rädd för mej själv? ;p

asså jag förstår mej inte på mejsjälv ibland. när jag va liten va jag alltid ordningsam och sånt, och kunde vara snabb och sånt. men nu, i förgår städade jag i mitt rum och nu ser det fan lika dant ut igen, ja herregud. mamma undrar hur jag kan leva så, med tanke på att hon har slutat städa mitt rum så blir det ju inte bättre :)
jag måste verkligen börja bättra mej, för annars ser det inte bra ut för mej när jag flyttar hemmifrån. hahah.

nu har jag precis vatt i stallet, snart drar jag och tränar. sen stressa hem, duscha & fixa sej & sen ut med anna och folket typ. jag hoppas vi ska grilla men det är det bara jag som vill, tror jag. heh,
puss på er sweeetisar ;*

åh, jag älskar denna bilden mer än allt annat! jag
dödar en mygga i annas rum & elin sitter och hör det
ifrån kontoret. hahaha!
sommarminne, 08 <3

sommar :)

ojoj, hann inte skriva mera igår (: men alle & rasse kom iallafall och sen drog vi till hejan där lite folk va. sen blev det hem till emma och kolla på dh, kuuuuuuuwl(y.
körde hem sen iallafall, och jag kom på hur sjukt varmt det va ute så asså sent på kvällen. riktigt härligt ändå.

sen idagens så va det först skola, inte för jobbigt för vi hade elevens val dom sista två timmarna och det innebar hemkunskap (: vi gjorde paj, och vår blev faktiskt riktigt lyckad. sen blev det gå hem och lägga sej i solen i typ två timmar, härligt! det syns lite iallafall(: snart drar jag ner till stallet och kollar när annis hopptränar sen drar vi hem till mej. ikväll blir det ut, sen sover jag nog i asarum.
någon som kan tipsa om bra musik ? ((((:

28/4, tisdag.

tugga tuggaa tuggaaaa , det är det enda jag gör om dagarna.
hahah, tuggumi i mitt <3
hemma nu, har vatt hemma hela dagen sen vi slutade skolan (: jobbbbig dag idag! jag hatar tisdagar, så himla lame. jag tror jag håller på att bli sjuk med, riktigt hängig idag och typ helt död. känns helt tugn i kroppen och fryser och sånt. men nej, jag tänker inte bli sjuk till valborg o:
idag får jag se vad som händer sen, emma ringer iallafall. så vi kollar nog på dh tillsammans. =d, alle kommer kanske hit en stund också.
kramiiiiiiis !

idag är det fem månader sen världens underbaraste häst lämnade jorden, jag saknar dej mer & mer ju längre tid det går gräddnos. hoppas du har det bra där uppe gumman, vi glömmer dej aldrig. </3


my life,

jag måste bara lätta på hjärtat lite..
emma, frida & anna.. ni är det bästa jag har och det bästa jag nånsin kommer att få. ni ställer upp i alla lägen, och jag älskar er över allt annat! tack för att ni finns här, och jag önskar att jag nånsin kan göra så mycket för er som ni har gjort för mej. ni är i stort sätt min livsglöd, utan er hade den varit släckt för längesen. ni får mej att fortsätta gå när det är svårt, utan er hade jag inte suttit här idag. jag hade nog iallafall inte varit samma sara. usch, jag älskar er mest! och jag hatar när alla håller på och säger; ni kommer inte känna varandra när vi blir äldre. jag vill inte bli äldre om det ska vara så. det ska inte bli så, vi måste verkligen kämpa för det här. fatta vad mycket vi har att se fram emot? österrike är ett gott exempel på det! föralltid, visst? denna gången ska det hålla, för jag kommer inte släppa det.
hoppar ni, hoppar jag. det är bara så, jag är fast nu.
tack för att ni finns, jag älskar er. jag älskar oss.,
<3


jag är trött på att vänta!

' mitt hjärta tog ut vingarna & flög igen!
blä, det ena efter det andra.. nu har jag precis städat klart mitt rum, och jag lovar er. det behövdes! o: jag tar aldrig tag i något längre, som min pappa säger. och det är väl delvis sant, men jag orkar inte x'd.
hah, iallafall så tränade jag också idag. det gick skitbra, men jag har fått en krampknöl i vaden. fan med, nu när mitt grejjs i ryggen håller på att försvinna så får jag ont någon annanstan. jag börjar tro att det är något allvarligt fel på mej ;p hehe. sen hämtade jag iallafall systra mi, och så körde vi hem.
nu ska mamma massera ut skitknölen och sen lägger jag mej alldeles mörbultad i sängen och somnar på pricken. även om jag står upp så lär jag somna för jag är skittrött.
pusss ;*


27/4, måndag.

jag dör för dej,
ärligt talat kan du inte se det?

bloggen va cp imorse så jag kunde inte skriva (a. men idag så har iallafall hela dagen bestått av sex&samlevnad på saltsjöbaden med min kära klass(: uhh, funnyfunny. mh, sen blev det glassbåten med emma & anna och sen stan med emma. köpte annas present och sen mascara och foundation till mej (y. jag ska prova någon mascara från loréal denna gången, hoppas den är bra. idag är det min hickdag! jag stör mej verkligen på att ena dagen hickar man inte alls och andra dagen hickar man hela tiden. hmm, jag underar vilken som har tänkt på mej hela dagen idag? (: sen blev det iallafall till att köra hem emma och nu sitter jag här och lyssnar¨på musik..



.. som vanlgt :)
 hahaha, ett riktigt datorfreaaaaak
är jag!
nu får jag se vad som händer, jag tränar iallafall vid halv8. och sen måste jag göra klart min fysik oxå. yäyä,
pussssssshaj !

26/4, söndag.

precis kommit hem från anna nu, kul där! idag har det ju varit riiiktigt varmt! det är första gången jag har kunnat köra hem utan att frysa (yy. hahah, idag tankade jag för första gången på preeeeeeeeem, och på en mac (stavning?) överhuvudtaget. duktig är jag, eller det är nog snarare elin som är duktig. hehe. kollade på titanic hos anna iallafall, gud vad jag älskar den filmen. det är verkligen äkta kärleken. nackdelen är bara att jag gråter igenom hela filmen, jag fattar inte varför. både av lycka och för att den är sorlig typ ;p klarar ju fan inte av att höra musiken förräns jag storlipar^
haha, nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova.
kyssssss alla söta läsare (:

my sunday (:

kom hem igår vi 12 typ efter att ha cyklat o: va egivheter sen sist känns det som, och nu har jag en knöl i vaden igen bläää :/ sen fick jag cpnäsblod igår oxå som förstörde mitt vita linne. jag hatar det (n. asså jag får alltid näsblod, och nu va jag inte änns förskyld, GAAAAAAAAAAAH ! jag ska bränna bort min hela näsjävel.
så ni kan ju börja kalla mej näslösarflikkaN, coolt (:
la mej iallafall direkt när jag kom hem, trött som fan.

idagens så vaknade jag vid 10, fixade mej och körde till kyrkan och bad. nej, jag bad inte, frida gjorde :)
hahah, sen va det konfa. segt som vanligt, men jag & tess hade ju lite och prata om och jag tycker hon är megagullig ! äntligen säger jag bara :)
high five för den duhh, grr[[:
nu får jag se vad som händer, jag och frida tänkte dra in till glassbåten där jag är stammis. jag börjar tro att stackars nicole tycker jag är dum i huvet, tssss. nutello ska det va! hon kan nog mina glass sorter i sömnen snart (y.

men det känns som om jag strävar förgävesssss,
känner konstant att det är jag, jag mot världen.
och jag intalar mej själv att allt ska ordna sej,
men det blir inte bättre jag blir kär i en målad vägg..
älskar den låten, ska lyysssna på den lite till nuhh tror jag,
ciaaaaaaao !


v.i.p,

ååååååh ! nu kommer bilderna på mina brudsssss <333,
 
 

 
 

segaste människan i världen

ja, idag har jag nog varit den segaste människan i världen. men det får man väl lov och vara någon gång, eller? :) så trött är jag också, jag tycker synd om er som ska träffa mej ikväll. ni får förbereda er på skrattanfall för jag kommer inte klara att hålla klaffen, hahaha. iallafall inte när frida är med =D
efter tävlingarna blev det hem och sega och sen fixelixa sej och spruuuuta parfym! melovez, fizzzyy har jag och den luktar förjävla gott (: nu drar vi till eddie, kööösss !

fedt knas,

yeah, i miss the times !
mm det gör jag, jättemycket faktiskt.
det va ju typ mening att det skulle bli bra till sommarn, men tro fan inte att det blir det. vad fan håller jag på med? allllllting är fett knas..
 

its saturday morning.

nu är det lördag morrrron & jag och anna vaknade tidigt av att min cpfamilj inte kunde hålla klaffen. jag fattar inte vad deras fel är? vi sover ju förhelvete, hela min familj är ett stooooooooort ego x'd.
hahaha, efter frukost och lite fix nu så drar jag ner till janneberg där det är tävlingar.
jag måste bara säga, pusssss på mitt äckliga hår! :/


balders baby.

oj, nu har redan halva helgen gått! jag hann inte skriva alls igår, för det va saftish :) stack dit med mina brudar, och vi hade ju jättesnygg tröjor! (y. hehe, dom gjorde vi iallafall på slöjden igår som va sista lektionen och vi gick på en timmes övertid o.O' jaja, bra blev dom iallafall =d
efter skolan hämtade jag anna, så drog vi till frida och åt och sånt. sen blev det fix för hela guldpengen och sen drog vi då, och på bussen. jag kan bara säga snälla! skaffa dej ett liv. folk mår fan dåligt av att se dej. jag spyr bara vid tanken av dej, öööööööööööök! på balders vare fullt ös som vanligt, fast det kunde ju vatt roligare ;p hem till frida sen, så skulle jag köööööööööra hem. gissa vem som va en isbit som anna fick slita av moppen för att min rumpa hade fastnat? ahaahhah. somnade väl vid halv4 efter en massa prat och sånt.
köööööööööössssi!

bilder kommer komma som jag brukar lova, för dom är på annas kamera så hon skickar dom till mej så fort hon har lagt in dom. ehe, v.i.p är vi!

ämsliciouz & annaliciouz, mina bryyyyydar!

i love you just the way you are,

urhoppad ur duschen nu, (: skit trött, har stressat hela dagen verkligen. efter att jag hade ridit steffe, som jag skitbra som vanligt, så drog jag till träning. tränade förfullt idag, och det gick bra. skönt och kunna träna igen, har faktiskt saknat det lite. hihi, nu ska jag lägga mej och lyssna på musik. gonattpuss =d

glassss <3

precis hemkommen från stan nu, jag och emma drog ju dit direkt efter skolan. hittade prao på klippkompaniet, tur jag har! (a. emma va det lite värre med, haha o.O' så gick vi till glassbåten där jag är stammis nu, men jag älskar glass! det ger en sånna summerfeelings. iallafall när man sitter på glassbåten(:
sen blev det torget och sånt, och så kom dejjan en stund. hahah, rolig är han :) nu ska jag köra ner till stallet och rida, sen blir det träning. och är typ hemma till 9.
ttake care (:

morning, morning.

torsdag morron nu, och det är stressigt här hemma. jag är klar som vanligt medans mamma springer och skriker för hon inte hinner fixa klart sej. snart drar jag till skolan, och gör engelskaprov :'/
efter skolan drar jag förmodligen in till stan och letar prao, och sen blir det ner till stallet och rida.
jag skriver sen, pussss!


tralala,

i love you just the way you are, you are the one in my dreams.
when i look into your eyes, i see paradise :)
 
african queeeeeeeeen <33333 kärlek till den låten!

hemkommen nu ifrån träningen, hehe. kulkul, och det gick faktiskt ganska brrra. nu ska jag nog plugga lite till,
sen blir det duschen och sen sova och lyssna på musik.
haha, music is my drug <3.  det är nog verkligen så för jag klara mej inte utan musik!  nej, nog snackat om det.
vi höres imorn kära läsare, puss (:


22/4, unsdaaaag.

hihi, hemma nuh :) slutade vid halv2 idag, då hämtade mamma mej och så drog vi till moppeaffären och köpte hjälm =d. sen hem hit och plugga lite och sånt, nu kommer fredde och sen kanske jag följer med in till stan.. ^
plus att det hände en rolig grej idag i skolan:
calle säger: jag väntar ett samtal från al qaida
sara säger : vad är det?
frida säger: men sara! det är ju ett land..
hahahahahahahaahahahhh !
och folk säger att jag har lite hjärnceller^


21/4, tisdag.

efter skolan så blev det direkt in till stan med rasmus och hämta anna, sen till glassbåten. jag älskar glass! <3 fiah & äms kom oxå dit, sen blev det till baggio och sen till donkeeeeeen. ännu mera glass därja, hehe.
nu ska jag nog kolla lite på engelskan, sen ska jag till frida med emma och kolla på desperate housewives =D.
pusssss på det ;*


min morrroN,

yesyes, tisdag morron. och idag har vi den jobbigaste dagen. jag orkar verkligen inte, min dag ser ut såhäääääur; mentorsträff, språk, kemi, a-tid, lunch, matte, a-tid & hemkunskap. fan för tisdagar.
nu ska jag till skolan, vi ses sweeeeeeetisar (:

jag dööööör, någon som vet vart man kan praoa? har prao om två veckor så det är ganska bråttom! o:


20/4, måndag.

hur jag än försöker glömma det som vatt,
så slår det tillbaks för det sitter fast..

ojoojoj. sikken dag :)
slutade halv3´, då blev det gå hem sen köra till frida. där va emma, så blev det en massa prat och sånt. sen hem till emma, och sen till stallet för och rida steffe. det gick verkligen jättebra, och jag var jättenöjd =D. sen körde jag hem anna, he he he. va ju inte lite nära på att krocka. tsssssssssssssss, (a) farligt att ha mej på vägarna som sagt.
sen hem och träna, det kändes ingenting från där jag sträckte mej. riktigt skönt. sen blev det hem och sitta här, snart ska jag hoppa in i duschen och sen sova.
pussssssss alla :)

hej söndag.

deppsöndag.
efter att jag & anna hade kommit hem hit så pluppade robin & alle in, sen figge oxå(: då blev det film, nim's island. riktigt bra va den tycker jag, sen blev det ut & köra lite. åhw vad jag älskar det (y. nu är den miiiiin ! min moppe =d
hehe , ikväll går jag och lägger mej tidigt för å lyssna på musik. imorn är det skola igen, fan för det.
nu är det världsvupfinal i hästhoppning, så jag ska sätta mej och kolla på det.
seaaaaaaaaas (:

hej jag har blitt kär i världens äldsta låt: black eyed peas - where is the love åp.

min moppe.

hi hi hi hi ! (:
nu kommer min moppe, puss på det.

lördag, söndag.

här är det dålig uppdatering! (:
har inte sovit hemma inatt, det är därför.
igår så kollade jag på fotboll med tess, högadahl vs pukavik. högadal vann ! =D sen blev det glassbåten för hela slanten, tihi. hem hit sen, fix och sånt. sen kom anna & emma. så drog vi till prästslätten och grillade med eddie, rille, gentrit, beike, johan, jagge & frida (: riktigt mysigt, sen hem till anna och sova där. lääääääääängesen sist! (:
idag så vaknade vi vid halv11, då blev det ut till stallet och anna red. sen hem hit, nu duschar anna sen ska jag hoppa in i duschen. hihi, jag hör av mej sen.
 puss på alla ! <3

morning,

vaknade tidigt idag av att min kära syster skrek för att hon hade spillt vatten på datorn, hehe. då blev det ligga i sängen och lyssna på en massa musik som jag älskar! nu sitter jag här, funderar på att ringa och kolla vad alla andra är, (: anna sover hos mej inatt iallafall, och imorn ska jag nog färga håret. det behövs ! (a) 
 
här kommer lite av musiken jag lyssnade på:
lil rain - adore you,
 
Jiim ft. MK - vill se dej le igen,

granit ft. kastro - ingen mans land,

anel ft. dirty d - skåneresan,

Zy0rE - tappat hoppet,

kat deluna - in the end,


+ mååååååååååååånga fler ! =D

fredag,

kvällen har spenderats med emma, rasse, figge & tim (:
kul, va hemma hos mej och såg på mean girls. tyvär somnade jag ifrån allt, så därför ska jag lägga mej i min kära säng och lyssna på musik och sen sova.
sov söööööött ! =D

heeeeeelg (:

jag trodde jag var stark nog att klara mej ensam,
skolan först idag, två prov o.O' matte & so. matten gick skit, som vanligt. so;n gick faktiskt bra, hihi. sen hem, så kom fredde figge anna anki & jeppe. vi drog till glassbåten och käkade glass, mums! det är verkligen summerfeelings att äta på glassbåten. det var typ där jag och anna bodde om dagarna förra sommarn. =D
sen blev det hem till fredde med max oxå. sen hem hit, äta och sånt. nu får jag se vad som händer ((:
kyss,

(mp,

nu har jag precis pluggat klart, det är fan sjukt vad bra jag lär mej när min mamma hjälper mej att plugga, (:
nu sitter jag i fonie med rasse, snart blir det dusch sen sova. riktigt trött nu.
önska mej lycka till imorn på so provet, goooooooooonatt!

16/4, torsdag.

plugg plugg plugg & plugg! fan vad jag hatar skolan, men det va inte någon gympa idag iallafall =D. skönt, hem sen med fredde hit och plugga. jag hatar verkligen första världskriget. jag fattar verkligen inte varför vi ska lära oss det, jag kommer ju inte direkt komma ihåg det.
efter det blev det iallafall att rida steffe, gick jättebra(: eller det kanske inte gick jättebra, men hur det än går med han så är jag alltid nöjd. hihi, hem hit sen och plugga ännu mera. trååååååååk! får statsa på g imorn, blä.
nu ska jag plugga vidare. ikväll är det medium också. skriver kanske efter det.
pusss.

ny mobil (:

så, nu är klockan 10 och jag har äntligen blivir förhörd av mamma på blodomloppet. kändes faktiskt som om jag kunde det bra, så jag hoppas verkligen på att ha kvar mitt mvg i biologi (:
idag va jag då i kallekrona efter skolan med mamma, hittade den mobilen jag ville ha. köpte skor till konfan också, men det är sånna skor som jag kan gå med i sommar också. smycken och sånt blev det också, så nu är jag helt klar. det känns verkligen skönt.
sen blev det utvecklingssamtal, gick då inte så jättebra. jag vet att jag emma & frida pratar lite mycket och skrattar osv. men vafan! ska man inte få skratta förräns andra undrar om vi skrattar åt dom? sur blir jag på det, så berättar siggie att vi har haft inlämningslappar för att få skriva vad man tycker om klassen osv, och så har jag då ju fått jättemycket kritik. inte kul, och jag hatar när all skuld riktas mot mej. och det var precis det den gjorde, så ja. inte bra alls.
sen blev det hem & plugga. och nu sitter jag här, känner att jag måste börja plugga på första världskriget också med tanke på att jag inte kommer ha någon tid till det imorn. så jag får väl göra det snart.
godnatt snuttisar (:

suuuunshine!

åhhw vad jag älskar vädret! om det inte hade blåst så mycket så hade man kunnat sola ganska länge, hihi (: idag så hade vi bara 2 lektioner, sen blev det in till österslätt och typ få information om internet. ja herregud vilke äckliga och konstiga personer det finns, usch. jag hatar verkligen sånna nolifers som verkligen skriver till typ 14åriga tjejer och sånt, jag stör mej på det.
iallafall så hoppade vi språket och drog hem, nu har jag precis pluggar lite. sen blir det ännu mera plugg, snart kommer min kära mor hem och då drar vi till karlskrona och köper mobil till mej och kollar på skor. om jag hitter något fint till konfan så köper jag väl det också. skriver ikväll, puss på er sötisar ;>


14/4, tisdag.

idag var det välldigt segt att gå upp, jag hatar verkligen skolan! o: ialalfall så slitade vi vid 1 idag, för den två timmars långa hemkunskapen var inställd,
skönt ((:
så nu måste jag plugga för jag har ju som sagt två prov denna veckan. blodomloppet i biologi och första världskriget i so;n.
så det blir nog två stora prov (n)
igår måste jag bara säga att jag blev förbannad! det var någon som skrev till mej på privata meddelanden på bilddagboken om när vi va i olofström, och inte tyckte att vi skulle bitcha oss och att hon skulle så ner oss osv. jag blir så arg på sånna människor! usch ja, mycket moget säger jag bara.
nej, nu ska jag kolla vidare på brandy & herr morris på disney chanel. gulligt (a)
pussssssssss ,

13/4, måndag.

sista dagen på lovet idag, blä! idag vaknade jag gråtandes med anna vid min sida, drömde en hemsk mardröm o: usch ju, den handlade ju då om att min syster dog. så, ja. ^  iallafall så satt jag och anna och degade i stort sett hela dagen. vid tre drog jag upp till skithästen och red ner till janneberg & träffade anna (:
kulkul, sen hem hit. vet ifan om jag orkar göra något ikäll, känner mej helt slut i kroppen som vanligt(n. plugg blir det iallafall. imorn börjar helvetet och jag har två prov denna veckan. snälla döda mej.

bilderrr,

här kommer bilderna jag lovade på mej & steffe och sen lilla elsa :)
  
 
  
 

12/4, söndag.

idagens då, så vaknade jag vid 8, eller blev snarare väckt. så blev det fix & sånt, sen till stallet för tääävling på bästaste steffe. han gick jättefint och det gick megabra!
det slutade med en förstaplats, så nöjd är jag (((:
sen cyklade jag, evelinis, frida & elin till donken och tjockade oss. sen blev det till stallet igen för krus aktivitetsdag. kom ju dom inte så många, och det blev ju lite kaos när jag & elin märkte att fedeja fölade o:
fan va rädd jag va, men iallafall så såg vi när lilla easter suprise, även kallade elsa, kom till världen. ingen visste än att hästfan va gravid :) så jävla lyckligt var det, usch ja.
ikväll kommer anna till mej, får se vad som händer. det kommer även komma bilder på mej & steffe och sen elsa. men jag väntar på att frida ska skicka dom till mej.
nej, nu ska jag fixa mej. hare bäwst! v

roliga stuffz.

jaujau, dåligt uppdaternade. hinner somsagt inte med det nu på lovet ;p
iallafall så spenderades gårdagen med min syster, och sen en massssa. kul faktiskt, & nu är min femtisdag över. lite läskigt när man tänker efter, men jaojao.

iallafall så har det hänt tvåååå roliga grejjer denna helgen;
i fredags när jag, anna & khaled körde hem till baggio på figges moppe så kom det en gubbjävel som bara typ skrek: stanna era jävla idioter! & sen typ sprang han efter och tog tag i khaled och jag skrek som en stucken gris. anna körde igenom buskar & ut på en lekplats, ja herregud. lite kaos och jag har aldrig hört anna så tyst i hela mitt liv, hahaha :)
sen igår så va ju baggio, robin & figge med när vi grillade. såklart så skulle ju baggio börja elda på figges skor, så började det ryka så in i helvete. så hörde vi ju då brandkåren, så typ kastade vi oss på mopparna och körde iväg. hihih, kul tyckte jag. & sen va ju typ räddningskåren & hela köret där.
hahahahahahahahahahahahahah,

min dag.

min dag idag jau((:
för ett tag sen blev jag väckt av mamma, pappa & min kära lillasyster. fick ett halsband, fotbollsskor och bikinin från h&m som kom igår. blev ju inte så mycket med tanke på att jag ska få moppe oxå.
iallafall så kom ju mina beställningar från hm, det blev en rosa kofta & en randig bikini. jag tror jag ska beställa en till, men det blir nog inte än på ett tag. idag så kommer min släkt hit och ger mej presenter, anna kommer nog också. sen drar vi nog ut. skriver ikväll som vanligt!
nu äre fint väder, och jag ska nog snart ut & sola. om graderna stiger liiiiiiiite till.
tihi, hade bra. för det ska jag ha, pussss ! :)

denna bikinin kom igår,           & jag funderar på att köpa denna,

min dag (:

sååååå gott folk! klockan är sju minuter över 12 och jag är 15, puss på det :)
hihihihi ^  snart blir det farligt på vägarna (a)


moppetittande :)

vaknade vid 10tiden idag av att pappa spikade lister, vi ska ju ha släkten här imorn och mamma & pappa vill ha fint. i detta huset kan man aldrig sova länge, om det inte är telefonen som ringer så är det min syster som skriker. iallafall så gick jag upp och satte mej vid datorn en stund, sen bar det av till söderbergs och kollade på moppe. det var en rödsilvrig pegout speedfight2 som var jättefin! jag vill verkligen ha den, och jag tror mamma och pappa kommer köpa den till mej. sen har min bikini från h&m kommit nu med, den passade faktiskt jättebra(a.
nej, nu ska jag fixa mej lite. snart kommer förmodligen anna, skriver väl ikväll. pussssss :)


kvällen med brudarna.

va ute med frida & emma sen typ en massa folk en stund. ibland förstår jag mej bara inte på frida, rolig är hon!
och jag fattar inte hur någon kan bli så cp som hon ((:
iallafall så kom min klänning idag, sen satt faktiskt bra. kanske va lite stor över röven, men vi kanske ska kalla in farmor på det jobbet ^  just nu sitter jag här, jäättetrött.. så ska nog gå och lägga mej nu,
puss & gonatt :)

 

här kommer en bild på klänningen oxå =D


9/4, torsdag.

med anna nu igen, vaknade av telefonen vid kvart i 11 -.-' hahah, drog ner till stallet då iallafall och anna red. sen hem hit, nu vet vi inte vad som händer. förmodligen bara ta det lugnt, idag är det typ en sån klämdag. anna sticker ner och rider, vi kommer hem, sen ska jag ner vid 5 igen. kommer inte hinna något idag ttyp :)
ikväll blir det iallafall emma & frida, kanske mera folks?
på lördag fyller jag åååååååår! glöm inte säga grattis =D

jag älskar min blodsyster anna som nu säkert redan vet, och jag kommer alltid att göra. så är det bara. för du är den som skapar min glädje. 
nej, nu ska vi typ ut och fixa grejjer. buissnes som rasse säger! (a.
pusss på nosen, faktiskt (:

grillning.

efter att jag & anna vatt hos baggio med rasse & tesss så drog vi till stenbacka och grillade med typ emma frida gentrit erduan musse dejan anton oskar oett & eddie. lyckad kväll ändå, :)
sen hem, ikväll sover min syster här. och jag älskar henne mest! <3.
kaye styles ft. dollarman - ganjaman. javisstt ! (a
 


8/4, onsdag.

ställde klockan idag dåja, tråååk ! gick upp vid nio tiden, fixade mej och sånt. sen blev det buss in till stan och göra moppeprovet. jag klarade det, men det var jättenära att jag inte gjorde det, hahaha ;p
sen blev det gå runt på stan en stund, måste hitta öronhängen till konfirmationen, och ett fint halsband. men det finns ju fan inga. någon som har tips om vart man kan köpa fina silveröronhängen?
sen blev det iallafall till sjukhuset och ta sprutan mot livmoderhalscancer, ont gjorde det. sen hem, snart kommer min syster hit. fårse vad vi ska göra ikväll. jag skiver väl mera ikväll eller nått (:

7/4, tisdag.

Precis kommit hem från en lyckad kväll (: anna hänkade direkt hem till mej efter att vi hade fått åka buss hem från olofström. då blev dt fix och så, sen kom rasse och figge. va hemma hos mej en stund, sen ut. upp till nytorpet och grillade hela kvällen, med en massa folk. mycket mys på det =D
sen hem här, imorn ska jag göra moppeprov.
kommer säkert inte klara det, men aja.
nu ska jag sova, skirver imorn. kysssss,
 


olofströms days,

Sitter på fridas pappas dator i olofström nu.  det har verkligen varit kul här! när vi kom på måndags kvällen så va dt bara hemmakväll med lite sprit, hihi :) igår så solade vi typ i 2 timmar, sen blev det gå till ica och köpa glass. kameran var med och såklart så tappade anna den, så vi fick gå tillbaks igen och så kom det en snäll gammal gubbe som hade hittat den. gulligt^ sen blev det sjukgymnasten för min del, fick reda på att jag var sne? inte kul, så nu har jag övningar som jag ska göra varje dag. till olofström sen igen, till högavång. där träffade vi lite boyz, hihihi. roliga killar det(:
nu äre tisdag och idag åker vi hem, blä! snart drar vi till högavångskolan igen, sen åker vi bussen hem.  bilder kommer, jag älskar frida & anna :) dt va ju bara e;et som saknades nu, men det tar vi igen en annan gång ;p
+ att i sommar så åker jag, frida, anna & emma till danmark! längtar (: <3

konfaklänningen,

denna klänningen blev det då till konfirmationen, nu äre bara öronhänge och kanske något halsband som ska köpas in också ! det blev inte den klänningen jag först tänkte  ha, för den fanns inte kvar i den storleken. men denna var väl bra? :)

5/4, söndag

Sov hos nellie igår, mys! kvällen spenderades med henne då, sen figge, hannes, jeppe, anki & alle. kul(: sen idag så har vi först varit på gudstjänst, sen konfan. det är verkligen jättedrygt! men jag får iallafall träffa brudarna, nu är det bara 1 månad kvar tills vi konfirmeras. jag måste beställa klänningen snart verkligen.
sen blev det kolla på match med nellie, sen hem hit. kom en massa folk inrusande, sen typ efter 10 minuter stack alla. haahha ^ :)
ikväll åker jag , frida & anna till olofström och sover där tills på tisdag. skriver då, hur vi har haft det och så.
imon fyller therese älskling femton ! grrrrrrrrrattttis bby <3
pussssssssss på alla ! ;'

4/4, lördag.

vaknade vid nio idag med syster jämte mej, tiiidigt o.O' men vi kunde inte somna om så vi drog ner till janneberg och så red anna och sånt. sen hem här och sola typ i tre timmar, hääärligt! vad jag älskar solen, våren, och allt. och efter våren kommer sommaren, soooommmmarlov! jag längtar verkligen :)
känner att jag inte kommer hinna med att skriva så mycket just nu, för det är ju lov. och då är vi inte inne så mycket på datorn, är mest ute hela dagarna och sånt. men jag skriver så ofta jag kan, jag lovar (a)
Ikväll ska jag till nellie, så drar vi nånstans. vet ifan var, hiihh.
seeeeeeeeeeas (;
 

3/4, fredag.

Idag har det verkligen hänt mycket, har inte hunnit skriva för jag har inte vatt hemma. Skolan först, fett lamt. men älskar solen! (: sen ute md mycket folk, grillning och sånt i tallen. mys på det  <3.
sen hem hit med jeppe, nu är anna här oxå. ikväll får vi se vad som händer, blir väl antagligen ut igen. anna sover här inatt, kanske jeppe med. pussssss !
nu äre loooooooooooooooooov! (L)

muuusic ;*

jag känner att jag bara måste dela med mej lite av alla underbara låtar(:
så här kommer lite =D



toppen & estet - nu är det sommar


flo rida ft. wynter gorden - sugar


dekan med sircuz - blickar tillbaks


master blaster - everywhere

@ night ;>

det var han som fick mej att komma hem md leendet på läpprna,
precis kommit hem nu, det gick jättebra att rida verkligen, det går inte att beskriva känslan när älsklingssteffe går så fint. med den luftiga galoppen och allt, jag älskar helt enkelt den hästen (:
i stallet träffade jag också sis, saknat henne v
nu ska jag lyssna på mera älskvärd musik.
vi höööörs imon, puss&kram skumbanaN ;*

vår & sol ((:

Precis kommit hem nu, vi har typ suttit ute på alla våra lektioner idag och solat, härligt(: nu har jag ätit lite, och snart ska jag ner till stallet och rida. Jag älskar verkligen detta vädret, jag hoppas att det blir så härligt alla veckor fram till sommarn, och hela sommar också :)
Nu ska jag ut och sätta mej i solen en stund, skriver kanske ikväll.
kysssss,

2/4, torsdag.

Sitter i skolan just nu och har svenska, jobbar om thailand.
Älskar det landet verkligen :)
Idag var det riktigt riktigt segt att komma upp på morgonen, om två dagar har vi påsklov och jag tror faktiskt att jag behöver det (: Efter svenskan har vi gympa sen fysik, usch. hatar fysik !
Idag kan man bara säga att vädret är älskvärt, vååååååååår! (L)
Nej, nu ska jag leta fakta. Skriver sen, puss sötnosar ;*
 jag & min syster i thailand 08,

ewita <3

Kom precis hem från en underbar uteritt till flyfältet med emma & frida. Jag och emma red och frida fotade, mycket fina foton blev dt! =D
 
 
 
 

första april :)

Precis hemma från skolan nu, bara tre lektioner idag. Bild, matte & franska :) Sjukt fint väder idag, nästan bud på att sola. Det ska jag nog göra om jag inte sticker upp till ewita en runda. & dom har lovat sånt här väder hela veckan, fan va kul! Nu är verkligen sommarn påväg.
Idag är det ju första april, och emma lurade mej hahha. Hon bytte namn på min mobil från sitt namn till min pappas namn, sen sms;ade hon till mej att jag skulle skynda mej hem. Och jag trodde ju det hade hänt något, fy på dej emma!^ Nej, nu ska jag ut & sätta mej i solen en stund. Träningen ikväll.
Puss sötnosar! (: