprise her, never forget get

Three days before it happened, we were in the west end
We were about to catch a movie, after we just ate
See we would talk for hours, was like we just met
We had a thing before, but now were just friends

I told her everything, she showed me everything
She told me anything, I would give anything
Just to see her smile at me, or just to see her smile at me
Wake up from her sleep so an I expect to see her whine at me

Because I wasn't there, to tell her not to go
Into the car that day, and end up on the road
When that car would crash, but she never lost her soul
She's in a coma hanging on, but she doesn't wanna go
Because she's a star out here, and yeah she's on her own

Everybody's praying for her, she ain't on her own
I just wished that I could called her on the phone that day,
and told her not to go that day

I just wanna know why, god would make em when he knew that he would take em
Poor girls, one died on the scene and her name was patience
And the rest of them was patience, had everybody pasin' up and down
The hospitel halls and praying and saying god don't take them please

(Chourus)
Life is a blessing, it feels like a curse when it's ending
When you loose the one you love, we never question what gods plan is
Hey life is soo runaway, so why did you have yo go away
We will see what giddin some day, cause I won't let you fade away

(Verse 2)
The next day a second girl passes away and her, 
face is pasted all over the myspace to make it worse
I didn't know her but I know her name was D crystal
I know your family miss you, and I can't say the words

To describe this whole scenario, have to say it hurts
It's an understatment, yeah I'm tryna pray but will the prayers work
Because we prayed for puff, but god still took him
But ama keep on praying, because gods still looking

And Kaya's still sleeping, I wanna wake her up
But god's still peeping, he wants to take her up
One of the few girls I know, that really ain't curupt
She called herself the king of clubs, I call her the queen of hearts

Tryna reassure her friends, but deep inside my heart would race
I wanna ask her sister questions or even look her father in the face
Because I knew there could be news that would be hard to take
After days of hanging on, sadly Kaya passed away

(Chourus)
Life is a blessing, it feels like a curse when it's ending
When you loose the one you love, we never question what gods plan is
Hey life is soo runaway, so why did you have yo go away
We will see what giddin? some day, cause I won't let you fade away

(Verse 3)
If you got a bit of fire in you
Listen, it means you've got a bit of Kaya in you
You need to use it to search for something higher in you
And you need to realise there's something higher then you

If you aim for the stars, and start admiring you
And life's to short, to live without the fighter in you
Prayers moves mountains, so hold up your hands
Praying could change your life, but not go to plan

(Chourus)
Life is a blessing, it feels like a curse when it's ending
When you loose the one you love, we never question what gods plan is
Hey life is soo runaway, so why did you have yo go away
We will see what giddin? some day, cause I won't let you fade away

börjar bli kris!

TIPS OM SIDOR DÄR MAN KAN HITTA FINA AVSLUTNINGSKLÄNNINGAR OSV?!
Vet att det är över en månad kvar, men iallafall! Jag får pani-i-i-i-i-ik.......


alla har en dålig dag

Och min är verkligen verkligen verkligen idag! Jobbigt är det att va sur på allt och alla typ, men inget man kan hjälpa right? Blev ingen majsgrillning innan iallafall, såklart glömde mamma att köpa majs.
Nu är det kalas här för mej, money money money(: Och till nästa helg blir det IKEA och i veckan tapetserar vi här, kanske på tisdag eller något. LÄNGTAR SOM FAN NU ALLTSÅ.
Sjukt trött på mitt fula rum, och vi ska nog ta tag i min moppe nu också. Brabra.

PUSS


jag käkar upp dej som en bit paj!

Älskar låten..
Hmm, vad ska man skriva här daaa. Igår va jag och Tove hos Tess hela kvällen typ, sen hem hit och glo på film och snacka en massa. Somnade ovanligt tidigt ;o
Idagens blir det grillning av majs här i det fina vädret och sen kalas för lilla mej! Eller inte så liten längre kanske, har ju trots allt fyllt hela 16. HAHA, vuxen jag lät nu va?(;
Jaja, vi hörs senare!

Ni kan få en fin bild från valborg. Resten är nog för fina för att visas!


har aldrig sett en sorligare film

Asså jag har nyss sett världens finaste, underbaraste, sorligaste film.. Den bästa filmen jag nånsin har sett tror jag, och det är en sann historia också. FYYYYY :(:(

Så sjukt bra va den, lipar glädjetårar och såna sorgtårar.. Och när det är djurfilmer blir det ännnu värre. Men jag tycker att alla MÅSTE se den filmen för den va så sjukt bra! Usch jag ryser..





valbooorg

Bloggade inget igår för hade inte tid, men vi simmade ju med skolan. BOOORING, sen drog jag och Tess inte till stan och fixade lite grejer. Sen hem och sen till Anna, härligaste förfesten måste jag ta och säga! Och det bästa på hela kvällen, allt bara failade ju sen, så va hemma redan vid 12 efter mycket gående och vilse i Gölen typ. Sjukt tråkig valborg, vi får helt enkelt ta igen det nästa vecka eller nått! ;)

Bilder kommer nog med, Tove har några. Nu ska jag kolla på film, puss på er!


Gammal bild på mej och Peggy, haha! Frågan är bara när eller om jag får tillbaka den igen.