u are rockin with the best !

igår blev det stärnö för min och brudarnas del. beachpardey där dåja, inte så jättekul. blev badande för min och olivias del, hihi. & det va inte kallt heller..
& så måste jag säga att vissa människor är bara så fega, stör mej på sånna! -.-'
sov hos olivia sen iallafall, möjs [:

idagens har vi vatt hos olivias polle en stund, och sen snackat med nellie och tessieh lite. ikväll får vi se vart vi tar vägen, kommer nog inte orka göra något. trött som faen..
köss på daj.
 
käxiga brudar !


voff voff

shuuuuuuue bre,
vad händer yao
peeeeeeece bre !
mohaha, sitter hos nelson nu. hon äter (h)
sen drar vi till mej, sen till tess för fixing. förmodligem till stärnö sen! sover hos olivia ikvälls med lite brudar, köss på det. nu ska vi köra.
take caaaare
, puss.

gullig bild jaaaaaaaao!


home, sweet home

nu är jag hemma igen! :)
& vet ni, vi vann.. VI VANNNNNNN !!!1 vi vann hela skiten! vi tog hem det, åååååååååååhjäs! jävlar att vi gjorde, så jävla bra är vi tjejer! fan vad jag älskar oss.
har ju då haft en toppenhelg med alla underbara tjejer & killar. mhh, noskarna i mitt hjärta. såååååååå käx säger jag bara, hela högen.. nästan. apan kan dra hem till sin djungel bara. du kan ju följa med therese? du kunde ju lika bra oxå (a. hehe.
nu ska jag sova, här kommer lite bilder bara.
imorn träffar jag babydolls, känns som om det va skitlängesen sist. och jag saknar dom som faaaaaaaan!




gaaaaaaaaaalet! sån underbar känsla så det är sjukt.
jag älskar er, asarums f94. ni är bäst verkligen! <3

tttha last

mm, sista inlägget nu innan jag drar till skövde. hih, vet att ni kommer sakna mej :)
idag har jag bara slappat, lyssnar på musik och sånt. städat mitt rum har jag gjort också, duktig som jag är. nu har jag precis packat klart. kanske sätter mej en stund i solen, fårse vad jag orkar. hih,
nuuuuu ser ni inte mej på ett bra tag. är hemma på söndag igen, då får ni veta hur vi har haft det och sånt! jag säger bara, jag tess olivia.. skövde.. killar.. det kan inte bli bättre! (L)
kööösshaj.
ja

stäääärnö

hinner skriva lite snabbt nu(=
idagens har vi först spelat volleyboll med alla, haha. jäääävligt varmt! o; & alla gick ju in för det med, mihi. sen blev det stärnö, med bad och sol och sånt. sköööööönt! jag älskar vädret mer än allt annat verkligen (=
ikväll så drar jag och mina brudar till rasse igen, grillning och sånt.
imorn åker vi till skövde, härligt.
ha det bra ! kössssssshaj.

najj

förlååååt, men jag orkar bara inte blogga.
jag funderar på att ta en paus från det nu ett tag? hinner inte iallafall nu på sommarlovet, men jag kan ju göra det så mycket som jag hinner och orkar. jaja, vi får väl se hur det blir.
stärnödag idag också iallafall! med mina brudar såklart, funniefunnie (=
ikväll kanske det blir stärnö igen, fårse var jag sover.
puss på er v


snabbis

hinner bara uppdatera lite snabbt idag chicks!
solat med babydolls i stärnö hela dagen, men vi saknade tove(n. badade också, mohahaha. duktiga vi är, men kallt som satan är det. brunare & brunare för var dag som går nu asså. & jag bara älskare'.
nu drar jag upp till träningen, sen står jag & hamsterjäveln i kiosken och sen blir det förmodlige ut med dollsen. ikvälls sover jag och anna nog hos oliva.
så mej hör ni inte av nu på ett dygn!
kösssss fuckers.

solstiiiiing

ooorkar inte skriva något.
har cyklat med family idag, jag säger bara en sak. tråkigt :( tror jag dog, & kramper i vaden med hela tiden. gnällgnäll från min del yäs. sen blev det sommarbetet med anna, usch. stackars hästar! helt sönderbitna, och bölder överallt som blöder och varar, av fästingar! o; cpiii. flyttar dom ikväll iallafall, för där kan dom inte stå kvar. undra om det är något fel på fästingarna? jag har ju fått ett bett, och det kliar som satan. scaaaary.
jaja, kvälls blir det nog bara till att chilla med dollsen. love it'

uppe före solen

idaaaaaaag är jag uppe före tuppen -.-' eller kanske inte riktigt, men det är nära.. om det hade vatt vinter (: för idagens går typ inte solen ner. inatt vänder det igen så att det kommer bli mörkt. bläääää! det känns liiide jobbigt faktiskt..
idag fyller iallafall min kära farfar 75, grattis! jag älskar dej. jag förstår inte varför dom inte kan bjuda oss på en resa istället, men det kanske kommer? för jag vill så sjukt gärna resa nununu! jag orkar inte vänta tills nästa år då vi åker till sydafrika eller västindien. hihihi (:
.. istället för att åka idag, så ska vi iallafall cykla. cykla?! vafan då för? men ändå lite mysigt med familjen sådär. nu måste jag springa in på toa och göra mej iordningn. hejsvejss !

BABY DOLLS!<'3

babydolls kväll säger jag bara! man kan inget annat än att älska. vi hör ihop, ja. vi gör nog det. fan vad jag älskar att denna sommarn känns som om den kommer bli den bästa, med er!
kvällen spenderades på vägga med alla killar, grillning & badning och sånt. sen donken, sen hem hit. sis sov här sen, somvanligt. hehe.


hos tove.

shu babe's :)
sitter hos heta tove nu med anna, tove & olivia är nera och äter. hihi. midsommar igår då, tråååååkit som fa-an först. men tillslut så drog jag anna & nellie till olivia en stund, fett kul där :) & vi va nykterister. mohhahahah! duktiga flikkor. men måste få mamma att börja lite på mej igen (n. yäyä, jag hade kul iallafall. med tanke på att jag kan släppa loss iallafall. hihiii , va hemma igen vid 1. då somnade jag&anna, efter lite talking.

idagens vaknade vi sent, skööönt! tvättade min moppe, sen blev det till olivia och hjälpa till att städa lite. måste erkänna att jag är proffs på att smälla flugor! hehe, & musiken. jag bara älskar den! gyllene tider - kung av sand, man kan inget annat än att älska den. körde hit sen, och nu drar vi snart till olivia igen. blir förmodligen bara slapp där, städa lite till, prat och sen film. förhoppningsvis med alla mina babydolls! (L)
ppusssssssssssss.


fan

jag hatar er! hurfan kan ni göra såååhär? jag har fan gjort allt för er i 15 hela år, och ni kan inte visa lite tacksamhet mot mej någongång? fan, ni förstör mitt liv! ni lyckas alltid få mej till dom värsta tankarna. ååååååh, snälla. släpp taget om mej någon gång. det blir inte bättre för att ni gör såhär, ni får ju bara ett helvete. låt mej leva mitt liv iställer för att förstöra det! ni ska stötta mej, inte förstöra allt!

softilation!

ojoj, ni är bra på att läsa! :) besökarna bara stiger dag för dag, tihi. bra tycker jag, för det är ju possetivt. jag hinner i vilket fall skriva ett litet snabbt inlägg nu. dagen har ännusålänge varit slapp, joggingbyxor & knopp på huvet hela dan! grr på heta brudar säger jag bara ;* vi har iallafall vatt hos tess, lite brudar.
nu kommer tess till mej, så får vi se om flera dyker upp? vi måste iallafall snacka om imorgon och sånt, jag får hoppas på att mamma & pappa är snälllaaaaaaaa..
nu ska jag försöka välja kläder, mohahah. det går inte bra! & imorn, vafan ska man ha på sej imorn? kan man ha svart på midsommar? ;p blööööööö.
jajaj, kyss.

shulelelu.

godmorgon solstrålar :)
eller ah, gomorron och gomorron. snarare gomiddag. men vissa vaknar jju un =d. hehe, jag har vatt vaken ganska länge, så har hunnit med en del! idag har jag hjälpt mamma med att damsuga vardagsrummer, och så har jag städat mitt rum med. duktig flicka! hihi.
nu drar jag till tess med nellie, hoppas alla babe'sen dyker upp. hihi, då sätter vi ett streck i almenackan olivia!(a. naej, nu ska jag köra. skriver ikvälls tror jag. imorn är det midsommar! den ska självklart spenderas med mina dollssss.
xoxo sara.

vad jag än säger så vill jag ha dej tillbaka,

jag saknar dej, min prins /;
allt det vi hade, är det slut nu?
vad kommer hända med dej?
1000 frågar som snurrar, så många frågor.. som aldrig kommer få några svar.
jag ryser när jag hör ditt namn, steffe.
det ska vi vi, det bara är så!
jag saknar oss, vi två tillsammans.
mitttttt hjärta, jag älskar dej så mycket! för mycket kanske,
 

hahahahahahaha!

hhahaahah! såååå roolig så jag dör.
efter, jag vet. men jag dör iallafall :)


sen ett extra plus till denna låten, som alltid håller en på glaatttt humör (aa

babydollssss'

fy på mej! jag hinner aldrig uppdatera så mycket längre, men det finns bara en orsak; sommarlov! (L) säger som mina babe's, detta kommer verkligen bli det bästa nånsin. och jag älskar er så mycket! hihi.
dagen började med att anna vaknade jämte mej, blev till sjukhuset och ta spruta. gick väl bra, men gjorde ont som faaaen. hehe, men det hade jag förväntat mej (a.
sen till dom vackra hästjävlarna och rida, buuuus! sen hem till anna och softa, gå på stan och fick och sånt. sen körde vi till korpadalen, suragrabbar. hmmm? mina babydolls och jag drog till stan, åt pizza och rökte lite pipa. det är bara vi som kan gå in på toms corner med hjälmarna på fel håll och be pizzabagaren att ta kort på oss! hahaha, det är bara vi som kan va någonstans, och göra allt till kul! ni värmer girls, ni är bäst!
körde runt lite till sen, hemma här ganska tidigt. nu ska jag nog krypa i säng, feta trött!
kysssssssss,

ladies night

hemma här nu, med anna. hihih, inatt myser vi. nejmen, hon ska följa med mej imorn när jag ska ta spruta o.O' usch, ont gör det! /;
sen måste jag bara säga att jag verkligen hatar mina föräldrar för tillfället, ååååååh. va sur jag blir. dom kan inte göra så! dom kan inte tvinga mej, det går inte. jag måste väl förfan få göra som jag vill o;

kvällen spenderades hos olivia iallafall, med tove och anna. sen lite boyz en stund. kuuuuul, jag älskar er <3. vilken sommar vi kommer få! vi babes, yeah. ser verkligen fram emot det. hihihi..
ikvälls kan jag säga att vi har bestämt en massa; stockholm, malmö, kallekrona. det kommer bli världs! om det inte blir fail som vanligt för mej :s
sånt oturs barn jag är asssåååw !
nnuu ska ni får se lite röjjda bilder från i lördags, dom jag vågar lägga in :)
håll i er, här kommer dom! ;*
 

ajajajaj, resten va helt enkelt för snygga för att visas :)

hos syster

åååååhh, solen (L) mej. jag bara älskar vädret! åkte ut till stärnö vid 9 idagens och snackade med anna. va där till 2 typ, vilket gav stooort resultat. ser nästan redan ut som en pepparkaka, och det är bara i början av lovet. hihi, wiiie. sen blev det ridning för våran del, även där i bikini. vi älskar ju bränna!
tjena tjena, årets solbränna. du kom & tog min hand när jag stekte på en strand.
dj pish - tjena tjena kärlek på den låten :)
nuu ska jag hoppa in i duschen, skriver kanske ikväll.
kyssssssssss sötisar!


kaaaaos

klockan är halv9, det är sommarlov och både jag och anna är uppe. för snart drar vi till långasjön och snackar, hoppas vi stannar där länge! (L)
jag fattar inte hur gårdagen kunde börja så bra och sluta så dåligt, jag har iallafall bestämt mej för en sak nu. jag ska aldrig mera ljuga för mina föräldrar. det går inte, och jag mår också dåligt för det! & hej, pappa sa till mej att jag skulle lova att det skulle bli en nykter sommar? - aldrig i livet. usch, jag tycker synd om dom. men dom fattar ju inte, bara för att dom satt inne tills dom va 18 och fick gå ut på pubben. grrrrrrrr, sur blir jag. & ledsen, men pappa är ändå lättast att prata med. inte mamma! det slutar alltid i kaos, skrik & tårar.

nu drar jag och hämtar anna, sen till långasjön och äter frukost, solar & snackar järnet. jag älskar dej syster, du är allt jag behöver. FÖRALLTID!

gammal & gullig bild (a.
hon till höööööger är den bästa bästa bästa som finns.

slappdag

idag så är det monday, och den har spenderats med min syster hela dagen. hihii, feta kul. vaknade ganska tidigt, då blev det datorn. sen fix & hem till mej. vi fick en sån cpidé så vi körde upp till långasjön, kärringaviken, och solade. hihi, FINT! vi som precis hade sminkat oss -.-' det va faktiskt varmt och jag badade till&med! vi är ju bäst på att ha picknick måste jag ju också påpeka. körde hem till anna sen, bara slappat här hemma nu. film & sånt, riktigt möjs ju. vid halv8 tränar jag, sen drar jag väl ut. skriver om jag kommer hem, hihi, kanske sover borta inatt med. fårse,

HEHE! denna lilla filuren är roligast..
GUNNNAAAR, vem e det?! hahahahahahha!
jaja, ibland får man lov att va liten. jag & anna gillar atlantis :)

min heeelg.

hejsan alla roliga bloggläsare :)
mmm, dålig uppdatering. jag vet. men det kommer bli såhär nu när det är sommarlov, för jag hinner inte va inne på datorn. har annat roligt för mej. hihi.
men jag kan väl ta lite snabbt om gårdagen kanske. vaknade hos farmor, så blev det hem hit. och chilla här lite, hihi. baggio, robin & naz kom. bestämde lite, au. sen blev det in till stan med baggio och robin på förfest hos olivia baby, med tess och nellson. mohaha, jaaa. jag hade kul iallafall. tror jag alla andra också hade! taxi till mej där festen fortsatte, kom lite annat trevligt folk med. mycket bra kväll, & tack alla. och nej, jag kunde inte hjälpa att jag fick panik ibland, hehe. jobbigflikka_94. men yäyä, det va ju mitt hus? (=
sov hos tessieh sen med olivia, myyyyys! snart olivia^ 
upp tidigt som fan idag, fotbollsskolan. helt död, så drog hem till farmor & farfar och åt istället. sen hem hit och röjde upp, va inte alls så farligt som jag trodde. hihi, så kom mina babe's. så behöver vi ju inte ta vad som hände, men jag blev förbannad iallafall! haha, nu är det film här iallafall. med mina 6 suuuuperbrudar! sommarn 09, ska vi göra till den bästa. inte sant? <'3. ikväll sover jag hos anna eller tess. skriver nog imorn, kysssssss!
fler bilder kommer, när olivia har skickat om. & jag har kollat om dom är bra nog att läggas in. hehe.
 jag & hamsterbaby! (:
 nellie & tess! ;*

sååå , hejhopp. mera bilder kommer kanske (:


ey yo, pardylover!

hejhoppssss sweethearts.
här sitter jag och pumpar musik somvanligt :)
kom hem från min söta farmor för ett tag sen, sov där (aaa. yeah , & nu är jag hemma själv i nårra dagar. fett med skönt! nu är ni säääkert nyfikna på vad jag gjorde igår..
hehe, iallafall. först va allt skit, men det blir alltid bättre med mina brudar! (L) vi åt på thai först, som tog 100000 år för att få klart maten o; heh, sen blev det hem till hamsterbaby'n olivia och förfiesta lite. sen ut, blev till att försöka hitta fest. men det fanns inte ett skit, mohahaha. efter att tags utesittande gick vi hem till dennis. då hämtade min faaaar mej där, så blev det hem till farmor & farfar och sova där. dom är bäst. och mina brudar också! jag älskar er <'333.
nu kommer liiiide pics, ihihihih.
SOOMMMMMMMMMMARLOV hjärta.
 söt tove!



alla babe'sen här va! (L)
utom clara , som va sjuk & fick åka hem(n.
taaaaaackkk för en fin kväll, jag älskar er <3

betygen

mohahaha, mm. nu ska ni få se mina betyg!
bli inte allt förvånade, hehehhe. ja, jag har ganska lätt för skolan :)
 
bild   MVG
biologi   MVG
engelska   VG
fysik   VG
geografi   VG
hemkunskap   VG
historia   VG
idrott   VG
kemi   VG
matematik   G
franska   MVG
religion   VG
samhällskunskap   VG
slöjd   G
svenska   VG
teknik     VG
hihihi, yyyyyyyyyyyeaH ! (a.  


sommarlov! (L)

GAAAAAAAAAALET!
jaaaa, nu har vi sommarlov! fyfan va härligt :) lipsill som jag är, så grät jag i kyrkan för att vi skulle få sommarlov. men herregud vilken lättnad det är nu! & mina betyg va bra med, ihihih. åååhh, jag bara älskar det! nu är det verkligen sommarlov, men vi hade ju absålut inte tur med vädret! det regnar, uschusch.
kvällen kommer iallafall tillbringas med mina brudar, och vi ska fira som faaaaaen! det är en sak som är säker.
nu sitter jag bara här och lyssnar på sommarlåtar från 2008, hihi.
sen denna skönheten med, förjävla bra! (=


sjunger bara med asså. men family är på min syrrors skolavslutning, så sen vid 3 så ska vi äta hos min kära farmor. nuuuu ska jag keeeep on holdning att vara glad. eller kan man säga så?
SOOOOOOOMMMMMMAAAARLLOOOOOV ! (L)
nu börjar det bäääääääästa.
det jag ser fram emot är nooog;
- voice 09 i stockholm med sis, FETAST!
- alla sommarfester, sommarnätter
- paris mabey?
- ikvällllls
- midsommar
- östersjööööö
-  sunshine! solbränna, schteeeek.
ah, typ allt sånt (:
bilder kommer snart, & jag kommer också skriva in mina betyg moahaha..

SKOLAVSLUTNING!

wiiiiiiiiie, nu äääntligen ska vi åka till kyrkan.
fan vad jag har längtat till detta!
mina betyg får jag med sen, jag skriver ner dom här om dom är bra. hiihihhih, naej. nu ska min mamma eller pappa köra mej till kyrkan så jag får gå ut 8an. ffiiiiiinaly!
sen äre bra, hejdå skolan HEJ SOMMMMMAARLOOOOOOOOV !
vädret är dock det tråkigaste, får gå med paraply. men efter kyrkan tror jag att jag skiter i det. kommer nog bara va glad och lättad..
KÖSSSSSSSSSSSSS MINA UNDERBARA LÄSARE! <3

sjuk? o;

hemma nu, fattar inte vad som har hänt med mej? ;s
typ heeeelt borta, trött, fryser och sånt. håller nog på att bli sjuk nu. men neeeeeeej, inte nu! inteinteinte, nejnej.. får försöka iallafall. för det gör ju både tove & olivia. hihih :)
nu ska jag sova, imorn slutar viiiiiiiiii ! =DDDDDDDDD
kyssssssssss

tärnöday.

hemmma nuuu. lång dag, men den har ändå gått snabbt :)
vaknade vid 8tiden, fixade mej. körde och hämtade frida, så blev det in till stan. klassens dag, det sög allvarligt. hehe, va på tärnöööö .. och man kan ju inte sticka därifrån heller ^
tss, det blev glassbåten sen när vi hade kommit tillbaka hem. jag och emma fick böter för att vi hade ställt mopparna på en parkering och inte betalat o; 300 kr blev det, inte så farligt. kunde ju vatt värre. körde hem, och nu sitter jag här. ska dra ner till stallet och rida. jag älskar steffe /; m, kommer inte kännas så bra sen kan jag lova..

det känns som om alla är på utsparken utom jag! :) ihihi, jag vill också se det. såååååååå rolit är det verkligen. eftör ridningen blir det iallafall till nellie och äta. hennes syster har tatt studenten. wiiie, grattis till henne! :)
& IMORN SLUTAR VI !!!!!!!! FAN VA GITT! åååååhhh vad jag har längtat. frrrrrrån vintern verkligen, och imorn då jävlar smäller det. hellooooo freeeeeeeedom. grrrrrrrrrrrrrrrrr , summer 2009 here i come! love it, love it, love it .. love it! yäyä, kommer nog ha ännu mera damp imorn.
nejj, nu måste jag köra. skriver nog sent ikvälls, kössshajs.


..

chris brown - goodbye <3
sååå fin,
bläblä , allt är inte som vanligt. nope, men jag ska nog inte beklaga mej. jag saknar anna så mycket, & steffe. och allt är skit här hemma hos mej. nu ska jag lägga mej i min lilla säng, lyssna på musik och bara tänka!
kyssssss.
ta vara på allt, så länge det varar!

brownie [:

dålig update idag, jag vet!
men sån jobbig dag idag, hehe.
hoppade iallafall fotbollen i skolan, så vid halv1 drog jag, nellie & boyzen in till stan. köpte hårfärg och fikade och sånt. sen kom min lilla pappi och köpte en tröja till mej, som jag fjäskade mej till att få. hihi, han är typ den snällaste som finns ändå. mamma är bara så, aaaaarrrgh! tror alla har hört mej avreagera mej på henne någon gång. tsss'
sen drog jag & nellson hem till henne och färgade mitt hår, blev jättebra! tack baby <'3. tess kom med sen, så då blev det donken, sen till mej sen donken igen :) fett mycket med snack, and i love it! jag älskar dej, mwiihihih [:
så häääääär får ni se lite bilder,
kommentera hur ni tycker det blev! =)



röj o;

här hemma nu, med en massa folks! (=
feta röjj, och jag hatar det o; ska aldrig mera ha folk hemma, såååååå jobbigt!
nu ska jag spela match, eller ah. får se hur det blir, fett med ont i armen /; kan inte göra ett skit typ =s. men önska mej lycka till iallafall :) naej, nu ska alla ut. pussssss !

hhhome day,

yäs, hemma idag. eller ah, från lunken :)
min mamma har feterycket på mej. ovanligt! åååh, jag måste bara avreagera mej lite. jag ooooorkar inte med henne mera! hon förstör seriöst hela mitt liv. ska fan flytta hemifrån. eller nej, jag flyttar nog hem till min farmor och farfar några veckor nu till sommaren. för jag orkar inte bo hemma, det suger här hemma.
bara för att jag inte är lika perfekt som hon va, aaarggh!
naej, nu får ni inte veta mera vad jag tycker. för då lär ni tro jag är dum i huvet. haha, men jag tror nog att nästan alla har känt så någon gång? ^
nu ska jag lägga mej och kolla på en film tror jag, sen vet jag inte vad som händer? har ju hela dagen på mej.
jag måste bara säga att min arm är inte bättre, tror faktiskt den är urled. för jag kan inte göra någonting, kan inte änns lägga på den förräns det gör ont. har vaknat ett antal gånger inatt av smärtan.
yäyä, vi får väll la se vad som händer :)
kössssssssss.


sommmmmmmar

it feels like everything was different yesterday,
my night har varit med musslan <3. grrrrrrr!
haha, vi ute med anki och lullade. hehe, landade på stenbacka där jag & anna självklart skulle klättra upp på taket...
.. slutade med att jag har typ slitit armen ur led och det gör ont så in i helvete! o; ajajaj, kan ju knappt skriva. tssss ^
vi snackade mest, jag och anna, när alla hade dratt. fett med soft! om 4 dagar är det sommarlov! wiiiiiiie, fan va gitt det känns. och vi har bestämt oss för att vi inte ska slösa bort en enda dag på sommarlovet. det ska fan bli bäst. gud vad jag längtar nu. det som saknas nu är bara det varma vädret, vaaarfan har det tagit vägen ?! o; jag hatar verkligen regn över allt annat så jag tycker det kan försvinna nu ! :)
nu ska jag lägga mej i min sköna säng och lyssna på muuusic.
kyssssssss.

bakslag,

ett bakslag igen, jag tänker på dej hela tiden steffe! på oss, på hur det kommer bli. och jag kommer verkligen inte orka det utan dej, jag älskar dej så /; vet ifan hur allt kommer se ut .. du är bäst & jag älskar dej. det ska va vi, så är det bara! jag lovar, vi är gjorda för varandra. det va kärlek vid första ögonkastet, och den kärleken har hållt i nästan 3 år.

det vi har, det kommer ta slut på en sekund.
men jag lovar, jag glömmer dej aldrigaldrigaldrig! </3

zzZzzZnark !

hej tröttis :)
vaknade idag, helt död. tänkte först inte gå till skolan alls, men drog det till 11. sen blev det hem till anniiis, fredde va där med och så kom nellie och tess sen. vill ni veta en sak, vi kollade på atlantis. hihihih ! gulliga vi är =D fredde den stackaren sov typ hela filmen i mitt knä, naaw. gullig är han (:
blev hem till han sen, sen hem hit. nu kommer snart anna, då blir det nog film igen. orkar inte träna idag, inte i detta vädret, och jag är helt slut. det skulle ju ändå va en lugn träning för vi har match imorn? vi spelar fan match hela tiden..
haha, nu ska jag bläddra vidare här lite på datorn.
kyssssssss sötnosar ;*

tältning och sånt

just det, skulle skriva när jag kom hem :) hehe ,
aumen, vi förlorade matchen. vet inte riktigt vad som hände med laget, men dommarna va iallafall hemmadommare o; ojoj, många m där. jaja, hem sen direkt och fixelixa mej lite. sen blev det stenbacka, tältning där =D haha, kul faktiskt. :) mycket trevligt folk, och jag vill gäääärna se hur dom ser ut imon i skolan. ja, jag har inga bilder. men dom som har får gärna skicka till mej tycker jag muhaha. drog hem sen, för min lilla fina mamma dampade. ååååh, jag hatar henne! ah, ibland gör jag faktiskt det o;
nu ska jag bädda mina fina säng, sen ska jag krypa till kojjs.
pussssssssssss readers ;*

söndag (=

vaknade sent idag, sköööööööönt! <3
har bara kollat på tv, suttit vid datorn och städat lite.
nu blir det match! sssssssen drar jag & tess till tältningen tror jag, hihi. skriver nog när jag har kommit hem. pusssssss ! ;*


olofström :)

yääää, hemma nu! va roligt så länge det varade eller så, och för mej slutade det ju inte lika bra som för alla andra. men det ska vi bara glömma nu, usch!
drog då till olofström igår, eller jag och anna kom dit vid 9tiden. jävligt sugna på sweden rock va vi! men vi lyckades att stanna hemma och inte rymma dit, hihi. vi va ute ett bra tag och träffade kim, sen blev det hem. fett med kul där hemma. alltid lika kul med sefa. hhahha, jag och emma hade ju ett fett skönt snack mitt i natten nyktra som vi va. har nog bara sovit 4 timmar eller nått sen, & tack emma för att du fanns där och hjälpte mej! <3

idagens så har vi gått till jämshög och köpt glass, mums! riktigt varmt idag faktiskt, låg och stekte en stund i gräset. så kom en peddogubbe fram o; usch, äcklig va han. snackade med han i nästan en timme tror jag, & hunden va skitsöt. hehee. sen blev det hem till frida, då säger jag bara öööööööööööögongodis! åh, mums på han! haha, tog bussen hem vid 5. hemma till halv6 och drog ut vid 8 igen.
vatt på mååååånga olika ställen ikväll, mitt humör har gått upp & ner och jag har mått skit. uschuschusch, inte bra sara svensson! det slutade iallafall med att vi hamnade på vägga, dom badade och så grillade vi och sånt sen. mys faktiskt, sen körde jag hem annis och nu sitter jag här. min mage gör ont, jag mår illa, det snurrar, jag fryser, det känns som om jag sitter upp&ner. tror faktiskt jag håller på att bli sjuk, blä.
nu klistrar mina ögon ihop sej, för att jag ska orka en dag till imorn så är det nog bäst att jag hoppar ner i min sköna säng nu. hihi, pussssssssss!
sen ska olivia tove tess & nellie ha ett stort plus för att dom finns där. jag älskar er brydar <'3.
 heta, vi vet! moahahahah.

love comes and knocks you down..

i can't explain the way you make me feeeeeel :)
hejj hjärtegulls, mihih.
precis kommit hem från stallet, och jag har liiiite bråttom! snart åker jag och anna till olofström med frida och emma coh sover där och sånt. hihi, ändå fett [:
skolan idag va fett tråkig, men ändå chill. film hela dagen typ(y. idag är det en vecka kvar till skolavslutningen, en vecka kvar till friheten, en vecka kvar till det bästa på hela året! jag lääääääängtar, men det är jag nog inte ensam om?(: hoppade iallafall över sista lektionen, som va slöjd. betygen är ändå satta nu, så såg ingen mening med att gå dit. måste bara säga att mitt matteprov måste ha gått skit! o; & han ska sätta betyg på det. hoppas jag får ett g. eftör skolan blev det stallet då, snacka mycket med anna som vanligt! nu ska jag hoppa in i duschen, sen äta och sen drar vi. skriver nog imorn när jag kommer hem, om jag hinner ofc. för det är ju ändå lördag imorn så. det ser vi fram emot  :) blir kaaanske sweden rock imorn, jag vill dit! o:
heheh, kössssss mah! ;*

mooorning gullisar

hjäääääälp, idagens är det den 5 juni och jag ska göra mitt helvetes matteprov! mamma har lovat mej att jag ska få en belöning om jag får vg, tror jag kan slänga bort den redan nu. hehe, nu ska jag gå till skolan sötnosar. idag drar jag till olofström med brudarna och sover där, förmodligen fest ikväll(:
puss på magen ;*

grön färg :*

ojojoj, här springer klockan iväg :) hann inte skriva innan, satt duktigt och pluggade matte. NAAAAAT. yäyä, får gå som det går imorn. drog iallafall ner till stallet innan, red steffe. gick bra som vanligt, jag älskar min prins mest! sen blev det träna, gick sådääär. nu har det bara vatt datorn och tvn. nellson är störd störd störd! lite annorlunda om jag får säga det själv, inte precis som alla andra. då menar jag extreeeeeeeeemt . grön färg nu för helvede! spana spana spana. tralalal.
nu ska jag hoppa i säng med min vofffffe, för hon hoppar snart in genom fönstret (:
kysssssssss readers! ;*

i skolan

shue lovers :)
sitter i skolan nu och har fysik. skriver klart mitt arbete om vatten som skulle vatt klar för 2 veckor sen, heheh. sen får jag iallafall sluta, då ska jag powerwalka hem. sen ska jag ränka matte. nej, jag tror inte det blir så. det får gå som det går på provet, jag är nöjd om jag får g iallafall ;p
nu ska jag skriva ut mitt arbete, sen slutar jag. BUUUHJA! ^
skriver väl senare, ccccya. take care!

i taket lyser stjärnorna <'3.

ojojoj! här gillar vi uppdateringar :)

buhuhuhu! såg på denna filmen ikväll, fett med sorlig men ändå jättebra!

sjuk dag idag, upp & ner vänd! skolan först, lamt som vanligt. jag hatar verkligen matte över allt annat! jag kan verkligen inte x's. eftör skolan blev det korpadalen för basket med folk, hahaha. jag ägde ju sönder alla som vanligt och det var bara jag som gjorde mål eftersom jag är så bra på att träffa korgen =D
sen drog jag hem, duktig som jag är för att plugga matte. det gick verlkligen skit, uuuuh. jag mår skit just nu! vet inte varför, men jag är bara deprimerad och känner mej sjuk. en sak vet jag ju varför.. blev iallafall till att ut och gå med frida och emma sen,
jag älskar er. det vet ni <'3.
hem och kolla på film, sen sova. seeeeeas(:

stek

fett med stek idag, fast inte för min del. jag menade mest vädret (:
hihi, efter skolan blev det stan med sefa. det va saknat! jag älskar oss, vi behöver varandra! m, sen hem. dra ner till stallet och rida annas stjärnhäst, gick bra. sen en massa snack med en nasty elin, hihi. sen med anna, finns här baby. det vet du! (L)
nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova.
kyssisar, ;*

göteborg :)

yeah, hemma nu :)
gitt äre, och jag har harft det skitbra! mohahah,
blev till att åka upp på söndan då, så blev det stan direkt. härligt! blev mycket inköpt(y. sen blev det ut och äta, sen va ute en stund med. hehe, inte mycket roligt folk ute. men jag & anna hittar ju såklart nårra iallafall. eller ah, dom hittade oss (= sen blev det back till hotellet och dampa och sånt. alltid lika kul med dej min bästavän, och jag har saknat det så !
badade jacutsi (stavning?) också, så jääävla härligt. verkligen avslappnande, hihi. mucho talk där med.
somnade väl någon gång vid 2, medans anna pratade. jag pratade tydligen i sömnen sen? hahah, inte något jag brukar göra iaf =D
liseberg igår va ändå världs, jag är ju såååå feg. men inte igår inte, började med flumride sen blader. fattar inte hur jag vågade, men det va kul iallafall och jag ångrar ingenting. för vi bodde ju nästan där. träffade lilla kim gjorde vi också, & tack för att du skvätte ner mej & anna säger jag bara. ;* heh, åkte hem vid 8. hemma vid halv12 ungefär. ändå skönt att va hemma, men skönt att komma bort också. längtar redan tills nästa gång vi åker till liseberg :)