shoppingsara

Jag håller ju somsagt det jag lovar, så här kommer nästan allt jag köpte i Stockholm. Nu är jag pank kan jag lova er, haha. Men det är ju så det är när mamma har den stora plånboken med sej!

1. Lacktights från Gina tricot
2. Tunkia från Manhattan
3. Linne från Gina tricot
4. Tröja från Gina tricot
5. Mascara från Max factor
6. 2 bhs från h&m
7. Plånbok från Åhlens
8. Klänning från Manhattan
9. Jeanstights från Gina tricot
10. Vinterjacka från Veromoda

Det va nog allt, nagellack halsduk och mössa också. Usch, det blev ju en hel lista där uppe. Men jag slår vad om att ni ville veta(: hih, duktiga mej. 
Vi får se vad dagen bjuder på, hoppas att något händer iallafall. Och det är 4 dagar till helg, känns välldigt länge! Det är väll bara att hålla huvet högt. Inte så lätt när man hatar skolan. 

/sara. 


gamla favoriter

Neeeeeej, kolla vad jag hittade!! En massa gamla låtar ;>









Jag kan sitta här och ladda upp 100000 stycken, haha. Men dessa va nog ändå mina favoriter.
flashbacks..

svenska

Sitter i skolan och har svenska, är dock klar med mitt arbete så min tid går ut på att sitta på facebook och sånt istället! Grymt det, ja jag är ju grym.
Jag har märkt en grej, jag har börjar använda mej av ansiktsuttryck på något konstigt vis. När folk säger grejer till mej så höjer jag på ögonbrynen, haha. När jag kommer hem så lovar jag att ladda upp allt jag har köpt, va bara så trött igår så jag hade ingen blogglust alls. Kan inte bara tiden gå snabbare.. vi slutar om 20 minuter typ! ):

/sara.

update

Ska till skolan nu, ville bara att ni skulle veta att jag lever och att jag har haft en toppenhelg! Bilder på grejjerna jag har shoppat kommer sen, men hinner inte nu. Puss!

/sara.

min bloggoskuld!!!!!

HALLOJ! japp, nu är min bloggoskuld tagen o: ändå fett när man tänker efter (: visst, jag har skrivt något inlägg här innan men aldrig i min egen spalt ;o "WAOW" tänker ni säkert nu, tess har fått en egen spalt i saras blogg ;o ja det kan ni hoppa upp och sätta er på :D tack vare detta känner jag mej hedrad, ståtlig och oövervinnlig!
jaja, sara åker iallafall till stockholm imon tiiiiiiidigt, hon ska sitta på ett tåg i typ 2736762 timmar (rätt åt henne) hon ska shoppa och annat tråkigt. inte så att jag är avensjuk, tycker bara det är löjligt att shoppa, jag menar, ens pengar borde gå till viktigare saker ;s okej, jag tror alla kände ironin där..

för er som undrar vad jag ska göra nu i helgen när sara(min sambo, mango och fis) lämnat mej här hemma för att stå på egna ben för första gången på vääääääldigt länge, så har jag här svaret; jag ska ligga nerbäddad i min soffa med filt, hund, chips och cola, samtidigt som jag kollar på en skit kass film. kommer nog ligga en fin pojk jämte mej imon med, det är aldrig fel (: någon måste ju ta saras plats..

hoppas ni står ut med mej nu när inte sara kan blogga, och även annars med (: hade faktiskt tänkt skriva här annars också. dock blev detta ett väldigt tråkigt inlägg, jag lovar att jag i fortsättningen inte ska skriva om mitt tråkiga liv, jag ska skriva om mer viktiga/roliga saker (:

nu ska jag sova iallafall, faktiskt skola imon med ju ;s men jag skriver mer imon babes!
köss.


måste ju ha en bild på mej här
när jag fått min egna spalt och grejer!

dagens låt

Ky-Mani Marley - Ghetto Solider

kommer sakna er

Glömde nästan bort att blogga, men sen kom jag och tänka på er sötnosar(:
Har packat klart allt nu, duschat och så. Ska sätta till ett till avsnitt av Paradise hotel danmark sen sova. Upp tidigt imorgon, tåget går redan 8 från Karlshamn! Whopps, känner att det sitter en tjej här som aldrig kommer orka. Om jag ska ta mina drogtabletter för åksjuka så kommer jag ju va ännu tröttare, haha.

Ni får ha det bästa här hemma iallafall, utan mej. Det går inte kanske men ni får försöka! För jag ska ha det riktigt jävla bäst iallafall, pösssssssss!♥

/sara.

städning och packnig

Tjao sötisar ;>
Kom hem för en halvtimme sen typ, började 10 slutade halv 2 va säger ni om det? Jag säger mums! Ingen skola imorgon heller för då sitter jag på tåget påväg upp till Stockholm. Gud vad jag längtar, sjukt längesen jag shoppapde nu. Sen blir det stockholm horseshow med, kvällens höjdpunkt.
Denna gången följer inte dator med, det har jag inte tid med. Tyvärr.. ):
Nu ska jag städa klart mitt rum, sen ska jag packa min fina resväska.

Skriver ikväll, jag lovar. pössssss!

/sara.

hockey med mango (L)

Har inte blivit något bloggande idag pågrund av att min blogg har varit cpi och sidan har inte kunnat visas och så. Riktigt trött på det nu! Omprov direkt efter skolan iallafall, gud vad jag älskar kemi. Gick bättre än förra provet iallafall, så jag kan ju alltid hoppas på ett g.
Satt här i stort sett hela dagen, städade lite med. Sen blev det hockey med Tessieh&Tove♥ och jag höll på att dö ett tag där, haha! Men ni är mycket bra tjejer. Mörrum förlorade som vanligt, tror det är jag som ger oturen faktiskt ): Nu ska jag sova, sovmorgon imorn. Skönt! pössss.

/sara.

fråga mej inte vad jag gör på bilden, för det vet jag inte själv....


sara hissar och dissar




Sara hissar

Navel & tungpiercing
, det är så himla snyggt! Båda två. Dock gör alla det nu för tiden, men det är ju bara för att det är så himla snyggt. Själv vill jag pierca mej i tungen, men det kommer förmodligen aldrig bli av. Haha, men jag kan ju alltid hoppas?

New moon filmen, gud va bra den är. Det är nog första gången som jag tycker den andra filmen är bättre än den första. Men den första filmen är så dryg i början innan den kommer igång. Men New moon är verkligen bra genom hela. Jacob Black är ju så himla snygg med! Ge mej, mums. Fast Edward är inte heller att leka med ;>


Fransk manikyr är riktigt snyggt med, det ser lite fejk ut men ändå inte. Och om man gör det på sina egna naglar så blir det riktigt riktigt snyggt, men lösnaglar funkar också. Dock ramlar dom av efter en dag typ, dåligt när man betlalar typ 80 kronor för det!


Sara dissar

Att blogg.se är så himla segt vissa dagar! Jag för utbrott på det, har vatt så nära många gånger på att byta till devote eller något istället. Man blir verkligen irriterad på att sitta och behöva vänta så länge på att komma in för att skriva ett nytt inlägg. För det är inte min dator som är seg, den funkar ju perfekt på andra hemsidor.

Spotify reklam suger riktigt mycket! Och jag tycker det är dåligt att men ska behöva betala för att få det att försvinna. Om dom nu ska ha reklam så kan dom iallafall ha lite mera fantasi och inte ha samma jävla reklam hela tiden. Hej, förlåt om jag står igen blablabla. Vekligen riktigt störande!

Detta jobbiga höstväder som Karlshamn och södra Sverige har just nu, det blåser hela tiden och det regnar 24/7. I onsdags höll jag på att flyga ivägså mycket blåste det, och nu va jag verkligen seriös. Har nog inte sätt solen sen skolan började, och det är riktigt deprimerande!


nu går jag och lägger mej

Ja, gonatt babes! Har precis kollat paradise hotel danmark. Tess har rätt i det, det är bättre än det svenska! Nu går jag och lägger mej, kommer aldrig orka imorgon. Hoppas bara att det kommer gå bra på provet, har inte råd med ett till ig. Håll tummarna för mej! puss

/sara.

Bild på mej och Tove när vi mår som bäst ;>

världens härligaste svenska hiphop

Asså jag förstår mej inte på hur frida gör för att hitta dom bästa låtarna, något gör hon iallafall. Men fyfan vad glad man blir av denna låten!





jag har ångerst

Waaaaaah, jag måste ut och gå. Det är verkligen ett måste!! Vem kan gå ut en runda med mej? Då menar jag verkligen motionsgå, kanske från stan och tillbaka eller något..


dagens alla låtar

K'naan - Take a minute♥♥
kärlek till den låten som förgyller min dag!

Black eyed peas - Meet me halfway
Lady gaga - Bad romance♥
Pitbull - Girls

nejnej, okejda. kanske inte dom nyaste, men det är dom låtarna jag lyssnar på mest just nu!(:


blev inget mera igår

Pluggade stort sett hela kvällen igår, så det blev inget mera bloggande för min del. Har vatt hemma i en timme nu, ska snart börja läsa på den dumma kemin igen. Ni ska bara få en massa nya låtar först! Jag känner att jag inte har varit särskilt aktiv i dagens låt den senaste veckan, och vem ska ni då få alla dom braiga låtarna från?(: hihi, puss!

/sara.


måste plugga igen, KILL ME

åååh, jag hatar kemi
jag hatar skolan
jag ska aldrig mera skriva ig på ett kemiprov!

Måste plugga igen nu, får inte få ig på omprovet. Då blir det nog ig i betyg. Och så får det inte sluta. Drar nog en hiss & diss senare med, har många tankar och idéer! Ska nog skriva ner dom nu, glömmer bort det annars. Tihih, thats me. pöss!

/sara.

besökare?

asså mina besökare går verkligen upp och ner hela tiden, nästan aldrig samma. någon som har ett bra tips om hur man får det lite "stabilare"? känns nästan som om jag får mera besökare när jag inte skriver, illa om det är så!


klart

okej, det va faktiskt ingenting som hände. nu är jag back on the road igen tror jag, för nu ser bloggen snygg ut igen. haha, och allt är i samma färg, precs så som jag vill ha det!
nu ska jag plugga, puss.

/sara.


orkar inte mera.

nu återställer jag alla mina kodmallar!! jag orkar inte mera, ingenting funkar ju och jag vet inte vad jag har ställt till med eller vad jag ska ta mej till. r.i.p min blogg

panik

hallå, jag får utbrott nu! den dära med "sök i bloggen" osv har hamnat längst ner? och fråga mej inte varför. därför frågar jag er, är det någon som vet hur fan jag ska göra? börjar bli lite smått panikslagen, jag har lixom inte rört nånting och ändå ligger den där nera och ser förjävlig ut! snällllla någon måste hjälpa mej, annars tänker inte jag blogga mera.

jag bloggar inte mera förräns det är gjort .. o;


med annsen

sitter är med anna nu, har precis kommit hem från dennis. bra kväll! tack alla, och ikväll va lilla jag duktig och va nykter(: man måste typ vänta 3 veckor när man har piercat sej, och det tänker jag fan göra för den måste läka som den ska. den blöder lite nu, och det gör ont! någon som vet om det ska va så? hehe.

nej, nu ska vi sova. bilder kommer imorn, puss!

/sara.

bilder från igåååår






vafaaaaaan

någon mer än jag som ser att bloggen är konstig där vid högerkanten? jag ser inget "senaste inlägg" eller något sånt. vafan har nu hänt? ;s


..

blame it on the alcohol baby

piercing!

och nu är det gjort och jag är såhär nöjd(:
haha, trodde faktiskt det skulle göra ondare. men snyggt blev det!

och jag ser helt panikslagen ut, jag vet.



wiie

ah, nu drar jag snart till skolan. sen direkt efter blir det stan med tess och anna och pierca maj. kommer inte hem innan, och nu ska jag göra det! haha, pösssssss lovelys!
/sara.

tack frida

tack till frida som gjorde min header! snällllt(:
mohahaah, tjecka hennes blogg när ni ändå är på g, fridakristland.webblogg.se


musik ♥

and any man who knows a thing knows he knows not a damn damn thing at all

nu ska duktiga sara hoppa in i duschen, sen lägga mej i sängen. villlll bara att det ska bli fredag nuuuu innan jag får panik. haha låter som jag fyller år imorgon eller något.
puss!
/sara.


lightning

fall for you


en fet fråga

vet att du läser min blogg tess.
så när faaaaan ska du börja blogga där en gång i veckan som vi sa? tror min blogg behöver lite mytt faktistk!! haha, så börja nunnuunu vaaaaa. vi vill ha lite fråga tessieh här ;>


dagens låt

jamie foxx ft. t-pain - blame it♥
aaaaaaaaaaaaas härlig låt!

snart stallet

har precis kommit hem, chilligaste dagen idag helt klart! började 10 och slutade två, och snart börjar jag 11 och slutar två på torsdagar. riktigt skönt måste jag medge. hade engelska typ förberedande för nationella sista lektionen, hörförståelse. inte lite svårt heller när dom typ har med ord från ett annat språk eller något? jag va förhoppnigsvis inte den ända som inte fattade ett skit, egentligen är jag faktiskt bra på engelska!

nu drar jag ner till stallet, ska rida posie innan lektionen så jag har lite att göra. vill bara att denna dagen ska gå snabbtsnabbtsnabbt! längtar tills imorgon, wie.
aja, pöss!

/sara.

tycks om sara som teacher? uhh, kinky!

hockey med braiga girls

har precis kommit hem från mörrum, jössa. hockey dirr, haha. jag och tess ville va lite mysiga och sociala så vi drog upp dit. träffade saknade tove, riktigt härligt att träffa henne igen! dock förlorade mörrum, men jag va ju den bästa hejarklacken såklart. vad annars förväntade ni er?(:

hehe, nu ska jag snart lägga mej i sängen tror jag. sovmorron imorgon, need it.
pösssssss
/sara.

jääääävla skit

såklart så va inte hon där o; f a i l.
aja, ska in dit på fredag och då är hon där garanterat. så jag och tess drar in direkt efter skolan, men åååh va sur jag blir. när man har ställt in sej på något och sen blir det inte av!!
kan inte dessa två dagarna bara gå skitsnabbt nudå tack.
idagens vet jag inte vad jag ska göra, vi får väl se. skriver nog senare.

/sara.

nu gäller det!!

precis kommit hem från skolan, snart åker jag in till stan och piercar mej. kommer döööö, abow. haha, jaja. om jag inte dör så får ni se bilder när jag kommer hem. muuuums!
pösssss

/sara.

sängen direkt

varit hemma ett tag, red mitt i natten typ på en galen häst. haha, naaaaajs. gick iallafall skitbra att rida, posie va liiite galen. lätt med hackamore da!
sitter här och lyssnar på musik, ska ställa mej i duschen och stå där ett tag hade jag tänkt mej sen blir det sovasovasova. känner att jag behöver det.
vi hörs imorgon, puss!

/sara.

köttbullemannen & tessieh, möms!


sitter hos anna

har vatt här hela dagen.
och idag har jag faktiskt fått motion för hela veckan, vi gick in till stan med skolan och sen skulle vi kolla på alla statyer i hela karlshamn. onödigt, ja!
drog hem till anna sen vid 3tiden och har vatt här tills dess. mys med min syster och det behövde vi! har skrattat ihjäl oss till världens roligaste film och annat.
nu drar vi snart ut till stallet och rider världens finaste hästar, ännu mera mys på det. skriver när jag är hemma, puss!

/sara.

dagens soongs

timbaland ft. nelly furtado & sosShy - morning efter dark
jay sean ft. sean paul & lil jon - do you remember
 


helt nya mumsbitar, GRR!


måste ha en ny header!

emmma, jag måste måste måste ha en ny header. får panik snart, min är så gammal och jag ser så liten ut på bilderna, dock har jag säkert inte förändrats någonting men bilderna är iallafall gamla. och det är lite tråkigt och old school enligt mej ;>

och nu är jag klar med hemkunskapen, så jävla viktigt. ska lämna in det imorgon, så har jag en helt fri dag. måste dock plugga på kemin, hur ska detta gå utan att mamma ska få reda på att jag ska göra omprov? tänker absålut inte säga något till henne om ig. ska göra omprovet först, hehe (: smarta mej.

blir nog inget mera bloggande idag, ska antingen bada eller ställa mej i duschen att bra tag och duscha bort alla problemen. sen blir det tv, är inte det dead silence idag eller något? fick för mej det bara.
aja, whatever. vi ses lovers, pöss!
 
/sara.

denna adidaströjan blir det att önska sej av tomten, såååå snygg!


bläää

jävligt förbannad på allting nu, min facebook är störd, jag måste plugga och jag är trött!! funderar på att ta ett avslappnande bad eller något. känner att jag behöver det, men nog bäst att göra klart den sista mvgfrågan först på hemkunskapen så jag verkligen har gjort klart det.
SKÖNT SKA DET BLI! usch, måste lägga mej tidigt ikväll med. vetifan hur jag ska göra med min kemi heller, tänker inte göra om provet denna veckan iallafall.
det blir förmycket för lilla mej ):

jaaaajaaaa, får väl fixa den dumma hemkunskapen.
ciao!♥


sticker till stallet direkt

blev ingen mera bloggning igår såg jag, och då stiger besökarna? vad är detta, hhaha :) har precis kommit hem från stan, fikning och så med tess olivia & clara. mys! och olivia åker till egypten på onsdag, kommer sakna den bruden fett mycket alltså!

nu drar jag ner till stallet, rida posie och sen krusmöte.
vi hörs, pusspuss ;*

shoppinglista

jau ni babe's, den 27 dagar jag upp till stockholm..
& saaatan vilken shoppinglista jag har o:

håll för öronen nu:
nårra sånna fina inomhusjackor, knästrumpor, lacktights, leopard linne, niveafoundation, vitt linne, lättglans, andra tights, mascara, snygga festkläder(!!!!!), halsduk&vantar, mörka jeanstights, pumps, nyårsklänning, nagellack, jeans.
kommer inte komma levande därifrån......

oj, va snygg jag blev!

dagens låt

black eyed peas - i gotta feeling
påminner mej starkt om kristiansstad med tess&olivia! galet

t r å k m å n s

jag har boooooring! har precis gjort klart ännu en mvgfråga, två kvar nu. snaaaart klar, ska bli skönt som fan. och ingenting händer idag, eller mycket händer men jag orkar inte med det. hatar när söndagen inte är dagenefter.
tess & jag ska iallafall kolla one tree hill och gossip girl tillsammans, så jävla viktigt. sen blir det kanske ut och gå en runda och kvällen bjuder kanske på bio? 2012, men frågan är bara om jag vågar se den. kommer ju få sån panik och drömma mardrömmar och allt. yeah, that's me.

mååååånga låtar idag med, härligt det. sara ♥ musik
nu blir det redigera ännu lite bilder på moi, finns ju inget annat att göra..

/sara.

saknar dej så mycket så det gör ont, glömmer aldrig en sekund med dej!

godmorgon

hej sömntutor ;>
ligger här i sängen med datorn framför mej och stirrar. och idag är det sööndag, jag hatar det! det ända posetiva är väl att det är ännu en dag närmare jullovet, men dock hjälper inte det med tanke på att vi inte har jullov förräns om typ 1 månad.

får se vad dagen bjuder på, pappa vill gymma. men vet inte om jag vill, måste göra klart min hemkunskap också. och dom mvgfrågorna är inte lätta! kommer nog få sitta med dom hela dagen o;
tar nog tag i det nu, så jag har det gjort.
pusssss!

/sara.

dagens låt

kindervater - alone in the darkness (PH elektro remix)

blir inget

jäääävligt svårt att uppdatera på helgerna säger jag ju. ni får stå ut babe's(: kom hem från tess för ett tag sen, kvällen har varit riktigt soft! mestaste av tiden spenderades i tessiehs soffa, sen ute en stund också med folk. jag hatar vädret över allt annat! solen har nog inte visat sej på ett århundrade.. it sucks.

nu ska jag sova, pöss!
/sara.

bild från igår

öppet hus

phaha! lite tjatet skrivet igår, men jag orkar inte ta bort inlägget så ni behöver helt enkelt inte bry er om det. lite seg idag, ja. men det bästa är att det bara är lördag, det brukar va söndag annars. gitt det ju. nu ska jag och mamma på något öppet hus på vägga, skriver när jag har kommit hem.
pussss!

/sara.

precis hemkommen

oj, jag ska typ upp och några timmar så lika bra att sova nu.
men precis hemkommen från johan, ändå ganska lyckat där (:
faaaaaaaaan va lätt det är att skriva nu, haha. lide pardy hos johan, tack. och tack johan ännu än gång. jaja, ni ska inte tänka på vad jag skriver nu för det blir säkert inte rätt iallafall.

vi hööörs imorgon när jag är lite nyktrare, höhö. puss!
/sara.

(mp.

nu drar jag och tess in till stan och fixar lite.
ikväll blir det förmodligen pardy, pöss!

/sara.


f a i l

ååhh, det dära med dhw failade såklart stenhårt. man va tvungen att betala 19 kronor för att få se på det programmet på kanal5.se. herregud! hur dåligt kan det bli igentligen?!
arg jag blev nu, 19 kronor för att jävla tvprogram som ändå går gratis på tv. det kallar jag illa!

dagens låt

flo rida ft. nelly furtado - jump

plugg = tummenner

nu orkar jag inte skriva mera!
vi har ett hemprov i hemkunskap som måste va klart på onsdag annars får man ig, men måste ha ett mvg. hehe. har iallafall gjort klart alla g frågorna nu. kommer ändå inte göra något i helgen. i know me!
nu ska jag kolla på förra avsnittet med desperate housewives eftersom jag missade det av någon anledning, sen blir det sova direkt. ögonen sviiiiider..
jaja, gonattpuss&kram&smek och allt såntdära.

/sara.

det är något speciellt med dej som jag gillar!

möms på dans

precis kommit ut ur duschen, frääääääsht. hahaha(:
jag och tess dansade någon jam workout på motiva, satan va jobbigt o; men jag vill fortsätta för kul va det! får bara se vad pappa säger om saken.
nu ska jag plugga lite på min hemkunskap som ska va inne på onsdag annars får man ig, och kommer inte göra något på helgen så lika bra att få det gjort nu. tråkit jag vet.

ingen vidare bra uppdatering idag heller, men ni får hålla ut babes!
/sara.

bäst på att uppdatera

ingen uppdatering alls igår, hade inte tid och när jag kom hem va det plugga direkt som gällde och sen orkade jag inte med det. mådde skit igår. jag är så jävla trött på att det finns folk, som står mej så jävla nära, men bara trycker ner mej hela jävla tiden. dom stampar på mej, hoppar på mej. och när jag ligger längst ner så bara skrattar som åt mej.
snart säger jag fan emot, har inte orkat ännu. tänkt att det ska bli bättre, men det blir ju inte det? pallar inte bo här längre. ni som känner mej väl, vet vad detta handlar om.

nu ska jag rida, och det rensar verkligen tankarna totalt. härligt!
pöss.
/sara.

home sweet home

kom nyss hem från skolan, drygt va det! varken frida eller emma va där, tråkigt då. fick ig på mitt kemiprov såklart! orkar inte göra om det och plugga om på allt, aaarrrgh jävla skit. på hemkunskapen fick vi inreda vår egna bostad, min blev en dyr lyxlägenhet typ. mums!

ska ner till stallet och kolla när anna hopptränar, sen bär det av hem till mej igen. känns som dom gamla dagarna på fredagarna, hon hopptränade sent och jag kollade alltid och sen drog vi hem till mej och fixade oss snabbt som fan. hihi, gullit!

pöss sötisar
/sara.

dagens låt

manian - ravers in the uk♥
oj, frida har visst hittat världens härligaste låt! promise, den nya festlåten(:

keep going

baby don't feel no pain just smile back!

vill ha!

- iPhone
- appledator

ge mej nu! mums så snyggt det är, särskilt iPhone och appledatorerna är ju så himlans bra!
come to mammii..


våfflor med syster

ska baka våfflor nu med linnea, sitter här och låter henne sköta jobbet. det börjar ju självklart med att hon tappar ett ägg, haha! hon verkar behöva lite hjälp iallafall.. brb!


sjuuuuk

sjuk idag, säkert för sprutan igår. riktigt ont i huvet och mår illa, fryser och svettas. jag vet inte om jag har feber, har inte orkat ta den. jävla spruta! den skulle göra asså friska från den? eller immuna, istället blir vi sjuka o; det va 187 sjukanmälningar idag, herregud! hela skolan typ, vi hade bara 3 kvar i klassen när alla hade gått hem.

hoppas bara inte detta varar länge, jobbigt att va sjuk.
nu ska jag sova lite, puss.
/sara.

jag älskar dej syster, ingen kan splittra oss!♥

jump into bed

gonatt sötnosar!
nu lägger jag med i sängen och lyssnar musik, sitter ändå bara här och degar annars. har precis gjort fransk manikyr, vilket blev bättre än vanligt. förutom att mina naglar typ är oranga efter det röda nagellacket. och jag har galet ont i armen nu, känns som om hela den är avdommnade.
pusssss.

/sara.
åh, vilka sommarbilder jag hittade hihi.


möte

nu drar jag, mamma & pappa på möte om typ vad som händer här i asarum och allt vad som snackar om. haha, har en känsla av att alla asarums ungdommar kommer va där.
skriver ikväll sen, puss!

/sara.

skadevicup

sluuuuuuuuuta, va inne och kollade på alla bilder från skadevi.
herregud va roligt vi hade! och va bruna vi var, (:


och här är från 2008, hihi soooooeta!



svininfluensan

vi tog sprutan idag mot svininfluensan, det gjorde jätteont! eller nu gör det ont och jag mår jättedåligt.. inte bra, men jag har ju den sjukdommen i mej nu så. tänk om inte mina sånna blodkroppar man göra ett försvar mot det och jag blir übersjuk och sen dör? isånnafall hade det varit något fel på mej..


hahahaha! jag har ju somsagt mvg i bild. lite stavfel kanske men skitsamma..
tänk om det blit såhär? hahahahahahahah faaaaaan va bra jag är på att rita!!!!!

går & lägger mej

ah, rubriken tog orden från mej. haha, rolig jag va nu va.
jag gör ändå ingen nytta, sitter här och får fyrkantiga ögon och väntar på bättre tider. lägger mej i sängen istället och lyssnar på musik och så, imorgon är det back to hell igen och jag hatar det! längtar tills nästa lov. någon som vet hur lång tid det är kvar? whatever. kram!

/sara.

dagens låt

wyclef jean - perfect gentleman♥
så jäääävla härlig låååååt!

negativ tjej

idag är jag skitsur, trött och bara negativ. det är farsdag, och vi ska såklart äta hos både mormor och farmor, vaaaafan? det är väl inte julafton? ligger bra mycket hellre kvar i sängen.
så mej får ni inte höra av mera idag, kanske ikväll. om jag orkar och inte tjurar lika mycket.
take care!

/sara.

tessies spalt

min lilla fis har ett önskemååål, gissa vad det är?(:
hon ska få en egen spalt här på min blogg, där hon kan blogga typ en gång i veckan och skriva om roliga saker och annat. hon tycker att hon har så mycket som vill komma ut så då ska hon ju få ut det med. mohaha, snäll jag är nuva? det kanske till&med blir fråga tessieh.

så jag hade tänk att hon ska få en egen kategori och så också, om hon vill då alltså. haha, se fram emot detta babe's! ;*


hatar näsblod

hej bloggen!
vaknade imorse av näsblod, ovanligt va? nej, inte om man heter sara svensson. och jag hatar det! det värsta är att om man vill bränna blodkärl så man inte kan få näsblod, då måste man komma in till sjukhuset med nästblod? jag menar, hur lätt och roligt är det da? så det kommer nog aldrig inträffa, nej.

så jag har varit vaken ett litet tag nu, har redigerat lite bilder och så. på mej såklart! haha, måste nog ränsa min dator lite o; pinsamt och ha så många bilder på mej själv ju.

/sara

ja herregud

ah rubriken! herreguuuud vilken helg, har nog aldrig varit med om någon slappare. skönt på ett vis men panik på ett annat. slappa ska man fan göra på vardagarna.
kvällen spenderades hos jonne med min fis + julle & oscar. lagom tråkit och softigt, kollade iallafall på den filmen paranormal activities. usch, riktigt äcklig! kommer aldrig mera våga sova eller gå ut typ, den ger mej rysningar. ööööööööööök. nu ska jag nog lägga mej i sängen och lyssna på musik och tänka som vanligt.
vi hörs imorgon, puss!

/sara.

inlåst

kollade precis på sista programmet av inlåst.
en riktigt hiss till det programmet alltså! riktigt bra och så jävla nyttigt. usch, jag gråtar i vissa tillfällen för man lever sej verkligen in i situationen och tänker på hur dom har det. eller hade kankse, haha. lite dåligt bara att det är slut för jaaaao. älska!

it hurts

asså jag saknar sommarn så himla mycket! igår låg vi och lyssnade på en massa gamla sommarlåtar och bara tänkte, jag är så jävla glad att jag fortfarande har er tjejer! skulle kunna göra vad som helst för att få tillbaka sommarn. säger som olivia, man får en klump i magen när man tänker på det.  vi levde inte livet dom sista veckorna. inte lika mycket som dom första, inte jag iallafall. och den stora frågan som ekar i huvudet, - hur fan kunde det sluta så illa? tror alla fattar vad jag syftar på.
jag vill ha sommar NU! men det är bara november, snön har precis kommit. i don't get it.. det va inte meningen att det skulle bli såhär, eller det kanske va det?

måste nog bara hold your head up high. dock tror jag inte det kommer bli bättre för det, det kommer alltid vara jobbigt att prata och tänka på det..


 
 
 
 
 
 
 
 
                                                            aja, denna bilden får avsluta allting.


dagens låt

3OH!3 - still around♥

ny dag

oj, ny dag igen. JAG VILL INTE ATT HELGEN SKA GÅ SÅ SNABBT!
dagen igår slutade så himla bra. hos olivia med tess, bara en massa massa massa snack om allt. jag älskar er babe's, ni är mina vägvisare. ni vet alltid svaren och bajs, ni är guldvärda!
va hemma lite efter 1, och då blev det sova direkt. det blir sånhär uppdatering på helgerna när jag inte orkar sitta och skriva mitt i natten vad som har hänt. hehe, vi får ta en dagenefteruppdatering istället. stå ut.

nu är klockan inte så mycket, jag vet. men jag blev väckt av min egofamilj igen. jag sover så himla dåligt, eller jag vaknar välldigt lätt så för mej är det inte svårt att vakna sålänge jag bor i detta huset.
nu ska jag make me lite frulle, gomorronpuss!

/sara.

heeeeeeeeeeej!

hallåva, tessie här! (:
jag passar på att skriva ett litet inlägg här medans sara tar egopic's på sej själv i spegeln, mohaha. men jag förstår henne, skulle jag sett ut som henne skulle jag tagit kort på mej hela tiden (:
jag och fisen har ett problem ikväll; VI VET INTE VA VI SKA GÖRA!!!!!
finns typ inget att göra ikväll, alla sitter typ bara hemma eller gör något annat tradigt o:

jaja, det lutar iallafall åt att vi drar till loftet en stund där lite folk är (: det luktar fajt! the biiiiatch is going down! hihiihih. blir nog bara på loftet en stund förhoppningsvis, jag ska fortsätta försöka få tag i olivia den muppen och höra om vi kan komma och hälsa på henne en stund kanske (:

hehehehhe, detta var mitt första inlägg här (stoltisch) jajajjajaja, nu ska vi draaaaa! pussssss folket :*
just det, jag älskar min bästavän aka sara mest in hela fucking världen (L)


arg & ledsen

kom precis hem från skolan, hade utveckligssamtal. det gick ju bra!
fan mamma ska inte lägga sej i min skola, jag för förfan så gott jag kan. ändå ska hon hålla på och klaga för att jag inte når högsta betyg. och siggie tror att allt är negativt. du håller hitills mvg. - nejnej, det betyder ju att du kommer sänka dej!!!1 ah, verkligen! o; absålut inte. arg blev jag, sen ska mamma hålla på och klaga och trycka ner mej. det hela slutade med att pappa fick sitta och säga: ta åt dej av det possetiva sara, det va ju jättebra och så. för att mamma klagade så mycket. älskar min pappa ♥

nu ska jag sitta här en stund och deppa och hoppas på att tess ska ringa.
/sara.

dåligt dåligt

du rev alla murar jag nånsin byggt upp

mår dåligare nu än vad jag har gjort innan under dagen, väntar på att våra gäster ska sticka sen ska mamma förhöra mej på den dumman kemin. sen ska jag lägga mej och hoppas på att jag frisknar till tills imorn! skriver mera imorn typ, puss.

/sara.

saknar min anna

HATA

JAG HATAR FOLK SOM 
SÄGER ATT DOM TILLHÖR EN SORTS MÄNNISKOR, SEDAN BYTER UMGÄGE OCH HELT PLÖTSLIGT KÄNNER SIG SÅ JÄVLAR FÖRÄNDRADE, ATT DOM TYCKER DET KÄNNS HELT OKEJ ATT SÄGA ATT DOM HATAR, STÖR SIG PÅ SÅNNA SOM DOM TIDIGARE VARIT KOMPIS MED. OCH SLUTAR VA KOMPIS BARAA FÖR DERAS UTSEENDE, SÄTT, MUSIKSMAK? HELT ENKELT HUR DOM ÄR.. INTE LÄNGRE DUGER , ARGHHHHH!
vi hatar dej!

texten är kopierad från matildastrihed.blogg.se

sara är en lipsill

har precis kollat på narnia, grät såklart i slutet. ni som känner mej vet att jag gråter hela tiden när jag kollar film! typ glädjetårar, sorligt, äckligt, hemskt. jag gråter till allt. hihi, tycker synd om anna ibland(:

har pluggat lite nu med, tror jag behövde en sån här dag annars hade kommer jag aldrig klara provet imorgon. arg blir jag, varför har man kemiprov? det behövs ju inte. k e m i, hallå det ska bara va praktiskt? cpigt.

figge är muppig!

dagens låtar

the game - better on the other side (michael jackson tribute)♥
keri hilson ft. akon - change me

10 sanningar



- jag är jätteduktig i skolan, mohaha
- jag har lätt för att bli kär
- när jag va liten hade jag vinter/sommarkräksjukan hela tiden o.O'
- jag blir alltid getingstucken på sommaren
- jag hatar att åka flygplan
- jag blir psykist störd i huvet när jag hör om jordens undergång osv
- mina föräldrar är jätte överbeskyddande
- jag har en farbror som är knarkare
- när jag va liten fick jag köldskador på kinderna typ, därför dom är cpiga nu 
- jag blir jättelätt brun

sjuk

sjukling jag är idag, hehe(:
mår inte alls bra, ont i ryggen och fryser och så. mamma tyckte det va bäst att jag stannade hemma. bara det inte är grissjukan. skulle inte förvåna mej, jag har ju vatt med om så många grisar på sistone o:

nu ska jag nog sova lite till, om jag kan somna om.
just det, grattis till min bitch mamma idag också! ♥
köss

/sara.

grisar och annat

asså detta är sjukt, svininfluensan har typ dödat folk som typ inte har varit sjuka eller någonting. asså jag menar, innan sa dom typ att dom som hade dött kanske hade cancer och så. men nu har folk dött som va helt fullt friska? o; jag vågar snart inte gå ut! tänk om jag får svininfluensan, då dör jag. bokstavligen. sen vill dom att man ska vaccinera sej men så är det folk som blir förlamade av sprutan och som hamnar på akuten och grejer.

vafan ska man göra da? hur man än gör verkar man dö på något sätt. vi ska ju typ vaccineras på måndag, jag vill inte bli förlamad!

och påtal om grisar, påväg till gymmet va vi nära på att krocka med ett vildsvin. självklart började jag skrika som en idiot oh hålla för öronen. som om det hade hjälpt om vi hade kört in i den? vi va typ 1 cm från att köra in i den äckliga grisen. hade säkert rabies eller något o:
hata hata hata hata. JAG HATAR GRISAR OCH ALLT SOM HAR MED DOM ATT GÖRA!

/sara.
ungefär såhär stor va den.


you make it hard to smile

don't try to change me!


för kallt ute

nu ska ni få höra lite klagomål till. MEN JAG HATAR VÄDRET!
idag snöade det till och med, snälla. kill me.... långsaaaamt.
orkar inte med snö, och inte att det är så himla kallt heller. skit med, ska verkligen flytta utomlands sen för jag tror inte jag tål kyla. hehe, har precis kommit hem nu. snackat med tess lite, nu sitter jag här.

vill ni veta en grej, ikväll ska jag gymma! ooooomg, hur ska detta gå (:
pusselipussss
/sara.


ge mej sommar

trötttis

gonattt nu då, kommer ha ringar runt ögonen imorgon. igen. måste bli bättre på att gå och lägga mej(a. men har faktiskt nästan precis kommit hem från johan. jag äger på fifa och vi äger på att tvätta i tvättmaskin måste jag bara ta och erkänna. tummen upp för det!
nu somnar jag snart här framför datorn, bäst att lägga sej. kyss!

/sara.

dagens låt

chester see - god damn you're beautiful to me

så jävla fin låt! lyssna igenom hela och kolla på lyricsen. ni ska se min chickenhud nu asså, på hela kroppen jag lovar. usch så fin, börjar lipa nuuuuu.

det blir inget

jag skiter i pausen!
hann nog bara inte med för att det va lov, jag skriver helt enkelt när jag har något att skriva om. och det lär ju bli minst en gång om dagen, förutom på helgen kanske. då brukar jag inte hinna med det(:

bio idagens

precis kommit hem från stan, kollade bio med skolan. vem vill bli millionär typ, fast på tallibanska. nejmen, den filmen som handlade om den killen som typ vann 20 r något. svårt att förklara om man inte har sätt den(: men den va ganska bra iallafall, hemsk med! vi ser alltid sånna hemska filmer på bio med skolan. yup zozo, när hans familj sprängs i luften och sånt.

nu ska jag ner till stallet och rida i detta kalla vädret. hatar vinter somsagt(:
pöss!

/sara.

vilken jacka?

 
vilken färg på jackaaaan ska jag ha om jag ska köpa denna? ((:

gonattkram

god damn you are beautiful

nu går jag och lägger mej, pallar inte med denna skiten hemma längre!
puss.

orkar inte med detta

idag är jag riktigt sur! annars kan jag faktiskt vara super snälla silver sara. hihihi, gullit. men idag lutar det nog mera åt super sura subb sara som anna och nellie kom på i somras. haha, damp på dom. och just nu saknar jag sommarn så in i helvete! nu när det är så tråkigt väder med, när jag gick hem från skolan höll jag på att frysa ihjäl och blåsa iväg samtidigt. och nu när jag cyklade hem från stallet så pissregnade det så jag såg ut som en blöt pannkaka när jag kom hem. inte kul och inte okej! :(

just nu längtar jag tills vi ska till usa i mars, jag vill inte ha vinter. ska nog flytta utomlands sen.
usch nej, nu vill väl inte ni lyssna mera på mitt klagande. skriver kanske sen, puss!

/sara.

dagens låt

ojojoj, längesen! här kommer en låt som jag snodde från fridas blogg(:
sean kingston - your sister

klasströjorna

okej, jag hade inget och göra så kan lika väl skriva ett inlägg(: igentligen kunde jag inte hålla mej borta från min blogg och skriva om mitt liv som ni gärna vill veta. men schhh! säg inte det till någon.

skolan idag har varit lagom seg, somnade nästan på mattelektionen och annat. gympan sög som vanligt, och vi ska göra en egen gympalektion med dans typ? men ska pulsa en låt och göra en massa moves, hehe. känns som min grej faktiskt! och nu har klasströjorna kommit. tidigt jag vet, men vi bestämde oss för att ta tag i det tidigt. lite pinsamt att vi går runt med typ nu sticker eliten kvar blir skiten när vi har mer än en termin kvar. haha!

nu ska jag äta lite, sen sitta här och dega lite till. krusmöte ikväll, sen ska jag lägga mej tidigt som jag försöker med alla andra kvällar men aldrig lyckas med. men ikväll är det väl inget bra på tv som man måste vara uppe och kolla på? jaja, puss!

/sara.

en äkta myströja! så sitter här och myser med den nu(:

tvungen

kände mej bara tvungen att skriva ett inlägg, för er skull! jag undrar hur det ska gå för mej och min paus. hehe, (: idag ser jag absålut förjävlig ut, det är bara så. jag hatar det! jag fårse vad som händer efter skolan, kanske stan eller något. nej fan, jag har gympa idag o; måste springa och packa den sen ska vi köra, puss!

/sara.

trååååååk

oj, bra uppdatering här! jag har en lite idé. funderar på att ta en paus från bloggandet ett tag, hinner inte med det och jag har inget att skriva om. skriver bara om samma saker känns det som. vad jag har gjort, dagens låt och en massa sånt. och det är ju inte så särskilt roligt att läsa hela tiden? jag vet inte, ni får kommentera vad ni tycker.

detta är iallafall den sista dagen på detta lovet, vilket är riktigt jobbigt. det borde va lov dygnet runt! igår va det pataj som gällde hos johan. och det blev ju lyckat(y. lagom död idag då. så det blir nog att hoppa in i duschen nu, sen kolla film med mamma och pappa och sen sova.
pussss babes. vi hörs väl snart (:

/sara.