upp till hästen

Drar upp till hästen nu, sen blir det hem, duschen och vidare till favoritjulius :) Vi hörs väl inatt eller imorgon eller något, imorgon ska det bli fint väder igen så bli inte förvånade om jag glömmer att blogga innan jag drar! Puss

good music

Dagens låt: Jimmy Janson - Som Sommaren
Är det inte världens bästa sommarlåt da?!
Ni kan få en till:
Gyllene Tider - Juni, Juli, Augusti
För hela året har jag väntat på, juni juli augusti!

vi gör inget annat

Gissa vad vi har gjort idag? Vi har solat :) Ovanligt va? Hoppas det håller i sej nu, detta vädret! I love it.
Drog till Stärnö vid 11 med Tess och dit kom även Olivia, Clara & Jennifer. Trevligt sällskap(= En massa snack och skratt blev det iallafall, men det blir alltid så när man är många brudar.

Nu ska vi äta, gissa vad det blir? Kalops.. FYFAN VA ÄCKLIGT. Men jag får väl bli förskyld och inte kunna känna nån smak på typ 5 minuter.



mitt rum

Just det! Ni har ju inte sett hur mitt rum blev =) Det är inte klart ännu, det är därför det ser så tomt ut överallt. Har ju inga tavlor uppe eller något, för jag vet inte hur jag ska ha det.

Gårdagens spenderades med Tove, hos Figge en stund och sen med popcorn och godis hos mej framför fotbollen. Spanien vann, tur det! Nu är det jävlar inte fotboll på några dagar. Hehe.
Jag längtar tills imorgon! Då blir det Eclipse med fina brudar, men jag vill se den nunununuunununu.




vet ni vad jag gör..

Just nu sitter jag i min säng och längtar tillbaka till Florida så jag dör snart!! Jag vill inte va i Sverige.. Jag vill va i Florida, på semester, bo på hotell, äta hotellfrukost, ligga på fina stränder och steka, bada i det varma havet, ligga i poolen om kvällarna, shoppa i megastora shoppingcenter, kolla på solnedgången, åka i vår dodge, äta god mat & tjockismat, vara bland trevliga människor, lyssna på amerikansk radio, kunna ha shorts&linne sent på kvällarna och svettas, dricka pinacolada, spela strandtennis & vattenvolleyboll med familjen.. Och allt annat det dära underbara. JAG BLIR GALEN.



















TA MEJ TILLBAKA!

fotbollskväll

Ikväll blir det ännu en fotbollskväll. Snart kommer saknade Tovis hit, då kör vi upp och kollar lite träning på IP. Sen bär det förmodligen av hem till mej och glo VM, kanske med lite folk.
Jag älskar fan VM ändå, det är ju så bra med nu när det bara är bra lag kvar! Även fast ingen jag umgås med gör det, men det är ju bara VM var fjärde år? =)

Föna håret och så nu, hörs sen!


förjävla stekt

Ojda, somnade i soffan igår till fotbollen ;o Men det blev iallafall 3-0 till Brasilien, riktigt härligt :D Nu kommer dom möta Holland.. Undra hur det kommer gå.

Imorse blev det långasjön med Frida, Belinda, Felicia & Julia. Skitvarmt där, både i luften och vattnet!! Så nu är jag riktigt stekt, igen. MEN JAG HATAR OCH HA PIGMENTFLÄCKAR I ANSIKTET! Så jävla jobbigt, jag har en, där huden har bytts ut. Så nu är jag ljusare där :(




Jag älskar vår altan!!

jordgubbar och fotboll

Har precis kommit hem från stallet. Det är inte alls roligt att rida när det är så varmt, tur att jag rider på kvällen=) Men måste ändå säga att det alltid är roligt att rida den hästen, tramskille!

Nu blir det jordgubbar till Brasilien vs. Chile, GO BRASILIEN!!!!
Dom måste fan vinna, skriver sen!



stekt hela dagen lång

Vaknade ganska tidigt och så körde jag och mamma och hämtade min mobil, riktigt jävla härligt att ha den tillbaka verkligen!! Jag är ju beroende av mobiler så.
Drog till Väggabadet sen med mamma och lillasyster och stekte som fan en stund(= Tror solen tog iallafall. Nu är det fotboll som gäller. Känns som jag kollar på fotboll hela tiden, men det är trots allt VM nu. Och en massa bra lag nu ju, och slutspel med!


Älskar mina shorts som jag köpte i Miami! Så härliga!!

jag vill shoppa

JAG VILL SHOPPA NUU..
Får panik!!

drar till pojkvännen

Drar till min pojkvän nuuu (= Är hemma senare ikväll tror jag, skriver då om jag inte är för trött! Puss på er

midsommarbilder




















JÄVLA HELVETE

TYSKLAND ÄR INTE ÄNNS VÄRDA ATT VINNA!!!!
Hela jävla laget är säkert dopade. NEEEEEEEJ, dom kan fan inte gå vidare till kvarten, förhelvete!!!!!!.. Fyfan vad arg jag är! AARRGHH.


jag älskar dej♥

3 månader med världens underbaraste pojkvän :)


solsting & kokt höna

Precis kommit hem, har stått i solen typ hela dagen. Så nu har jag solsting och jag är en kokt höna! Fyy, nu orkar jag inte sitta ute i solen mera. Dock får jag dåligt samvete om jag inte är ute i solen, arghhh..

Nu ska jag kolla fotboll, hörs sen!


loppis

Nu drar jag, mamma och farmor iväg på loppis i Ronneby. SEGT men det kommer blir pengar intjänade, det är en sak som är säker(: Så, det är värt det. Jag har faktiskt med mej bikini och hela köret så jag kan sola också, med tanke på att det ska bli 21 grader idag :)

Min mobil kommer tillbaka idag med, så jävla skönt! Så den har jag vid 4 igen, så nu är det bara att smsa igen. HAHA. Ni kan ju skicka ett sms med erat namn då.
Nej, nu ska jag fixa mej lite innan jag somnar. Hade bra!


Bild från när vi va i Elleholm med klassen, saknar 9c!

fyfan!


Galet & Fullt ös medvetslös kan nog sammanfatta min midsommar tror jag. MEN FYFAN VAD KUL VI HADE! Det såg helt seriöst ut som en festival, så mycket tält och sånt var det. Och det var knappt någon (förutom Frida men det var inte ovanligt) som gick och la sig. I stort sett alla satt uppe och sjöng, skrattade, drack och dansade hela natten :D Detta är verkligen en kväll att minnas!!
Och ni som ikke va där, ni missade allt nått..
Och Therese Nilsson ska nog få en utmärkelse för den roligaste jag någonsin har träffat, och kvällens/nattens underhållning (:

Drog hem vid 1 därifrån, sov direkt en stund när jag kom hem. Drog iväg och red, och nu ikväll har Julius varit här, älskar hans namn! Älskar hela han♥
Nu ska jag sova, pussssss

GODNATT

Nu säger jag godnatt för idag och för imorgon också. För midsommar kommer spenderas på Tärnö med en massa folk och hinner inte blogga imorgon :D
Men nu får ha det så bra och ta det lugnt med drickandet bara!!!!!
Hehe, PUSSS


nu är jag trött

En till dag i solen idag, den spenderades i på Väggabadet med en masssa nötter. Fyfan vad trött jag är nu.. Och nervös, jag ska nämligen iväg och göra en grej nu. Ni får inte veta vad det är :) För det är hemligt för tillfället. Usch, ont i magen har jag också. Ovanligt? Svar: Nej.

Skriver nog när jag är hemma igen!


härliga sommarkväll

Gud vad härligt det har varit idag!! Vi drog in till konstgräset och spelade lite kubb och så, verkligen skitvarmt sa alla. Jag frös dock, frossa♥ Vårt lag vann ju såklart! Sen blev det lite fotbollsmatch oxå (;

Just nu känner jag mej jävligt deppig(?) Fråga mej inte varför, menmen. Så är det väl ibland? Ska lägga mej i sängen och lyssna på deppmusic a la Sara nu. Jag ska faaaan inte va deppig nuuu, argh. Förstår mej inte på mej själv ibland? Det är fan sommarlov, jag har världens härligaste och bästa vänner, vädret är på topp & jag här världens bästa pojkvän. Bättre kan det fan inte bli?

Är väl lite konstig ibland antar jag.
Nej, vi hörs kanske senare om jag inte somnar!


drar mej in mot staden

Nu cyklar jag in mot stan, där spenderas kvällen med en massa folk och kubb osv. HÄRLIGT! Men har så jääääävla satans ont i magen så jag tror jag dör snart, förstår inte varför? ARGH. Ska ta en alvedon sen cykla, pöss


stekt.......

Eh jo, solen tog idag.. Även fast det inte kändes där nere för det blåste ganska mycket, så känner jag då fan det nu! Fyyyy vad jag känner mej bränd i ansiktet. Men det är fan så det ska va :D Bara det att jag ser ut som en tomtat på mina kinder (:

Ont i magen har jag med, haft det två dagar i rad. Men jag orkar inte att det ska stoppa mej idag igen, mamma säger att det är stressmage. Är ju typiskt mej och få ont för att jag stressar, för det är jag verligen bra på!


mot sandviken!

Klockan är tidigt..... Men det hindar inte oss! Mot sandviken nu då, för sol och bad hela hela dagen. Vi kommer vera helt stekta och friterade när vi kommer hem. Men so?! Det är fan sommar, då ska man va det =D

Nej, nu ska jag ut. Pusssss


godnatt

Tove och Tess drog precis, vi har bara varit här hemma hela kvällen och smidit planer om midsommar och lite sånt. Jag fattar inte, men jag är alltid trött. Riktigt jobbigt :(
Midsommar kommer nog bli som planerat iallafall, som tur väl är!

Nu ska jag kolla Eight Below, en sån hundfilm, äventyr, från Disney. Älskar verkligen sådana filmer =) Imorgon blir det Sandviken tidigt med lite nötter, får se om jag slänger in ett inlägg innan vi drar. Köss


Normala familjen♥♥
Jag ser då fan ingen likhet nånstans..

good music

Dagens låt: Lena - Satellite

hos älsklingen hela natten

Förlåt för dålig uppdatering! Men drog till älskling igår vid 8, sov där och va hemma vid typ 4 idag :) Julius Franzén ♥

Idag har vi bara segat, busat med hundarna lite och så. Nu blir det bara ta det lugnt hemma hos mej förmodligen på min altan med tjejerna, snacka om midsommar och så! Hoppas det blir bra nu.


jag är så helvetes avensjuk

Munken & Anthon ska till Qlimax i november.
FÖR HELVETEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ingen fattar hur sjukt avensjuk jag är, kan ikke lyssa på hardstyle..





Scope DJ - Lockdown (Det är inte låten ovanför!)

konstigt väder

Solade lite imorse när jag vaknade, gick faktiskt att sitta en stund! Men nu började det helt plötsligt ösregna? ;o Karlshamnväder ser väl ut så (?) När mamma kommer hem ska vi beställa lite saker till mitt rum, och även bestämma en dag vi ska till IKEA igen. Sen är mitt rum helt klart!! Sköööönt.

Nu ska jag kolla på Atlantis, hihi. Nångång får man väl va lite barnslig.


Vad tycker ni, passar jag att vara med i filmen?.. ;)



dresscode





Jeanstighs - Pieces
Tshirt - Gina Tricot
Linne - JC

redan kväll

Nu är ju klockan redan halv 7, herregud! Och jag har ångerst.. Åt pizza idag, och nu krängt en hel jävla chipspåse. OCH TÄNK INTE NU HON ÄR DUM I HUVET OM HON HAR ÅNGERST. Vem hade inte haft ångerst av det? Och jag har ingen ångerst för att jag tycker jag är tjock, utan för att det är så mycket onyttiga grejer på en gång. Men jag gick faktiskt hem från stan.

Har vatt hos Tess hela dagen, med Anthon, Mimmi & Charlie. Ni som inte vet vilka det är får gissa er till. Anthons kommentar var ju ändå bäst: Hur föder hundar ungar? Dom lägger väl inte ägg? HAHAHAHAHAHA, fatta blåst. Nu ska jag hoppa in i duschen och stå där lääääääänge! Saknar min Julius också.. Det är inte lätt :( Får träffa han imorgon iallafall!


Puss




perfaaaaa

Vilken perfekt kväll det var igår eller =)
Förkrökade lide och sedan vidare till Oggy. Nu jävla THERESE, nu håller vi detta till Östersjö!! Vet att vi har sagt det innan, men nu ska vi fan klara det.
Nej, frukost nu. Sen ska jag in till stan och på jakt efter mina saker. Undra vad allt håller hus, får väl gå inom lite lägenheter.
Puss på er



We'll pardy, pardy, p-pardy, you know we're never sober
Once we step on the floor, you know we take it over
We gone pardy every day we don't give a WHAAAT
Drink it up full thorttle, fiesta like therse is no tomorrow
You can give it all you got, let's rock don't stop

Lil Jon ft. Kee - Give It All You Got

tjena fan

RUBRIKEN (L)

Ridit nu, fick även reda på att jag ska rida en häst som kommer snart, ca 4 ggr i veckan. KUL! Men kanske lite tråkigt om det är fint väder, men det betyder ju iallafall inte att man måste vara i stallet flera timmar (;

Nu ska jag till Elleholm och kolla jordgubbarna, om det går och plocka då. Sen bär det av till Tess och sedan vidare. TAGGA. Jag taggar på tok för mycket..
Jaja, vi hörs imorn eller inatt. PÖSS

We fiestar like it's no tomorrowwww

drar ner till stallet

Drar ner till stallet om en halvtimme och rider lite hästar till sommarbetet! Mysigt ska det blir =) Hehe, älskling drog ganska tidigt igår.. Tråkigt! Nej, dags och äta frukost och komma på saker jag kan göra för att tjäna pengar. Skriver när jag kommit hem tror jag, puss sweeeeeties!


grekland!

Jag och Tess ska tilml Grekland i sommar, dom hittade resa igår. Om nu mina päron går med på det.. Dom tycker dom har betalat väääldigt mycket till mej nu för tillfället, och det är iochförsej sant. Men om jag får följa med så åker vi iallafall den första augusti och är iväg i 8 dagar. Måste bara komma på ett sett att tjäna lite pengar!! FÖRSLAG?! Det är lixom lite panik med det. Vet iallafall att jag kan plocka jordgubbar.
Sen ska jag med mamma på loppis med nästa vecka, då kan jag ju säjla mina egna grejer ju. Jag skiter fan i min moppe nu.. Palla inte bry mej, kommer ju ändå inte köra den mera sen ju.



världens bästa

Sitter i min lilla soffa och väntar på att väldens bästa pojkvän ska komma hit, lyssnar även på världens bästa låt också: Airplanes♥ Shit, jag är verkligen kåt i den låten, haha! Men den är ju så bra.. Tror mitt huve har solsting också, även fast jag inte har solat så himla mycket idag så har jag vatt ute hela dagen i solen två andra dagar i rad ;)

Nej, nu somnar jag snaaaart.


2 dagar i bilder

Happ, nu kommer lite bilder från i onsdags, då vi spelade volleyboll, och i torsdags, då vi var i stenbrottet i stärnö och solade och badade :D

Volllleyboll








Stenbrottet








vafan?!

Hallååå, nyss när jag kollade vädret för veckan frammåt så va det asnajs! Nu har allt ändrat sek helt plötsligt och sölen ska inte komma fram alls???!??! JÄVLA CPE VAD ARG JAG BLIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det såg ju bra för för två timmar sen!


hejdå

Hejdå säger vi till det riktigt riktigt varma vädret och sol hela dagen i några dagar! Den återkommer igen den 22 juni, hehe. Då blir det 19 graderrrrrr! Idag vid 3 kommer den, men bara 15 grader då (;


uppe med tuppen..

Precis vaknat, somnade tidigt igår jao. Jag har kommit på en grej, jag måste shoppa!! Tur att vi ska till Göteborg i slutet av månaden, en dag, och gå på Liseberg och shoppa osv. HAR FAN ASMYCKET JAG MÅSTE KÖPA. Och idag skulle det va fint väder påstog Tessiiiieh? =/ Menmen, det kommer lite fint väder sen vid 3 typ.

Nu ska jag äta frukost, hungrar fan ihjäl snart. Puss



Just det, igår beställde jag biljtetter till mej och mina brudar att se Eclipse den 1 juli. Jag längtar!! Som jag har sett fram emot att se den filmen eller =D


falling stars

Can we pretend that airplanes are shooting stars, 
I could really use a wish right now..


hemma igen jao

Hemma igen, vi drog ju till stenbrottet. Dennis den idioten hoppade från typ 15 meter, herregud! Jag hoppade faktiskt från 3 meter, stolt är jag nu. Trodde aldrig jag skulle våga=)

Jag bara tjatar om att bilder ska komma, men det är för att dom är Tess kamera. Och hon måste ju lägga in dom och allt sånt jobbigt först som hon alltid vägrar att göra. Nu ska vi till Anthon och kolla fotboll och grilla  och så, vi dom vanliga (: Puss

DEN BÄSTA LÅTEN JUST NU

Just nu är detta den bästa bästa bästa låten! Fyfan va bra den är, blir helt galen av och höra den.

B.o.b ft. Hayley Williams - Airplanes♥♥♥

ut och steka

Oj, nu gick solen i moln? Skulle det inte vara sol idag??? Hoppas det! För nu drar jag ut till stenbrottet i stärnö och steker med alla. Får se om det blir något dopp oxå ;)

Kan man bli beroende av solen? För isånnafall är jag nog det! Får panik av och kolla ut och så är solen framme, då måste jag ut och sola!! Inte bra Sara, inte bra. Men idag har jag iallafall smörjt in mej lite. Nej, nu ska jag ringa och väcka Tess, Felix kommer också nu. Så cyklar vi, sa jag cyklar? Iallafall, vi cyklar in till stan och senare vidare till stärnö. Helvete vilken motion jag har fått denna veckan =D
GITT ÄR DET.


good music

Detta är Shakiras låt till VM i Sydafrika!
Shakira ft. Freshlyground - Waka Waka (This Time For Africa)


vad som saknas i mitt rum



+ Lite prydnadssaker nivet som alltid kommer till senare!

tired

Precis vaknat, jättetrött! Ska kolla vädret på SMHI nu, och se om det ska va så fint väder som dom sa igår (; Isånnafall blir det iväg idag igen och sola och även bada hoppas jag! Spanien va ju ett fiasko igår på VM! Fan va arg jag blev. Man kan inte förlora mot Schweiz?!

Va ju hos älskling igår(: Jag älskar dej Julle! ♥
Nu ska jag kolla lite grejer till mitt rum, puss


solen hela dagen

Usch, jag tror jag har fått solsting. Har varit i solen exakt hela dagen, härligt har det varit! Och färg har jag fått :D Nöjd tjej.

Vi har varit i stärnö hela dagen och spelat volleyboll och fotboll och så, en ganska stort gäng. Riktigt roligt faktiskt, och man får verkligen jämn färg av att röra på sej hela tiden. Dock va det tråkigt när folket i mitt lag blev så seriöst i volleybollen. Bilder kommer!
Nu ska jag hoppa in i duschen, seas.


fina meningar

Jag älskar att ta meningar från låtar och sånt. Här får ni några:

That's when she said I don't hate you boy
I just want to save you while there's still something left to save
That's when I told her I love you girl
But I'm not the answer for the questions you still have

Love is like the air we breath, it may not always be seen, but it always felt, used and needed

It takes a second to say I love you, but a lifetime to show it

No words can ever heal a broken heart

Allt var bra, men vädret ändrar väderlek. Det kommer en tid då även vinnarna förlorar

Du har mitt hjärta, tänk ut det rätta

Man vet inte vad man har förräns man förlorat det

Every second chance, begins with a first step



good music

Dagens låtar: 3OH!3 ft. Ke$ha - My First Kiss
                       Redrama - Du

sitter i min soffa

Sitter i min soffa just nu med Tove, kom precis hem från stan. Har ju ätit thai med dom bästa brudarna! Och gissa vem som är proppmätt nu?! Jo, jag. Min magsäck sprängs snart, bokstavligt talat...

Nu ska vi sitta här ett tag, sen får vi se vad som händer. Förmodligen hemmakväll, måste tanka film. Hehe :)


ROLIGT EXPREMENT PÅ KEMIN, haha

godmorgon

Sitter hos Dennis idag igen, sov hos Anna inatt jöö;) Haha, det är fan svinroligt att skriva här på iPhonen. Ska köpa en sån! Idag får vi se vad som händer, blir iallafall thai sen ikväll med fina brudar. Får se om jag kan blogga hos Anna senare, det blir lite segt med update nu på sommarlovet=) Dåligt med bilder oxå, för mobiljävlen är fortfarande på lagning.. Jaja, Anna vill ha mobilen. Puss.

iPhone!

Sitter hos Dennis nu med Anna, Tess, Dennis(kinkig som fan), Anton, Hannes & Robin. Kört runt hela kvällen med nötterna och gjort en massa onödigt bus typ, hehe!;) Sover hos Anna ikväll, så jag skriver imorn. Puss!




ute i det fina vädret

Fick sova ut idag, för en gångs skull.. Riktigt skönt var det, och det är så jävla härligt att ha sommarlov!! Va hos Julle igår:) Nu ska jag ut lite i solen, för ibland tittar den fram och man får ta vad man får (;
Puss!




klockrent!

Detta är slutet i en artikel från Aftonbladet, så klockrent!

"Men jag kommer nog ändå stå i publiken även nästa gång som det stiliga rövarpacket kommer till Sverige.
Varför då? Dum fråga.
För han är Axl Rose.
Och det är inte du.
"


mår bättre

Nu mår jag bättre, så ni kan få ett inlägg iallafall! =)

DENNA HELGEN HAR VARIT SÅ SJUKT JÄVLA BRA! Sån superduperbra start på sommarlovet. :) Och även fast alla andra tyckte att Guns N' Roses sög så tyckte jag att det va så jääävla mäktigt! Han börjar med Welcome To The Djungle och slutar med Paradise City.

Har absålut inte haft någon som helst tid att uppdatera. I fredags drog vi ner vid halv 7, hämtade ut banden och så och va där tills typ 1. Drog hem med Julle och sov där, hem tidigt igår, och dra ner till rocken igen. Glodde på WASP & Guns N' Roses dååå. Bilder kommer tror jag, inte så många som har några.

NU: Äta frukost!


..

Ingen bra dag idag, skriver imon om jag pallar

nu ger vi oss på att igen

Drar ner till Sölvesborg igen, denna gången med Anna & Tove också! TAGGA, haha. Riktigt pepp nu! Kommer hem sent inatt nångång runt 3, halv 4 så blir inget bloggande då. Och imorgon = upp tidigt, rida och sen på att igen! FIIIFAN vilken härlig helg ((:

Nej, dags att gå. KÖSS

Dagens låt: WASP - I Wanna Be Somebody


SOMMARLOV

NU ÄR DET JÄÄÄÄVLAR SOMMARLOV!!!!


Så jäkla satans härligt verkligen :D Yeeeha, två och en halv månaders härliga sommarlov. Kan inget annat än att älska. AAHHHH, kan inte fatta det! Ikväll drar vi ner till rocken igen, och imorgon gäller det =) Jag är så satans avensjuk på dom som såg Sabaton, Stone Sour och Aerosmith igår :( Det ska ju ha varit skitbra.

Nu blir det lite mat och så med mina släktingar, sen in till stan med Tess I think.
Just det, lite roligt att jag fick gå fram i kyrkan och få blommor av rektorN för att jag va sekreterare i elevrådet, hehe. Gulligt.




Dagens:
Klänning: Jansens
Skor: Skopunkten
Jeansjacka: Irland (mamma köpte den där)


trött

Fyyy va trött jag är nu! Kom precis hem från studentfest, orkade inte va där mera. Somnade fan nästan ;o Jag blir så himla avensjuk när dom springer ut där!! Fyfan vad jag längtar! Nu ska jag sova, för vet ni.. IMORGON FÅR JAG SOMMARLOV!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D SHIT VAD HÄRLIGT! Kommer fan inte kunna fatta det, sommarlov är fan det allra bästa som finns :D
Ska sova nu, och tänka på Juliiiiiius. Pöss!



Jag saknar dej!



Jag har världens bästa pojkvän :)


lite bilder








seg idag!

Kom hem vid 12, halv 1 igår (: Va skitroligt där nere med fyllona, och jag ångrar nu att jag inte tog 3dagars :( Men jaja, vi får ta det nästa år! Jag vill ju se Sabaton också, och Aerosmith och dom spelar idag.. Blääää, aja får väl be någon ringa mejjj.  
Idag har vi bara vatt med klassen i långasjön och så, rott lite. Haha, roligt att det va två ankor (min klass döpte dom till Sara och Julius?) som följde efter oss typ ner i vattnet när vi rodde och så. Soeta!

Dagens låt för förövrigt bli: Guns N' Roses - Paradice City
TAGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGA




ner till rocken

Nu drar jag och Tessiehlush ner till rocken en stund! Eller ah, en stund och en stund. Får se när vi kommer hem inatt =) Och om jag hinner blogga och så. Pöss på deeeet.

channing tatum

Varför ska han alltid va en sån gentleman i alla filmer han är med i? Han är iallafall det i alla filmer jag har sätt där han är med. Det är visserligen typ bara 2 stycken, men i dom är han helt underbar! Och snygg är han också, rawr. Jag menar, i Dear John är han helt jävla underbar verkligen! Så jävla söt, och sen i Step Up. Då är han ju också heeeeelt underbart gullig typ ((:


good music

Dagens låt: Katy Perry ft. Snoop Dogg - California Gurls

MTV Movie Awards

Gaah, nu kommer ju Twilightgänget och Harry Pottergänger, jag blir helt till mej här :) Har alltid älskat Harry Potterfilmerna, ända sen den första kom ut och jag har läst alla böckerna =) Hehe, nu kan jag knappt vänta tills Harry Potter and the Deathly Hallows kommer ut! Och sen har ju Eclipse bioprämiar nu om några dagar tror jag.

Denna trailern är svindålig, men det är den riktiga iaf ;)


hemma

Drog till skolan vid halv 9 och åt frukost med Martin och klassen, sen va det skåpstädning. Sen ddrog jag och Oskar hem, hehe. Så blev bara att vi i skolan i ca 1 timme, och nu ska jag aldrig mera tillbaka dit! SÅ JÄVLA HÄRLIGT :D :D
Sitter nu och kollar på MTV Movie Awards, så jävla härligt!! Sånt man blir glad av verkligen =) Åh, måste kolla lite nu. Hehe, BRB!


Dom va precis på TV, J-Lo och nån annan (:
SÅ JÄÄÄÄVLA BRA ÄR DETTA!

avslutningsmiddan

Fyfan vilken lyckad kväll måste jag bara säga! Så jävla roligt verkligen och alla hade angagerat sig också (: Vi hade ju Hollywoodtema och hade Oscarsgalan, uppträdande, Martins melodifestival och en massa annat sånt roligt! Man blir verkligen glad av sånt, och jag måste ändå erkänna att Siggies uppträdande ned Schnappi va bäst. Nu är jag jävligt trött, men ska nog va vaken en stund till. Ni får några roliga bilder sålänge som Frida har tagit. =)





var är solen?!

Jag blir alldeles deprimerad av detta, det är snart sommarlov och det ska fan va sol nu!! Inte tråkigt och regnigt och molnigt. Mamma beställde iallafall mitt simkort idag, nu väntar jag bara på min mobil också :)


jag blir rörd

Sovmorgon till 9 idag, då blev det förelänsing av Benny Grünfeld. Han överlevde ju som tonåring i Auschwitz då han va 16 år. Usch, det han berättade. Jag fick iallafall ont i magen, i hjärtat. Eller nått, för när han berättade om alla sina minnen, sina syner och sina upplevelser då går det rakt in. "/ Jag är sån iallafall, svårt att hålla tårarna borta och sen lyckades varken Frida eller jag. Tänk att han blev dödsdömd 3 gånger ;o Det är fan sjukt,TRE gånger?! Lixom, då är man jävligt skicklig och vill leva om man klarar det.

Nu ska jag bara ta det lugnt, in till stan och klippa till luggen sen. Ikväll är det avslutningsmiddag som gäller, mys! Puss.


ja, jag lever

Usch vilken dag, och vilken natt! Men jag lever, som tur väl är. Är så himla trött, men känner mej ändå lite skyldig att skriva ett inlägg, dock jävligt sent.

Igår iallafall, drog jag hem till Tessieh först. Sen nästan direkt till Nellie för lite förkrök där med Lina och Olivia också. Roligt! Vandrade vidare till Stenbacka för tältning. Kvällen blev jävligt lyckad, enligt mej då. Och alla va så himla fulla och glada haha. Dock va det nån idiot som snodde min väska, med alla mina grejer i. Väskan hittade vi sen, upp&nervänd och alla grejerna utspridda men varken mobil eller brillor va kvar :( Lite sorligt att det ska sluta så ändå. Men tur att det bara va en lånemobil!

Idag
har vi paddlat hela dagen, faktiskt följde många med på det. Va fett tråkigt, och jag & Nelson Mandela trotsade allt och alla hela tiden och detta slutade med att vi gömde oss för en galen gympalärare och gick på grund. Som tur väl va, så va det inte vår båt som snurrade runt och vi hamnade i vattnet! Usch.
Drog hem till Nelson sen och gjorde fattiga riddare, mums på det. Mamma oh jag drog in till stan sen med och köpte ett par nya brillor och så. Måste ju ha ett par.
Hela kvällen har spenderats hos bästaste underbaraste finaste älskade Julius♥ Mys på det, och på att Scary Movie är en jävligt rolig film! Haha.

Nu ska jag sova, deckar snart här. Gonatt!










tagga

Sitter i köket och väntar på att hamburgaren ska bli klar, har jobbat hela förmiddagen med att sätta upp min soffa. Sjukt snyggt blev det verkligen! Nu drar jag in till Tess, blir ingen mera uppdatering för sen blir det taggning och fiiiiesta.
Vi hörs imorgon förmodligen om jag inte har dött innan dess. Puss!

tråkig uppdatering

JAG VET ATT UPPDATERINGEN BLIR SÅ SJUKT MYCKET SÄMRE OCH TRÅKIGARE UTAN BILDER! Men min mobil kommer nog tillbaka på måndag eller tisdag, och så lovar jag jääävlar att det ska bli bilder.
Tove och Tess har vatt här hela kvällen, hade verkligen en sån myskväll som man igentligen behöver en gång i veckan, eller iallafall varannan vecka. Typ spelade Wii, hoppade studsmatta och en massa sånt haha :)

Nu tänker jag sova, imorgon händer det jävlar grejer! Puss

Ni får en bild iallafall, hihi. Och nej, jag är inte vit i ansiktet (;








good music

Känns som om detta kommer bli några av sommarens låtar!

Refresh - Summertime (Club mix)
Sean Banan - Skaka rumpa
Love Generation - love Generation
(Ja, låten heter samma som gruppen)
DJ Fait - No Easy Way Out


mot balen

Eller ja, jag ska ju inte på bal men det fattade ni väl. Det är alla som ska ta studenten ju, så gulligt! Ska in och kolla iallafall med Tessieh och Olivia. Får se var vi tar vägen sen. MITT RUM ÄR KLART NU :D Eller ah, inte klart så men alla väggar och allt sånt är klart nu. Och garderoben och allt. Perfekt juu.

Ska sätta på ett compeed på mitt skoskav, sen dra. Puss.


sommar 2009 i bilder

.. Åh! får ont i magen av dessa, heeeelt underbara!








































Some things are worth fithing for

dålig bloggning, jag vet!

.. Men jag kan faktiskt inte hjälpa att jag varken har nån mobil, eller att ingen skickar några bilder. Och ni får nog vara beredda på att bloggen kommer se ut såhär dom följande månaderna. Som sagt, nästa vecka är det sommarlov på fredag :D Och det kommer abåslut inte bli någon bloggning på sommarlovet det kan jag lova(; Gaaaah vad jag längtar! Det är helt sjukt, nu sitter jag här och ryser i hela kroppen ;o

Vi får väl la se om sommarn 2010 slår sommarn 2009, jag kommer ihåg när vi sa så efter förra sommaren: vi vill ha en sommar 2009 i repris! Nu är det fan snart sommarlov igen, rätt häftigt ändå(: Så länge vi har längtat efter de da! Hoppas bara den kommer spenderas med en massa bra människor(:


tjurig

Min dag har varit skitbra! Vatt i Elleholm med klassen, och bilder kommer(: Bilder kommer, bilder kommer. Det är det enda jag skriver känns det som. Men det är aldrig någon som vill skicka några bilder till mej.. Jaja, jag ska jävlar tvinga mongosarna. Sen blev det iallafall volleyboll, mycket färg har jag fått med! Ser helt bränd ut i ansiktet, haha.
Nu har jag ätit med familjen på rökeriet, ska förmodligen till Julle.

Puss

kollar runt lite

Kan inte sova, ska igentligen upp klockan tjugo i nio. Alltså om en halvtimme, JOBBIGT ATT JAG ÄR VAKEN NU DÅ! Men ändå skönt(: Kollar runt lite på Blocket och sånna grejer efter lite hästar, ska ju sluta rida lektion nu. Så nu vill jag typ ha foderhäst. Sen ska ju Linnea rida den några dagar i veckan med ju.
Men jaja, vi får se hur det blir med det. Det svåra är ju att hitta boxplats. Resten går ju ganska lätt. Vi får väl se hur det blir med det, blir ju efter sommaren isånnafall ;) Har hittat en ganska fin(:

Pepp blir jag på det nu ju! Men jaja, kanskr dags att göra nån nytta? Måste hitta en tablett iallafall, j*vla mensverk! Puss på er


Det är dock Dawina på bilden! Inte den hästen jag hittat, heh



24 grader

Har det vatt idag, om inte mera! Man kände riktigt att det var sommar idag. Drog till Stärnö direkt efter skolan och stekte där i typ två och en halv timme med Tessieh. Riktigt skönt verkligen! Synd bara att vattnet är lite för kallt för att man ska kunna bada :(
Lite bilder tog vi allt också, men den muppen måste lägga in dom först. Sen kommer dom!
Red Dawinis sen, cphäst verkligen. Hon behöver nog sommarlov mest av oss alla, tycker så synd om henne.

Har förövrigt inte varit min dag riktigt idag, tråkigt. Men så är det ibland.. Imorgon är det ingen skola ;D Utan blir ut till Oskar sommarstuga i Elleholm med klassen och sola och bada. Hoppas det blir fint väder bara.
Nu ska jag glo film, puss


galet fint väder

Så sjukt varmt det har varit idag! Såklart slutade vi vid 3, så hann bara sola i en timme typ. Lite tråkigt, men färg fick jag nog allt =)
Ligger i soffan nu, Roger håller på med mitt rum. Imorgon ska det va klart med tapeten och så, så himla skönt! Sen jävlar ska jag allt fixa till det. Det är dock sjukt mycket kvar som ska köpas in, tycker faktiskt synd om mamma och pappa lite >.<

Nu ska jag och Tess dra iväg nånstans, får se var vi hamnar. Kanske stärnö eller långasjön eller nått sånt mysigt. Förövrigt så vill jag bara säga att jag älskar Julius Franzén♥ bäst är han!(:

Fix nu, puss.


ligger i soffan

Skönt är det! Känner mej lite seg faktiskt, har pluggat en del men nu när man inte är motiverad till det med tanke på att detta är det sista provet nånsin på Stenbacka så går det inte så bra.

Kollar på Förhäxad istället, ett prgram jag alltid såg när jag va mindre! Typ när jag gick i 4an eller 5an eller nått? Riktigt bra faktiskt. :)


Åh, så små och söta dom är här..!


hej alla barn

NU E DET BARNPROGRAM, nu ska vi se vad farbror Frej kan ta fram.. Två apelsiner och en banan, och vips har vi fått fram ett könsorgan! Haha, har haft den på skallen hela dagen. >.<

Sitter ni i soffan med Linnea, hon spelar Wii som jag är så himla bra på. Ut och måla mina sånna hyllor till garderoben nu. FAAAAN MED, måste plugga också. Hinner inte skriva mera, BRB!