anna hjärta sara

oj oj, nu är det ny dag igen. faaaaan va det går snabbt da, snart börjar skolan. jag orkar inte ett år till på den skitskolan! waaah, läskigt va tiden går snabbt igentligen o;
igår va jag ute med anna, köpte godis och sånt :) hamnade på klockeback ett tag, emma kom med. saknade unge <'3 med lite brudar resten av kvällen, sen hem hit och sova med annaaaaaapannaa jööööööh.
hehe, muuuucho damp mitt i natten och stackars momii fick damp :)
anna är störd störd störd!

seg dag

vatt hemma hela dagen verkligen, och jag har inte skrivit ett enda inlägg.. fy på mej! :) nu kommer det iallafall, finns väl inte så mycket att skriva. lyssnar på musik som vanligt, annars inget annat. tycker alla kan lyssna på 2världar - borta med vinden. jättefin låt verkligen(:
ikväll så kommer anna hit, förse vart vi tar vägen. nånstans iallafall, skriver nog inatt när jag kommer hem:)
pussilussisar! ;*

brownie

glömde skriva igår, hade inte tid helt enkelt :)
började med att jag och nellie åkte ut till stärnö till klockan 5 och solade, härligt! blev väl resultat, hehe. hem till henne sen och laga mat och sånt, medans hon hade ont i sin blindtarm o.O' nej, skojjar! men ont i magen hade hon :) vid 7 drog jag till träningen och va hos nellie vid 9 igen, då blev det dusch och fix very faaaaaaast. vilket jag är jättebra på(a
sen kom anthon & jimmie med skräääckfilm, fredan den trettonde, läskig va den. hih, blev mycket skrik och kudde framför ansiktet, men så är det (:
kom hem vid 2tiden sen, somnade nästan direkt :)
 

hello sunshine

vaknade för ett tag sen, kan aldrig sova länge är hemma (n.
ligger i min säng och lyssnar på världens softigatse låtar;
lite olika är dom allt, men supermegafetenaaaaaajs! ;*
beyoncé - broken-hearted girl


blutomium boy ft. dj neo - use me
 
den sista liten är bara iiiiiih, qlimax 2012 säger jag bara! mohahah,
bara för att jag får vänta länge >.<
åh, man blir galet galen av sån musik.
ryser i hela kroppen och bara waaaaaaaaah (((:¨
bara för det ligger jag här och kollar på qlimaxvideos, blir ju så sugen!(a

nu drar jag snart ut någonstans med nellie och solar & badar, skönt. himlen är typ helt blå idag, så vi hoppas på mycket mycket stek (h) hihi, skriver väl när jag har kommit hem och då kan ni få se en resultatbild oxå.
pussssssss

tisdaaag

ni vet inte hur det känns att bli sliten i stycken..
kom hem för ett tag sen från en ganska lyckad dag faktiskt :)
började med att baggio och robin kom till mej, körde till donken och sen hem till robin en stund, sooooooft! glassbåten och en massa också. slutade med att vi hamnade på klockeback - igen. halva mitt sommarlov har nog bestått av att sitta på den bänken, hehhe. körde hem nelson sen & hem hit, lyssnar på musik och saknat steffe.. saknar han mer för var dag som går, /;
nu ska jag sova! imorn blire sola&bada med nelson.
kössssssssssmah!


steffe, my heart will always belong to you..



wiie

jaaaaaao, nu går jag över hit igen och börjar uppdatera! =D
saknar att ha någonstans att skriva, för på babydolls blogg så är det ingen vidare bra uppdatering :) så nu börjar jag faktiskt här igen.
igår va vi på korpadalen och rökte pipa och sånt, en massa snack och musik och så. härligt! sov hos syster sen, längesen sist. och det märktes, låg säkert och pratade i två timmar(=

vaknade hos henne idag, tidigt. dom skulle ut med båten i två dagar, buuhu. & jag saknar tess mycket mycket mycket! din fis, kom hem nu! som du säger, två veckor går snabbt. snart är du hemma igen. - nej, det gör det inte. det har gått två dagar och jag saknar sönder mej efter dej. jag älskar dej <'3
idag får vi se vad som händer, mamma va och kollade på kattunge igår. ska säga till henne att jag vill dit och kolla idag, vill ju så gärna ha en! måste övertala henne, hihihi.
skriver nog mera sen, hade gitt haaaaj.


saknad? :)

m, saknar min gamla blogg lite faktiskt.
uppdaterar ju bara på bbbabydolls.blogg.se, för det är vår sommar! måste bara säga att det va jättelängesen det va babydolls. visst östersjö, men det va ju inte bara vi. tihih :)

anna sara tess nellie olivia tove, we belong together. det är bara så!
& jag saknar oss faktiskt, något så otroligt! galet mycket..

nu på lördag drar jag och nellie till åhus över natten, och på söndag åker tess till slovenien! vaaaaaaaaafan! kommer sakna sönder dej baby, u make me laugh :) ihih, äääääkta. nu efter östersjö känns det faktiskt som om sommarlovet är slut, det va liksom höjdpunkten på sommarlovet. & det blev så jävla lyckat! med bra folk alla dagar och bara MUMS! ;* wlliiieh, resten av dagarna har väl bara vatt mysdagar. det regnar 24/7 i denna hålan så man kan ju inget annat än att va inne om dagarna. riktigt tråk faktiskt och min färg försvinner =(

idagens är det lite monligt, kanske går att sätta sej en stund? ska nog försöka med det. ikvälls hoppas jag på brudarna, som jag gör alla andra kvällar. tihi, men det är så det är. bara nellie kan komma hem så skulle allt att perfa!
nu ska jag fixa lite grejjer här hemma, så får man saker faktiskt.
veeeeeeeeet ni ?!?!?!?!?!?!?! mamma sa för nårra dagar sen att jag skulle få piercing i naveln efter sommaren! om jag skötte mej. vilket jag är jävligt usel på. men nu har jag ju något att se fram emot så! ccgffgtghvwsgherhygd, waaaaaaaah va glad jag blir!
nunnunununun ska jag dra, om ni vill nått eller undrar hur jag har det så gå in på; bbbabydolls.blogg.se mucho uppdate där. haaaaaaaaaaaaaaaaade gitt HAJ! :) <3

söndag, jao

idag är det söndag, längesen jag uppdaterade här!
ska berätta lite om hur jag har haft det kanske? mohhahha.
måste bara säga att jag sitter här och lyssnar på världens chilligaste låt! sam - cold beer.
m, i fredags va det fest hos fille. mycektmycket kul, för dom andra iallafall.
mycket roligt folk och det är ju ett stort plus! funniefunnie, jao.
cyklade hem med nellie sen, & det gick ju bra.. hehe, slå i foten och sånt nellie. eller vad säger du?
igår så va det hem till tess som gällde, hyrde film och alla boys kom typ. såg på taken och den måste jag bara rekommomendera! för den va skitbra verkligen, den får 5 munkar. hahaahahahaha(a.
körde hem min annis sen, längesen jag snackade med henne. så blev endel skrik på moppen. hihi, saknat henne. älskarälskarälskar henne verkligen mer än allt annat! <'3
idaaaaaaag får vi se vad som händer, eftersom det va innekväll igår så får vi väl hoppas på en utekväll idag. jag & tess ska lämna filmen iallafall.
måste bara meddela att det är inget nytt med min mobil, fortfarande borta. men jag vet hur jag ska göra nu, bara om mamma och pappa kan gå med på det! för dom är ju sååååå lagliga. blä för dom. tänker inte köpa en mobil för 1000 kr, världens dåligaste, när jag kan få en likadan för samma pris!
nu vid 2 blir det iallafall till att äta hos söta farmor. sen får vi se vad som händer.
läs bbbabydolls.blogg.se! jjjjust do it :)
o

fredag hela veckan !

kände att jag behövde uppdatera här lite, jao :)
va i malmö igår & i förgår, fett med najs. älskar den staden! shopping och bio med mina brudar, sen en massa snack och sånt. igår va det ut med en massa folk, längesen sist känns det som.
idagens så drar jag och nellie nog till glassbåten, sen får vi se.
läs bbbabydolls.blogg.se! för jag skriver där, orkar inte skriva på två ställen. heh, det är nog därför jag inte uppdaterar här. plus att det är sommarlov, vafan! då ska man inte sitta vid datorn :)
så, läs den andra bloggen eller ingenting.
tack&hej leverpastej.
kösssssssssss

mobilen
vaknade för ett tag sen.,
just nu tror jag att jag är fetadesperat efter min mobil! drömde till&med om den inatt, jag måste verkligen få tillbaka den (= det är ett måste. man känner sej helt naken utan mobil, man gör verkligen det(n
idag kommer ju tess hit, får se vad vi hittar på. hoppas på något bra! kanske glassbåten eller nått.
& så har vi bestämt oss för ett filmmaraton i veckan, jag kankse inte behöver mera film nu. hehe, men iallafall (a.

min pappa har precis pratat med polisen, och mobilen va inte där. nu börjar jag snart gråta /; den kan ju inte bara gå upp i rök ! o; åååååååh.

ett litet inläggg kanske (:

kanske på tiden att jag uppdaterar här lite kanske? (=
har inte haft lust till det just nu, mår inte så jätttteeebra. allt är jättejobbigt just nu bara,
& jag ska vara jäääävligt tacksak över att det finns folk som ställer upp för mej. tack! ni vet vilka ni är.
dessa dagarna har iallafall bestått av slapp, film, sov, & lite snack med annat folk. jag har bestämt mej för att börja om på helt nytt nu asså!
helt nytt, och det känns faktiskt ganska bra.
vi får hoppas på att österjsö inte blir dåligt nu, men jag har väl bara mej själv att tacka nu.
nu ska jag nog hoppa i säng, och sova.
köööössssisar!


gårdagen

min gååååååååååårdag spenderades först hos anna, solning och hela kittetm. hih, sen ut med familjen. mina systrar är störda i huvet måste jag bara ta och säga! men jag älskar dom iallafall :)  sen blev det klockeback med lite folk, mmöjs. men det hände inget så det blev till att dra hem tidigt(a.
längesen det va babydolls nu! <3
skriver inte så mycket här nu , lääääääääs bbbabydolls.blogg.se
där händer det mera.
jaja, haaaaade gitt sålänge:)
kösss


steffe,

lovade ju er att jag skulle skriva när jag kom hem :)
idagens har det ändå hänt rätt mycket, började med att jag och anna ställde klockan på 8 och drog ner till stallet och fixade med hästarna. sen hem hit igen, snack och sånt. vid 11 drog vi in till anna och stekte, äckligt väder! det är verkligen inte skönt att sola, inte ett piss. mahaha, sen stallet och rida med anna & ida. cpigt värre, för posie är heeeeelt galen verkligen. HAHAHHA..
äta och sånt sen hos anna. sen fixelixing med babydolls, men vi saknade nelson(n. toooonight har vi lagt vår tid på klockeback med basket och muuusic. jag & tessieh är filmstjärnor. mihih.
jag saknar steffe så det gör ont just nu, det kommer aldrig mer bli bara vi. bara han & jag och det känns så in i helvete! jag kommer alltid älska dej min prins, det vet du.
det vi hade, det tog slut på en sekund.
jag saknar oss..




kommer vi nånsin att få dela en villkorlös kärkek igen?
jag blir snart galen, vet inte vad jag ska ta mej till, jag saknar dej verkligen.
frågan är hur mycket man kan sakna, du kommar ju aldrig mer tillbaka,
jag vill säga ditt namn, men rösten slutar inte skaka.
min älskling, min ängel. det finns inga ord, inga visor.
det är över nu, våra dagar är slut, aldrig mera vi, bara du och jag.
jag vet inte vad jag ska ta mej till, för smärtan bara växer, dag för dag..

graaaaaaawn

ojojoj, redan ny dag. säger ju att jag inte kommer hinna skriva så mycket just nu :)

igååååår hamnade vi i vägga som vanligt, med en massa folk. alla stack sen utom jag anna munken och anthon typ. hihih, bra jag är på att elda! (y. får aldrig igång eldhelvetet.. körde iallafall hem sen, med anna bakom mej. galenunge_95/94. liten blandras är hon tror jag o.O'
svettig natt ... PUHHHHHHHHHHHHH ! gick till&med upp och ställde mej i frysen i någon minut. (a. seriöst hoppas jag att det ska åska snart, för att jag ka få rista mitt täcke. skojjar anki! mihi, nejmen så jävla kvavt ute så jag dör.
idag hoppas vi på stärnö, för jag vill steka! längesen sist.
skriver ikväll, det lovar jag gulllungar :)
kössssss.