nudlar&datorn.

Skolan först, jobbigt. Sen hem, äta nudlar och leta klänningar på nätet, gott (a) Snart drar jag, mamma & pappa och till mörrum och kollar moppe & moppehjälm typ. Sen hem här, får se vad som händer ikväll.
Det är iallafall Desperate housewives på tvn klockan 9, och jag har hört att Britney Spears ska vara med. Kan det stämma? ;p 
Nej, nu har jag inget att skriva. puss alla :)

konfaklänningar.

Asså hjälp mej! Jag ska konfirmeras den 16 maj och jag har inget att ha på mej. Det finns absålut inget i lilla Karlshamn att ha på sej, inget som passar mej iallafall. Så man får ju kolla lite på internet. Har hittills hittat fyra klänningar.
Någon som har ett tips på vart man kan hitta klänningar?  :)
Vilken av dessa är snyggast? =D

      

    

fix innan skolan.

Vaknade för ett tag sen, har sminkat mej & plattat håret. Snart ska jag till skolan, för den drygaste skoldagen på hela veckan! Har precis bytt mobil med mamma för dagen, min har gått sönder igen. Måste börja ta tag i mej själv och inte ta sönder alla mobiler. Nej, nu ska jag gå till skolan.
Hare brau, pussss.

bilder & musik.

nu kommer lite bilder från tävlingarna på janneberg i helgen ! (L)
frida kristland som har fotat !

  
 

sen måste ni lyssna på :
flo rida ft. wynter gordon - suger & alesha dixon - breath slow
sjukt bra!


betygen.

Home från träningen nu, gick faktiskt bra för mej! Inte lika ont i min sträckning längre, men det känns. Har precis kollat igenom omdömerna nu, dom va väl bra. Men alla tjatar om att jag pratar och tjabbar med frida och emma, men aja. Det får man väl ta.
bild vg+
idrott vg
slöjd g
hemkunskap vg
matte g
svenska vg
engelska vg
franska vg
fysik vg
bioilogi mvg
kemi vg
teknik vg
geografi vg
är faktiskt nöjd :)
nu blire datorn, mat & typ tv sen. trött som fan, ska nog lägga mej tidigt idag också.
xoxo sara.


30/3 - måndag.

Segt att komma upp på morronen idag, ändå gick jag och la mej tidigt igår. Jag blir bara tröttare och tröttare, läskigt är det ibland faktiskt. Skolan började med engeleska sedan värdegrund. Sen var det teknik, sen elevens val som innebar hemkunskap resten av eftermiddan. Faktiskt kul, vi bakade vanliljbullar mums! (:
Efter skolan blev det direkt upp till favorit ewita, vi red ut en lång och härlig runda ;> alltid lika härligt med den skithästen, jag älskar henne mest. Nu ska jag träna, sen blire hem. Får se om jag skriver då,
taaaake care, kyssss.


annas sara.

blickar tillbaks och vet att saker kommer ändra sig nu ..
Körde moppe idag dåe, klarade bromsprovet. Nu är jag verkligen riktigt inne på detta, snart skaffar jag moppe och då blir det farligt på vägarna! (: Det ska bli så kul till sommaren att ha moppe, det är liksom en sån frihet, man kan ta sej nästan vart som helst. Så nu längtar jag tills jag hittar moppe och får köra den!
Efter det blev det iallafall stallet och träffa evelina, sen anna med. Har saknat henne, jag saknar verkligen oss. Längesen vi sovde över eller bara va en hel kväll. Älskar henne iallafall! <3

annas sara
, det bara är så.

sommartid. ;>

Ställde klockan på kvart i nio idag, blä! Nu har jag fixat mej och allt, snart kör jag och mamma och hämtar Therese. Sen till röda ladan och kör moppe, kulkul :)
& glöm inte att ställa fram klockan! nu äre sommartid =D

    älskar min anna mer än allt! <3

28/3, lördag.

Upp jättetidigt idag! Therese hämtade mej redan vid vi 9, så vi drog in till moppeskolan där vi skulle på föreläsning i typ 6 timmar? Snacka om drygt, jag och Therese somnade nästan -.-'
Sen till stallet direkt med Anna, jag älskar henne! (L) Mh, hem sen och typ sitta här lite. Sen ut till Frida och Emma, vi gick fram och tillbaka. Men tillslut så träffade vi typ Oskar, Herman & Daniel och puffade lite. Sen hem med Frida hit och sooofta, nu ska jag snart sova. Upp tidigt imon med, puss på det!  
                

trött&feber?

Precis kommit hem nu, kände mej inte bra innan jag stack till Frida. Men drog dit iallfall, lame kväll om man säger så men brudarna gör det alltid bättre!  <3. 
Pappa hämtade mej vid 12 efter att jag hade sovit 1 timme i Fridas säng.
Det blev ingen skräckfilm för min del, men är ganska glad för det. Hade ju aldrig vågat sova då! Är livrädd för sånt (;
Just nu känner jag mej yr och jag fryser, jag tror det är feber. Men jag hoppas inte på det, det blir nog bättre av lite sömn.
Gonatt.


girls night!

Skolan idag va seg! På morronen va det so, sen gympa. Sen matte, trååååååååååkigast (: sen engelska, so & slöjd. Det jobbigaste med fredagar är att vi går så länge, till halv3. Hem sen, sitta vid datorn hela dan typ. Vänta på sega anna som skulle rida och allting. Hon kom vid halv7 & hämtade mej, och nu sitter vi hos Frida och väntar på Emma. Sen får man väl se vad som händer ikväll, något iallafall. Inatt kollar vi nog på skräckfilm, vetifan hur jag ska våga gå hem sen.
xoxo sara,



u are everywhere

Vaknade för ett tag sen, har fixat mej och allt redo att dra till skolan (:
Var det någon mera än jag som har förbannad igår efter att ha sett programmet om Josef Fritz. Jag var så arg att jag skakade, hur kan man bara göra så? Ha sin dotter, fastkedjad, i källaren i 24 år. Få 7 barn med henne och våldta henne mer än 3000 gångar. Fy, vad hemskt o:
Jaja, nog om det. Det regnar ute idag, tråkigt, men endå bra att snön försvinner ;p
Nej, nu ska jag platta håret. seeeeeeeeeeeeas,


summerfeeelingz,

Hemma nu från stallet. Fick rida Mussebus, gick väl bra stundvis ;p
Anmälde mej till tävlingen den 12/4 med, ska ha Steffe. Jag längtar verkligen, längesen jag tävlade nu! (: Iaf, i stallet så jagade man runt på lilla Gunni, hiihihih kul har vi ^ Sen en massa snack med Evelina och så träffade jag anna en stund (:
Sen blev det hem och sitta här, har precis snackat med Emma och vi kom fram till att vi ska ha likadan bikini i sommar, hihi. Va ju inne på hennes blogg och såg hennes snygga bikinival. Men trodde inte hon skulle ta den jag ska ha, men så blev det visst. Vi får väl stå ut med det. Nu kommer jag och tjatar igen, men jag vill ha sommar nu!
Nu blir det duschen, sen Medium. Ses imorn!
xoxo sara.
 

26/3, torsdag.

Halluhh folket :)
Vädret gör så att man längtar ännu mera efter sommaren!
Kom hem från skolan för ett tag sen, grymt segt! På gympan powerwalkade vi 3 km och då kom jag, Emma & Frida på att vi skulle göra det en gång i veckan om vi hinner. Nu har vi några prov fram till påsklovet, skönt!
Snart ska jag städa, har inte gjort det på ett tag nu. Man kan ju säga att det behövs! Sen blir det ner till stallet & rida, efter ska vi fika, jag hoppas på att det blir kladdkaka.
Nej, nu ska jag göra någon nytta. Får se om jag skriver något ikväll,
 Kysss.


saknar gräddnos,

Kom hem från träningen för ett tag sen, det gick inte alls bra. Tränade knappt någor pågrund av att jag sträckte mej förra veckan, så jävla ont gör det! :/ Just nu sitter jag här jag tycker synd om mej själv, dricker te och lyssnar på killar i skype hihi :) snart ska jag hoppa in i duschen, sen blir det dejta kudden.
Funderar lite på att läsa om moppe också, ska ta körkortet på söndag. Hoppas att inte snön är kvar då, för då kommer det inte gå bra! Och jag fyller år om två veckor, jag dör om det är snö då. Det ska vara vår, nu!

saknar sötnos på bilden, snart fem månader sen den fina hästen lämnade världen nu.. </3
  

våffeldagen

Hey alla (:
Hemma nu,  från skolan. Ännu en jobbig dag avklarad, skönt! Det som är bäst med onsdagar är att vid slutar så tidigt, så man hinner alltid göra något annat innan träningen. Jag fattar inte varför det är snö, nu?! I mars, snart är det ju april vilket innebär min födelsedag. Hoppas verkligen att det blir varmare.
Idag är det ju våffeldagen, så snart blir det äta våfflor med mamma och syster. Sen får jag se vaf som händer, kanske följer med Frida upp till Cadidja. Ikväll är det träning iallafall. Någon som vet om det är något bra på TV ikväll?
Jag hejjar på Frida som ska göra omprov! & ni får inte glömma att kolla på Emmas blogg: emsliciouz.blogg.se ..



Pancakes brudarna

Måste bara berätta att just nu så står emma och lagar pannkakor, dom blir fina.
Själv så suger jag på att laga pannkakor, det går inte att vända dom. Om det är någon som har ett tips för hur man gör så får ni gärna skriva det :) plus att jag redan har gjort två tabbar: jag tappade hela mjölburken när jag skulle ta ut den från skafferiet, det snöade mjöl. Och så hällde jag i 6 dl mjöl i smeten istället för 2,5 dl, det blev en deg.
Nej, nu ska vi äta :)

& ni måste läsa Fridas fina blogg med! enfulltnormalbrud , Hon är inte det =D


Hihi, mitt första inlägg :)

Ja, nu hade jag då tänkt mej börja blogga. Jag har typ varit lite inspererad av Emmas blogg tidigare, men aldrig haft intresset för att börja. Men så igår så skapade jag denna bloggen, jag får väl se om jag har tiden och orket till att fortsätta :) Ni får leva med min snygga design ett tag, jag har inte photoshop eller nått sånt program på min datorn så emma ska fixa lite till majj =D
Iallafall så har jag precis kommit hem från skolan, och Ämmss är här med. Fick reda på tre prov idag i skolan, G på matten, VG på hemskunskapen och VG på fysiken, nöjd ändå. Snart så blir det väl plugg, fast det kommer förmodligen inte bli så mycket av det. Vi går nog till donken sen med och tjockar oss. Ikväll blir det Desperate Houswives, och förmodligen telefon.

pussssssss.