idag åker viiii

jaaaaaa, idag åker vi till göteborg! wihihi, vad jag har längtat.
skriver när jag kommer hem ;*¨
nu ska vi åka, ha det bra, för vi ska ha det bäst. köss mah.


min kväll va bäst!

yaman, min kväll va faktiskt bra. vi drog till stan, låg på konstgräs ett bra tag. sen blev det vidare till asarum och busa. mohaahahaaha! faen va kul det va. sen körde vi runt lite, och hamnade i korpadalen med lite folk. eller ja, det kom lite folk (: asså, jag stör mej. men det är jag nog inte ensam om! ahahah, det trodde jag fan inte. så jääävla ful. jag & anna drog hem sen vid halv1, fööööör gbg imon! ((:
hihih, cyyyya.

 
busiga_brudar_94 <3


fint,

kom hem för ett tag sen nu, vi vann med 11-0. hahahaha! det är fan sjukt, men vi spelade riktigt bra! yäyä, nu ska jag hoppa in i duschen och sen köra till ip med nellson olivia och kanske tess. sen blir det ut, ikväll får vi se vad som händer. något måste alltid hända! annars blir jag galen =D  anna sovet här inatt iallafall, och imorn åker vi ! :)
skriver nog på tisdag , om allting.
sakna mej inte allt för mycket =D pussssssss ! ;*

perfect night,

he is dangerous and superbad.
kom precis hem från en perfekt kväll tycker jag! (=
började med hemma hos tessieh, med nellie olivia & anna. färgade tess hår, och det blev skitsnyggt!(y. hon är alltid skitsnygg. sen blev det ut och till stenbacka med fredde. sen raaamlade det in folk, och ikvälls va typ alla boys med, trevligt trevligt. känns som sommar nu verkligen!
basket och sånt blev det iallafall, hahaha. helt störda är dom och jag äger på att göra mål ;* hem sen, match imorn. igen o.O' önska mej lycka till! kommer inte gå så bra, för jag har skitont i mina ljumskar. tror therese smittar av sej faktiskt.
naj, nu ska jag hoppa i sängen, kyss. 

 
gammla bilder! =D

brudsen ikv'

grrrrrrrraw ! vad sur jag blir, x's.
det är alltid samma sak, och det är jag som mår dåligt av det.

hemma en sväng nu iallafall , fixelixa mej lite. sen äta och sånt. snart kommer min sis hit, då drar vi till tess igen, & ikväll får vi se vad som händer. hoppas på något bra! men det kan aldrg bli misslyckat med min tjejer! <3
hehe, sååå take care & have fun.
för det ska jag, kössss mah.


jag gillar bilden, & personen på det!


ny design,

wiiiiiee ! emma har ändrat min design (y,
det va väääl på tiden tyckte jag, nu väntar jag bara på en header :) tack hny <3.
pallade inte skynda mej till skolan imorn, och när jag gick så blåste jag nästan iväg. detta gjorde att jag kom 10 minuter försent, hehe! som tur väl hade vi en snäll lärare.
dagen har vatt najs än så länge, hade prov idag i skolan. fick g/vg. men jag kommer få vg i betyg i geografi iallafall, så det är jag nöjd med! gick hem efter skolan, & lyssnade på musik. det är seriöst min drog v
nu kör jag hem till tessieh, skriver nog sen!
seas biatches. ;*

emma här

Har precis ändrat saras blogg lite, hon ville ha en ny design.  Så nu har jag fixat det. Hoppas hon blir nöjd med den, Frida tyckte ju den va ful med lila, hahah, men Sara kanske inte är lika kräsen? Får se om hon märker att designen är ändrad.
/softishen.blogg.se


steffe <3

hemma nu yao!
stäädade mitt rum innan ju, nöjd är jag(:
sen blev det ner till stallet, & rida min baby. jag bara älskar dej sååå mycket steffe! du är den bästa som finns & jag vill inte lämna dej </3. gick jättebra iallafall, är skitnöjd. allting fungerar när vi är tillsammans.
sen körde jag upp till ip, fint att komma dit med ridkläder! ;* hehe, spelade match mot rödeby, 9-0 blev det yäs. vi är seriöst bäst =d. & jag är för en gång skull nöjd med min insats.
spelade inte så mycket, men jag orkade inte ställa om hjärnan på match.
igentligen va jag hos steffe hela tiden..
nu har mams precis förhört mej & nu ska vi kolla på twilight, såååg den första gången i österrike. jag tycker den är annorlunda men fett bra!
cya babe's pussss ! =)

soft dag (=

ojojojoj, slutade för tre timmar sen typ (= vid 12, fett med skönt ! det blev varken någon gympa eller fysik, så. har bara pluggat hela dagen. soprov imon, i & försej muntligt. men iallafall. min hjärna är typ helt proppfull nu, det sprängs snart. i neeeeeeeed sommarlov.. (a)
nu ska jag städa mitt rum, plugga & sen ner till stallet.
vi höreees sen, puuuuuuuuuuusss ! ;*

bläblä :'/

ajajajaj, hejj påkörd! o;

mmm, hannes den lilllaaaaaa saken körde på majj. & nu känns det som om min sträckning har kommit tillbaks, mina fingrar är brutna och min höft gör ont.. bläääääääääää !
hehe, men jag får väl skylla mej själv när jag stog mitt i vägen? eller så måste han lära sej svänga. hahahaha, måste ha sätt ganska kul ut iallafall ^
min dag har iallafall tillbringats med tess, anna, baggio, figge, fredde & anki. sen lite annat folk med :) + plugg! gaaaah, jag blir gaaaaaalen. orkar inte med plugget mera nu, jag som trodde det inte skulle bli nårra mera prov x'p.
yäye, nu ska jag plugga lite till sen sova. såååå himla segt att komma upp på morronen just nu.
så kysssssss ! ;*

pappa (L)

åååhhh, idag har jag vaknat på helt fel sida! sur på allt och alla, jag bara skäller och håller på. såklart ska det värsta komma på min pappa, som inte hade gjort något. usch, jag tycker så synd om han. för han blir alltid så ledsen, och då blir jag med ledsen :/
jag har alltid varit pappas flicka, för när min syster kom till världen så va jag två. och då va det bara jag och pappa, det va liksom vi hela tiden. för mamma va tvungen och ta hand om linnea hela tiden. jag har på något sätt alltid gillat pappa mera, om man kan säga så ;p usch, en gång när jag va 12 va jag tvungen att ringa till min pappa och säga förlåt för att jag hade skällt på han. så, dåligt samvete det får jag! (=
jag älskar iallafall min pappa! <3

låååång tisdag ;*

hardcooore vibes, yeahyeah ;*


jag har bara inte orkat skriva idag, hehe. har inte hunnit heller för den delen ;* min dag har kännts lång faktiskt, till skillnade från alla andra vardagar som bara springer iväg(: sista lektionen hade vi iallafall hemkunskap och gjorde egen mat och sånt, vår grupp gjorde pizza från italien och fick mvg! wiiihaa. ^
jag pallar verkligen inte med dom sista två veckorna nu, men det känns bättre när jag tänker på att jag bara har 8 skoldagar kvar att gå. mihihih (=
efter skolan körde jag iallafall in till anna, det blev glassbåten för våran del! sen till ip med fredde och kolla på lite träning, fett med damp med anna säger jag bara! vi hinner ju inte träffas så ofta nu, men när vi väl träffas måste vi ju dampa loss rejält! =) vi körde runt lite sen typ, sen hem till maj. sen ut igen med lite boys, fetttt med tråk tycker jag idagens ;p haha, desperate housewives sen iallafall. det börjar faktiskt bli lite spännande nu tycker jag.
nej, nu ska jag lägga mej i min säng och tänka på vad jag ska packa till göteborg och så ska jag skriva klart min shoppinglista. mycket ska inhandlas, har inte hunnit shoppa något vidare nu till sommaren. men nu ska det jääääävlar smälla. bäst att jag börjar nu, för detta kommer nog ta en jävla tid.
kysssss readers ;*

tired,

usch, det är en trött sara som skriver detta.
kom hem från träningen helt stendöd, stentrött iallafall.
så sur är jag när jag är trött, och det slutar med att jag och mamma ryker ihop och skriker på varandra så hela taket lyfter. uschja, tillslut kommer min snälla pappa in och förhör mej på franskaglosorna på det sättet som jag vill. och inte som mamma vill! o;
nu ska jag lägga mej och sova, bara sovasovasova. och försöka få tillbaks den snygga killen som jag drömde om förra natten, tihi. puss & gonatt, kissekatt.

sunniih,

åååhh, jag (L) näsblod (n.
jag tror jag ska bränna faktiskt, om det fortsätter såhär. vaknade upp inatt, vid 1 helt nerbload. jobbbbbbigt! o; jag hatar det mer än allt annat.
hehe, skola idag iallafall. jobbigt, & ännu mera jobbigt när det är varmt ute -.-' sen blev det steka lite, och nu ska jag ut igen. mihih, pusssss & stek , vattenlek =)

sommarn 08, jag älskar er babes <3.

charlotte perelli o;

isdgisbihinhihoearncsåpyp whp!
halllååååååååå ! på typ två dagar är det 8 personer som har påpekat att jag likar charlotte perelli ?? o; visserligen har jag fått höra det många gånger, men nu är det liksom extremt? ;p för typ ett halvår sen kom det fram folk på stan och sa att jag liknade henne, phahaha. vi är iallafall inte släkt! vad jag vet^
kan ju bara säga att stefan började med allting för typ ett&etthalvt år sen, haha. i födelsepresent iår hade han skrivit; grattis vår egna perelli :) sött tycker jag, hihihi =D

     


trouble follows me,

i'm back, i'm baaaaack !
hahaha, vi vann matchen. fett med kul =D
hem sen iallafall, äta & sitta här. nu tror jag att jag fortsätter att stirra på min film och prata med sis i telefon, jag tror somsagt att vi har mycket att prata om! (:
imorn är det skolan igen, vilket inte är bra.
men typ bara två veckor kvar nu..
känns ändå hemskt när jag säger så, för jag vet vad som kommer att hända då. jag orkar inte möta sanningen.. </3

damp sara, =)

hej alla barn, idag är det barnaprogram.
hehe, se upp för mej idag säger jag bara. för idag är jag allvarligt dampig! eller jag vet inte, jag har bara överskottsenergi. som igår ungefär, erduan undrade om jag gick på ngt? haha, nej jag hade bara druckit kaffe.. nej jag skojjar! jag dricker inte kaffe. det är äckligt. frida tycker det är gott o.O'

vaknade iallafall senare än jag brukar idag, för att ingen skrek eller nått. mycket ovanligt i vårt hus(y. har bara suttit vid datorn hela dagen, för vid halv4 ska jag spela match (; så nu sätter jag på en film och bara softar lite i soffan och sånt.

om 1 vecka åker jag & anna till göteborg, till liseberg! fatta vad sugen jag är nu, efter att en liten anki har suttit och berättat en massa. såååååååå , jag längtar som fan nu =D plus att jag längtar efter anna med, för jag har typ inte träffat henne på en vecka? asså o may gooood! nellie style.
nej, nu ska jag sluta skriva och va en snäll flicka?
pussssssssssssssss på rumpan, uh käxy :) ;*

tröttter,

i'm lookin for the hot stuff!



precis kommit hem nästan från en kväll med frida emma & jennifer (: sen lite annat folk med, trevlans =) emma är somsagt inte fjortis längre nu, så jag tycker hon kan göra om sen header nu. för den passar inte riktigt in längre. haha, nu är jag skittrött. så jag ska gå och lägga mej.
vi hörs imorn gullgrisar.
pussss & gonatttkram.

pusss

vaknade av att min fina lillasyster sjöng som en gris, vi är nog trots allt en familjen svensson (: om det inte är elin som skriker så är det telefonjäveln som ringer eller mamma som damsuger. varför måste allt göras på morronen? ja, det kan man ju  undra. och alla säger jag är ett ego, jag tror faktiskt hela min familj är det. med tanke på att elin skriker vid 10 på morronen och mamma damsuger. hehehehe, familjen egon svensson.
låg iallafall kvar och lyssnade när elin sjöng, hmm? jag tror inte hon har talang för sång iallafall. körde in en runda till stan sen med tess, köpte lite grejjer. idag fyller äms ååååår! nu är fjortistiden över bruden, hehe. jag älskar dej <3.

nu ska jag rista mitt täcke, för vädergubbarna har säkert lovat åska idag igen. eftersom dom gör det alla dagar nuförtiden. hehehehe.
ciiiiiiiiiiiiiiao babes :)

jag saknar ossssss ! <'3

softilush,

jag är van, bara släng skiten i mitt ansikte!

shueee niggers :)
precis kommit hem ifrån cpiga nelson nu, störd i huvet är hon! sjukt konstig kväll, hej vi har inget liv eller vaddå? (= men roligt med er iallafall brudaR v
& jag fattar inte varför min mamma finns, blä på henne & hennes sjuka idéer o; naej, nu ska jag lägga mej i sängen och klia på mitt muggbett i pannan. hahha! snyggt är det, det sista jag behöver nu är ju malaria också mitt i allt. skulle inte förvåna mej om jag får det.
kissies babe's ;*

(i)

jag har kommit på en sak, det är fredag idag! känns typ som söndag och att man ska tillbaks till skolan imorn. hehe, men nej. helgen har precis börjat, de ni :)
faen va bra, men jag saknar anna. det är allt. <'3


sitter här nu, och kollar igenom alla bilderna från österrike på sportlovet. faen vad jag saknar det, längtar så in i helvete till nästa år. sååååå pepp på att åka skidor nu asså (=

cp dag,

sov typ i 8000 timmar när jag kom hem, nejmen. ett bra tag sov jag (: sen blev det hoppa in i duschen för min del, luktade som en grillad krov verkligen! plus att jag lyckas med allt verkligen. såklart lyckades jag med att bränna mej på halsen? fråga mej inte hur, kastade en sten i elden så det bara skvätta glöd innanför tröjan och sånt. hehehe, tänk om jag hade brunnit upp? o.O' ändå tur att jag inte gjorde det^
kan se tidningarna framför mej nästa dag; flicka brann upp i nytäppent. HAHAHAHA, nej det kan jag inte se framför mej faktiskt.
sen blev det iallafall in till stan och kolla på fotboll med söta tessssieh, sen hem till henne och fixelixa oss lite. giiick upp till långasjön o; lide småfest där om man säger så^
ganska tråkigt där, plus att myggorna åt upp mej så jag tess tove olivia munken och felix skulle köra till donken. vi behöver ju inte ta vad som hände där emellan, men sjukt iallfall tycker jag. & lågt! ;@ förbannad va jag,

donken blev det ju inte så länge, och jag tror vi gjorde punka på emils moppeeee höhöh. hem till baggio sen & glo på tv och skratta åt en yr anki, tssss. sen sov vi fyra hos tess, mycket prat och sånt. möjsigt =)
mucho lång kväll, tråkig & rolig och typ chockande eller nått.


tältning ;*

mmmm, har inte orkat skriva efter tältningen. va för trött helt enkelt :) fick inte ett skit sömn, men det va ändå fett. det va skitmysigt med solnergång och soluppgång och allt. plus att detta va mitt första dopp utomhus detta året, i havet med. stolt är jag! för förra året kom det dagen innan skolavslutningen(y. hehe, sov i 1 och en halv timme eller nått. så däckade direkt när jag kom hem vid 10 i mina sköööööna säng.. bra mycket bättre än luftmaderassen som anton snodde iallafall ;p så, lyckad kväll kan man väll bara säga. det blir alltid lyckat när emma & frida är med (:

 

schena, schka vi schteka. eheh

åh, jag gillar att jag uppdaterar min blogg så bra :) haha,
vaknade idag med att det åskade, usch. jag är skiträdd för åskan! låg och kramade kudden ett bra tag innan jag gick upp. skolan va segig idag, men slutade iaf halv2 så då blev det hem och steka. i love it! (= det blev iallafall ett skitbra resultat, denna sommaren ska jag verkligen bli pepparkaka (y.
nuu ska jag dra ut & tälta i nästäppet eller vafan det hette, bilder kommer imorn när jag kommit hem. om jag kommer hem. hahah, ska satsa på att inte sova ett skit iaf.
pusss hetnowsar v

summerpic ! =)
eller ah, vårpic ^

sunshine (=

inte hunnit skriva idag naj, igentligen har jag inte gjort så mycket. orkade helt enkelt inte :)
skolan först iallafall, vi satt i datasalen på hemkunskapen och det av skönt eftersom vi har haft teori typ alla gånger denna terminen, hemkunskap är ett praktiskt ämne förfan!^
sen drog jag hem till mitt lilla hus, i mitt stökiga rum. hehe, röjde upp här lite. och det behövdes o; & väääädret va ju så himlans härligt idag så det blev ut och steka ett tag vilket gav resultat(y.
sen hämtade galna rasmus mej och så körde vi till hejan. va där hela kvällen, mycket soft tycker jag. så varmt det är ute nu, sommaren är påvääääg! =)
nu har jag precis kollat på dhw, sorligt det va idag. jag grääät, vilket som inte är ovanligt för mej för jag är en riktig lipsill. lipar till alla filmer!
imorn har vi sovmorron, men ska ändå snart sova. skittrött ^
kysssss.

i'm barly hanging on..

tiden rinner iväg..
usch, jag får rysningar för hur snabbt tiden går.
det ska inte gå så snabbt! ;/ kändes som om det va igår
som vi lämnade ewita & neo, eller att jag red gräddnos.
nej, jag ska fan börja ta vara på livet. varje dag räknas!

frida är mongoooo nummer 1 !

hemma nu, skadade typ knät på träningen (n. eller ja, något hände iallafall.
nu sitter jag här och snackar med mongoliden frida,
snart blir det duschen sen sova, puss ;*

stressigt igen

jah, stressigt igen som vanligt.
min morotskompis annus stack nyss ifrån mej </3.
hehe, kul har vi iallafall. alltid oseriöst med dej min vän :)
vi pratade om liseberg också, och jag hoppas verkligen att vi drar dit den 1 juni. och då följer anna också med, kul! hihi, nu kör jag till träning. sen hämtar jag systern min och kör hem.
nej, nu måste jag rusa. seeeeeas :)
  +  =

härlig morgon, naaaaat.

i'm in love with a fariytale..
började dagen med näsblod, perfekt ju! o; får ofta det, men nu va det ganska längesen sist. trodde det hade slutat, men nej. hann fixa mej iallfall, som jag absåut inte trodde jag skulle göra! =D
nu kör mamma snart mej till skolan, för det regnar ute idag. det är fan maj, det ska va sol för fulla muggar! inte tråkigt regn, man blir sur av regn. jag blir sur av regn.
skriver sen, så himla viktigt! (a.
haahhaahahah pusseN.

div1 final

upp vid kvart i 6 idag, segt!
jag & frida följde med anna till kalmar och kollade när hon tävlade div1 final med karlshamns ridklubbs ponnylag. det gick skit bra för dom, dom slutade på 8 fel och det va en andra plats. sååååå, dom vann hela skiten med den poängen efter alla tre omgångar och gick vidare upp till elit! åhja, proffffsiga karlshamn är asså. hehe, riktigt kul att kolla på måste jag säga (y.
nu är jag skittrött så jag ska lägga mej i sängen och lyssna på musik.
pussssssss.

hemkunskap i mitt hjärta.

plugg plugg plugg plugggggggg..
hemkunskapen är jag tvungen att göra imorn , och jag tror inte att det komma gå bra. men måste klara det, så är det bara. så nu ska jag läsa lite till, funderar på att gå ut & gå sen med. ;*

& vet ni vad jag har lärt mej? :)
att lågt blodsocker ger kort stubin, tror att det är felet med mej (i. jag har ju himlans kort stubin, blir sur för ingenting och kan typ börja slänga saker runt omkring mej ibland..

ehehehehe.

dima bilan (L)

hallouj säger pluggisen som sitter här, hehe :)
prov imon så nu ikväll blir det plugg hela natten lång! bara för det kom jag & tänka på den låten, villl haaaa dej i mörkret hos meeeeehj! tiiiden den stannar när vi rör vid varandraaaa.. haha, den gillar jag att sjunga.. för folk.. från skåne.. när jag är i ett tält.. med mina brudar.. & ÄR OVANLIGT DAMPIG =d. kan jag va ovanligt dampig? humm, vet inte riktigt det dära faktiskt ;p

åååååhhh jag har hittat min man!
ööööögonorgasm på han asså, ! <333333333


dima bilan, såååå jävla käxig ;*

you showed me i was number one,

precis kommit hem ifrån en udda kväll verkligen! ;*
efter att gästerna hade dratt och sånt så drog jag till fredde där en massa folk va(: kul var det väl, sen in till min kära syster. och gissa vad vi gjorde om inte att kollade på melodifestivalen, deni! hihi, duktigt tycker jag. men orkade inget annat iallafall, va ju uppe innan tuppen gooool imorse, mihih. inte för att vi ha någon tupp men jag tror vi skulle behöva, min syster skulle iallafall det!
körde hem tidigt, imorn blir det upp vid 6 igen. anna tävlar i kalmar!
kommer hem sent sen, puss på er gullegrisaR =D

back home again^

hahaha, hemma igen nu. det gick faktiskt bra i kyrkan, nervös som fan ett tag! o; gjorde bort mej ett par gånger bara, men det va det nog ingen som såg. HEHE,
frida sjöng med, det lät jättebra. jag började nääästan gråta, men bara nästan., hem sen iallafall, där alla väntade. fick mest halsband och pengar.
nu är det över iallafall, skönt! & nu är jag kristen. haha, ska gå och be varje söndag nu. nej, verkligen inte! trött på det nu.
min syster sitter bredvid maj nu, snart blir det tårta.
hör av mej sen, kysssssss.



ojojojo, käxvarning på bilden. eller vad tycker ni? =)


möjs.

igårkväll då så drog vi in till stan och kollade när alla skejtade.
PAHAHAHA, anna jag dog. :)
mycket chill där ute tycker jag, fast kallt. sen blev det hem till fredde, mucho prat där ja! körde hem syster sen, och när jag kom hem va jag en snögubbe.
haha, kallt är det att köra. brrrrrrrrrrrrr,
sov driekt när jag kom hem, KONFA IDAG! o;

med syster,

i skolan idag va det fett med damp! vi kan aldrig va seriösa, helt seriöst(: hahaha
ni får se en film sen, hehe. efter skolan drog vi till kyrkan och tränade tills imon, sen hämtade jag annis & så tankade vi som jag är såååååååååå bra på. sen har vi mrst vatt ute och pratat, skönt. inte träffat den bruden på länge juh =)
nej, nu drar vi till strärnö. pussss ;*

lugggeN, hehe

hann inte skriva mera igår, fråga mej inte varför :)
men jag städade iallafall hela mitt rum, & det blev faktiskt jättebra. nu kommer det svåraste, att hålla det såhär fint till imorn! ;* sen red jag en liten steffe, det gick skitbra. jag & prinsen hoppade <3.
sen träning, kort & sånt. blääääääää! men jag tror ändå tessiieh blev snyggast^

nuu är det fredag, och efter skolan är det lika med helg! grrrrr , i love it. nu precis tog jag lite kort på min nya frilla, längesen jag hade så mycket lugg som nu! aja, ni får väl se lide;
 
sååå, kommentera vad du tycker förfan! (:
nu kör jag & hämtar fiah, så drar vi till skolan.
kösss ((:

slappdag

klockan är nu 12, och jag har typ vatt hemma sen halv11 =d. har bara typ kollat på t v och vatt vid datorn och slappat. det behöver jag tycker jag^ nu ska jag städa hela mitt rum till konfiramtionen på lördag, mamma dödar mej om jag inte gör det. och det ser i & försej ut som ett bombnedslag där inne så jag förstår henne. mihi, :)
skriver nog efter att jag har lekt askungen lide.
kössss readers ;*

how are yo gonna fix this?

sovmorron idag, gitttans! (aa.
vi  har tråkig orientering idag, och börjar 9 så(: hehe, blir kaaaanske att bada. frida & emma ska göra det iallafall, slutar typ 12 så jag skriver väl då.
+ att jag har typ lugg nu! =d

foooooonie!

precis kommit hem nu, jag kan inte prata! hes som fan & sånt(n. så nu blir det till att dricka te med mamma & äta engelsk ostkaka. mums :)
sen sova, & imorn är det origentering. heja på mej, sånt bra lokalsinne som jag har så känns det som om detta kommer gå bra ='d.
akon - we don't care
denna låten stämmer rätt bra på hur jag tycker!
särskilt, WE DON'T CARE :)

brilllzz,

mhhh !  im in love i mina nya brills.
jag tycker dom är så himla käxiga, & rätt häftiga med faktiskt.
hahah,
så. idag blev det skolan först som alla andra dagar, men jag sket i franskan och drog hem till fiah istället. sen in till stan och klippa mejj, blev faktiskt skitbra, rätt mycket lugg. och längden är sparad och det är så det ska va till sommaren tycker jag, långt hår! sen brunt med, tycker jag är jättefint.
sen kom mammsi och så kollade vi på smycken till min konfa. jag tycker jag kan va lite bortskämd så jag hoppas att pappa köper vitguldhalsbandet med diamant som jag fastnade för :)  det är ju trots allt konfirmation? det ska ju va ett minne förlivet, då kan man lika väl få någon dyrt!
körde till stallet sen, snackade lite med sis. & hälsade på steffe. du har det dära lilla extra, det som jag faller för.
snart blir det träning, sen hem igen. skriver då!
kyss & smek / sara.

u can't handle me,

hinner med att skriva ett inlägg idag ju, riktigt snabb imorse(y. jag har ingen röst kvar, så idag kommer jag nog få viska i skolan.. hmmm? tråååååk! att jag skulle skrika så satans mycket, tycker mycket synd om dom som satt jämte mej. och lite om thereses näsa med. =d sen tycker jag det är sjukt, 13!!1 tess fattar vad jag menar :)
efter skolan så kör jag in till stan och klipper mej, sen ska vi se om vi hittar konfapresent till lilla mej. vet ifan vad jag ska ha, jag vill ju ha parfym. men mamma säger att man ska ha något som man alltid ska kunna ha kvar. får väl bli ett halsband eller nått.
nu ska jag spraya parfyyyym & dra.
kysss bunnies! ;*

bakken

kom hem vid 11 igår, då va jag för trött för att sätta på datorn och blogga. men vi hade det iallafall skitbra i danmark, på bakken! tihi, jag blev lite missnöjd över att det inte var så många karuseller, men det funkade väl bra iallafall (: kul hade jag med mina brudar! och jag kom över min rädsla för berg&dalbanor, nu är sara på g igen!
sen glömde jag säga hejdå till min loverboii, mhihi.
& jag tror aldrig att nellie har skrattat så mycket åt mej som hon gjorde i den första berg&dalbanan, herregud va rädd jag va.. hehe, ingen har nog skrattat så mycket som vi gjorde igår. tack för dagen ! =D


my baby

when we are together, everything works,
i can just look back, and think at you and me.
i never had a dream come true,
until that day i found you.. you are my dream.
you will always be my baby,
a part of you will always be with me,
without saying a word, you can light up the dark.
cuz love is stronger than everything. isn't it?
the time with you will always be the best in my life.
no matter how i try, i just can't say goodbye.


jag älskar dej mer än allt steffe,
kommer inte klara detta.
du är det bästa som har hänt mej, <3
 

11 majjj, jao!

hahaha, 11 maj sög tyckte jag (:
men kul å va där iallafall på nått sätt. frös ihjäl sen när vi körde hem för vi lyckades såklart hamna i värsta regnvädret^ tss, ner till krusmötet sen då. fan va bra janneberg kommer bli nu! sen blev det möjs med steffe, jag älskar den hästen verkligen ! <3333333.
nu blir det snart sova, imorn bär det av till backen! rawr,

förbannad?

åååååh ! så sur blir jag, här har jag suttit hemma och pluggar till hemkunskapsprovet, sen blir det inget! o: usch, sånt stör jag mej på, men det är väl så med mej. mamma & pappa brukar säga att jag har taggarna utåt, vilket nog är sant. om jag inte får som jag vill så blir jag förbannad och börjar slänga saker runt omring mej. samma är det när det inte går i den takten som jag vill eller om någon hackar på mej. taggarna utåt direkt!
jaja, nu ska jag till 11 maj med en massa boyz typ. tihih, puss !

feeeelix goes böeg :)

hinner skriva ett litet snabbt inlägg idag, har precis fixat mej och sånt. idagens är det utklädninsdagen för niorna, hahaha! jag vet redan hur felix ska se ut (: det ska bli kul att se. efter skolan gör jag omprov, så en trött sara skriver väl när ho kommer hem ^
pösss,

trött på det här, trött på att vänta..

ääääntligen klar med hemkunskapen nu(: skönt känns det, och jag kommer nog prata i sömnen om allt inatt. & sen ska mamma hållla på hela tiden, jag orkar inte henne mera nu. det jag har gjort det har jag gjort, så är det bara. och igentligen ångrar jag ingenting. sur & ledsen blir jag,  kan hon inte bara lägga ner någon gång. jag orkar snart inte mera om dom ska hålla på.
naej, nog pratat om det. imorn äre skola igen, så får nog ta och gå & lägga mej snart.

jag älskar dej tess, du förstår allt! <3

pluggis,

precis kommit hem från stan nu med tessieh, blev kolla på match och sånt. kul! jag är en indian idag, YALALALAL. haha, nejmen. nu försöker jag plugga, prov imorn och det känns inte som om det kommer gå bra,
.. nu kommer mamma! vi hörs :)

gårdagen,

just det (i. men lördag kanske ni ville veta lite om också? jo, jag och frida blev väl så liet ovänner. men det slutade med att vi hamnade i prästslätten med gentow & pittzzz. så vi bestämde oss för att röka lite vattenpipa och efter alla om & men så hade vi smak och sånt med. ändå fett med möjs, tihi. sen kom joel och berättade att det hade brunnit på AAK och att det hade kommit ut giftig gas, usch! jag hatar sånt, jag blir helt hjärntvättad när jag hör sånt(n. men det va typ bara amoniak så det va ingen fara, sa han.. vi körde hem iallafall, kollade lite på tv. sen däckade vi typ vid 2? :)

hello sun !

when it was good we were sittin' in the top of the world,
ååååååååh, vädret! men jag kan ändå tyvärr lite sola, skolan håller mej inne. prov imorn i hemkunskap, snart pratar jag väl i nattmössan om allt detta. HEHE! ¨
iallafall så vaknade jag upp hos frida en fin dag som denna, vi drog till konfan. va ju verkligen jätteseriös, och jag och frida ska va "ledkvinnor", ja. jag underar hur fan det ska gå? kommer väl få strattanfall mitt i allting också som jag fick idag^ haha, hem sen och plugga dåja. hann sola liiiide iallafall. snart drar jag & tesshjärtat och kollar på match och snackar skit. det är ju det vi är bra på! skriver väl sen,
väääänta på mera!
en fet kyss / sara.

me and my girls are singin' it!

i mitt sällskap vet du inte hur du ska spela,

hallluuhh people :)
nu har jag precis kommit hem från en lyckad fredagkväll och lördag förmiddag! (: jag drog ju till anna igår, dirket efter att vi hade spelat match. så färgade vi mitt hår, det blev jättebra! fast kanske lite för mörkt, men det gör inget. hellre det än för ljust(a. hehe, m. sen kom fredde, figge, khaled, baggio & robin. så va dom hos anna ett tag. sen blev det skitsnack och sova.
 mm, tycks? :)

sen idagens då, till kristianstad och shoppa med en liten anna. kulkul! hittade allt jag behövde förutom jeansshorts men det får vi ta någon annan idag. hihi,
det blev iallafall;
jeans från cheap monday
tuptop från cubus
2 shorts från H&M
trosor från H&M
bh från H&M
puder från max faktor


så man kan ju säga att jag är nöjd med mina saker. jag tycker att kristianstad hade mera än vad jag hoppats på. jag frå väl säga som han i intersport affären; vi är lite hippa här i kristianstad! hahaahahah.
mm, nu drar jag till frida och sover där. jag skriver imorn vad vi hittar på ikvälls.
pussssss !


sträss sara,

hemkommen för ett tag sen från min prao :) riktigt lugnt idag, vilket va skööönt! linn gjorde en fin håruppsättning på maj istället och lite sånt. sen fick jag en massa produkter från maria nila, som typ skyddade mot uvstrålning och sånt. riktigt bra tycker jag, eftersom jag kommer sola mycket i sommar =d
hehe, sen blev det bussen hem. på torget va det såklart nårra som hade slagsmål. usch, lite läskigt faktiskt. aja, nu drar jag till ip och spelar match.
denna gången ska det gå bra (a.
hinner inte skriva mera ikväll, ni får höra imorn vad jag har gjort! för ikväll drar jag till anna och färgar håret sen blir det ut som vanligt. sover där sen.
kysssshejjs,

nananana,

så, nu är det fixat igen. helt cpig va den, undra om det är någon som har vatt inne & ändrat? ;s såg ju iallafall förjävlig ut.
fick en snygg kommentar innan; sara du är ful! haha, av anonym såklart. puss på att du inte kan stå för den du är istället! mycket gulligt & moget tycker jag.
min dag har iallafall varit bra, praoat först. tror jag va askungen eller nått. har verkligen typ dammat allting!
uschja, skönt med sista dagen imorn. sen är det helg <333. det gillar vi.
tog bussen hem sen, stressa ner till stallet och rida steffe. gick jättebra(':
upp till träningen sen, gick väl också bra. träffade min sjukgymnast och han sa att jag typ va rak nu, BOOOOJAH ! hehe.
nu ska jag stå i duschen i en timme sen sova.
pössssisar, tihi ;*

observera! bilden togs igår :)


idag har jag fått två guldstjärnor! heh, är man bäst så är man.

bloggen? o:

hjäääääääääääälp !
vad fan har hänt med bloggen? o:

regnregnregn
hej gullegrisar..
vaknade för typ en halvtimme sen, har fixat mej och sånt nu. bara håret som behöver plattas till, sen är jag klar!(y. idag regnar det...
... igen! o: jag får damp på detta vädret. sen när man går där med sitt paraply i stan så typ blåser man iväg och regnet blåser åt alla håll så paraplyet hjälper igentligen ingenting. så nej, jag vill ha sol. nu! jag vill inte vänta en sekund till, utan nu förfan! (: hehe, allt ska komma på beställning. ja, låtar som mej faktiskt.
nej, jag känner att jag är lite seg idag. kan typ inte skriva. jag tror det är för mina stackars fingrar är helt omplåstrade. så dom har nog inget blod i sej.
nu ska jag springa till bussen med paraplyet i högsta hugg ! petade nästan ut busschaffisens ögon igår, tihi.
cyaaaa sötnosar.

<3

eyyy, shut up and listen!

yeah

i'm so over it, baby i'm gone!

jobb & sånt?

mm, jag funderar då på att bli frisör. det är ju verkligen jätteroligt, och i sånna fall ska jag söka in i karlskrona. och man behöver ju som sagt jätte höga poäng för att komma in, så nu är det bara att plugga sara svensson. om jag inte kommer in där, så ska jag nog ändå ta något praktiskt. för jag orkar inte gå sp eller nått sånt, för det är tre prick likadana år ;p

sen vet jag vad jag ska göra när jag typ blir 19, 20. då ska jag fan bli reseledare. fyfan va härligt det låter, typ åka till thailand och va reseledare där i ett år kanske. mhh, pepp blir jag på det!

sen har jag & anna kommit på en innanjagdör lista;
' stå framme på fören på en båt, som dom gjorde på titanic
' åka jorden runt
' åka till hollywood!
' resa på sånhära backpackerresa, med sefa när vi är 19 kanske.
' åka till österrike med brydarna när vi äe 18
' hångla med en kändis heheheheheehheheheh!


this is real fuckin' shiat

praon idag gick faktiskt snabbt, skönt! finns ju som sagt inte så mycket att göra när man inte får klippa, idag höll jag på lite med håruppsättning på dockor. sen blev det ta bussen hem med anna, och nu sitter vi här. kanske drar upp till ip sen, damerna spelar match. men vi får väll se! heh ! ;*

fire burning,

hey alla söta läsare (:
ta åt dej du som läser nu, hihi !
vaknade som vanligt halv idag, fixade mat och sånt sen fixade jag mej själv. har inte alls mycket smink för tillfället, för jag måste ju ändå korta ner på det, med tanke på att jag inte ska ha någon foundation eller nått alls i sommar. men jag behöver som sagt färg för det(: naej, nu ska jag springa till bussen. jag har alltid en kamp mot tiden! jobbigt det. jag tror jag kommer få magsår eller nått. så snart ligger jag inne på akuten! kom och hälsa på mej så är ni söta. men det är ni iallafall. tihi.
pusssss hej leverpasteJ !

solen?

jaha, vart har solen tagit vägen? förra veckan trodde man ju att det va påväg att bli sommar, men nu. naej, det har ju regnat i två dagar! jag tror inte solen ville va med mera..
eller så är det bara ett vårregn, men det borde u ha vatt förlängesen isånna fall?
solen måste iallafall komma fram nu! för min färg försvinner ju, jag som hade tänkt mej att va en pepparkaka i sommar. det går faktiskt inte utan sol.
nu tänker ni, solarium? nope, jag solar inte solarium. inte på sommaren iallafall.

faaaN

mitt liv är fan ingen dans på rosor och kommer aldrig att va.
jag är så sjukt trött på att alla håller på att klaga på mej, det räcker väl med att mamma och pappa ska hacka på mej varje jävla dag över hur jävla dålig jag är? jag pallar fan inte.
sen alla ni som snackar skit, varför går ni bara inte fram och säger det till mej? så jävla fegt att snacka bakom ryggen, jag får ju ändå reda på det. nu skulle aldrig våga säga det till mej, för då hade ni fan pissat på er. flyförbanand blir jag! så, säg det till mej eller håll käft,.

hemkommen

jao, nu har jag precis kommit hem från match med 95:orna. det gick bra, vi vann med 3-0. spelade ju typ ingenting, och jag är ändå ganska glad för det.
för seriöst så tror jag att jag har tappat intresset för att spraka på bollar. nu är det så mycket annat man vill göra och det känns bara som om fotbollen kommer ivägen. men sen vill jag ju inte sluta heller, för då kommer jag tappa så mycket. vi är ju så himlans bra kompisar i laget och allt. men bläääääää! jag vill ju inte låta träningarna komma ivägen i sommar. jaja, jag får väl tänka på saken så får vi se hur det blir.
nu ska jag äta donkenfoood, tjockis jag vet. och sen blir det desperate houswives, förmodlingen med en kopp te också.
ciiiiiao !

frisööör,

mmm, när man praoar är man ju ute för att se hur det går till. hehe. jag har ju typ varit på allting nu, dagis, restaurang, affär och frisör. frisör ligger ju helt klart på topp! jag tycker det verkar kul, och jag har ju alltid gillat att hålla på med hår och sånt. så då är frågan, var ska man söka? john bauer (stavning?) är ju jättenytt, så det verkar ju inte bra. men i karlskrona da? ja, jag funderar faktiskt på det :)
för vi ska ju typ välja till hösten, så man måste ju ha en liten susning, en liten vindbris..



eller nått..

he he he.  ;*

stressigt!

uuusch, hinner prcis skriva ett inlägg (: praon idag gick snabbare än igår, glömde ju också igår att berätta vad jag fick göra x'd. jag får sopa hår, fika, tvätta handdukakar osv & fika igen. haha, jag får ju inte klippa så det finns inte så mycket att gära. från onsdag - fredag sover jag nog hos anna. det ska bli sköööööööönt! hatar att sova hemma..
naej, nu ska jag dra och spela match. tränade ju inte igår, så nu får jag ta igen mej såhär (a.
skriver sen när jag kommer hem.
puss gullegrisar.

svininfluensan?

jag fick typ höra talas om svininfluensan igår, och jag har redan haft sånna enorma hosattacker! tror jag håller på att få det alltså, haha. ont i halsen har jag också, just nu känner jag för att va sjuk. för jag pallar ingenting (: så, snart är det byebye med mej, för då har jag fått svininfluensan!
baggio sa att han hostade ihjäl sej, det är väl inte sant?
för då kan det inte va ett så skönt sätt att dö på kan jag säga, ungefär som vad jag har lärt mej på första världskriget. att dom hade något för att typ få nån att hosta upp lungorna. jag tror svinnfluensan är samma sak, tihi.

frida, när jag ser dej tänker jag på grisar! ;*

i wanna know if i can love yah.

nej, jag tar aldrig tag i nått! hade ju planerat att sova tidigt idag, men tro fan inte att det blir så. tihi, har typ precis kommit hem. blev upp till ip och kolla fotboll, och där kan jag säga att det va mycket folk! tror alla kollade på figge faktiskt (: hehe, dampa med emma och frida sen, grillning och sånt! sen hem till jeppe, leta efter nycklar och sånt. tillslut kom jag hem iallafall. nu ska jag hoppa in i duschen, sen sova.
puss hetnowsaR (:

hetaste låtarna

japp, här kommer dom nyaste låtarna!
riktigt feta faktiskt, jag tycker om är riktigt bra.
sommarlåtar skulle jag kalla det :)






den får ni bläddra fram lite i :)
dom pratar bara i början..

hata skolan.

naej , nu måste jag beklaga mej lite. jag orkar inte med skolan mera! visserligen går inte vi i skolan denna veckan, men iallafall. sen när man kommer tillbaka så ah. jag tycker lite som anton, varje söndag vill man bara ta självmord.. typ. nejnejnej, jag är inget emo eller nått sånt. hahah, bara det att skolan är förjävlig. jag fattar inte varför man tillexempel ska räkna matte? typ med pi, x, y & sånt. det räknar man ju inte iallafall sen, om man inte ska bli ekonomichef som min pappa. men jag vet ju redan nu att jag inte ska bli det? jag tycker att man ska få bestämma själv vad man ska få göra och inte göra. hehe. för jag menar, vi får ju inte bestämma själva om vi vill gå i skolan eller inte, för om vi inte klarar skolan så får vi ju gå om och gå om och gå om tills vi klarar den. ja herregud, skolan suger helt enkelt. & PUSS PÅ ALLA SNÄLLA LÄRARE! man får inte änns knacka på en dörr förräns dom skriker på en. ' MEN THERESE ?! ' vår bildlärare tycker jag är den värsta på vår skola, typ.
nej, jag får ännu mera huvudverk av att tänka på skolan nu.

zzZzzZ

snaaaaaaaaaark!
kom hem för typ en & en halvtimme, trött som fan och skit ont i huvudet ;/ så det blev ingen träning för mej ikväll nej, blev till att sova en stund istället. nu känner jag mej lite bättre iallafall (:
så, ikväll får jag se vad som händer. det är ju inget krusmöte nu heller, hehe. ska sova tidigt iallafall har jag bestämt mej för, för jag är så himlans trött nu för tiden. inte bra.

ni är mitt liv & jag älskar er så ! <3333333333333.

gomorron (:

hej bloggen (:
vaknade nu för ett tag sen, segt att gå upp tidigt! fick iallafall en trekvarts sovmorron för idag ska jag praoa. JIPPPIII! nja, inte så jättekul. men jag fick iallafall praoa hos frisör, på klippkompaniet. så lägg det på minnet och kom in och klipp er, tihi :) jag & frida äter ute också, usch. christins är så himla dyrt, men det är typ bara där man kan äta? idag praoar jag till 4, lite för länge om jag får tycka själv. på alla andra ställen har jag typ bara praoat till 2, menmen.
sen drar jag upp och tränar, sen stressar jag hem och ner till janneberg till krusmötet. så, jag hinner bara skriva ikväll. jag skriver hur det har vatt och hur det gick då!
nej, nu ska jag springa till busshållsplatsen så jag inte missar bussen.
puss på alla goa läsare ;*

besöksrekord,

jiiiiehaa!
igår hade jag besöksrekord :)
det bara stiger och stiger, puss på det!


mums!

mmm, nu sitter jag här och äter klementin. så himla gott, sen bra musik på det. kan ju knappast bli bättre, jo. det kan det, om det hade varit sommarlov också. hihi, det är nog inte bara jag som längtar(:
idagens har jag iallafall spelat match, gick skitdåligt! 
så det vill vi bara glömma nuh..
sen blev det hem till en liten bagge med anna & figge, soft där. tv, bakning sen typ basket. om jag ska erkänna själv så tycker jag att jag har skillzen på basket =d. fille från olofström är fortfarande skylldig mej 1000 spänn efter att jag satte en boll, haha! världens snällaste felix körde hem mej sen iallafall.
nu sitter jag här, som vanligt..

.. och lyssnar på musik..


.. som vanligt [=

usher ft. will.i.am - whats your name,
man kan inget annat än och älska den ;*

tralala

hej snuttisar ((:
vaknade ganska tidigt idag, inget fint väder idag tycker inte jag. dåligt, för då kan man inte sola. hah, det blev till att prata med en off baggio hela morronen iställer typ, snart kommer pappa hem och sen blir det match!
köttakötta, tycker jag & ida.
nu sitter jag här och lyssnar på svenne banan, skön låt!
kyssss, / sara.

babe's,

kom precis hem från en perfekt kväll med brudarna, i fridhem hos erduan :) kul där! film & musik, hihih. vi har alltid lika roligt när ni är tillsammns, sefa. <3
stresscykla hem som jag & anna äger på :) tur att frida & emma är så bra på det, hehe. och så körde nårra nötter förbi oss oxå, med en mupp med. felix jao (:
snart ringer anna, sen ska jag sova. match imorn!
puss sötisar ;*

ggrrr,

hahhahahaha ! ja herregud säger jag bara,

emma säger:
sara ramlade i badkaret 3 ggr på en minut och slog huvet så in i, sen rakt in i toan. hahahaahhaahh, sen ramlade hon i badkaret igen sen gick hon ut i väggen..
ssom det kan gå :)
tack emma & frida för att ni fanns där iallafall(a. <3

2/5, lördag.

idag är det reeeedan den 2 maj, dagen igår vill jag kalla bortglömd :) vaknade tidigt av att farmor min hade gjort frukost, blev till att dega hur länge som helst sen sola. love it! sen cyklade jag, jag cyklade! och mötte frida vid stenbacka och så cyklade vi, vi cyklade! till högadal och kollade på match. träffade saknade tjejer där oxå((: sen hem igen, vill ni veta en grejj, vi cyklade då också! och så hem till farmor. sen cyklade jag & linnea hem till oss, och nu sitter jag här^  kvällen ska spendras med sefa och annat folk,
jag tycker faktiskt jag har vatt duktig och cyklat hela dagen idag! (k.
köööööööööösss !



hidden friday, au !

bläu för min fredag igår asså! först blev det seriöst prat med mamma och pappa, dom visst som tur väl va inte vad som hade hänt, eller inte allt. sen blev det ut & gå med min syster, träffade mycket folk att prata med :) gick till tav och åt och sånt, sen gick vi hem till anna och va där. jag älskar det mest syster, vi sitter i exakt samma båt du och jag. och det är jag sjuk glad över, ingen kommer nånsin kunna skilja på oss. aldrig nånsin ! <'3.
sen drog jag till min kära farmor och sov där, skönt att inte sova hemma. känner bara för att få va borta ett tag från verkligheten, och det går hos farmor & farfar :) det blev film & snack med mina brudar hela kvällen, mys! jag älskar oss mer än allt annat. somnade väl vid tolv eller nått sen,

valborg (:

så, puss på att jag inte har hunnit uppdatera. hehe ! (: men iallafall så fyllde min syster fjortis igår, graaaaaattttttttiiiiiiiiis bästaste :) <3
igår så vaknade jag hos anna, sen blev det köra hem och handla för kvällen och sånt. sen rida, gick skitdåligt ;p stressa hem och när jag va hemma så va sefabrydarna hos majj så dom hade fixat mat och sånt. gulligt! (: stressistressi sen, med maten och sånt. sen blev det fest här. kul ändå, så mycket jag minns (y. tack emma och frida för att ni finns , jag behööööver verkligen er i sånna lägen (a) anna, du är fan störd i huvet :)
sen sov anna iallafall hos maj, och sånt.
nu har vi precis vaknat, snart väntar utskällning typ^
kössiiiisar..