figggggge skriver(h)

sara ska supa idag:)
 
p.s figge är sexig / sara


galen

jag blir galen nu! har suttit inne hela dagen o;
väntar på att tess ska ha tränat klart så jag och matilda kan dra till henne och börja fixa oss. drar oss nog vidare mot johan sen, i'm a pardylover(:
nu måste jag gå på toa, kanske mer än ni ville veta men skit samma! bloggar kanske ikväll.
puss,

/sara


god morgon

godmiddag kanske annars  (:
vaknade för tre timmar sen typ, har inte gjort ett skit fram tills nu. bara suttit här och degat, anna ligger i sängen och bögar sej. med en nalle på huvudet, hmm? lyssnar på lugn musik och funderar på hur fan jag ska göra ikväll. är duktigt seg idag, och det är sista kvällen på lovet som man kan göra något nu.
nu ringer tess så ska vi planera lite. pusssss!

/sara.

dagens låt

mariah carey - obsessed

ingen känsel någonstans

usch! det är svinkallt ute, 1 grad bara. måste vara den kallaste kvällen på hela året.
är riktigt trött nu, har skrämt barn i typ en timme på janneberg som dock jag och anna misslyckades med. jag tyckte vi va läskigast på hela rundan men det tyckte tydligen inte barnen. "hej på er. hejdå! dom va ju inte läskiga" och sånt typ fick vi höra. haha(:
sen bar det av till lingonbacken där lite roligt folk va. jag & anna drog vid 12 och höll på att frysa låten och röven av mej när vi cyklade hem. inte bra det, kommer nog va sjuk imorgon. eller nej, inte imorgon. på söndag!

nu ska vi nog sova tror jag, det är lördag imorgon och det gillas. puss(:
/sara.

tjaaaaaaa

rolig rubrik va? h3h3(:
har precis vaknat av att mamma är tvungen och damsuga mitt på morgonen, riktigt jobbigt! det blir ingen piercing idag för mej för mamma hinner inte med in till stan och betala och sånt. synd det, men kanske imorgon då(: hihi, nervös är jag!

idag är det redan fredag, det är två dagar kvar på lovet. skjut mej. det känns som om det har gått skitsnabbt, men jag har ändå gjort ganska mycket. plus att vi har en helg kvar och den får vi inte missa.
nu ska jag läsa ut min twilight bok, måste veta vad som händer. dock vet jag redan eftersom min snälla syster har suttit och berättat allt typ. men jag måste läsa ut den till filmen kommer!
puss!

/sara.

här ser ni kanske lite bättre på mitt hår(:

i'm inlove


denna hästen, chagall, tyckte jag bäst om när jag praoade på adseke ridcenter. hur fin som helst! men ganska ung och outbildad, men jag är kär iallafall. bud på att provrida(:

hemma igen

nu sitter jag här igen och nördar mej, ska gå och lägga mej nu tror jag. riktigt trött, som alla andra kvällar. ikväll har jag och tess varit coola och hängt i mörrum, jag kände mej som en riktigt gangster. hahahaah! sen typ spökrunda i skogen eller något och hej mina stövlar är förstörda nu. vi skulle tagit med oss kläder efter väder, och jag hade behövt min rånarluva. fan va snygg det hade varit(:

jaja, sov gott gullsaker.

/sara.

ut nu

nu drar jag och tess ut, det gick skitbra att rida. jag älskar den känslan!
skriver senare, puss!


dagens låt

flisyde - someday

så jävla snygg


ögongodis ögongodis ögongodis!
mums så snygg han är. han spelar en av vargana i new moon, håller på att bli ett sånt fan av den filmen tack vare min syster typ. och denna killen är ju så himla snygg! ge mej.

orkade inte starta datorn igår

nej, det gjorde jag inte. kom hem runt 1 och då blev det sängen direkt och snacka lite i telefon. kvällen va roligt röjd iallafall, killarna va så trötta så dom inte visste va dom gjorde. hehe, skulle nästan ha filmat(: mamseeen och jag snackade ut lite igår med, och det känns skönt nu! hatar att va ovän med mina föräldrar, även fast det är skönt ibland.

tror jag håller på att bli sjuk faktiskt. vaknade inatt av att jag va jättevarm, då menar jag verkligen jätte! och mitt hjärta dunkade i 190, läskigt. fick gå upp och öppna fönstret och då blev det minusgrader här inne så just nu har jag ingen känsel i mina armar(h)
nu ska jag äta frukost, morgonpusssssss!

/sara.

reslutaaaaaaaat

 
skillnaden kanske inte syns så mycket nu, men det syns mera i verkligheten! folk märker det som vet hur satans lång min lugg va innan (: och kolla inte på mina smilegropar, mohaha!

dagens låt

karl wolf - africa (club mix)
tessssieh som hittade den, riktigt skön låt!(:
http://open.spotify.com/track/4kaYsgTcLfo5gXdogncSR2

wie, klippa mej idag

ojda, blev ingen mera uppdatering igår. soooooooz!
men efter att jag hade ridit så drog jag och tess till lenny där han johan & algoth lanade. va där ett tag, kollade taken och sånt. den filmen är äkta bra! om man inte har sätt den så är det ett måste att se den. va hemma här lite i 1 och då blev det sängen direkt och snacka med tessiehlush om allt. moooooooogna!(L)

har precis vaknat typ, idag ska jag klippa mej och lite så. men vet ifan hur? blir väl det gamla vanliga, jag ska spara längden iallafall. sen får jag se hur jag gör med luggen. den ska va kortare iallafall för just nu har jag emolugg o.O' men tror inte jag vågar klippa hellugg, det är rätt jobbigt sen när man ska låta luggen växa ut.

jaja, ni får se bilder sen iallafall, puss babes!

/sara.

neeeeej, någon mer än jag som absålut inte vill ha höst? >.<

sara is askungen

jag är trött som vanligt, men har inget att göra så jag kan lika väl leka askungen för det skulle ändå göras någon gång idag. hehe, för mitt rum ser helt seriöst ut som ett bombnerslag. jag som trodde jag skulle bli bättre på att hålla ordning, det sket sej efter en vecka.
och jag har ingen röst heller, pinsamt när det ringer och dom inte hör vad jag säger! hahahhaha, måste ju tro jag är dum i huvet. så idag är jag viskarN också, under var min röst är. måste leta efter den, tror den försvann nångång i söndags.
pusssss

/sara.

sara (L) anna.


dagens låt

metro station - shake it

tidigt inlägggg jao

haha, vaknade vid åtta imorse av att datorn låg i mitt knä. hade somnat med den igår, så trött var jag. duktigt trött va jag, och har inte fått sova riktigt idag heller för syster väckte mej med hennes jävla musik. så här ligger jag då med typ svullna ögon och ingen röst och undrar vad fan jag ska göra idag.
kanske kommer det bilder från kulturnatten om ni fortfarande vill se dom. fick dom igår men det känns lite sent att lägga in dom nu. jag får se hur det blir med saken. det blir nog inga bilder på mej men det får ni leva med.

nu blir det frulle framför tvn, puss!

/sara.

gullig bild ;*

dagens låt

stor ft. danjah - allt vi gjort

med tess nu

fisen kom nyss, har precis kommit hem från stallet.
riktigt trött, så det blir nog bara en massa snack och sånt. det är faktiskt en dag imorgon också, kolla va posetivt jag har börjat snacka nu! haha.
nu är det girltalk som gäller, puss!

/sara.

>.<

jag måste va stark, så håll huvet högt för mamma ska få se vilket barn hon fött.

död

så jävla död idag så det är sjukt, och kvällen igår va så fett röjjd så vi ska inte änns gå in på det. jag säger bara att det måste göras om! kruuuuuus goes crazy (:
vaknade i cafeterian, eller ah. vaknade och vaknade. en masssa snack där sen till anna och sova hela dan. lite borta va vi där ett tag. nu blir det stallet igen för krusmöte, sen hem hit igen.
tess kommer ikväll, för trött för att göra något.
vi hörs sen. puss!

/sara.

hinner inte blogga

hinner inte blogga idag, har varit på janneberg hela dagen typ. ändå mys, och 150klassen va störd! herregud vad folk är galna. drar snart igen. sover i cafeterian med krustjejerna inatt, eller sover och sover. moahah! skriver om allt roligt imorgon.
puss sweeties.
/sara.

araaaaab money

precis kommit hem, kvällen va lagom bajs typ. nejmen, lagom bra(:
hos johan hela kvällen, lyckat. h3h3, hemma nu. riktigt trött. blir till att sova nu. upp tidigt imorgon med. kommer dö! gonattkyss

/sara

ser inte så tydligt, men utväxten är borta. det är viktigast ;>


hos nellllan

sitter hos nellie nu, dagen har varit riktigt bra! kristansstad först. blev inget inhandlat typ. ska ju till stockholm i november så får spara till det. hårfärg iallafall, så nu ska hon färga mitt hår. blir en lite ljusare brun denna gången så jag underar hur resultatet kommer bli(: hoppas på bra iallafall, hihi.

nu ska vi fixa det, skriver sen och ni får nog se bilder.
pussssssssss

/sara.

dagens låt

okej, inte för att detta är någon låt precis. men den får ändå ligga på dagens låt. videon är så satans himla härlig! kolla på hela (: dit ska jag direkt när jag har fyllt 18, mohaha.


jag vet, den är förstor men på min cpiblogg går det inte att ändra!

får inte sova ut!

uppe tidgt idag igen, systers alarm väckte mej och nu kan jag inte somna om. jävla skit..
men ska snart gå upp iallafall, måste börja fixa mej till k-stad. nellie&dom hämtar mej vid halv11 typ.

nu ligger jag här och lyssnar på hardstyle <3. bäst är det! tror ni ska få en dagens låt tidigt och då blir det förmodligen en av mina favoriter. hihi(: jaja, brb leta upp den(:

/sara.

himla trött

nu lägger jag mej, tidigt jag vet. men har inget annat för mej och jag måste verkligen sova ut. ni får soca så gott för det tänker jag göra. upp tidigt imorgon med förmodligen om bara nellie kan höra av sej om vilken tid vi åker(: hehe, men gonatt babes! sov sött.



/sara.

idol

ligger i min säng och glor idol, hehe.
jag kan nästan slå vad om att erik & tove kommer stå i finalen. dom är helt klart bäst! såna äkta idoler typ. hehe. hoppas eddie åker ut nu då!!!1
nu säger dom det..             NEJ EDDIE ÄR KVAR! nejnejnejnejnejnej. niklas kunde ju inte åka ut? eddie är ju fan pissdålig. vafan håller svenska folket på med? ;o


dagens låt

r kelly - the world's greatest

fredagsmys

verkligen en fredagsmys dag idag, det brukar inte va så.
vatt i stallet hela dagen typ, kallt! sen drog jag och anna hem hit och dampade som the old days. riktigt gulligt, hihi. gick till byn sen med och köpte godis. klockan är bara 9, känns som om den är 12. det blir bara till att vara hemma idag för min del. måste sova ut. lägger mej i sängen snart tror jag, imorgon är det kristiansstad med nellie som gäller.
puss my angels(:

/sara.

äntligen lov!<3

haha, ojda. nellie och olivia gästbloggade, tror det va mest nellie. från olivias coola iphone iallafall, åh ge mej! så himla snygga och allt. typ värsta bloggmobilen.
dagen har varit himla seg, typ film hela tiden. kunde lika gärna stannat hemma men mamme tyckte inte det igår när jag sa det till henne så nej. så blev det tydligen inte. fick iallafall vg++++ på mitt biologiprov, förhoppningsvis kan jag hålla kvar mitt mvg där. hoppas det iallafall!
min dator kommer senare ikväll med, längtar. hihi.

nu ska jag ringa anna och kolla vafan hon har för sej. ska va på janneberg vid 4 för parkeringsvakt. det suger, jag vet. men måste ju ställa upp lite? dom tar min dyrbara värdefulla tid! haha, nej. men vad har man annars för sej från 4-7? man har ju inte hunnit dra ut precis.

skriver senare ikväll eller inatt, kommer somna på direkten när jag lägger huvudet på kudden ikväll. oskar har tjatat om att jag har ringar runt ögonen hela dan idag, inte snällt! för det har jag väl inte? roligt att se ut som ett vrak i skolan da....... spöke!
jaja, puss.

/sara.
som ni ser så har jag färgat håret blondt(:

skojjar! ni känner mej så väl vid det här lagret så ni borde se att det är linnea?
åååh, hon är söt ja. hon bros ju på mej?
hahaha nejmen! linnea är sötare än mej......... maybebaby

Heeeeezten och pååållen

AHÄHÄHÄH, JAG FATTAR JÖÖÖÖ INGENTING PÅ DENNAÀ JÄVLA MOBILEN!!?!?!? M NU SKET ALT SIG, HEEEEEEEEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅ               .........  EN HEEEEZTEB GÄSTBLOGGAR...=D           OGG

dagens låt

aviation - you were my everyting
så fin!

kameraN

åh, provade ta lite kort med linneas ua digitalsystemkamera typ. en blandning är den. så himla snygg! har dock inte råd att köpa någon men det blir till att önska sej en sån i julklapp. känner att jag behöver en kamera nu, måste ju ha bilder på allt. på mej, fester och annat roligt.
och den kostar typ bara 2500 med, billigt & bra. perfekt!

hemma tidigt

du är felfri..
slutade vid kvart i 2 idag, riktigt skönt! haha, på engelskan såg vi den mordernare versionen av romeo och julia. sjuk va den, men leonardo dicaprio är ju så himla snygg. men drunkar i hans ögon, hehe. jag är tagen. nejmen, hade inte varit helt fel att ha han här hemma eller något? möms. ge mej.

annars har det typ varit en cpiig dag, jag har varit trött hela dagen och typ haft ont i huvet. fått det för småsaker som jag inte brukar få det av. måste nog sova lite bättre, har inte blivit så bra de senaste dagarna. eller den senaste veckan. och det är verkligen sjukt vad man tappar besökare på att inte uppdatera! men lugn lugn, datorn kommer imorgon.

nu kommer snart sis hem så det är bäst att stänga av hennes dator så hon inte märker att jag har suttit vid den. hon lålr ju flippa ut då. kommer fler inlägg ikväll!
/sara.

och kolla här, en bild på hur jag ser ut idag. hehe, på tiden kanske?


världsrekord

haha, linnea är inte hemma så jag passar på att sno hennes dator (:
jag har nog aaaldrig fixat mej så snabbt, jag va klar på en kvart typ? ja, jag vet att jag borde plugga istället för att sitta här men jag pallar verkligen inte. och jag kan ingenting heller, men det måste gå bra på provet. bara måste.
nu ska jag äta frukost, skriver nog när jag har kommit från skolan.
puss!

/sara.

vackra bilder jag hittar va? kanske inte så roligt när det inte är några bilder på mej men det kommer såfort jag får min dator! och det är imorgon. så håll ut sweethearts. ;*


tidigt inlägg men ändå sent o;

sista inlägget för idag får detta bli, kommer inte få låna linnea dator mer än detta. är dock också skittrött så det blir att kolla lite till på biologin och sen sova. jag ska ha kvar mitt mvg där, det är ett fucking måste! dagen har väl varit konstig, har inte gjort nånting. jag är ändå en sån som måste göra något. hade lite panik, men det fixade sej sen. dator kommer om två dagar, längtar efter my love! ni får hålla ut ett tag till då tills det kommer riktigt uppdatering för detta känns himla segt. tycker säkert ni med och jag förlorar jättemycket besökare på det.
jävla pappa, måste han ta datorn just nu. han kunde ju tagit en på sommarlovet eller något när jag ändå inte är vid dator o;

nu ska jag gå tillbaka till tvn och kolla oskyldigt dömd, lite segt är det idag. men allt kan ju inte alltid vara bäst? för mej kanske? inte idag iallafall. ingenting har varít bra idag, bara en jättedryg dag som jag lika gärna hade kunnat spendera i sängen eller något. skittrött.
bloggen väljer att vara seg idag så det blir ingen bild.
jaja, kyss!

/sara.

dagens låt

seconhand serenade - your call♥
världens finaste låt! börjar lipa bara jag tänker på den..

twilight

åååh, jag läser den andra delen i rwilightserien. när jag hör din röst, och den är verkligen hur underbart fin som helst! hon skriver verkligen ut känslorna som man känner som bella gör och allt. så himla fint! jag är redan förälskad i den och har bara läst 40 sidor typ. så den är verkligen en rekommendation.
när jag va liten va jag en sånhär bokmal som typ läste hela tiden, men inte längre. men den boken, man kan bara läsa och läsa och läsa utan att bli trött för den är så himla bra. och ser ni hur jag skriver? jag har liksom bara läst 40 sidor. mohaha(:

är iallafall hemma nu, ska plugga lite nu. kommer nog mera inlägg ikväll. syster är snäll idag!
nu ska jag äta mellanmålis, hihi. gullit va?
puss!

/sara.
 

sitter i datorsaaaalen

sitter i skolan, måste ju blogga lite. allt för er kära läsare!(: ihih, ni är så söta. lika söta som mej, fast sötare. igår så red jag och anna, och fixade lite annat i stallet. jag älskar dej syster och kommer alltid finns här för dej, det lovar jag! sen blev det hem och plugga lite, tråkigt. biologiprov imorgon, men det är ändå ganska lätt.

idag blev det bara plugga för min del, tror jag kan lägga in ett till inlägg lite senare. ni får fortsätta hålla er uppdarerade om mitt liv. hehe. imorse sprang jag runt med kameran så när jag har fått datorn så blir det en massa bilder på mej! har ju inte varit så många den senaste tiden, sorry..
nej, ingen bild här idag heller. eller jo, jag ska rita en bild bara för det.
puss!

/sara.


daaaagens mej,
mycket snyggare i verkligheten men ni får stå ut med denna bilden(:

dagens låt

shakira ft. t-pain - she wolf (offical remix)

ingen dator

rubriken säger det mesta. pappa tog min dator för typ uppdatering eller något? så kommer inte ha den i några dagar. så det kommer bli lite tråkigt här på bloggen för det kommer förmodligen inte komma några bilder. hehe, men den är tillbaka till helgen iallafall (:
cpiig dag idag, jag emma & frida fick inte va med på kemin så vi gick hem istället. konstig lärare! välkommen till stenbacka.. har väntat på systers dator ett tag, och nu är den äntligen ledig. freak är hon^
nu drar jag ner till stallet och rider med anna, får se om jag skriver mera ikväll. beror på om hon är hemma eller inte. sur är hon! h3h3, saknar min dator redan. tror jag är lite beroende av den faktiskt.

puss sötnosar

/sara.

saknar ewitanskitaN på bilden ,


sent igen

jag veeeeeet att ni kanske inte tycker det är sent nu! 11 liksom, men för mej är det faktiskt sent. min kropp pallar inte att typ va uppe i 15 timmar och sova i 6. måste börja tänka på att lägga mej tidigare o; somnade ju på mattelektionen idag, inte bra sara!
och något fel är det, för mina omdömmen har typ inte kommit och det har alla andras? cpit, tänk om jag har ig i alla ämnen så att jag inte får hem mina omdömmen änns? nej, så är det verkligen inte! jag är ju bäst i skolan(:

naej, nu ska jag sova. jobbig dag imorgon, puss!

/sara.

trögast i familjen

hahaha, utskrattad @ matbordet.....
linnea: ja, asså det är ju därför gamla pratar med växter. då kommer det koldioxid och det är ju ånga och så, alltså vatten, och då växer dom och mår bra.
sara: så om jag pratar och andas på linnea, växer hon också då och mår bra?
mamma, elin&linnea: HAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

jaja, det är inte lätt(:

ååååh. hittade lite bilder från sommarn nu. TA MEJ TILLBAKA!



haha! kolla skillnaden mellan mej & linnea (:

haha!

haha, kollar på bilder från helgen (:
matilda är världens bästa dotter ♥ gulllllit!

dagens låt

david rush ft. pitbull, kevin rudolf & LMFAO - shooting star (party rock remix)

...

tänk om allting löser sej tillslut?
man kanske bara måste tro på det..

normalast i världen

som många säkert vet så har frida ett stort problem, här ser ni hur hon verkligen är på riktigt. hon kanske verkar normal men hon är långt ifrån det! jag fattar inte hur jag står ut med en handikappad som henne....



lång dag

måndagar är jobbiga! man är alltid så himla trött efter helgen och så går vi till fem i 3. drygt säger jag bara. annaars har väl dagen varit bra, idrotten var ovanligt dampig. frida är störd! film kommmer(:
mitt ljud cpar på datorn, det spökar typ. höjs och sänks hela tiden, typ glapp eller nått? jobbigt ät det iallafall. nu ska jag plugga lite, prov på torsdag. det suger.
jaja, pusselipuss

/sara.

jag & frida idagens

nu går jag och lägger mej

har kollat wallander på tv fram tills nu, men vet inte om jag orkar kolla klart. riktigt trött, och förskyld! vill inte bli sjuk naj, haha. brukar vilja det annars. konstiga jag, hehe. men det är faktiskt rolit att va sjuk ibland, men skitjobbigt också. vilket ska man välja? man slipper skolan iallafall(y.
naej, känner att jag bara snackar om något som igentligen är cf. nu ska jag gå och fixa till mej och sen blir det sängen, kommer nog somna direkt.
puss!

/sara.

dagens låt

italobrothers - stamp on the ground
den får bli dagens låt, för den är sånna himla minnen! rysbart


tjäna pengar?

ska jag tjäna pengar eller inte?
säg vad ni tycker! ska jag tjäna pengar eller inte på bloggen? kan fixa det hur lätt som helst typ, men jag vetifan om jag vill eller inte. har ingen egen åsikt på denna frågon så ni får hjälpa mej kära läsare. hehe, skriva vad ni tycker!


kommer dock inte bli så mycket, inte änns i närheten. men maybe later?


lite inhandlat

ja, lite blev allt inhandlat (:

1.
stövlar från skopunken, 699 kr
2. öronhänge från glitter, 45 kr
3. linne från h&m, 49 kr
4. foundation från maxfactor, ca 160 kr
5. skor från din sko, 199 kr
så mycket blev det ju inte, men måste spara pengar till stockholm!

sara goes hoooome

hemma igen, vet att ni har saknat mej(: hihi.
har sjukt ont i benen nu, och i magen. ätit mycketmycket kakor och annat hos tessiehs mormor&morfar och farmor. hhöhö, vem kan stoppa mej när jag bara rullar fram. typ så ja. har suttit i bilen typ hela dan, och hemma nu. men gud vad jag älskar storstaden! så jävla härligt är det. sitter här nu och lyssnar på braiga snygga 50cent, så himla bra är han. och förjävla snyggt hus asså.
och min syster har köpt en ny kamera, gissa om jag är avensjuk eller? får väl ta och låna den ibland.
tack tess iallafall, för en riktigt braaaa helg! malmö, vi kommer tillbaka snart igen.....
fortsättning följer..
det är ju typ så (:

/sara.

diss

ååååh, nån mer än jag som hatar äcklen från bdb som addar en på msn och vill runka i cam eller vill att man ska visa pattarna osv? så jävla desperata! visst, rolitgt att flippa med dom nångång ibland för dom är så himla desperata för att få se något. bara lägg ner boys, ni vinner inget på det! vi blir bara äcklade. så bara fuck off.

dagens låt

ke$ha - tiK toK


i malmö

hej babe's. sitter i tess lägenhet i malmö nu, funderar på att gå ut en runda. dagen har varit himla lång, åkte hemifrån vid 9 och somnade halv3 igår. så död idag typ.
dagen har varit riktigt lyckad, skulle igentligen inte shoppe någonting men det blev lite inhandlat iallafall, blandannat två skitsnygga par skor. och tess handlade en tröja som jag är inlove i, tror jag springer inom stan imorgon och köper en likadan(: och visste ni att jag & tess i rymden är som en vulkan? ingen som kollar på reklam här? det gör jag hela tiden, varje ledig stund. ö&b, priiiiiset är skillnaden. så kan det se ut ja.
nu ska vi kolla film, sen blev det en massa snack. somnar nog sent idag med, men helg är helg (: höhö.
gonatt, puss!

/sara.

skriver från mobilen

haha, fan va jag är bra! bloggar från mobilen(: är påväg till malmö nu iallafall, galet trött. tess har med sej bredband så jag kan blogga när jag är iväg. fett va? naej, nu kan jag inte skriva mera. kostar duktigt med pengar. look for more! puss. /sara

hemma igen

hemma igen nu, sjukt kul kväll faktiskt. men riktigt trött nu! discot gick skitbra, fick in jättemycket pengar. och ungarna är faktiskt ganska söta även om dom blir lite förmycket ibland. va hos olivia vid halv11 men va nog därifrån lika snabbt och hemma igen(: men tack för ännu en sjuk rolig fredag typ,
imorgon åker jag och tess till malmö och stannar där tills söndag. ska försöka blogga där nere för er skull babe's. har ju klarat det innan så. nu ska jag sova, riktigt trött. puss!

/sara.
ni får lite bilder från kvällen med!

jag & emma innan discot typ


jag & emma @ dansgolvet ;*


jonne & munken


robin & rickard

i will guide you through the night, nananana!
röjd kväll och jag älskar't ;>


pjymaspaardey!


mohahaha! utklädning för småbarnen yes. ska ju ha sånt disco för typ låg&mellanstadiet med klassen för att samla in pengar. jag frida & emma ska ha pjymasar. och nu ska emma ha pjymasbyxor? har dock inga så vet ifaen hur jag ska göra (: måste göra mitt hår lite sovigt, sen är jag färdigfixad.
efter det, vid halv11 ungefär så blir det in till olivia. imorn bär det av till malmö, skriver nog när jag har kommit hem ikväll. puss sötnosar!

/sara.

dagens låt

cascada - another you

ovanligt snälla lärare

idag är det en bra dag, alla lärare har varit ovanligt snälla! vi fick flytta fram svenskan, skita i a-tiden med jeanette, hoppa över franskan. allt det gjorde så att vi fick sluta 2 timmar tidigare, känns riktigt skönt faktiskt. kom hem för tio minuter sen typ, nu ska jag bara slappa och ta det lugnt typ.
puss!

/sara.
jag idag;

avensjuuuuk

åhh, frida visade mej ett videoinlägg på kenza.
och fyfan va perfekt hon är! jag blir så himla avensjuk nuuuu :(

tillbaka

tja bloggen!(:
har precis kommit hem typ, eller ja. för ett bra tag sen typ. jävligt jobbigt att gå, men jag tror det gav något iallafall. nöjd är jag med mej själv. nuuuu börjar inlåst och efter det ska jag kolla oskyldigt dömd. bloggar nog senare.. puss&kram, hihi. mysig jag är idag va?

/sara.

armen avdomnad

ajaj! har precis kommit hem från stallet, gick inte alls bra idag(n. plus att min arm är helt förlamad typ, tog ju sprutan innan och nu så är det helt cpigt. faaaaan va ont det gör o;

nu kommer iallafall frida, och vi ska ut och powerwalka. börjar vårt nya liv idag typ, phaha. skojja, men en eller två gånger i veckan blir det ut och gå! visste ni att det tar mera att gå snabbt än att jogga? varje dag lär men säg något nytt :)
brb, skriver sen.

/sara.


dagens låt

blademasterz - one blade

gardasil

nästan direkt efter skolan kom emma hit och följde med mej till sjukhuset och tog den sista sprutan mot gardasil. det gjorde fett inte o; hela kroppen ryckte typ till.. sen blev det hem till frida och baka negerbullar och lite sånt, möjs. en massa damp med, kissie dessie & paow! kanske kommer film, ahah. ni vill se den, jag lovar =D

nu ska jag ner till stallet och rida, sen ut och motionsgå med frida, sa ju att jag skulle ta tag i det. jag håller saker jag lovar ;>
skriver när jag har kommit hem, köss.

/sara.



oserösa bilder på oseriösa snygga liciouzbrudar!♥

outfit

daaaagens outfit:

under jackan & allt:
svart linne från jc
lila linne från jc
svart adidaströja
tights
från h&m
över:
jacka från anna? phaha
halsduk från veromoda
skor
från walkOn

min outfit idag yes, har ingen vinterjacka ännu. men den är på ingång!


himla onödigt

vaknade vid 9 idag, hade inget alarm ställt och duktig som jag är så vaknade jag av mej själv(: hade väääärldens läskigaste mardröm verkligen! att jag och några kompisar va jagade och vi blev kidnappade och fyfan, ni vet den känslan man har i magen när man har vaknat efter något hemsk. den känslan är inte härlig. ett tag drömde jag mardrömmar hela tiden, men det har slutat nu. hoppas inte det komma tillbaka igen ):

kom försent som vanligt, men franskan va inställd så vi räknade matte istället. så fick sluta sen vid 11, härligt! det är helt sjuk kallt ute, nu är liksom klockan 12 och det är bara 4 grader ute. håller på att frysa öronen och kinderna av mej varje gång jag går utanför dörren. får väl ta och bli helt issolerad, typ ha rånarluva och grejjer så att jag bara kan se och andas. då slipper jag frysa iallafall, smart idé sara!(:

/sara.

snart ser ni mej såhär!

ritch bitch


och alla pengarna är mina med! jag är riiiiik. phahah, naaaaaaat. jag har snott dom, eller inte. ändå bud på att göra det. det är faktiskt klassen 7000 pengar typ, och jag har dom hemma.
kom hem från matilda för ett tag sen, bloggen har cpat satan så jag har inte kunnat blogga(n tumme ner på det! äkta kallt ute, hatar't. loftetkväll med boysen ikväll, roligt roligt. haha, fonie med världens bästa johan. eller hur va det? (: han tycker somsagt att jag&tess är bäst på singstar. vilket är alldeles rätt oxå.

nu ska jag sova, sovmorgon imorn och jag känner att jag behöver det.
gonattt puss!

/sara.


dagens låt

clubland 13 - sweetest ass in the world


- 8000

tror det är en ny istid pågång asså, vi kommer nog snart dö. imorse när jag cyklade till skolan så höll jag på att bli ismannen. och sen sa frida att det skulle snöa på lördag.. SNÖA ?! va har vi gjort gud igentligen.
haha, när jag va liten trodde jag att gud pissade när det regnade. lite roligt faktiskt (:
annars har väl dagen varit bra, ovanligt glad idag. sitter här nu och lyssnar på världens härligaste och bästa låt. gissa vem?(: iyaz - replay. mmmmmmm, så bra den är. det är den man blir glad av. MUMS!

nu måste jag plugga, sen blir det nog ut.
puss!

/sara.

byebye

åååhh, desperate housewives är verkligen så himla bra! man kan inget annat än att älska det, bara synd att det bara är en gång i veckan. längtan. nu ska jag sova, trött som jag alltid är.

vi hörs imorgon babe's.
kissies

/sara.

my lips like sugar

har precis kommit hem nu, helvete va kallt det är ute. känner mej faktiskt lite tjock nu, haha. (tro det eller ej johan) men har ätit mycket onyttigt idag asså!
får passa mej nu när jag har slutat på fotboll.
jag och frida har iallafall kommit fram till att vi ska ut och powerwalka en gång i veckan nu, och denna gången ska faktiskt bli seriös, mohhahehhah.
nu ska jag sitta här lite till, sen lite till. sen börjar dhw, älskar't!

och jag har lite bildbrist just nu, får ta nya bilder snart(:
/sara.

kallt ute!

usch, megakallt ute. det är verkligen höst nu, påväg att bli vinter. man mår dåligt av det, jag orkar inte med vintern. hela förra vintern gick ut på att va inne hos någon, gå till donken, in till någon igen, hem. det får absålut inte bli så denna vintern för då avlider jag.
r.i.p sara svensson
1994 04 11
2009 11 14
bara ett exempel.

har precis kommit hem iallafall, red lilla posie och stackars frida frös röven av sej. söt är hon! sötare, sötast. gick iallafall bra på slutet med tramshästen. frös ihjäl sen på cykeln hem. borde kanske ändra siffrorna på min gravsten där uppe?(:
ikväll får jag se vad som händer, skriver sen iallafall. look for more!
köss

/sara.
saknar dej hjärtat, riktigt mycket..


dagens låt

iyaz - replay♥
ännu en sån härlig låt hittad utav mej, hihi.


med frida

sitter här nu med frida, hon ska följa med mej ner till stallet jao. ändå skönt. skolan va väl helt okej, slapp lite av fysiken för någon psykisksak eller nått. hehe, inte kul. men musiken var riktigt rolig idag! vi ska spela gitarr till en låt typ, och sjunga och sånt. min grupp är ju såkalrt bäst, haha. film kommer kanske, när frida har skickat.
nu drar vi till stallet, skriver när jag har kommit hem!
pössss

/sara.

jättegammal bild på mej & frida!(:


kommer bli segt

detta kommer bli en sjukt seg dag känns det som! vaknade sent, fixade mej sent. fryser som fan, och tess är sjuk. vafan, vi skulle ju till malmö i helgen =( bli frisk nu baby! det är ett måstemåstemåste. matte, fysik, kemi idag. alla på samma lektion, kommer bli segt som faaaaan.
nu ska jag till skolan, och idag får jag veta mitt fysikprov! hoppas det var en verklighetsdröm jag drömde..
puss

/sara.

gårdagens outfit

gårdagens låt

nu kommmmer gårdagens låt jao!
rascal flatts - bless the broken road

krampknöl i vaden :'/

okej, nu håller jag med emma och frida på ett sätt. FAN VA BLOGG.SE ÄR SEGT! jag hinner ju fan somna innan jag änns har kommit in här? o; eller så är det bara min dator som är seg, vafan vet jag.

precis kommit hem från johan typ, chill där. hos tess med och sjöng singstar, johan sa vad han tyckte. enligt han lät det förjävligt typ. hihihi, jag tycker vi sjunger bäst(: fifa och sånt sen hos johan, med robin också. och jag bara klagar och klagar på min vad. men något fel är det! det gör asont när jag går och när jag sitter ner och sånt. något fel måste det va, jag får snart panik så ont gör det.
nu går jag och lägger mej iallafall, bilder får det bli imorgon för blogg.se är så himla segt som sagt och jag orkar inte sitta och vänta.
sov gott, gonattpuss!

/sara.

nu går jag till johan

..sen vidare till tess för singstar kväll, vi älskar't! skriver senare ikväll när jag har kommit hem.
pusss!

/sara.

blogg.se

emma och frida håller på att tjata om att blogg.se är så himla dåligt hela tiden i skolan. NI ÄR BEROENDE! påtal om beroende då alltså.
jag har då aldrig upplevt att jag har fått "sidan kan inte visas" eller annat när jag ska ladda upp bilder? visst har den varit lite seg och sånt, men aldrig något annat. blogg.se älskar mej. mohaha! den hatar er babe's. det va ett skojj, inga som tål skojj här?(:
inte frida iallafall.......




love me, hate me

ojoj, roligt att kolla på det senate man gjorde på bloggen. för typ 19 timmar skrev jag mitt senaste inlägg, hihi. låtar läääänge! o; provet idag gick skit typ, va så krångliga frågor. men det kan ändå inte ha gått dåligare än vad mitt fysikprov gjorde förra veckan. vågar nog inte få reda på vad jag fick på det. drömde att jag fick mvg på det ?!??!!? önskedröm!(:

precis kommit hem nu, min mobil dog i skolan och jag höll på ett dö. beroende. mamma säger att det är ett sjukligt beteende, hjälp. beroende beroende beroende. aja, va skulle man gjort utan mobilen? beroende beroende beroende! möööööööööms.
puss på att jag älskar mina läsare, ni är bäst ;*

/sara.


tröttnos

nu är jag riktigt trött, och jag är trött på att plugga så nu lägger jag mej i sängen och lyssnar på musik och sånt. det får gå som det går imorn på provet, vi får hoppas på att det går bra iallafall.
jag skriver nog imorn, nu har jag jäääävligt ont i magen så nu lägger jag mej i min sköööna säng. kyss!

/sara.


ångerst

jag & tess har ångerst, nästa helg blir det inget. det har vi jävlar tagit hand på så nu får vi hålla det tessieh. vi fixar det! hahaha, låter ju som om vi är värsta beroende eller nått o.O' så illa är det faktiskt inte (:

plugghjärnan

är det fel på mej eller blir det då för alla, att direkt om man blir förhörd av sina föräldrar så blir man skittrött och nästan somnar? det händer alltid mej iallafall och det är sjukt jobbigt!
fattar inte varför det blir så iallafall, haha. pappa har förhört mej på so;n nu. jag är så okoncentrerad nu med, kan inte fokusera på någonting. bara typ yrar omkring och grejjer, måste göra något hela tiden. en trött sara här kanske, ja.

hiss & diss


l
ängesen jag hissade och dissade nu, så här kommer lite!
sara hisssar:
ken rings låtar och låttexter! alla är så himla bra och man kan sitta och droga dom hur länge som helst, han sjunger verkligen om sånt som är sant och som går rakt in. älska!

adidaströjar
, mums säger jag bara. så himla snyggt med ränderna i olika färger och allt, sen är dom så sköna med. själv så har jag 2 i svart och 1 i rosa, mohaha.

sara disssar:
det kalla vädret, m. jag hatar fortfarande att det är påväg att bli vinter! så himla tråkigt, man är bara inne hela tiden. och så fryser man 24/7, jag vill ha sommar igen. nunununu!

spotify, det är så dåligt att alla låtar inte finns där! tänk på mej som lyssnar på remixade låtar och annat, det finns inte där får på spotify finns bara låtar som finns på skivor. hihih.


dagens låt

toppen - allt går runt

mmmmums

oj, blev ingen bloggning alls igår mera. inte bra det nej, men här kommer inlägget!
igår drog jag och anna till tess vid 7 typ, där blev det fix och en massa sånt till härlig peppmusik. sen vidare till johan där lite folk va, fotboll. sverige sög! det är riktigt pinsamt faktiskt, att vi förlorade. nu får vi inte spela vm naej, f a i l =D
sen jävlar drog det igång, life is life nanananan. och jag & tess är underhållarna, och jag va taggad till max. haha, kanske lite för mycket. ändå lyckad kväll iallafall, taaaaack johan!

vaknade hos tess imorse med anna, singstar för hela slanten sen. jag och tess är bäst måste jag erkänna. bäst på att skrämma bort hennes grannar(a.
nu blir det bara plugg plugg plugg, so prov imorgon och jag kan inte mycket. måste lyckas, en piercing står på spel typ. på höstlovet yäy.
nu ska jag läsa vidare lite, ni får lite snygga bilder från igår med!
pussssss

/sara.
 
jag & tessssssieh


jooooooooohan!


henke & algoth


miiina brudar!♥


pojkar som mår bra(:

sover hos tessssieh inatt!

jag har riiiiiktigt tråkigt just nu asså! tess har typ dött eller nått? o; hon drog till gymmet för 2 timmar sen och har inte hört av sej.. tänk om det är hänt något? :(
får absålut inte tänka så sara, nejnejnejnej. óch nu ringde hon bara för det, hon hade inte dött! puuuuuh, va nära på att bli riktigt rädd och slå 112. hahhah!
nu ska jag och anna dit, och vi sover där inatt.
fårse om jag uppdaterar därifrån eller vad jag gör, hih.
ni får ha det bra, för det ska jag ha.

/sara.


dagens låt

the veronicas - untouched

hemma igen

precis kommit hem, åt donken. riktigt gott! men man får alltid ångerst efter(:
matchen gick faktiskt riktigt bra för min del, men nu har jag krampknöl i vaden och annat. rödeby spelade fulare än vanligt och vissa är ju bara helt dumma i huvet? sur va jag ett tag! och nu slutar jag, jao. känns konstigt, men ändå lite småskönt just nu. tar uppehåll hela vintern iallafall, sen får vi se vad som händer när våren börjar.
ikväll ska jag iallafall träffa anna & tess, det blir förmodligen till johan igen. och ingen kulturnatt i repris tack, för det orkar jag inte. och jag tror inte folket pallar se mej så heller.
måste plugga med, men jag orkar inte! läste igenom det imorse, det får räcka för idag.

ikväll blir det nog shorts, eller har ni några förslag? vore ju kuuuuuul..
pusspusspuss!

/sara.


ge allt

lite jobbigt idag faktiskt, idag spelar jag den sista matchen med f94 innan jag slutar. eller slutar och slutar, jag tar uppehåll som förmodligen leder till att jag slutar(n. så jag har bestämt mej för en sak, jag ska ge allt jag har idag. jag har inget att förlora, bara att vinna. så kämpa är det ändå ordet som finns i mitt huvud just nu, kämpa för det laget jag älskar!
nu ska vi åka, jag skriver när jag har kommit hem. förmodligen blandade känslor då.

puss, och håll tummarna för mej!((:

/sara.


fredag kvälll

precis kommit hem nu, letar lite låtar på internet. det går inte bra!
lite surt bara att jag inte hade lika många besökare idag, menmenmen. det är
väl så det är på helgen, ingen har tid att sitta vid datorn(:

kvällen spenderades hos olivia med mina favorittjejer, sen blev det vidare till
johan. dock utan olivia och clara(n.
rolit hos johan ja, och tess va på g och det va fan grädden med! ahahha.
nu ska jag sova, match imorn. sen är det lördaglördaglördag♥
puss!

/sara.

phaha, livvakten jonnne

systrarna svensssson



någon som ser likheten? det gör faaaan inte jag(:
meeeeeeeeen jag älskar er!


dagens låt

har blivit himlas mycket disneylåtar idag, så därför är denna dagens låt.
phil collins - on my way

längtar

jag har rätt tråkigt här ja, men kollar på bilder från florida.
detta vet inte ni om, men den 29 mars åker jag och familjen dit!(:
fan va härligt det ska bli, vi ska vara borta tills den 15 april & flyget är bokat
jaooo. längtar som faaaaan assså, ska bli såååå skönt att komma
bort och bli brun igen =D
& idag är sara glad, vet inte varför. bara en välldigt bra dag!


grattttttis lilsis!

heeeeeeeej älsklingar! (:
precis kommit hem från skolan, hehe. snackar med tessieh i telefon om kvällen,
damp på henne. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaAAaaa.
today är här en lite gladare sara för bloggen är inte seg längre och allt vill
som jag vill. lalallaa härliga daaaag.

och idag fyller min kära syster 7 år, så gratttis till henne! jag älskar dej♥
nu ska jag kolla lite på so;n som vi har prov i på måndag, skriver senare (:
pussss

/sara.

dagens låt

aaron carter ft. flo rida - dance with me♥
en sån ny härlig låt som jag alltid lyckas hitta!

godnatt

kom hem från ridningen för ett bra tag sen, har kollat inlåst och lite sånt med
mamma och pappa. lipade en svätt med, haha. sorligt va det (:

nu lägger jag mej, är förbannad för tillfället. inte ovanligt denna veckan kanske?
men bloggen är så himla seg så det är ingen mening att blogga för det tar typ
1101405757 timmar för den innan det händer något.

nu lägger jag mej! om inte bloggen skärper sej så blir det nog inga inlägg
imorn heller. så vi får väl hoppas att den skärper sej o;
nu ska jag ta ut min ilska på någon, vi får se vem offret blir.
kyss!

/sara.

prinsen

jag saknar dej!



resultatet

nu är jag klar! det tog sin tid min bra blev det =D


ser ju såklart mycket mycket fräschare ut(:
jag måste bara lära mej att hålla iordning lite bättre!

nu drar jag till stallet och rider, ha det bäst så länge.

/sara.

jounarlisterna nellie&sara


ajajajaj

ajajaj mitt huvud och min mage!
precis kommit hem, hade gymnasieinfo i stort sätt hela dagen, har nog inte
varit på någon riktigt lektion. skönt. dock vet jag redan var jag ska gå nu, det får
nog bli sp. men jag vet ifan vad jag ska bli sen? o; funderar på jounarlist, hade
varit riktigt roligt! att jobba för någon modetidning, utomlands kanske?
men det krävs lite jobb med, hehe.
nu ska jag städa mitt rum, sen får ni se en för & efterbild somsagt (:

/sara.

uppe sent

jao, sovmorgon idag. riktigt skönt!(:
och besökarna bara stiger och stiger så nu tycker jag ni kan börja kommentera
lite också
. riktigt trött idag, men skönt att jag somnade halv11 igår. hahaha.
idagens är det städning som står först på schemat efter skolan, det ser
värre ut än vanligt här inne. ni ska få en före och efter bild tänkte jag ;>

idagens har lilla sara lockigt hår med tanke på att jag har sovit med flätor,
fint är det tycker jag. nu ska jag börja fixa mej, vi ses. pusss på er!

/sara.


seeeeegt

men blogg är jävligt seg just nu, är det nåns mer som är det? o;
håller på att få utbrott på det för det är så jävla jobbigt när det går i stenålderstakt.
har precis kommit hem från svängsta, match. gick väl bra, fast vi förlorade.
men vi va precis lika bra som dom! bra jobbat tjejer(:
nu ska jag sitta här ett tag och slappna av om jag aldrig får annars och sen
blir det sängen och sova direkt. somnade sent igår och är galet trött idag(:
pussss !

/sara.

saknar sommarn

sommarfest är känslan så sann, sommarfest med hjärtan i brand
nu är den här så ta för dej ikväll, inga konstigheter bara välj
sommarfest vi finner varandra, sommarfest kom hit ta min hand
sommaren hur lågt ska vi dansa, älska kalas så jag höjer mitt glas

jag minns som om det var igår, jag minns att man såg fram emot kvällen
med sanden under fötterna, man satt och spana sötisar
vackra fina kroppar, hallelulija gillar bruna
tiden har förändrats för här kommer den igen, sommartiden vi har längtat efter den
det blir party, folk förändras, det blir alltid rättså coolt
leavalla mina lockar, kom igen nu kör vi på!

sommarfest är känslan så sann, sommarfest med hjärtan i brand
nu är den här så ta för dej ikväll, inga konstigheter bara välj
sommarfest vi finner varandra, sommarfest kom hit ta min hand
sommaren hur lågt ska vi dansa, älska kalas så jag höjer mitt glas

men våran sommar har ett slut, så njut av känslan och gå ut
träffa folk som du tycker mycket om, kanske kan ni tralla på denna sång
själv så har jag bonkrat upp med öl, för det det är ju party varje dag
jag vill ha grillat och efter blir det nakenbad, nästa morron festar vi på stranden igen!

sommarfest är känslan så sann, sommarfest med hjärtan i brand
nu är den här så ta för dej ikväll, inga konstigheter bara välj
sommarfest vi finner varandra, sommarfest kom hit ta min hand
sommaren hur lågt ska vi dansa, älska kalas så jag höjer mitt glas


basebrothers - sommarfest ♥
den får ääääven bli dagens låt idag..
för jag saknar sommaren så jävla mycket!

måste klippa mej

jag får panik snart, min lugg och allt det är så himla långt nu och jag kan
inte göra något roligt med luggen mer än att sätta upp den! tur att lilla mamma
har beställt klipptid nu då.
sen är det hejdå långt hår! haha, nejnej. blir bara
topparna på det långa och sen får jag se hur kag gör med luggen, kanske hellugg?
KOM MED FÖRSLAG FÖRFAN! annars kanske det inte blir bra alls?

bästisfoto, hhihi

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
kom hem för ett bra tag sen typ, fick skolfotorna och lite sånt. kompisfotorna
med emma och frida får en tumme upp. fck mvg på mitt hemkunskapsprov
med, goooodie sara. nu har kameran varit i farten, så snart blir det nog lite nya
bilder. höhö, kände att det behövdes (:

/sara.


en syster

jag älskar dej anna, sara hjärta anna föralltid. right?♥
& jag saknar dej, jag saknar oss. våra jävla stunder, dampstunder och allt annat
galet som vi gör tillsammans. det va längesen sist & jag saknar det så in i
helvete. kommer alltid att älska dej tvillingsjäl!

nu skiter jag i franskan

1. jag hatar mens
2. jag hatar franska
3. jag hatar skolan
4. JAG VILL HA SOMMARLOV!♥
så känner jag just nu asså............

orkar inte plugga mera nu, vissa glosor får man bara inte in. hur mycket man än
skriver och tänker så det ryker. brandlarmet går väl snart o;
träningen gick väl sådär, jag tycker inte jag är seriös längre. men efter helgens dm
så tar jag uppehåll hela vintern sen får vi se hur det blir när det blir vår igen,
förmodligen slutar jag för gott. det känns så nu iallafall(n.

om en halvtimme börjar desperate housewives, länge leve tvrummet då (((=
sen får jag se om jag pluggar nån stund till, förmodlige inte.
nu ska jag hoppa in i duschen, skriver maybe more tonight. kösss sötves (:

/sara.


skolfotot

just det! skolfotot kom idag typ, eller jag fick se det idag typ. och jag såg fan
inte klok ut /;
tumme ner tumme ner tumme ner på det.
en fet diss till skolfoton asssså o;

meeeeeee & matilda för ettttt tag sen, snyggast är hon jaao!

hinner inte idag

kommer nog bara bli två inlägg idag typ, hinner ingenting när det är skola
och så mycket plugg(n. fysikprovet idag då, jag säger bara: k a t a s t r o f!
ig dirr dirr dirr, finns inte mycket mera att säga.
direkt efter skolan så blev det ner till posie och rida henne, gick faktiskt jättebra.
inte så jättestel idag(: va hemma där vid halv5 igen, då blev det plugg. ovanligt!
nu drar jag till träningen, är hemma igen vid halv8 typ. då ska jag försöka
få in franskajävlen och sen vid nio är det desperate housewives.

uppdaterar senare ikvällll, puss babes!

/sara.

dagens låt

irene cara - what a feeling
veeet att jag skrev upp den igår men den är så himla härlig (:
här är den när agnes sjöng den i idol för 4 år sen, tycker nästan den är bättre
med henne!


en trött sara

weeei, en aplådis för att det förra inlägget inte publicerades förräns nu.
har iallafall pluggar klart nu, jag & mamma tycker samma sak: det får gå som
det går på provet imorgon. jag kommer nog iallafall klara ett g.
och vi får ju ha en fusklapp med oss, fysikläraren lär ju tro jag är dum i huvet
när hon ser min lapp. typ skrivit av halva boken! o; jaja, hon får skylla
sej själv om hon ger oss tillåtelse till fusklapp. haha(:

nu ska jag nog lägga mej i sängen och bara tänka som alla andra kvällen,
musik blir det självklart med eftersom det är min droooooog♥
vi hörs imorn. sov gott!

/sara.

just det, jag lovade bilder från i lördags. jag har fortfarande inte fått dom, men
får dom troligtvis imorgon eller iövermorgon. men ni kan få några mobilbilder!
& jag är ju så himla snygg som vanligt, phahah naaaaaaaaat!



pluggis

har pluggat i stort sätt hela dagen, hoppas på att det har kommit in i huvet nu.
känns inte som det just nu, men vi får väl se hur det går när mamma förhör mej.
håll alla tummar ni har!
orkar iallafall inte plugga mera nu, ska skriva en fusklapp med. men vetifan va jag
ska ha med? får väl försöka skriva ner hela boken((:
nu ska jag ner till janneberg på krusmöte, skriver senare ikväll om jag hinner!

/sara.

fuck idrottsläraren!

åååh va förbannad jag är, vår idrottslärare är helt pantad i huvet. vi hade typ
värsta fysen, ingen orkade mera och då skulle hon ha ett fucking styrkepass ?!
' sara & emma, ni anstränger er inte så då kan ni lika väl gå härifrån '
- ahmen då gör vi det. nahene, det fick vi tydligen inte.
ska fan strejka nästa gång!

idag blir det bara plugg plugg plugg för min del, måste få in fysiken i hjärnan nu.
nån som har ett tips på hur man kan göra? det går inte att läsaläsaläsa..
skriver nog senare, puss!

/sara.

outfit

godmorgon solstrålar (:
vaknade för ett tag sen, har duschat och fixat mej så jag är klar att dra till världens
jobbigaste skola. ninini får dagens outfit med!


leggings från h&m
vitt linne från jc
t-shirt från gina tricot

/sara.


världens härligaste

ligger här i min säng och lyssnar på världens härligaste lååt ((:
irene cara - what a feeling. man blir glad av den, jag blir det iallafall.
har pluggat fysik i säkert två timmar med mamma, men fattar fortfarande inte
ett skit. jag säger bara hej ig! det kommer ju inte va några lätta frågor heller o.O'
nu är jag sjuk trött och ska nog snart sova, annars blir det spöket sara imorn
och det vill vi inte! ;*
så puss & gonatt, sweetdreams.
/sara.

dagens låt

björn skifs - hooked on a feeling
påminner mej om kvällen igååååår, riktig härlig låt!

dagen efter

och idag var det jättebra uppdatering här på min snygga blogg jao (:
kvällen igår började jättebra men slutade mindre bra. vi började hos tess lite,
vi tjejer sen var det vidare till johan som gällde. hände jävligt mycket rolit
och mycket mindre rolit också.
och jag hade lite panik ett tag, folket får
ursäkta mej ^  vi kom iallafall aldrig in till stan utan stannade hos johan hela kvällen,
och det är jag jävligt glad för! det regnade ju somsagt hela kvällen igår.

idag har jag och matilda varit ute och gått, gick till tess och sen till johan en
runda. sen har jag bara varit här hemma, försökt plugga på fysiken men jag
fattar inte ett piss. jag har inte hjärna till det helt enkelt.

uppdaterat har jag inte gjort idag mest för att jag ville ha bilderna från kvällen
så jag hade kunnat lägga in dom direkt. men så blev det inte nej, lägger
förmodligen in dom ikväll eller imorn. det tro mej, det vill ni inte missa! så
håll utkik efter dom(:
nu ska jag försöka plugga lite till sen förhör mamma mej,
vi hörs, puss!
/sara.

ni kan få en bild, hur jag såg ut igår ;*


plans

kommer inte hinna blogga mer än detta inlägget ikväll tror jag inte, så där
för ska ni få kvälllens planer:

aäta här hemma med mams & systrar
adra till tess där babe'sen väntar, fix&sånt!
afest
astaaaaaaaaaaaaaaan.

där har ni det, nu ska jag fixa till mej lite smått.
ses i dimman älsklingar =D
/sara.


ojojojoj

det trodde jag aldrig! o;
för typ två år sen gick det ett program på typ 3;an eller 5;an som hette the
search for the next doll
, pussycat dolls sökte en ny medlem. aisha vann, och
tjejen som kom trea, chelsea. alla tyckte hon va så himla dålig för hon kunde inte
dansa och en massa sånt.
sen idag när jag va inne på youtube och kollade lite, så kollade jag på den
musikvideon till patron tequila med paradiso girls. och gissa vem som är med
där om inte chelsea!
fan va förvånad jag blev, och gud vad bra hon har
blivit ((:

the search for the next doll



paradiso girls - patron tequila

dagens låt

paradiso girls ft. lil jon & eve - patron tequila


snälla sluta regna!

även fast jag gjorde dom tess sa igår, be till alla gudar som finns för att det
inte skulle regna idag
så hjälpte det inte! det spöregnar typ ute, och det ska
göra det hela dagen och så ska typ blåsa satan och en massa.
och ikväll är det kulturnatten!((: jag och tess ska äga stan, mohaha.
hon kommer ju göra det iallafall, med sina superhetasnyggaskooooooor. en avis
sara här kanske?

vaknade tidigt idag av att systra min skrek för något, man kan somsagt aldrig
sova länge i detta huset. det suger! ♣
och idag är det något allvarligt jävla kukfel på min dator som jag får über damp
på...... internet bara laggar hela jävla tiden och faaaaaaaaan med daaaa ;@

nu håller jag på att tanka låtar tills ikväll, som tess bränner på skiva (:
skriver nog senare om jag hinner, pussss!
/sara.

tonight bestfriend!


myskväll

kvällen har varit så jävla bra! jag älskar er tjejer, det är så jävla bra att jag
har er att rätta mej till och snacka med om allt. ni är guldvärda!



tess kom till mej vid halv 8 iallafall, vi gick till donken eller cyklade rättaresagt.
med en söndrig cykel och annat, upplevde väldigt gamla minnen! ;> vi fick för
oss att motionera lite så dumma som vi är gick vi in till stan för att träffa olivia,
såklart va den muppen hos sin pappa i mörrum. vi ringde tessiehs mamma så
hon kunde hämta oss och köra dit oss.
kvällen har bara bestått av en massa snack om sommarn, vi hade verkligen en
underbar sommar. det är helt sjukt hur allting bara kunde ta slut så plötsligt? vi
är iallafall eniga om en sak, sommarn va den bästa nånsin!
så många gånger
jag kan sitta och snacka om stärnö, östersjö, fester. alla minnen ♥

har precis kommit hem nu typ, så nu ska jag sova. & sen taggar vi till
kulturnatten imorn! ses i dimman babe's .. eller nej, i regnet!
/sara.


rastlööööööööös

jag får snart panik, så här länge har jag nog aldrig suttit inne på en fredag innan.
har verkligen ingenting att göra, tess tränar och anna&matilda är hos matilda
och jag har ingen moppe. kan inte dra nånstans heller för vi ska snart äta.
ikväll vet jag inte vad som händer, kanske blir det tess&olivia. vi får väl'la se.
ni får vet sen iallafall, det lovar jag sweethearts!
saknar babydolls mer än nånsin..
/sara.

daaaagens mej!


bäst på att måla naglarna

det är jag det! jag målar nog mina naglar minst en gång om dan, och när
jag har haft ett nagellack förlänge så pillar jag bort det eller nått. haha, kanske
ska satsa på att va med i guineiss rekordbok: (stavning?) kvinnan som målade
mest nagellack på 1 år.
hahahahaahahhaha! sikka drömmar jag har va?

dagens låt

fransisco - hands up

skämmigt!


hahaha! fyfan va skämmigt, jag hade dött om jag hade vatt henne. hon hör
fel på camilla & karolina, och tror att det är hon som har gått vidare.
ännu pinsammare när hon börjar pussa på jihde och grejja. HAHAHAAHA!

sista lektionen

sitter i skolan nu, har svenska men är klar med allt och sånt. duktig som jag är!
så snart åker jag hem med anton, eller snart och snart. slutar vid kvart i tre
och det är så himla dåligt. på fredagar ska man fan sluta tidigt!
frida sitter här jämte mej och vill att jag ska skriva om henne, vad finns det att
skriva om den muppen? haha, att hon är världens trööögaste^ nejmen, helt
seriöst. hon är världens roligaste människa!
och nu är hon inte fjortis längre.
min pingla kommer alltid va fjortis, i allas ögon (:
nu måste jag slutaslutasluta, pusss!
/sara.

hiss & diss

hissss:
tjocka vinterjackor med luva, det är så jävla snyggt med pälsluva tycker jag!
det ser bara så snyggt ut och jag älskar det (: 

mina högtalere till mobilen, dom är så himla bra och det blir så bra ljud i
dom och man slipper höra det jobbiga ljudet från mobilen. så det är verkligen
en rekomendation och köpa! man känner sej ju som en riktig king när man
går med dom i korridoren och spelar härlig musik med tessieh jämte sej.
mhihi

3. stövlar med klack
, riktigt fint är det. jag ska åka till affären direkt och köpa,
mohaha. nejmen, snart så händer det. för det är äkta snyggt!

dissss:
det kalla vädret! jag hatar det över allt annat, jag hatar vintern. det finns
abåslut inget att göra mer än att sitta inne och glo på tv eller datorn för om
man går utanför dörren så fryser man ihjäl typ?

att det ska regna på kulturnatten, det är riktigt illa och tråkigt. men visst, när
det är kulturnatten så känner man att det verkligen kommer bli höst och vinter.
men det behöver väl ändå inte regna? -.-'



oj, det blev lite mycket om kläder och väder där, menmen. det är lite iallafall(:


mums

sitter här nu och äter klementin, förjävla gott alltså (:
har inte hunnit uppdatera idag heller, för mycket att göra.
när pappa kom hem så drog vi upp till min moppe, den startade fortfarande inte.
nån jävel som kan veta vad det kan va? den bara väser när man ska starta
den och kicken sitter typ helt fast, det går inte att trampa ner den..
kommer säkert aldrig mer att kunna använda den, haha. sen blev
det ner till stallet och rida, jättenöjd idag!

direkt när jag kom hem så blev det duscha & sen till tessieh, vi fortsatte
sedan vidare till johan där kvällen spenderades med johan anthon algoth
och lenny framför tvn(: rikitgt möjs faktiskt.
pusssss!
/sara.


jag älskar dej

grattis bästa vän, som du skrev på min mobil idag: jag älskar dej & kommer
alltid att göra. våra minnen är obeskrivliga baby och jag kommer aldrig lämna
dej, vad du än tror.
hoppas du får världens bästa födelsedag, för det är du värd! ♥


dagens mej jaaaao

ni får bara en snabb bild på hur jag ser ut idag med lockar i håret och allt(:
för nu måste jag skynda mej, ska va i skolan om tio minuter.
skriver när jag har kommit hem sen, slutar två.
puss babes