usa, here i come!

Nu ska jag kolla på typ två filmer till sen ska jag nog sova i en timme kanske. Blir väckt vid halv 5 imorn, jobbigt jag vet. Sen sitter vi på tåget till Köpenhamn och 12 lyfter planet mot Florida. Kommer kanske komma någon bloggning därifrån, så ni får hålla utkik ;)

Nej, brb film! PUSS & HA DET SÅ BRA ALLIHOPA.

NY HEADER

Någon som är bra på att göra snygg headers och asså riktiga designs eller så? =) För jag måste ha en ny header! Kontakta mej på: [email protected] isf!


lyx & glamor


Denna boken kom lilla pappa hem med till mej, typ sagan om Gucci eller något. Nej, jag skojar. Men det handlar om Jenny Gucci, en fru till han som äger Gucci tror jag. Och så handlar det typ om hans släkt och en massa intriger osvosv. Like it.  (:

Oj, va mycket jag har bloggat idag. Är det bra eller dåligt? ;)

smileysar!

Hihi, kolla va sött. Nu har jag instrallerat smileysar på bloggen, GULL :D
Fast lite jobbigt om det kommer en massa smileysar i alla inlägg kanske, så det kommer det nog inte göra..

hos farmor & farfar

Sitter på farfar dator nu, och kollar Aladin med syskonen. Hihi, gulligt att Elin sitter och fnissar för sej själv =) Har ätit god mat här och så, men vi ska nog åka hem nu snart. Ska va vaken hela natten och kolla film så jag kan sova 10 timmar sen på flyget, för annars kommer Sara få panik!

Svar till anonym med
var har du köpt skorna med remmarna och nitar i mitten?
Dom har jag köpt på Din Sko ;)


segt

Idag är jag himla seg, som alla andra dagar. Precis kommit upp ur sängen, nu ska mamma och jag fixa klart min sista packning så jag är helt klar för hon har lite smått panik här hemma för att ingen har packat klart.. Jag vill inte åka ifrån vissssssa personer =(
Aja, va ska man säga? Vi seas om 19 dagar.. Nej, det kommer mera inlägg idag det lovar jag.



precis hemkommeN

Har precis kommit hem från älskling :) ska lägga mej i sängen nu och lyssna på musik, imorn bär det av till farmor sen äre ännu mera packning som gäller. 1 dag och 3 timmar kvar nu tills vi åker från Karlshamn! Jag undrar hur detta kommer gå.. Sara och flygplan är inte den bästa kombinationen.
Gonatt!


packar för fullt

Här packas det förfullt! Gör det mesta nu ikväll så slipper jag göra det imorn, har städet hela rummet också så vi bara kan åka sen. Usch, jag vill itne flyga.. Men aja, ska man iväg och lyxa till det så måste man lipa pin eller nått sånt? Haha..
Jävlar vad mycket det är jag har med mej ändå, hela min gaderob. Dock kommer jag ju bara gå i shorts därnere, men det blir alltid så när jag packar på något sett. Lägger ner hur mycket som helst sen när jag är hemma igen och packar upp så har jag inte änns använt hälften.

 

Man kan nog säga att denna låten har gjort min dag också ;)

r.i.p


Ofta en sån här grej kan hända da? bilen är ju fan helt jävla kvaddad.. Inte för att jag visste vilka killarna va eller nått, men detta är fan überhemskt, den yngsta va 15 >.<
R.I.P

schtek

Godmorgon!
Blev ingen mera bloggning igår, orkade helt enkelt inte. Åt ju ute med Tess, Nellie, Lina och Olivia. Kiiina, mycket mycket mycket god mat. Och vädret va på topp igår med, men va ju hemma från skolan. Hade sjukt ont i magen när jag vaknade, trodde helt seriöst att jag skulle dö.
Men drog ialllafall till stallet sen och red min älskade tramsdawina med Thea och Elin, verkligen sommar ute då.

VISSTE NI ATT DET VA 3 PERS SOM DOG I STAN IGÅR?! Jag hörde ju fan sirenerna på bilarna ju, herregud. Men dom va tydligen från Växjö så inga jag kände som tur väl är.


KINESMAT

Bra mat med bra tjejer nuu! Hinner inte skriva mera, bara att vädret är på topppp och allt annat också tror jag faktiskt för tillfället! PÖÖÖÖÖSSSS


shoppingsuget = borta

Njaa, kanske inte riktigt da. Har fortfarande 100000 grejer att köpa, men det kommer i USA hoppas jag på! Handlade lite på stan idag iallafall. Det blev shorts, solbrillooR, strumpor, nagellack, väska & öronhänge =) Bara lite sånt onodigt typ, och det är lika med ångerst nu...... Haha -.-'

Och idag är det ju voffeldagen!! Brb äta vofflor ;D


H&M YAAAAO

Haha, nu drar jag in till stan och H&M. Hoppas jag inte blir besviken =) Kommer hem med feta kassar sen, nej jag skojar bara. men något blir det nog inköpt iallafall, sen ska jag köpa en väska och lite sånt stuffs också. Solariumet ska vi till också, sola en sista gång innan jag åker. Sen när jag har kommit hem så tror jag inte att det behövs mera faktiskt.

Nu missar jag snart bussen somvanligt, puss!

francaaaaaise

Sitter i datorsalen nu, med Tessiiiieh. Jobbar med nått dumt franskaarbete, så jobbigt nu när jag ska iväg för så måste vi jobba extra snabbt med allt så jag inte ska missa nått ;o

Och idag är det verkligen vår ute! Så sjukt härligt väder så jag dör, skinjacka♥ Och det kommer nog verkligen vara vår när jag kommer hem från USA, nästan sommar =)
Får se om jag skriver när jag har kommit hem, ska in till H&M och såååååååå. Men vi hörs!


muuusik!

Cuz baby' you are my hero

Pitbull - Pearly Gates

tessiehs hood

Hos Tess hela dagen, jag lagade mat till henne. =) Tacos bestämde jag att det blev, så gjorde jag det. Allt själv, hon bara satt och latade sej vid datorn hela tiden och skrev ondskefulla sms....... Då slängde jag köttfäsås på henne, och så kryddade jag henne med alldeles förmycket tacokrydda.

Okej, jag får väl erkänna. Jag skojade, ganska mycket faktiskt :(
Nu ska jag ut och gå med pappi tror jag, sen träna liiiide eller nått.
IMORN ÖPPNAR H&M!!!!!!!!!!!!!! Wiiiihooo, gissa om jag ska in till stan eller?! Ehhh, jaaa!! Vilken tjej i Karlshamn kommer INTE vara där? Det kommer säkert va så tjockfullt så man kläms ihjäl eller nått :( Men jag dog iallafall när jag shoppade, så då är det ju ganska lugnt.

PUSS


no update

Oj! Idag har jag verkligen inte hunnit med datorn ett skit, så därför inget skrivet på bloggen. Skolan va jobbig, två prov. Ett i matte och ett i fysik, tror båda gick hyffsat faktiskt.
Direkt ner till stallet och rida Posie, gick bra. Sen hem och fixelixa mej och dra till Julle =) Har precis kommit hem nu typ, braaaaaa dag!!♥


nattbloggning

Åh, nu ska jag soooova. Har precis kollat klart the ugly truth skitbra film verkligen!!
Ni får sova så gott, puss

Take me away, a secret place

skräckslagen

Åh, det är mindre än en vecka kvar till vi åker. Eller ja, det är ju en vecka, eller om en vecka sitter vi på flyget. 10 timmar...... Dom 10 timmarna blir inlagde i dom värstatimmarnaimittliv tror jag, har en del timmar där! Att flyga flygplan är det värsta som finns. Eller ja, åka flygplan da. Det är ju inte direkt jag som flyger, vilket jag är jävligt tacksom över!
Åh, kan dom inte typ bygga en väg över Atlanten eller nått så man inte behöver flyga?!






Usch nej, jag får ont i magen av dom hära bilderna ;o

borde plugga..

ÅÅÅH, jag är så sugen på att INTE plugga. Det är det sista jag känner för att göra! Men tyvärr kommer min dag och kväll se ut så iallafall. Har inte läst nått på fysiken typ, men jag kan det ändå ganska hyffsat tror jag. Har kollat Jurassic Park 3 nu, riktigt bra är filmerna faktiskt. Men fett läskiga.
Usch usch, brb plugg nu då.. ÄLSKAR FYSIK


HEMMA

Okej, jag har vatt hemma ett bra tag men jag har inte orkat skriva! Men vi har haft det sjukt bra iallafall, åkte hela dagen både fredag och lördag. Skidor i Hestra då för er som inte fattade det.. =) Sjukt fina backar faktiskt, det trodde inte jag att det skulle vara. Bilder kommer ju då självklart.

Idag har jag faktiskt gjort mycket nytta! Allt utom att plugga, hur kunde jag missa det?!? Har ju förfan prov på tisdag ;o Kändes som om tvn och filmen va lite viktigare än det.. Aja, för plugga röven av mej imorn istället. Nu ska jag lägga mej i sängen, dödstrött!
Puss







flashbacks

www.bbbabydolls.blogg.se

she is out of contro-o-l

You can't stop me, impossable

Sitter här och lyssnar på Ola - Unstoppable, grym låt igentligen! Har fan fastnat för den, sjukt härlig. Chill skoldag, biologiprovet gick bra. Tror jag kommer få MVG, om inte VG iallafall. Får hoppas att Birgitta är så snäll så hon ger mej MVG i betyget iallafall ;)

Snart kommer nog Frida hit, med tanke på att hon ska med mej när jag ska rida och sen sover hon här. Ska hunnit packa tills dess med, för tidigt imorgon åker vi till Småland & Hestra för skidåkning! =D


law abiding citizen



Guuud vilken bra film detta va asså =) Sånna filmer jag gillar verkligen!

asshoooole

Min bästa kompis ringde mej för ett tag sen och berättade allt som hade hänt henne igår typ. Och jag fattar inte att det finns killar som kan va sånna SVIN! Ljuga en rätt upp i ansiktet och säga att han tycker om henne mera än sitt ex som ringer till han hela tiden. Hur långt kan en kille gå för att få sex igentligen?! Usch va lågt det är.
Undra om killar tror att dom kan säga så många fina grejer till en tjej för att han vet att hon blir så glad så att hon kan göra vad som helst för han? Undra om dom kan spelet som dom spelar, undra om dom har spelat det så sjukt många gånger så att dom vet exakt hur dom ska göra.

Men du vet att jag finns här för dej baby, du är värd någon så mycket mycket bättre än det känslokalla svinet. Jag älskar dej!♥


sommar!


Kolla vilken sommarbild jag hittade på mej och Anna :(


Jag mår illa av domhära låtarna.. Så jävla mycket sommar 09.
Och vi ska då fan göra sommaren 10 till bättre!

   

studiedag

Oj, längesen jag skrev kändes det som.. Hmm.
Va skithärligt att rida igår med Anna, snacka ut och dampa just like the old times.. Tess kom direkt till mej efter stallet, och efter en bildtur och filmhyrning hamnade vi hos Jimmie där Julle va med och spenderade kvällen där =) mys på det.

Vaknade vid halv 1 idag, det va mer än skönt faktiskt. Ingen hemma här ju, så för en gångsskull så kan man faktiskt sova ut. Pluggat som en skit har jag med gjort, biologiprov imorgon. Och det är avgörande för mitt betyg :( Måste få MVG då asså, för att hålla kvar det.
Nej, nu ska jag kolla vidare lite på min fina dator. Kösss

VÅÅÅÅR!♥

Wiiiihoo, idag är det verkligen vår ute!!! ;D Visserligen bara 5 grader, men ändå varmt som fan till skillnad från vad det har varit dom senaste veckorna =) Skolan va seeeg, nationella i engelska första timmarna. FYFAAAAN är det ända jag kan säga. På hörförståelsen är det nog rätt smart om dom tar en idiot som KAN PRATA ENGELSKA?! HÄRLIGT och ta någon som man inte hör vad han säger..
Kemilärarhelvetet gick det ju inte så bra med heller, jaja. Ska inte säga allt för mycket.

Ner till stallet nu och rida ut i det fina vädret med världens bästa Anna Lövgren, skitlängesen jag träffade den skiten ;o pussssssssssss gullisar

 
 


klipp klipp klipp

 
Wiie, Kenzas nya skor är ju überfina!! Sånna ska jag fan köpa, hehe. =))
Jaja, klippningen blev väl helt okej. Ganska kort men whatever, det behövdes! Solade med sen, och fikade med Olivia & Tess. Längesen jag träffade mamma mårtensson, SAKNAT HENNE. Bara suttit hemma sen, kollade My Sisters Keeper. Har nog aldrig lipat så mycket i hela mitt liv innan till en film.

Nu ska jag sova, skola imorn ju. Gonatt babes :)

klippning

Åhh, jag vet inte riktigt hur jag ska klippa mej! Men jag ska nog klippa mej som på bilden, tagga upp det mera och göra luggen mycket kortare. För nu är mitt hår så jävla tråkigt för man kan inte göra ett piss med det ;o Ni får hålla tummarna på att det blir bra, det kommer bilder när jag har kommit hem! ;D


godmorgon sverige

TJAO!
Vaknade tidigt idag, inte skönt.. Ska sätta på en film nu tror jag, sen blir det in till stan för klippning och solning tummen upp! Förmodligen fikning också, haha. Jaja, ni får ha det så bra sålänge. Bye


Denna såg jag igår, OCH ÄR HAN INTE SÅ SNYGG SÅ MAN SMÄLTER?!


free falling

JOHN MAYER - FREE FALLING ♥
En av dom finaste låtarna som nånsin gjorts =)

Har precis kollat klart Picture This, bra film! Och han är ju så grymt sjukt snygg :( Nu ska jag lägga mej i sängen och lyssna depp. Mår inte så bra. Ska bli skönt att va ledig imorgon.
Ha det braaao

mot donken

Dagen har vatt seg, söndag ju. Men fortfarande helg för mej del, är ju ledig imorgon. RIKTIGT JÄVLA SKÖNT. Sen har vi ju studiedag på onsdag och sen på fredag bär det av tidigt tidigt till Hestra i Småland för klassresa och skidor hela helgen =) Ska bli så skööööööööönt.
Red Dawina idag med, hon tar min anda. Kär är jag i hästfan, så som hon beter sej. Haha, jävla tramsmaja.. Överskottsenergi kanske det kallas. Har bara legat hemma hela dagen sen, lyssnat en massa deppmusik och sjungt med syster. MYS, och jag älskar verkligen när hon sjunger.

Nu kommer Tess hit, då beger vi oss till Donken för kaffe och milkshake i think, som vanligt faktiskt. Haha, vi börjar bli stammisar där. PUSS


JAJAAAA, vi vet att vi är normalast i världen. Heter ju trots allt Svensson i efternamn ;)

don't let it go to your head



So what if I came clean,
And told you all you mean to me
So what if I meant every word I said,
Baby don't let it go to your head

So what if i write your name,
Cause you're always on my brain
In a heart I paint it crimson red,
Baby don't let it go to your head

Don't be getting any big ideas,
Let me make it clear

Just cause I can't go on,
Just cause I die when you're gone
And just cause I think of you in bed,
Don't let it go to your head,
If I looked in your eyes,
One too, too many times
And memorize every word you said,
Don't let it go to your head
Oh oh, don't let it go to your head, oh oh

So what if I want to kiss,
From your toes up to your lips
I don't mean that you have me yet,
You're gonne be good out of bed
I'm the one who's in control here,
Let me make it clear

Just cause I can't go on,
Just cause I die when you're gone
Just cause I think of you in bed,
Don't let it go to your head
If I looked in your eyes,
One too, too many times
Memorize every word you said,
Don't let it go to your head
Don't let it go to your head, oh oh

Now you think you got me,
Well I'm gonna get you
Now you think you can touch me,
Well I'm gonna let you

Just cause I can't go on,
Just cause I die when you're gone
Just cause I think of you in bed,
Don't let it go to your head
If I looked in your eyes,
One too, too many times
Memorize every word you said,
Don't let it go to your head
Don't let it go to your head..

min bebis!



"man ser verkligen att hon gillar dej sara, hon är alltid så lugn när du är med henne"


inte på humör

Längtar sönder till Florida nu. Vet att jag tjatar! Men orkar inte va kvar i denna hålan mera. Ikväll blir det melodifestivalen med syster och chips och en massa tjockismaaaat.



EN DÖD SARA

Jag är heeeelt slut nu verkligen!
Va ju uppe vid 8 imorse för skolan, sjukt segt och nu har gympaläraren förstört mina skor.. Ner till stallet direkt sen och rida, gick väl som det gick. Men det löste sej på slutet. Nu ska jag städa mitt rum, sen hoppa in i duschen. Får bli en lugnt kväll vilket betyder ännu en lugnt helg för mej =)
Jag börjar tagga till Florida nu, och min födelsedag! På måndag är det bara två veckor kvar, jag läääääängtar så jag tror jag spricker! GE MEJ FLORIDA & SOL NUUUU.




orkar inte

Kom precis hem från skolan, ja det låter som det låter. Haha, hade sånt disco med klassen för dom små barnen för att samla in dom sista pengarna till klassresan med tanke på att vi åker nästa vecka =) LÄNGTAR! Och mycket pengar fick vi faktiskt in.
Nu har jag sjukt ont i min kropp och huved, imorgon ska jag till skolan igen vid 9 för vi har sånt öppet hus med föräldrar och sånt så blir vi lediga på måndag. SJUKT JÄVLA ONÖDIGT.. Ni tror typ att jag bor i skolan nu?
Jaja, nu ska jag sova. Kyss


On my waaay to schooool

good morning

miss you when i'm dreaming!

Hej solsrålar =)
Sitter här och lyssnar på Westlife, ska upp nu och duscha och sen fixa mej för skolan. Idag är det fredag och det är så satan viktigt! Helg igen vavava, och vi är lediga måndag, onsdag och fredag nästa vecka! Va sägs om det? ;D Och hej jag ska göra denna helgen till en riktigt bra helg =)

Nej, duschen väntar på mej. PÖSSSSS

Red ju min bebis går, sjukt va ful kropp hon har fått :(
Här va hon riiiktigt fin! Kanske inga muskler.. Men nu vet jag inte vad hon ser ut som..

festlåten nr1!

HAHAHAHAHA, hur många gånger har inte denna låten spelats på alla galna fester i Karlshamn? Alla har bara hoppat runt och sjungt, and everything gets craazy..

Man kan ju inget mera än att le när man hör den!

i will pick the world up and drop it on you fucking head!

Sitter här med Frida cpihuvet Loeb, som sitter och kollar sej på könet och skriker. Fråga mej inte vad som pågår i hennes huvud, men hon har inte alla grisar i hönsgården alltså....
Skolan va väl helt okej, sovmorgon och grejer. Men fick inte sova ut iallafall för mamma kom in och skrek på mej klockan 8 att hennes mascara va borta. JAAAAAAA, det behöver inte ALLTID vara jag som har tatt den?!?!? Men tyvärr så va det ju det.. Idag också.

Nu drar väl snart hönan hem, då ska jag nog plugga lite och sen ner till stallet. Hoppas på att få rida min bebis idag då, haha =)
Skriver mera senare, puss!


nu ska jag sova

Har sovmorgon imorn till 10, sjukligt skööönt. Så ska nog sova nu, så jag kan sova ifatt alla timmar jag missar på helgerna och loven =) Har bara kollat klart Luftslottet Som Sprängdes och sånna saker nu, bra va den ju! Men jag tycker att Män Som Hatar Kvinnor va den bästa av dom filmerna.
Jaja, gonattt!



Här får ni en bild på min söta pappa när han gick i 7an! (I mitten) Han är påväg till Åre nu för att åka skidor.. Han har redan vatt iväg hela veckan i Bryssel :( JAG SAKNAR DEJ PAPPA <3

tha city

Precis kommit hem från den stooora staden Karlshamn. Ja, stort lär det ju va med tanke på att vi får H&M nu, det öppnar faktiskt typ nästa vecka eller om två veckor! Kan knappt vänta, ska bli så skönt med att få H&M. Tråkigt blir nog bara att alla kommer ha samma kläder ;) Men whatever, vad gör man inte för att man ska slippa åka till Karlskrona eller Kristiansstad?
Solade iallafall i stan med Frida, och ja. Det syns! *HaPpYfAcE* Fikade på Briggen också. Och nu luktar båda vi som godisar, hihi.
Nu ska jag kolla klart sista delen av Luftslottet Som Sprängdes, PUSS!


godnatt!

Trött är jag nu, har somnat sent typ alla kvällar i rad nu så ikväll ska jag faktiskt lägga mej tidigt. Har kollat första delen av Luftslottet Som Sprängdes, men orkar inte kolla den andra delen. Ska lägga mej i sängen med musik i öronen istället. :)
Sov gott!

Tigerwomaaaan, grrrr


jason derulo

Jag verkligen älskar denna killen och hans sångröst!


Jason Derulo - The Sky Is The Limmit

Jason Derulo - What If

Jason Derulo - Sleep Walking

Jason Derulo - Blind♥


Waaaahh, hela hans nya jäääävla album är ju helt fucking unbeliviebleelelil......


ligger i soffan

Ligger i soffan med datorn, kollar lite på MTV och såå. Skolan va chill, delade ut en massa discolappar till barnen och sånt. Ska ju ha sånt jobbigt disco på fredag för att fixa dom sista pengarna till klassresan!
Det känns faktiskt som om det är torsdag eller nått, känner på mej att denna veckan kommer gå riktigt snabbt vilket är bra. Närmare helgen, närmare florida och my sweet 16! =)
Längtar faktiskt, även fast jag ska sitta instängd i ett flygplan i 8 timmar och va självmordsbenägen. Får ta en sömntablett...

Ja, jag ska till alla ställen som jag laddar upp bilder på!



Orlando


Disney World


Tampa


Kolla hockeeeey, New York Rangers vs. Tampa bay


Fort Myers


Sanibel Island


Everglades


Key West


Fort Lauderdale


Miami



dagens låt

Lil Wayne - Paradice

precis solat

Kom precis hem från stan med Tess, vi solade och sen gymmade hon. Fick faktiskt lite färg! Bara det att jag får fräknar när jag solar, grymt jobbigt.
Filufsdag idag i skolan, åkte skridskor i en timme sen gick jag, Emma & Frida till Norrevång istället. Åt smootie och myste, hehe. Nej, nu ska jag äta. Det luktar pastagratäng i hela huset, MUMS!♥


bio

Precis kommit hem från staaaaden, kollade på Shutter Island med Julle. Filmen va nog bra, om man hade fattat något av den. Ändå lite besvikelse för jag trodde ju att det skulle va en rysare eller nått. En sån läskig skräckis, men det va det inte =)
Nu ska jag lägga mej i sängen, imorn är det frilufsdag som gäller. Skridskor eller bordtennis? Beslutsångerst! Om man ska spela bordtennis måste man va värsta seriös med träningskläder och annat, och jag har sån jävla träningsvärk sen skidorna så jag kan nog inte åka skridskor ;o


ny dag

Gaah, då va det söndag igen. Skola imorn, men det blir frilufsdag med skridskor på jössa eller bordtennis eller nått. Haha! kan nog inte åka skidskor iallafall, sjukt ont i kroppen från igår :(
Jaja, igårkväll blev bra tillslut iallafall♥

Idag fyller min pappa år, GRATTTIIS. Jag älskar dej mest pappa! =)
Det blir kalas här och så först, sen ger jag väl mej iväg. Hihi.


HA HA! snygg bild från i somras.....
Tycker sommarn kan komma med en jävla fart nu faktiskt, för jag orkar inte med snön mera! Tur att jag åker till USA om typ tre veckor iallafall.

vångabacken

Vatt och åkt skidor hela dagen verkligen! Hur härligt som helst, och tror jag har fått lite färg i ansiktet också faktiskt. Åkte ju dit med mina brudar, men träffade också myyycket Karlshamnsfolk där =))
Nu vet jag ifan vad jag ska göra, kanske träffa Anna. Bud på att bara ligga i soffan och kolla melodifestivalen! Kommer ha träningsvärk och ont som fan i kroppen imorn...

Nej, nu ska jag se om jag vågar ta mej in i duschen. Läskigt när man är hemma själv.. He he he he. Annars är det Eric Saade som står överst på veckans vill ha lista!






skidåkning!

Can't just let you run all over me like that

Nu bär det snart aaaav, jag är sjukt taggad! Det blir jag, Anna, Frida och syster. Hehe, kommer äga i backen!! Naaaaaat, har inte åkt på ett år ju :( Frida kommer förmodligen va bäst med tanke på att hon aldrig har stått på ett par skidor innan. Det är tur att hon får lära sej av dom bästa ;D

Nej, nu ska vi åka. Seas i dimman (h)




donkenkväll baby

Don't hate the game, hate the player

Precis kommit hem från en soft kväll på donken med Fisen, dunkat musik och duckit milkshake och kaffe har vi gjort. Sjukt lam kväll, men det behövs också ibland! Nu ska jag sova, tidigt jag vet, men imorn bär det av till Vångabacken och skidåkning för hela slanten. :)


jävla karlshamn

Asså jag hatar denna hålan, inget händer verkligen. Nu blir jag sur, för det är inget man ser fram emot med denna helgen. Gaaaaah, får väl göra det jag är bra på. Sitta hemma och dega. Hörs inatt, seeeas!

/sara.

du har det där jag vill ha

In my head, I see you all over me
In my head, you fulfill my fantasy


kan inte kolla film

Har precis lipat mej igenom andra delen av Dansar med Vargar, den ska man inte kunna lipa till? Känsliga mej.. Yeye, that's life. Men den är så himla verklig och allt, nog därför jag lipar. Typ så känslig verkligen, den går rakt in. Bra va den iallafall!
Skolan va tråkig, hade bara en riktig lektion. Det va svenska och muntligt nationella, är i grupp med Emma & Frida. Fråga mej inte hur detta kommer gå =)
Ikväll får jag se vad som händer, riktigt sugen på att ligga hemma och mysa. Men vi hörs senare, Puss!

/sara.



film och sova

Kom hem från stallet för ett tag sen, jag och Thea lyckades "byta" hästar så jag hade Harry och hon Dawina. Kan ju inte säga mera än att det gick röv, haha.
Precis kollat på Sveriges värsta bilförare, det är verkligen ett program som man kan sitta och skratta åt i flera timmar. Så dålig är nog inte änns jag på att köra bil =) Nu tänker jag lägga mej i sängen med datorn och sätta på Dances with Wolves, längesen jag såg den!

/sara.


miiin fina dawina♥

Sara goes skidåkare!!!!! älskaaaaaar min skidglasögon, hehe

eric saade

Detta är min nya drömkille! Gud va snygg han är..
Synd att han har flickvän dock, Molly Sandén. Men det kan jag nog fixa, tror ni inte det? Ha ha.


sommmmar!

Så långt borta, men ändå så nära..
Åhhh, alla verkligen längtar sönder efter sommaren nu! Man får vårkänslor när man kollar ut men om man sticker näsan utanför dörren så fryser den typ till is. Det är typ 100 dagar kvar till sommarlovet idag, låter lite men ändå inte. Jag vill bara ha sommar nu!
Det ända possetiva är väl att det är så pass varmt ute så snön smälter =)


i love you!♥


ire naturskola

Idag va det Ire som gällde med klassen, riktigt mysigt väder så det va roligt att va ute. Men riktigt jävla tråkigt med allt miljösnack hit och miljösnack dit när vi va inne. Va hemma vid 2 ungefär, nu kommer Johan hit en stund sen drar jag ner till stallet och rider.

/sara. 

  
 

bråttom

Hej hjärtegulls!
Hann inte skriva mera, kollade Bring It On sen somnade jag, och guuuuud vad snygg han är! Ögonorgasm. Mums, finns nog inget annat ord. Norrevång hela dagen idag, sånt styrelemöte med elevrådet elller nått. Jag är ju en sån duktig flicka =)
Hem till Tess efter skolan som vanligt typ, drog till Baggio sen en stund. Kom precis hem nue, blir till att gymma lite med pappa. Åhja, jag är tränarN nuförtiden. Haha! den dagen... Måste ha tillbaka mina magrutor till sommarn bara.

/sara.


Julia flätade mitt & Emmas hår idag på slöjden, sweeet!
 

börja igen?

Jahapp, nu va lovet slut.. Och då har man inget liv mer än skolan om vardagarna typ, måste ju ha något att göra då eller hur? =) Det jobbigaste är nog bara att besökarna sjunker när man har paus sen är det svårt att få tillbaka besökarna igen, haha.....
Lovet va för övrigt bra! bestod väl mest av att ta det lugnt, lite fest va det också minsann. Tummen upp. Bildbrister har jag som vanligt, så ni får nöja er med inte så mycket nya bilder. HAHA! Vi hörs nog senare, för nu har jag så ont i magen så jag vill bara dö.
Puss på er!

/sara.